Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#926 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Halal ti vjera kolega 
-
LSD
#927 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
da se ne lažemo, evo zašta je doticni majstor jedinoBaltazar_khan wrote:Majostor za povećanu razinu šećera u krvi vama željezničarimapunk's not dead wrote:bleky aka blutut,je majstor za prljave poslove,a u to cemo se uvjeriti kako sezona bude odmicala.
http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59
- lerdi
#928 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Priča o utakmici sa veležom je počela od strane veležovaca, a ne sa naše strane. Pitaj karananu kad se vrati sa Koševa. Dakle nije samo da smo mi pričali o nijazu (ja se lično ne sječam da jesam, al eto) nego i neki drugi kao što su rodjeni i to u više navrataLSD wrote:Eeeee gdje ces ocekivati da tad Emir morališe...tad je bilo prece kenjati po uspjesima Želje, ispirati usta svaki dan sa Nijazom....tada su Emir moderator i njemu slicni imali preceg posla, valjalo je pricati o Nijazu , 100% provjerene mahalske informacije kako je viđen na pecenju kod Gojka sa upravom Veleža i sl.Plavih_11 wrote:Pa sto, dobri moj emire, nisi moralisao svojima kad su prosle polusezone drvlje i kamenje po Zelji bacali i svaka 3 boda Nijaza spominjali. Kad sam ja pokusavao da na normalan nacin pricam tad, nije bio niko od vas da prihvati to. Kad sam davao argumente o sudijama i pisao maratonske postove opet niko nista. Kad sam svako malo pisao da je tema ta i ta opet niko nista. E sad kad nemaju o cemu kakiti protiv Zelje, sad je sve divno i bajno.don_emir wrote: Daleko od toga. Samo mi je glupo kad tema krene kako treba nađe se neko ko ce je usrati...al jbg bosanski mentalitet
Opet kazem, ja cu sad zavrsiti sa ovim ali mislim da ce se spominjati ovo opet nekad, duga je sezona ..
Sad treba moralisati i objašnjavati da se ko fol spama tema kad se prica o istim stvarima.
- Petit_Beurre
#929 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Jedino smiješno i simptomatično je da je liga odjednom regularna, čim su uvezali nekoliko pobjeda. Ne do Bog da su na 5. - 6. mjestu, drvljem i kamenjem bi sipali po regularnosti. Ovo ne znači da je liga neregularna, svaka vama čast na dosadašnjim rezultatima,ali...
- Gde si sad cica maco
#930 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Čuo sam da ne idu pereci baš najbolje.Petit_Beurre wrote:Jedino smiješno i simptomatično je da je liga odjednom regularna, čim su uvezali nekoliko pobjeda. Ne do Bog da su na 5. - 6. mjestu, drvljem i kamenjem bi sipali po regularnosti. Ovo ne znači da je liga neregularna, svaka vama čast na dosadašnjim rezultatima,ali...
-
Alkos
#931 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ovo je Blekic sredio da Velez uzme Olimpika kako bi mi ostali usamljeni na vrhu tabele...
I jesmo, kupili smo titulu ove sezone, kupujemo sudije, tako da crknite dusmani!!
Sta je, vec ste se usrali?!
Kupili smo sve i sudije i vas i savez i celik i buducnost, ali se ne moze kupiti ono zajednistvo medju igracima i njihovo srce koje ostave na svakom terenu. Ne moze se kupiti atmosfera koja danas vlada u i oko kluba, od rata pa na ovamo nikad bolje nije bilo...
A mi se svakako vidimo uskoro, kada cete dobiti po usima i na terenu i na tribinama, k'o i svake godine... Vi ste nasa redovna musterija!
Hvala i prijatno i do vidjenja

I jesmo, kupili smo titulu ove sezone, kupujemo sudije, tako da crknite dusmani!!
Kupili smo sve i sudije i vas i savez i celik i buducnost, ali se ne moze kupiti ono zajednistvo medju igracima i njihovo srce koje ostave na svakom terenu. Ne moze se kupiti atmosfera koja danas vlada u i oko kluba, od rata pa na ovamo nikad bolje nije bilo...
A mi se svakako vidimo uskoro, kada cete dobiti po usima i na terenu i na tribinama, k'o i svake godine... Vi ste nasa redovna musterija!
Hvala i prijatno i do vidjenja
- Gde si sad cica maco
#932 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
To! Ljubi te brat!Alkos wrote:Ovo je Blekic sredio da Velez uzme Olimpika kako bi mi ostali usamljeni na vrhu tabele...![]()
I jesmo, kupili smo titulu ove sezone, kupujemo sudije, tako da crknite dusmani!!Sta je, vec ste se usrali?!
