Manchester City je u medjuvremenu osvojio?
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
samo malo
#926 Re: Edin Džeko...
A sta fali Shaktaru?
igraju osminu finala LP i jednom nogom u cetvrtfinalu, prije dvije godine osvojili Uefa ligu.
-
Abacija
#927 Re: Edin Džeko...
Neko u svlacionici dobro sere o Dzeki iza ledja pa mu zato i ostali ne dodaju lopte na utakmicama. Do Mancinija je da to prokuzi i zaustavi. Ukoliko Mancini bude kritikovao Dzeku po novinama pljuvaci ce se samo osiliti. Treba vidjeti u naredne 3 utakmice koji od igraca Cityja ne dodaju Dzeki.
- Jack Be Nimble
#928 Re: Edin Džeko...
Sto bi rekao Ivica "i metla moze puci ko top".samo malo wrote:A sta fali Shaktaru?igraju osminu finala LP i jednom nogom u cetvrtfinalu, prije dvije godine osvojili Uefa ligu.
- xXBl0odXx
#929 Re: Edin Džeko...
Sto ne mogu ove nase teoreticare zavjera

-
extraordinary
#930 Re: Edin Džeko...
Ova prva rečenica ti je smiješna. Kakav bolan antifudbal, ne bi Džeko igrao za Cataniu. Pogledaj malo sistem igre Intera, Milana i Juventusa, tri jedine ekipe gdje bi Džeko eventualno mogao igrati, pa onda reci da je to antifudbal.quasar wrote:Hajd sve, ali sto ga svi selite iz Englesku u Italiju kod zabara koji igraju najveci antifudbal na svijetu, poslije Grka?
Sto niko ne kaze, ako nije City za njega, bio bi pravo dobar u Spursima, ili Arsenalu, Liverpoolu, Chelsea...
Nije Premiership Bundesliga. Nema te nigdje ako nemas dvije prve postave. Polomice ti se igraci do pola sezone. Negdje sam ranije postavio statistiku igraca City-a. Poslije Teveza, Edin je najkorisniji u odnosu na minute provedene na terenu. Englezi to vide, Mancini to vidi, samo ovdje jos neki sumnjaju. Nije uopste u pitanju jel Dzeko dobar za Premiership, nego je samo pitanje da li je City - tj. Mancini pravi izbor za Dzeku?
- Language
#931 Re: Edin Džeko...
ooooourrr granny

- quasar
#932 Re: Edin Džeko...
Necu da ih gledam, to je za mene antifudbal. Ti izvoli gledaj ih ako ti se dopada.extraordinary wrote:Ova prva rečenica ti je smiješna. Kakav bolan antifudbal, ne bi Džeko igrao za Cataniu. Pogledaj malo sistem igre Intera, Milana i Juventusa, tri jedine ekipe gdje bi Džeko eventualno mogao igrati, pa onda reci da je to antifudbal.quasar wrote:Hajd sve, ali sto ga svi selite iz Englesku u Italiju kod zabara koji igraju najveci antifudbal na svijetu, poslije Grka?
Sto niko ne kaze, ako nije City za njega, bio bi pravo dobar u Spursima, ili Arsenalu, Liverpoolu, Chelsea...
Nije Premiership Bundesliga. Nema te nigdje ako nemas dvije prve postave. Polomice ti se igraci do pola sezone. Negdje sam ranije postavio statistiku igraca City-a. Poslije Teveza, Edin je najkorisniji u odnosu na minute provedene na terenu. Englezi to vide, Mancini to vidi, samo ovdje jos neki sumnjaju. Nije uopste u pitanju jel Dzeko dobar za Premiership, nego je samo pitanje da li je City - tj. Mancini pravi izbor za Dzeku?
-
sinkaspud
#933 Re: Edin Džeko...
Ko bi normalan otisao u odron zvani serija a, i francuzi ce ih prestici po onom koeficijentu.
- dzeno123
#934 Re: Edin Džeko...
Nema tu fudbala kad svaka ekipa igra sa tri zadnja vezna.
- Lakat Jebić
#935 Re: Edin Džeko...
a city?dzeno123 wrote:Nema tu fudbala kad svaka ekipa igra sa tri zadnja vezna.
- dzeno123
#936 Re: Edin Džeko...
Ista stvar, Italijan ih vodi.Lakat Jebić wrote:a city?dzeno123 wrote:Nema tu fudbala kad svaka ekipa igra sa tri zadnja vezna.
-
extraordinary
#937 Re: Edin Džeko...
dzeno123 wrote:Ista stvar, Italijan ih vodi.Lakat Jebić wrote:a city?dzeno123 wrote:Nema tu fudbala kad svaka ekipa igra sa tri zadnja vezna.
Tvoja pretpostavka se ne temelji na realnosti. Džeko ne može igrati u ekipi tipa Chieva, Brescie ili sličnih jadova. On ako bi prešao u Italiju, igrao bi u Milanu, Juventusu ili Interu. Eventualno Romi, koja će postati konkurentna ako joj dođu novi vlasnici kao što se najavljuje. To su ekipe koje ne igraju defanzivno. Igraju uvijek sa najmanje dva napadača, nekad i tri.
- dzeno123
#938 Re: Edin Džeko...
Sve su to ekipe koje igraju "zabij jedan i stani".extraordinary wrote: Tvoja pretpostavka se ne temelji na realnosti. Džeko ne može igrati u ekipi tipa Chieva, Brescie ili sličnih jadova. On ako bi prešao u Italiju, igrao bi u Milanu, Juventusu ili Interu. Eventualno Romi, koja će postati konkurentna ako joj dođu novi vlasnici kao što se najavljuje. To su ekipe koje ne igraju defanzivno. Igraju uvijek sa najmanje dva napadača, nekad i tri.
