Rat
kad sam bio mali
-
Sarajevski_Marlboro
#926 Re: kad sam bio mali
Kad sam bila mala pojela sam bananu s korom.
Rat
Rat
Last edited by Sarajevski_Marlboro on 19/05/2011 12:53, edited 2 times in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#928 Re: kad sam bio mali
hajd ba nema veze, i Šerif konjević jeSarajevski_Marlboro wrote:Kad sam bila mala pojela sam bananu s korom.
Rat
-
Sarajevski_Marlboro
#929 Re: kad sam bio mali
Dobro,on možda i sad jede tako.
- Michun
#930 Re: kad sam bio mali
Bila ubjedjena da sam letila...oko lustera 
- SadaMeHuseine
#931 Re: kad sam bio mali
thousands of voices wrote:Kad sam bila mala...
Skupljala sam jadne "napustene" zabe, gustere, miseve, gusjenice, mrave... na cisti uzas mojih sestrara.
Jednom sam kupala macku i pokusala je fenirati - naravno macka se upi*ala od straha. U tom se mama nenajavljeno pojavila, pa sam macku sakrila u regal - naravno i tu se macka se upi*sala. Jadna je mama danima cistila stan jer je "nesto" smrdilo![]()
Godinama sam djedu nosila cvijece za 8. mart
Na garazi smo u sitne sate prizivali duhove - ali se jedna curica onesvijestila od straha - nikad vise to nismo ponovili jer nas je ona prestravila vise od "duhova"
Krali smo kruske i kad nas je ljuta casna sestra potjerala, ugazila sam u poveliko khkm - nikad vise nisam krala kruske![]()
Kad sam bila mala...
Tito je bio jaci od Chuck Norrisa
Popravila si mi dan....
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#932 Re: kad sam bio mali
Kad sam bio mali, svi smo ga mi voljeli...osim onih na robijiSadaMeHuseine wrote:
Kad sam bila mala...
Tito je bio jaci od Chuck Norrisa
Popravila si mi dan....![]()
![]()
- Ma.Le.Na
#933 Re: kad sam bio mali
ja sam pisala pjesme o titu
rimovale su se

rimovale su se
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#934 Re: kad sam bio mali
Kad smo već kod ovoga šro će mu rođendan za 6 dana....
Kad sam bio mali prvi zadatak u prvom osnovne bio nam je da odnekud izrežemo Titovu sliku i zalijepimo je na prvu stranicu sveske i da na istoj stranici, iz nekog razloga, nacrtamo jednu Sanelu iz razreda
Kad sam bio mali prvi zadatak u prvom osnovne bio nam je da odnekud izrežemo Titovu sliku i zalijepimo je na prvu stranicu sveske i da na istoj stranici, iz nekog razloga, nacrtamo jednu Sanelu iz razreda
- ExNihilo
#935 Re: kad sam bio mali
Mislio sam da ću umrijet ako dodirnem bilo šta željezno dok grmi 
- Ma.Le.Na
#936 Re: kad sam bio mali
ja to i danas mislimEllinor wrote:Mislio sam da ću umrijet ako dodirnem bilo šta željezno dok grmi
- Svemirco
#937 Re: kad sam bio mali
Da nije bio skrivi Martin Mystere? http://www.stripovionline.com/MartinMystere/ ?nellington wrote:Ma ne bih rekao da je to to, biljka je bila epizodna uloga u ovomeJoj, muko moja, pređi na drugoga, samo da prestanem pokušavati da se sjetim - prošao sam cijeli spisak na stripovi.com, nijedan naslov ne budi sjećanja, pa sam pretražio po Johnny, nailazim samo na Logana i par epizoda Dylana Doga...
Uz Dylana Doga omiljeno štivo
- cordial
#938 Re: kad sam bio mali
Mislila sam da svi likovi koje gledam na TV-u zapravo zive unutar samog televizora
.
Mislila sam da je moja mama Romkinja jer su u istoj ulici odakle je i ona zivjele neke romske porodice
.
Mislila sam da se djeca radjaju na pupak jer sam kod trudnica nekoliko puta vidjela ogroman pupak
.
Mislila sam da je moja mama Romkinja jer su u istoj ulici odakle je i ona zivjele neke romske porodice
Mislila sam da se djeca radjaju na pupak jer sam kod trudnica nekoliko puta vidjela ogroman pupak
-
Pera Trta
#939 Re: kad sam bio mali
Kad sam bio mali Romi su se zvali Ciganicordial wrote:Mislila sam da svi likovi koje gledam na TV-u zapravo zive unutar samog televizora.