![]()
Kupili smo sve i sudije i vas i savez i celik i buducnost, ali se ne moze kupiti ono zajednistvo medju igracima i njihovo srce koje ostave na svakom terenu. Ne moze se kupiti atmosfera koja danas vlada u i oko kluba, od rata pa na ovamo nikad bolje nije bilo...![]()
A mi se svakako vidimo uskoro, kada cete dobiti po usima i na terenu i na tribinama, k'o i svake godine... Vi ste nasa redovna musterija!![]()
Hvala i prijatno i do vidjenja![]()
- punk's not dead
- Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata
#933 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Priča o utakmici sa veležom je počela od strane veležovaca, a ne sa naše strane. Pitaj karananu kad se vrati sa Koševa. Dakle nije samo da smo mi pričali o nijazu (ja se lično ne sječam da jesam, al eto) nego i neki drugi kao što su rodjeni i to u više navratalerdi wrote:Eeeee gdje ces ocekivati da tad Emir morališe...tad je bilo prece kenjati po uspjesima Želje, ispirati usta svaki dan sa Nijazom....tada su Emir moderator i njemu slicni imali preceg posla, valjalo je pricati o Nijazu , 100% provjerene mahalske informacije kako je viđen na pecenju kod Gojka sa upravom Veleža i sl.LSD wrote: Opet kazem, ja cu sad zavrsiti sa ovim ali mislim da ce se spominjati ovo opet nekad, duga je sezona ..
Sad treba moralisati i objašnjavati da se ko fol spama tema kad se prica o istim stvarima.
nije istina,vi ste prvi poceli pricu kako je žujo vidjen u mostaru sa celnicima veleza na pecenju,a onda su velezovci poslije toga,podstaknuti vasom pricom,i sami poceli istu pricu,mada niko nije imao nikakav dokaz za to,osim vase mahalske price.
- Baltazar_khan
#934 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Majstor* Greška u kucanju, sorry
Jel mora svaki štrumf koristiti taj link o Blekiću? Gdje su dokazi za taj kako ga vi zovete kriminal
Kako ste mi samo smiješni sa tim linkom tamo nekog kvazi-portala o biznisu 
Jel mora svaki štrumf koristiti taj link o Blekiću? Gdje su dokazi za taj kako ga vi zovete kriminal
- lerdi
#935 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Napisah ja pitajte karananu kada dođe sa Koševa, odnosno nek on napiše jel priča o namještanju kružila Mostarom najmanje sedam dana prije utakmice i jel to jedan od razloga bojkota Red army-a.punk's not dead wrote:nije istina,vi ste prvi poceli pricu kako je žujo vidjen u mostaru sa celnicima veleza na pecenju,a onda su velezovci poslije toga,podstaknuti vasom pricom,i sami poceli istu pricu,mada niko nije imao nikakav dokaz za to,osim vase mahalske price.lerdi wrote:
Priča o utakmici sa veležom je počela od strane veležovaca, a ne sa naše strane. Pitaj karananu kad se vrati sa Koševa. Dakle nije samo da smo mi pričali o nijazu (ja se lično ne sječam da jesam, al eto) nego i neki drugi kao što su rodjeni i to u više navrata
-
Alkos
#936 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ima se, moze se.Gde si sad cica maco wrote:To! Ljubi te brat!Alkos wrote:Ovo je Blekic sredio da Velez uzme Olimpika kako bi mi ostali usamljeni na vrhu tabele...![]()
I jesmo, kupili smo titulu ove sezone, kupujemo sudije, tako da crknite dusmani!!Sta je, vec ste se usrali?!
![]()
Kupili smo sve i sudije i vas i savez i celik i buducnost, ali se ne moze kupiti ono zajednistvo medju igracima i njihovo srce koje ostave na svakom terenu. Ne moze se kupiti atmosfera koja danas vlada u i oko kluba, od rata pa na ovamo nikad bolje nije bilo...![]()
A mi se svakako vidimo uskoro, kada cete dobiti po usima i na terenu i na tribinama, k'o i svake godine... Vi ste nasa redovna musterija!![]()
Hvala i prijatno i do vidjenja![]()
-
B-Faza
#937 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Zijade Blekicu veliko ti hvala sto si kupio utakmicu u Banovicima i sto si rekao sudiji da protiv Celika ne svira kraj dok gol ne zabijemo.Hvala ti sto si platio put za 400-500 ljudi(nije nas ni bilo vise jelde komsije)i sto si omogucio da udjemo djaba.Protiv Borca ocekujem 2000-3000 ljudi jer je to nas prosjek u ovoj sezoni,i naravno namjestenog sudiju.
