Ja sam jedino u dilemi s kojim imenom ovaj zabavnik nazvati:Adriatic wrote:Gledaj Čovića na haretovom zabavniku haha
Ima li iko da zaustavi neprijateljsko djelovanje ove tzv. tv?
a) haretov
b) hare-orucevicev
c) orucevicev?
Ja sam jedino u dilemi s kojim imenom ovaj zabavnik nazvati:Adriatic wrote:Gledaj Čovića na haretovom zabavniku haha
Ima li iko da zaustavi neprijateljsko djelovanje ove tzv. tv?
Ma nećemo, sam ti gledaj. I usput koristim ovu priliku da se zahvalim predsjednici hrvatske vlade Jadranki Kosor, predsjedniku sabora Luki Bebiću i direktoru svih Hrvata Draganu Čoviću što sam nam omogućili ovaj prenos. I da, gospođi Saneli, takođeCo0l wrote:Ev ja priznajem da cu odgledat veceras na ovoj TV Real-Barsa![]()
Nemojte sta zamjerit
Ja se zahvaljujem i HNS-u i državniku Dodiku što neće večeras držati nikakve intervjue i govorancije sa Senadom, jer bi onda gledali k..... od utakmiceMali_Vuk wrote:Ma nećemo, sam ti gledaj. I usput koristim ovu priliku da se zahvalim predsjednici hrvatske vlade Jadranki Kosor, predsjedniku sabora Luki Bebiću i direktoru svih Hrvata Draganu Čoviću što sam nam omogućili ovaj prenos. I da, gospođi Saneli, takođeCo0l wrote:Ev ja priznajem da cu odgledat veceras na ovoj TV Real-Barsa![]()
Nemojte sta zamjerit![]()
Nadam se samo da nece bit neki glup komentator,steta bi bilo biti prisiljen gledat bez tona takvu utakmicu.Mali_Vuk wrote:Ma nećemo, sam ti gledaj. I usput koristim ovu priliku da se zahvalim predsjednici hrvatske vlade Jadranki Kosor, predsjedniku sabora Luki Bebiću i direktoru svih Hrvata Draganu Čoviću što sam nam omogućili ovaj prenos. I da, gospođi Saneli, takođeCo0l wrote:Ev ja priznajem da cu odgledat veceras na ovoj TV Real-Barsa![]()
Što, a šta to fali Jadranki Kosor? Pa i ona je donirala bolnici u Klaićevoj nekih 200 hiljada tisuća kuna, čini mi se. A možda je i Bebić nekome donirao bubreg, ko zna. To uglavnom nije mjerilo. Mislim, zašto zbog tog gesta ne bi mogla biti među pobrojanim? Niđe vezeCo0l wrote:Nadam se samo da nece bit neki glup komentator,steta bi bilo biti prisiljen gledat bez tona takvu utakmicu.Mali_Vuk wrote:Ma nećemo, sam ti gledaj. I usput koristim ovu priliku da se zahvalim predsjednici hrvatske vlade Jadranki Kosor, predsjedniku sabora Luki Bebiću i direktoru svih Hrvata Draganu Čoviću što sam nam omogućili ovaj prenos. I da, gospođi Saneli, takođeCo0l wrote:Ev ja priznajem da cu odgledat veceras na ovoj TV Real-Barsa![]()
P.S.Mislim da Sanela nije zasluzila da se nadje medju pobrojanima,posebno nakon nedavnog humanog gesta i placanja 10 000 eura za lijecenje one bebe.
Zato sto nije zasluzila da se nadje medju tom bratijom zbog svog sveukupnog djelovanja a ne samo zbog tog jednog gesta koji i sam od sebe nije za zanemarit.A i kad bi samo taj poslednji gest ocjenjivali bio bi jako znacajan jer kad si to cuo da je neko od ovdje u nebesa dizanih politicara,pored svoje milionske imovine i plata koje se krecu po vise hiljada KM ikad donirao neku znacajniju sumu za lijecenje nekog djeteta?Ja vala nisam.A i Kosorka kad nesto donira ne donira svoje pare kao Sanela nego drzavne pare.Mali_Vuk wrote: Što, a šta to fali Jadranki Kosor? Pa i ona je donirala bolnici u Klaićevoj nekih 200 hiljada tisuća kuna, čini mi se. A možda je i Bebić nekome donirao bubreg, ko zna. To uglavnom nije mjerilo. Mislim, zašto zbog tog gesta ne bi mogla biti među pobrojanim? Niđe vezeA i šalio sam se, ionako. Saneli želim svako dobro. Kao i Bebiću i Jadranki.
Dok god se u pauzama ne reklamiraju ublehozni energetski projekti, dozvoljeno jeCo0l wrote:Ev ja priznajem da cu odgledat veceras na ovoj TV Real-Barsa![]()
Nemojte sta zamjerit
Vjerovatno misliš na Aliju Behrama...On je Safin čovjek, viri mu iz g****e...To je ta politika: Hare, Safa, Senad(i), Ale Behram i ostali...Nass wrote:Ova TV1 je nesto najodvratnije sto se pojavilo na medijskom prostoru u zadnje vrijeme. Takav spoj kvazi-bh patriotizma i potpore najcrnjim ideologijama i otvorenim rusiteljima BiH je odvratna na kvadrat. Najgore je kad vidim kako oni ljudi sa TV Mostara svesrdno suruju sa onim ultra-nacionalistom Vrankicem, i opcenito sa HDZ politikom.
Bolje i to nego li onog idiota na sportklubu koji čitavo veče spominje Krojfa kako je "uveo napadački fudbal koji krasi Barsu od početka 90-ti".Jebem li ga pa jedno 30-tak puta je to ponoviodenis.istok wrote:A brate i milina je slusati Bahu sinoc da LIVE prenosi tekmu, nisam odavno
Jos samo da onoliko ne serenda o sponzorima, kolika je gledanost i sl. ali finale je pun pogodak!!
sto ih gledas?Adriatic wrote:Jel ovo bila i ona Lovrićka, trojanski konj Čovića ???????
Jaooooooooo, ima li kraja ovim neprijateljima Bosne?
Ti počela ko onaj "zaposlenik" hahaplain vanilla wrote:sto ih gledas?Adriatic wrote:Jel ovo bila i ona Lovrićka, trojanski konj Čovića ???????
ja sam s njima zavrsila od ljubavnog filma s dodikom
Adriatic wrote:Ti počela ko onaj "zaposlenik" hahaplain vanilla wrote:sto ih gledas?Adriatic wrote:Jel ovo bila i ona Lovrićka, trojanski konj Čovića ???????
ja sam s njima zavrsila od ljubavnog filma s dodikom
Kada listam kanale, naletim i na njih.
I ne mogu vjerovati svojim očima.
Taman kad pomislim da je gostovala najgora moguća ličnost, oni me ubijede da ima još gori.