Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Polazak za Podgoricu je u 06:00 u cetvrtak 09.08. sa parkinga ispred stadiona "Asim Ferhatovic Hase". Uplate pocinju od danas 03.08. u 09:00 u agenciji "Everest Travel" i primat ce se do srijede 08.08. do 12:00. Molimo vas da uz uplatu od 37 KM donesete i kopiju licne karte/pasosa zbog osiguranja.
Povratak za Sarajevo je poslije utakmice u Podgorici sa ocekivanim dolaskom oko 06:00 u petak 10.08.
Za one koji ne znaju,agencija "Everest Travel" se nalazi u ulici Sime Milutinovica 3,kod hotela Evopa (ulica gdje se nalazi kafic ORT). Radno vrijeme ce biti produzeno od 09:00 do 19:00,a u subotu od 10:00 do 16:00.
NAPRAVIMO BORDO LUDILO U PODGORICI!!!!!
VAZNA NAPOMENA:
Za sve grupe, podgrupe, raje, ekipe, mahale, familije i slicno - molimo vas da uplacujete svi zajedno(pozeljno je da jedan pokupi dokumente i novac od ostalih radi izbjegavanja guzve) jer se nece naknadno sortirati spiskovi, vec ce se formirati po rednom broju uplata. Npr. uplatnice 1-50 BUS 1, 51-100 BUS 2., itd.
Sto se tice karata, svi oni koji budu isli u aranzmanu UNFKS ce svoju kartu dobiti tj. kupiti ili u autobusu pred polazak ili negdje u toku puta prije stadiona. SVI OSTALI ce kartu moci kupiti ispred stadiona u Podgorici. Cijena je najvjerovatnije 3 eura. OBAVEZNO razmjenite pare.
Ovo se radi da bi se izbjegla nepotrebna guzva ispred stadiona prilikom kupovine karata, jer bi nastao dzumbus kada bi stigla kolona autobusa i svi pohrlili da kupe kartu.
ZADNJI ROK ZA UPLATU U ORGANIZACIJI UNFKS JE SRIJEDA DO 12h!!!
cetinje wrote:Vjeruj te da cemo doci sa vam..volimo Sarajevo vec godinama i starija je ekipa u pitanju..25 i vise...jednostavno volimo bosnu i sarajevo to je to..
cetinje wrote:Vjeruj te da cemo doci sa vam..volimo Sarajevo vec godinama i starija je ekipa u pitanju..25 i vise...jednostavno volimo bosnu i sarajevo to je to..
'ajmo Horde, idemo invaziju napraviti. Uplate do srijede. Može se vala skupiti 37 KM, nije nam ovo gostovanje svaki dan. Ako smo za Trebinje davali po 30 KM-ko je kombijem išao, onda možemo i sad ovo odraditi.
Braco moja Sarajlije kad budete dolazili pazite se od ovih domacih izdajnika..dolaze cigani iz bara i cigani iz podgorice da probaju transparent da uzmu i da provociraju..ja cu dati sve od sebe da se mi organizujemo najbolje sto mozemo u to nemojte da sumnjate..znaci cigani ce vjerovatno sa cetnickim zastavama da dolaze i provociraju sa politikom..to je provjereno..SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE..
cetinje wrote:Braco moja Sarajlije kad budete dolazili pazite se od ovih domacih izdajnika..dolaze cigani iz bara i cigani iz podgorice da probaju transparent da uzmu i da provociraju..ja cu dati sve od sebe da se mi organizujemo najbolje sto mozemo u to nemojte da sumnjate..znaci cigani ce vjerovatno sa cetnickim zastavama da dolaze i provociraju sa politikom..to je provjereno..SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE..
Hvala na podršci i dobrodošao nam što se mene tiče, kao i za ovu najavu oko dolaska tih fašista....samo koliko se njih može očekivati...pretpostavljam da administracija neće dozoliti da sad ulazimo u detalje oko ovakve teme, niti je ovo mjesto za takvu diskusiju, ali me samo zanima njihova brojka, je li to neka šaka jada bijednika ili se neka solidna brojka te bagre može očekivati?