CRKNITE OD MUKE AL TITULA JE NASA

CRKNITE OD MUKE AL TITULA JE NASA
- Baltazar_khan
#938 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Štrumfovi lože seAlkos wrote: Ima se, moze se.
- Petit_Beurre
#939 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Aha poslije ove titule prešli smo na đevrekGde si sad cica maco wrote:Čuo sam da ne idu pereci baš najbolje.Petit_Beurre wrote:Jedino smiješno i simptomatično je da je liga odjednom regularna, čim su uvezali nekoliko pobjeda. Ne do Bog da su na 5. - 6. mjestu, drvljem i kamenjem bi sipali po regularnosti. Ovo ne znači da je liga neregularna, svaka vama čast na dosadašnjim rezultatima,ali...
- punk's not dead
- Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata
#940 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
a vi niste bili medju zivima tih 7 dana prije utakmice?lerdi wrote:Napisah ja pitajte karananu kada dođe sa Koševa, odnosno nek on napiše jel priča o namještanju kružila Mostarom najmanje sedam dana prije utakmice i jel to jedan od razloga bojkota Red army-a.punk's not dead wrote:nije istina,vi ste prvi poceli pricu kako je žujo vidjen u mostaru sa celnicima veleza na pecenju,a onda su velezovci poslije toga,podstaknuti vasom pricom,i sami poceli istu pricu,mada niko nije imao nikakav dokaz za to,osim vase mahalske price.lerdi wrote:
Priča o utakmici sa veležom je počela od strane veležovaca, a ne sa naše strane. Pitaj karananu kad se vrati sa Koševa. Dakle nije samo da smo mi pričali o nijazu (ja se lično ne sječam da jesam, al eto) nego i neki drugi kao što su rodjeni i to u više navrata
- lerdi
#941 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma zavjera brate kažem ti ja. Znači 100%punk's not dead wrote:a vi niste bili medju zivima tih 7 dana prije utakmice?lerdi wrote:Napisah ja pitajte karananu kada dođe sa Koševa, odnosno nek on napiše jel priča o namještanju kružila Mostarom najmanje sedam dana prije utakmice i jel to jedan od razloga bojkota Red army-a.punk's not dead wrote: nije istina,vi ste prvi poceli pricu kako je žujo vidjen u mostaru sa celnicima veleza na pecenju,a onda su velezovci poslije toga,podstaknuti vasom pricom,i sami poceli istu pricu,mada niko nije imao nikakav dokaz za to,osim vase mahalske price.upravo ste im vi sve to i podmetnuli,nije vazno koliko dana prije,ali ste to bili vi.
kad nije proslo sa sudijama,jer se niko nije zalio na sudjenje,onda je dosao red na igrace i uprave drugih klubova.
- JThomas
#942 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ja nikad u životu neću komentarisati suđenje na utakmici koju nisam gledao. ali zanimljiv je samo vaš dvostruki aršin. cijelu prošlu sezonu ste jahali na izjavama trenera poslije utakmica protiv želje.
ove godine? odjednom su ti isti treneri papci, seljačine, ljubomorni, zavidni...
prošle godine? jebo kupljeno prvenstvo, mjesec dana prije derbija se raskukali da je kupljen, kup dogovoren, jebo ovo, sve treba ukinuti i razjebati, igrače treba pobiti...
ove godine? prvenstvo odjednom regularnije nego ikad...
ove godine? odjednom su ti isti treneri papci, seljačine, ljubomorni, zavidni...
prošle godine? jebo kupljeno prvenstvo, mjesec dana prije derbija se raskukali da je kupljen, kup dogovoren, jebo ovo, sve treba ukinuti i razjebati, igrače treba pobiti...
- Obuca9
#943 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Možete li mi samo objasniti kako se nedosuđen penal za Sarajevo, te poništen čist gol, također za Sarajevo, uklapa u vaše teorije zavjere o tome da je Blekić kupio sudiju?
I LSD kad si već tako fin pa prenosiš izjavu Rizvića da je on oštećen, zašto ne preneseš i Varešanoviću izjavu u istim novinama? Molim te da odgovoriš na pitanje, a ne da ga ignorišeš.
I LSD kad si već tako fin pa prenosiš izjavu Rizvića da je on oštećen, zašto ne preneseš i Varešanoviću izjavu u istim novinama? Molim te da odgovoriš na pitanje, a ne da ga ignorišeš.
-
ultrajvosa 1987
#944 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Nema Nijaza , pa neke frustarcije.... No sikiriki doci ce kad zapne, nisu se oni bas tako posvadjali, ima tu jos finih talova.....
