u petak ili subotu?Jara wrote:Ima li negdje snimak Aldininog nastupa u subotu?
sta tacno trazis?
Moderator: anex
u petak ili subotu?Jara wrote:Ima li negdje snimak Aldininog nastupa u subotu?
ako i kad nadjem postavim tiJara wrote:Tanks, Vanila!Još samo ovo od subote ako imaš...
Jelena i Mirzapsydelija wrote:dobra ova aldina... dajte mi broj gde mogu da ostavim utiske, o glasu i stasu.![]()
@vanilja, ko je tvoj favorit? stavi jos koji video, moze i nesto starije produkcije.
plain vanilla wrote:Jelena i Mirza
Najvise su dobrih pjesama otpjevali, najmanje grijesili
Mirza ima fantastican glas, ali je nekako mlak, kao da bi trebao popit red bull prije nastupa, imam osjecaj da je strashno stidan.
A Jelenica je birala odlicne, teske pjesme, borila se kao lav, mada cesto zaboravi tekst.
Kad bih ja birala, Jelenica bi pobijedila, za nju cu i glasati.
edit-ciji video, ne smijem zatrpavati, moderatori ce me zhik
bilo je na stranici na FB, ali su sve sklonili nakon sto je Verena puklapsydelija wrote:plain vanilla wrote:Jelena i Mirza
Najvise su dobrih pjesama otpjevali, najmanje grijesili
Mirza ima fantastican glas, ali je nekako mlak, kao da bi trebao popit red bull prije nastupa, imam osjecaj da je strashno stidan.
A Jelenica je birala odlicne, teske pjesme, borila se kao lav, mada cesto zaboravi tekst.
Kad bih ja birala, Jelenica bi pobijedila, za nju cu i glasati.
edit-ciji video, ne smijem zatrpavati, moderatori ce me zhik![]()
pa, video od recimo tvojih favorita.
a, gde se taj show moze na netu pogledati? na hajatu nenadjoh.
mod voli samo aldinupsydelija wrote:ja nema FB![]()
haj zalepi jos neki video, vidis li reakciju moda...![]()
onda necem vishezoom66 wrote:vanila, jedan votazhi manje![]()
napravicemo FB.plain vanilla wrote: ko nema FB, taj ne postoji
Slazem se. Jelena odlicno pjeva, ali po meni nikad nije znala odabrati pravu pjesmu za sebe, ili odabere neku koju nisam nikad cuo, a ni ziri sudeci po reakacijama.zoom66 wrote:
samo nastavi ba, zezam se
a fakat, evo poslushah 2 minuta jelenu i neizdrzhljivo je. pa jebemu, nije neko umijece odabrati pjesmu koja ti pashe, odabrati pravi tonalitet itdno, kad chuh ogija, onda nije ni chudo
da, 10 je najveca ocjenapsydelija wrote:napravicemo FB.plain vanilla wrote: ko nema FB, taj ne postoji![]()
zanimljivo, ova riba (jela) dobi od zirija dve 10 i 9-ku... nije valjda 10 najveca ocena?
nisu se one svadjalevdivna wrote:A jel ima neko fin da mi nadje svadju Dunje i Verene?
ma nju samo gledaj i uzivajpsydelija wrote:@kurty/vanilja- hvala
jaoooo, ovoj ani (brrrrrrr) idu 10 poena od oka.
Hvala Kurty!kurty wrote:http://www.youtube.com/user/fahrudin553
evo covjek sve snimao i postavljao... imate sve snimke