Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
permanentan wrote:eh nije me dugo bilo na ovoj temi...
Sta mislite o ovome
napoli-lecce 1 1.40
real-sevilla 1 1.20
lille-nancy 1 1.40
psv-roda 1 1.30
kvota 3.06 na malo veci ulog
psv se našao i kod mene na listiću, a ovih 1,20 na real bih radije stavio na h0:2
Ja ne bih:
- Real ne dobija bas cesto sa velikom razlikom
- Sevilla ima iza sebe niz prilicno losih rezultata, nekad se taj niz mora i prekinuti
- Real nikada nije zablistao protiv Seville
Da je malo veca kvota na Real, igrao bih. Ovako mi je 1.20 (ili 1.50 za hendikep) previse riskantno...
hmmm... nba.com kaže BOS-IND 99-88, dok rezultati.com i premier teletekst izbacuju 99-91, što meni za hendikep 8,5 itekako igra ulogu... kome vjerovati i šta pokušati (ako naravno ostalo sve prođe)?
odigra neki deda ispred mene listic i djelatnica mu kaze: gospodine, imate ovdje na listicu jednu veliku kvotu, liverpool-wolverhampton 2, kvota vam je 9,5. jeli to greska? rece chikica, nije, to je to. e sta je jos odigro ne znam.
karanana wrote:odigra neki deda ispred mene listic i djelatnica mu kaze: gospodine, imate ovdje na listicu jednu veliku kvotu, liverpool-wolverhampton 2, kvota vam je 9,5. jeli to greska? rece chikica, nije, to je to. e sta je jos odigro ne znam.
Pa tko je jos lud da se kladi na Liverpool, Manchester i Chelsea?
karanana wrote:odigra neki deda ispred mene listic i djelatnica mu kaze: gospodine, imate ovdje na listicu jednu veliku kvotu, liverpool-wolverhampton 2, kvota vam je 9,5. jeli to greska? rece chikica, nije, to je to. e sta je jos odigro ne znam.
Ako je deda ne brini nafiljo je on njih jos 10 najmanje
Onaj Looserpool (bas mu ime pristaje) je uvreda za fudbal. Od koga oni sve nece izgubiti ove sezone
I jos ih ja odigram prvi put ove sezone, reko, zaletili su se, kad ono