Vidim trn u oku Blekic, pa naravno puca komplekse, al' boli vas vi imate sir Amara, koji rijesava sve vase probleme, koji svaki dan u svom objektu sjedi sa vasim vodjama, imate idilicnu harmoniju na relaciji navijaci - uprava, i ne znam u cemu je problem ??? Sto se nas hvatate ???
Da je dosla ASA , bilo bi SDA (naravno vas najveci sponzor) ovo ono rezimski klub, da je dosao AVAZ bilo bi sandzaklije, sad radnickoj klasi ne valja ni SDP..... pa stvarno.... Zujo je utalio firmu ( naravno po zakonu, ugledao se na vaseg nekadasnjeg predsjednika Nedzada Brankovica), moze pomoci, ubaciti koji dinar, on svakako voli zeljeznicar ....
Sudjenje, naravno da NISMO zadovoljni, svaku tekmu nam ne sviraju penal, unistavaju nas kartonima, pogotovo na nasem terenu, izmisljaju ofsajde, ponistavaju golove.... grade autoritet na Kosevu... bojim se da ce biti sve gore....
LSD, vidim znas citati, pa hajd' sad fino podijeli sa nama i izjavu Varesanovica, mislim da bi bilo fer ....
Vidim trn u oku Blekic, pa naravno puca komplekse, al' boli vas vi imate sir Amara, koji rijesava sve vase probleme, koji svaki dan u svom objektu sjedi sa vasim vodjama, imate idilicnu harmoniju na relaciji navijaci - uprava, i ne znam u cemu je problem ??? Sto se nas hvatate ???
Da je dosla ASA , bilo bi SDA (naravno vas najveci sponzor) ovo ono rezimski klub, da je dosao AVAZ bilo bi sandzaklije, sad radnickoj klasi ne valja ni SDP..... pa stvarno.... Zujo je utalio firmu ( naravno po zakonu, ugledao se na vaseg nekadasnjeg predsjednika Nedzada Brankovica), moze pomoci, ubaciti koji dinar, on svakako voli zeljeznicar ....
Sudjenje, naravno da NISMO zadovoljni, svaku tekmu nam ne sviraju penal, unistavaju nas kartonima, pogotovo na nasem terenu, izmisljaju ofsajde, ponistavaju golove.... grade autoritet na Kosevu... bojim se da ce biti sve gore....
LSD, vidim znas citati, pa hajd' sad fino podijeli sa nama i izjavu Varesanovica, mislim da bi bilo fer ....
- amar007
#945 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Jah..
Cestitke Velezu, neka ovako nastave
- Gde si sad cica maco
#946 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
pa i je regularno. sve je onako kako treba biti. sarajevo dominira. dakle, regularno jeJThomas wrote:ja nikad u životu neću komentarisati suđenje na utakmici koju nisam gledao. ali zanimljiv je samo vaš dvostruki aršin. cijelu prošlu sezonu ste jahali na izjavama trenera poslije utakmica protiv želje.
ove godine? odjednom su ti isti treneri papci, seljačine, ljubomorni, zavidni...![]()
pet pereca i buhtlu, molim
- JThomas
#947 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
pa to je upravo vaš mentalitet, čast vrlo rijetkim izuzecima.
pred derbi predviđam provjerene informacije o nijazovom povratku i sređivanju derbija, naravno, informacije će prenijeti stariji, pouzdani ljudi koji znaju šta pričaju...
pred derbi predviđam provjerene informacije o nijazovom povratku i sređivanju derbija, naravno, informacije će prenijeti stariji, pouzdani ljudi koji znaju šta pričaju...
- Obuca9
#948 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
A onda će druga strana kad (kao što to i jeste običaj u zadnjih 5-6 godina) dobije po ušima, plakati kako je Kojašević bio u ofsajdu.
-
LSD
#949 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Dok ce prva strana (kao što i jest obicaj) plakati kako je Nijaz opet kupio titulu.hz__semir wrote:A onda će druga strana kad (kao što to i jeste običaj u zadnjih 5-6 godina) dobije po ušima, plakati kako je Kojašević bio u ofsajdu.
- Obuca9
#950 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ja od tebe još čekam odgovor na pitanje koje se nalazi u postu na prethodnoj strani.LSD wrote:Dok ce prva strana (kao što i jest obicaj) plakati kako je Nijaz opet kupio titulu.hz__semir wrote:A onda će druga strana kad (kao što to i jeste običaj u zadnjih 5-6 godina) dobije po ušima, plakati kako je Kojašević bio u ofsajdu.