al cu i ja da kupim ciganku
joj nadi sta nam radissssss
evo mojih dzempera
sve su ovo ulovi i nisu me kostali preko 25km

prvo evo haljinice te crne ...

ovaj mi je omiljeni i on je dzemper/haljina ... super ide ako ispor njega imam neku majcicu i dole samo carape deblje smedje + dole jedne kao dokoljenice ali ih ja spustim + kabaste cat cipele
kupljen je u sa pa mogu reci i gdje ako treba

ovaj je lud ko struja ... nekako je sav nedefinisan i ja ga zovem "bob" jer oblikom podsjeca na tu vrstu frizure ... nazad je kraci a naprijed su dva repa duza
ovo ispod njega je nedavni ulov suknja

ovaj mi je onako ... njega vala rijetko nosim
malo je dole na kukovima uzi nekako je cudan (kao vecina stvari one size) iako on nije onesize ali eto i tezaaak jeeee a rupicast pa...

ovaj je bio nevidjen ulov jer je predivan (ima kais koji se ovdje ne vidi a ja ga ne vezem oko sebe nego ga stavim u dzepove

) tezak, ovako koncast (nadam se da je boja pogodjena onako je svijeeeetlo beige ali nije ni bijeli ni beige) i ne znam uz sta bih ga nosila

par puta sam ga obukla

kostao je oridjidji oko 150km ja ga platila 25

ovaj rijetko nosim nekako mi je malo tetast ... ali dobar fazon sa ovim dugmicima (zato sam ga ovako slikala)

i evo posljednjeg ulova u kombinaciji sa onom haljinicom sa pocetka price
boja mu nije ova nekako je sad ovdje malo zuci ... najslicnija je ovoj boji koju ima na rukavu ovom osvjetljenom samo malo vise na sivo i malo svjetlije
sve u svemu boje su tu negje ali za vecinu stvari nije to ta bas boja

svjetlo je ucinilo svoje jal blic jal luster
i naravno velicina stvari je ovolika jer sam zooom sve 10x
i imam jos par dzempera jedan crni na fazon ove haljinice
bijeli koji ne nosim jer mi ne stoji
i jos pokoji

i ovaj rijetko nosim