Za Dzeku je idealna Spanija i naravno Njemacka, Bayern po mogucnosti kada otjeraju Van Gala.
-
zudda
#939 Re: Edin Džeko...
Dzeki bi idealno bilo u tottenhamu i tottenhemu bi idealan bio dzeko jednostavno to je tako totenhem ima jaka krila sredinu sve sem napadaca gdje onaj krauc idiot igra dobro samo zahvaljujuci timu dok bi dzeko sa tim sto tim daje kraucu mogao ladno svaku tekmu zabijatdzeno123 wrote:
Sve su to ekipe koje igraju "zabij jedan i stani".
Za Dzeku je idealna Spanija i naravno Njemacka, Bayern po mogucnosti kada otjeraju Van Gala.
-
extraordinary
#940 Re: Edin Džeko...
dzeno123 wrote:Sve su to ekipe koje igraju "zabij jedan i stani".extraordinary wrote: Tvoja pretpostavka se ne temelji na realnosti. Džeko ne može igrati u ekipi tipa Chieva, Brescie ili sličnih jadova. On ako bi prešao u Italiju, igrao bi u Milanu, Juventusu ili Interu. Eventualno Romi, koja će postati konkurentna ako joj dođu novi vlasnici kao što se najavljuje. To su ekipe koje ne igraju defanzivno. Igraju uvijek sa najmanje dva napadača, nekad i tri.
Ja mislim da je realniji pokazatelj od tvog mišljenja statistika, a ona kaže da se u Italiji postiže 2,41 gol po utakmici, a u Engleskoj 2,75. Nije to toliko drastična razlika, složit ćeš se. Uostalom, po meni je potcjenjivanje DŽeke reći da on ne bi uspio u Engleskoj, Italiji ili bilo kojoj drugoj ligi.
-
mikelandjelo
#941 Re: Edin Džeko...
ganic nije bosanacrufas wrote:Vidi to sve mancini,ali isto tako vidi i svog BALUtelija,kojeg je trenirao u interu,i doveo ga prije dzeke.quasar wrote:Hajd sve, ali sto ga svi selite iz Englesku u Italiju kod zabara koji igraju najveci antifudbal na svijetu, poslije Grka?
Dzeku je doveo da pronalazi krivca za lose partije njegove ekipe.
Barem je tako izgledalo do sada.
Nije engleska za bosance.
Da je tako,i Ganic bi se duze zadrzo
-
zilla_
#942 Re: Edin Džeko...
Neće džeko početi ni jednu utakmicu u premier ligi dok su ona dva konja zdrava... to je jedna žalosna istina
Uvodiće ga u 60 min kad budu gubili ili igrali neriješeno a kad vode dobijaće priliku kao i večeras... Žao mi al sad je očigledno da mu je propala ova ekspedicija u englesku... dvije zaredom utakmice i od toga je dobio svega 5 min
bolje nek se čupa odavde što prije može...
sad tek vidim da je definitivno pogriješio što je došao u englesku mada sam odma u startu znao da je city najgori mogući izbor i da su veoma male šanse za uspjeh...
Uvodiće ga u 60 min kad budu gubili ili igrali neriješeno a kad vode dobijaće priliku kao i večeras... Žao mi al sad je očigledno da mu je propala ova ekspedicija u englesku... dvije zaredom utakmice i od toga je dobio svega 5 min
sad tek vidim da je definitivno pogriješio što je došao u englesku mada sam odma u startu znao da je city najgori mogući izbor i da su veoma male šanse za uspjeh...
- Language
#943 Re: Edin Džeko...
kad ne igra i sjedi na klupi i udje 4 minute prije kraja ...sto bi rekao jedan pjesnik
gora je to booool od grudobolje
- veljaca
#944 Re: Edin Džeko...
Zao mi je Dijamanta ...
Jedina su mu satisfakcija shushke koje redovno dolaze .....
Jedina su mu satisfakcija shushke koje redovno dolaze .....
-
Richard Peti
- jutarnji
#946 Re: Edin Džeko...
Bar da oni nesta pokazu na terenu pa haj`, al` kad za 90 minuta ne sastave dva pasa da valja onda je izilla_ wrote:Neće džeko početi ni jednu utakmicu u premier ligi dok su ona dva konja zdrava...
budali jasno kako je trener nista drugo nego klasicna shupcina.
- drmadzija
#947 Re: Edin Džeko...
Cuj Dzeko u Engleskoj propala ekspedicija. Svasta.
On je za te dvije sedmice, u kojima je odigrao svega 5 minuta, zaradio vise od pola miliona KM. Kol'ko je raja ovdje zaradila u ove dvije sedmice baljezganja?
Al hajd', Dzeko je fin i skroman momak, njemu novac ne znaci nist.
On je za te dvije sedmice, u kojima je odigrao svega 5 minuta, zaradio vise od pola miliona KM. Kol'ko je raja ovdje zaradila u ove dvije sedmice baljezganja?
Al hajd', Dzeko je fin i skroman momak, njemu novac ne znaci nist.
- quasar
#948 Re: Edin Džeko...
A nece ni Mancinija otjerati dok god je u igri ijedan trofej.
- jutarnji
#949 Re: Edin Džeko...
Ja ne znam kako se neko od uprave, navijaca, vlasnika tima moze zanositi da ce ova ekipa nesto osvojiti?quasar wrote:A nece ni Mancinija otjerati dok god je u igri ijedan trofej.
-
dek
#950 Re: Edin Džeko...
Ne bih da budem negativan ali ima nevjerovatno loš prijem lopte, ne znam šta mu je, u finišu je izgubio loptu nakon koje su lahko mogli poravnati...