E ovako idemo..dolazila je torcida iz splita 2007-me protiv buducnosti u pg...mimo varvara koji su bili na drugoj strani..delije iz (niksica,bara i podgorice) su bili na zapadnoj tribini njih mozda 300-400..jedan od pandura je pustio momka da preskoci na torcinu stranu i da im ponese transparent...koji je poslije zavrsio na sjever marakane kao trofej,a ja gledao sa 20 metara sto se sve desavalo..znaci picketine koje imaju samo kamenje stangle i napadaju u grupi..sibali smo se sa njima nekolko puta individualno..mocno su organizovani imaju sponzore za sve to...sad igra zeta pazi...crnoorci ce ostati ravnodusni..srbi iz crne gore ce navijati svim srcem za zetu...naravno sve sto sam gore naveo to je dio rituala koji ce 99% biti organizovan od njihove strane,znaci to bi tako izgledalo..mi imamo problem sa njima jer je nas bas masu manje...slazemo se jedino sa grobarima iz cetinja koji vise i ne idu na tekme jer su se zakacili sa alcatrazom u vezi cetnickih pjesama koje cetinjani nisu htjeli da pjevaju i doslo je do govana..znaci pamet u glavu i samo opusteno...provokacija ce biti sigurno od te bagre....ali je to velika manjina..
cetinje wrote:Braco moja Sarajlije kad budete dolazili pazite se od ovih domacih izdajnika..dolaze cigani iz bara i cigani iz podgorice da probaju transparent da uzmu i da provociraju..ja cu dati sve od sebe da se mi organizujemo najbolje sto mozemo u to nemojte da sumnjate..znaci cigani ce vjerovatno sa cetnickim zastavama da dolaze i provociraju sa politikom..to je provjereno..SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE..
Na Hasetu protiv Zete nije bilo ni jedne psovke a kamo li nekog nacionalistickog ispada.Horde bodrile svoj tim krajnje korektno ,bez i jedne uvrede igracima Zete. Sto se tice te cetnicke bagre nije problem za HZ.Horde imaju odgovor na sve situacije. Pozdrav Cetinju i CG.
gledali smo mi tekmu iz sarajeva brate..pa u tome i jeste problem sto ce cetnici da naprave da ste vi krivi..tako je bilo sa hrvatima...kao dosli ste da pravite probleme..pa su oni morali da vam odgovore..isto kao ovi iz republike sumske..imate podrsku od nas Cetinjana veliku u to budite sigurni..imaliste je i 1991 imate je i 2012-te...inace svi smo pravoslavci i naravno za ove cetnike mi smo izrodi..i nas ce cekati sigurno prije tekme,ali mi znamo kako ...SVI U NAPAD JEDAN JE HASE...
cetinje wrote:gledali smo mi tekmu iz sarajeva brate..pa u tome i jeste problem sto ce cetnici da naprave da ste vi krivi..tako je bilo sa hrvatima...kao dosli ste da pravite probleme..pa su oni morali da vam odgovore..isto kao ovi iz republike sumske..imate podrsku od nas Cetinjana veliku u to budite sigurni..imaliste je i 1991 imate je i 2012-te...inace svi smo pravoslavci i naravno za ove cetnike mi smo izrodi..i nas ce cekati sigurno prije tekme,ali mi znamo kako ...SVI U NAPAD JEDAN JE HASE...
Ma brate, ako si stvarno sa Cetinja, a burek napisa da mu se čini da si iskren i da nisi foler, onda jedno veliko HVALA i RESPECT za ovakve poruke i podršku
evo javi se na p.p da ti ostavim broj telefona da me zovnes da vidis da sam sa Cetinja i da nisam uopste foler...bio sam u Sarajevo 5-6 puta..na neke tekme sam dolazio i na merlinov koncert..imamo ful opremu sa Koseva..HZCT
cetinje wrote:gledali smo mi tekmu iz sarajeva brate..pa u tome i jeste problem sto ce cetnici da naprave da ste vi krivi..tako je bilo sa hrvatima...kao dosli ste da pravite probleme..pa su oni morali da vam odgovore..isto kao ovi iz republike sumske..imate podrsku od nas Cetinjana veliku u to budite sigurni..imaliste je i 1991 imate je i 2012-te...inace svi smo pravoslavci i naravno za ove cetnike mi smo izrodi..i nas ce cekati sigurno prije tekme,ali mi znamo kako ...SVI U NAPAD JEDAN JE HASE...
Kakve ste vi ljudske gromade, Cetinjani, pa to je za nepovjerovati! Znam dosta i ljudi iz Podgorice, Varavara i normalne raje, svi su regularni 100%.
Napisao sam u prethodnom postu i sad cu ponoviti..VOLIMO BOSNU SVIM SRCEM..pratimo sva desavanja kod vas..znaci sad je Adilovic bjese golman posao u grcku..Sarajevo mi je najmili grad u bivsu jugu..mnogo volim raju Sarajevsku...sumsku republiku ne podnosim nego oni su nebitni braco moja...Bordo-Bjeli