Pi, kraj... Pa nadao sam se barem jos dvije/tri.Eborg wrote:Nije loša epizoda.Sviđa mi se kraj.
"Citamo" se veceras da komentarisemo taj kraj.
Moderator: _BataZiv_0809
Pi, kraj... Pa nadao sam se barem jos dvije/tri.Eborg wrote:Nije loša epizoda.Sviđa mi se kraj.
Ko čeka dočekaPartijaner wrote: Ja sve cekam kad ce onaj Guverner onu Andreu.![]()
Al haman cu se nacekati.![]()
Ja ne kontam pozivZovem se Zelena wrote: Ok je, riješila se misterija "poziva"
Umislio lik ....muhanata wrote:
Ja ne kontam pozivMislim sve ok, ali opet ne kontam
anyone
Halucinacije, mozda i zgodna dosjetka scenarista, da Rick prodje obaveznu fazu "savjetovanja i prihvatanja", ali da to ne rade clanovi njegove grupe nego eto, pokojnici preko telefona.muhanata wrote: Ja ne kontam pozivMislim sve ok, ali opet ne kontam
anyone
To su oni znali jos u prvoj sezoni, kad su mali Kinez i Rick neki kamion pokusavali pokrenuti, pa ih kisa sjebala... nesto na taj fazon, ne sjecam se tacno, ali znam da su vec ovo radili... a crnkinja je toliko dugo bila sama u "divljini", pa me cudi da je tek sad ovo skontala...dječak sa šibicama wrote: Iako je sada sve to nebitno, Michoooo je otkrila krucijalnu stvar, sa onim iznutricama po sebi
daKPNCTNJAH wrote:To su oni znali jos u prvoj sezoni, kad su mali Kinez i Rick neki kamion pokusavali pokrenuti, pa ih kisa sjebala... nesto na taj fazon, ne sjecam se tacno, ali znam da su vec ovo radili...dječak sa šibicama wrote: Iako je sada sve to nebitno, Michoooo je otkrila krucijalnu stvar, sa onim iznutricama po sebi
pa michone je otkrila ono sto rick i kompanija znaju vec od prve sezone ... sto se tice ostrva, najbolja ideja, nek odu do hvaradječak sa šibicama wrote:Halucinacije, mozda i zgodna dosjetka scenarista, da Rick prodje obaveznu fazu "savjetovanja i prihvatanja", ali da to ne rade clanovi njegove grupe nego eto, pokojnici preko telefona.muhanata wrote: Ja ne kontam pozivMislim sve ok, ali opet ne kontam
anyone
Dobro je ono "tu smo sigurni, daleko od njih". Ja se ubio razmisljajuci gdje bi to moglo biti, mozda neko ostrvo, kad ono drugi svijet![]()
Kad sam vec kod ostrva, jos jedna teorija, zar nije pametno preci sa kopna na neko ostrvo, pokokati sve zombije na ostrvu, i onda tamo zivjeti, uzgajati voce povrce, stoku, loviti ribu... usput pitanje, mogu li se zombiji utopiti? ili mogu preci na ostrvo hodajuci po dnu okeana?
Iako je sada sve to nebitno, Michoooo je otkrila krucijalnu stvar, sa onim iznutricama po sebi.
Zanimljivo, u svojim knjigama The Zombie Survival Handbook i Warld War Z (koja će se adaptirati u film naredne godine) Max Brooks je koncipirao tako da zombiji hodaju po dnu okeana bez problema i redovno izlaze na plažu. Također, u sjevernim hladnijim predjelima oni se zimi zalede, tako da su zime realativno lakše za preživjeti - moraš se brinuti samo za namirnice i kako ćeš se ti ugrijati, zombija ima manje. Na proljeće se počnu otapati i onda nanovo kreće klanica.dječak sa šibicama wrote:Halucinacije, mozda i zgodna dosjetka scenarista, da Rick prodje obaveznu fazu "savjetovanja i prihvatanja", ali da to ne rade clanovi njegove grupe nego eto, pokojnici preko telefona.muhanata wrote: Ja ne kontam pozivMislim sve ok, ali opet ne kontam
anyone
Dobro je ono "tu smo sigurni, daleko od njih". Ja se ubio razmisljajuci gdje bi to moglo biti, mozda neko ostrvo, kad ono drugi svijet![]()
Kad sam vec kod ostrva, jos jedna teorija, zar nije pametno preci sa kopna na neko ostrvo, pokokati sve zombije na ostrvu, i onda tamo zivjeti, uzgajati voce povrce, stoku, loviti ribu... usput pitanje, mogu li se zombiji utopiti? ili mogu preci na ostrvo hodajuci po dnu okeana?
Iako je sada sve to nebitno, Michoooo je otkrila krucijalnu stvar, sa onim iznutricama po sebi.

Pa nije eurokrem.dječak sa šibicama wrote:ako je mali rekao da joj je pucao u glavu, onda je to to.
btw, sjrtio sam se onog mazanja sa iznutricama, kad ih je kisa zeznula.. pa sto to ne rade i dalje? ne kontam, da se namazu crijevima i iznutricama zombija, mogu ici gdje ih je volja, nece im se nista desiti. A novih zombija uvijek ima, ako se iznutrice speru kisom ili osuse.
Malo mi je sad to glupo... znaju za fazon, a i dalje se naganjaju sa zombijima. Pa Rick zenu izgubio zbog toga.