Mislila sam da je moja mama Romkinja jer su u istoj ulici odakle je i ona zivjele neke romske porodice.
Mislila sam da se djeca radjaju na pupak jer sam kod trudnica nekoliko puta vidjela ogroman pupak.
- cordial
#940 Re: kad sam bio mali
Isto je bilo kad sam I ja bila mala. Ali kad sam porasla shvatila sam da ih to vrijedja.Pera Trta wrote:Kad sam bio mali Romi su se zvali Ciganicordial wrote:Mislila sam da svi likovi koje gledam na TV-u zapravo zive unutar samog televizora.
Mislila sam da je moja mama Romkinja jer su u istoj ulici odakle je i ona zivjele neke romske porodice.
Mislila sam da se djeca radjaju na pupak jer sam kod trudnica nekoliko puta vidjela ogroman pupak.
Last edited by cordial on 19/05/2011 16:42, edited 1 time in total.
- bandini
#941 Re: kad sam bio mali
mislio sam da snijeg pada tako sto se oblak raspadne u puno, puno pahuljica 
- insomnia78
#942 Re: kad sam bio mali
Ja mislio ovo od Baje malog mindje pjesma: "Kad sam bio mali" heheh.
Sala mala nek se niko ne vrijedja
Sala mala nek se niko ne vrijedja
-
Pera Trta
#943 Re: kad sam bio mali
Kad sam bio mali nisu bili baš uvrijedljivi...i oni su voljeli Tita maršala, kao i svi mi.cordial wrote:Isto je bilo tako kao i kad sam ja bila mala. Ali kad sam porasla shvatila sam da ih to vrijedja.Pera Trta wrote:Kad sam bio mali Romi su se zvali Ciganicordial wrote:Mislila sam da svi likovi koje gledam na TV-u zapravo zive unutar samog televizora.
Samo se NJEGA nije smjelo vrijeđati.
- ExNihilo
#944 Re: kad sam bio mali
haha, predobrobandini wrote:mislio sam da snijeg pada tako sto se oblak raspadne u puno, puno pahuljica
- cpu_fan
#945 Re: kad sam bio mali
Bio sam ljut što moram čekati sljedeći krug za vožnju vozom oko gljive u Pionirskoj te se iz objesti iskr'o, pronaš'o neku daščicu i postavio je preko jedne šine. Prema mom "proračunu" voz je treb'o prepoloviti daščicu, međutim kako sam se iznenadio kad je čiko iz lokomotive poletio naglavačke
Sreća pa je samo lokomotiva izletila iz šina, a i sreća pa mene niko nije vidio.
Sreća pa je samo lokomotiva izletila iz šina, a i sreća pa mene niko nije vidio.
- fatamorgana
#946 Re: kad sam bio mali
Ne, on sad jede samo kore.Sarajevski_Marlboro wrote:![]()
![]()
![]()
Dobro,on možda i sad jede tako.
- Swan_
- ExNihilo
#948 Re: kad sam bio mali
Swan_ wrote:ja sam mislila da su ljudska crijeva zapravo 2 crva, okrenuta jedan prema drugome, i onda kad sam ja gladna, oni odozdo galame i traze mi da im dadnem da jedu![]()
- Not My Idea
#949 Re: kad sam bio mali
...mislila sam da je Zenica sinonim za grad.
I...
otisla s mamom u Makarsku, prvi dan dosle s plaze u apartman, ja ko iz topa Hajmo u Zenicu. Zena gleda u mene, wtf tek smo dosli, neka te... Ja Hajmo i Bog... dok mi nije Objasnila..
...mislila sam da je kilometar nesto nevidjeno dugo.
Kad sam se vratila negdje iz Hrvatske s mora, pita mene rodjak koji nikad prije nije bio I kolko je daleko? a ja ono ko pametna, odokativno Nekih 15 kilometara...
I...
...mislila sam da je kilometar nesto nevidjeno dugo.
Kad sam se vratila negdje iz Hrvatske s mora, pita mene rodjak koji nikad prije nije bio I kolko je daleko? a ja ono ko pametna, odokativno Nekih 15 kilometara...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#950 Re: kad sam bio mali
Kad smo kod crijeva, ja sam cesto listala mamine velike kuhare i uvijek kada naleti na sliku kobasica ja sam mislila da su to covjecija crijeva.Swan_ wrote:ja sam mislila da su ljudska crijeva zapravo 2 crva, okrenuta jedan prema drugome, i onda kad sam ja gladna, oni odozdo galame i traze mi da im dadnem da jedu![]()