Jesi li provjerio lacoste patike u onoj sporstkoj radnji u BBI, moja seka kupila, kaze ima i muskih u svim bojamabelafonte wrote:Oo cure što mi vadite mast s tom teget varijantom, opasno ću se naložitLONGMAN wrote:U BBI-u Hilfiger ima tako lijepe tamno plave muske, belafonte da znas. Danas ih vidjeh na jednom momku, i jos su ljepse na nozi nego onako u radnji.![]()
Mada kad malo bolje skontam i ta teget ide fino ide na svjetle jeans, ionako će karo košulja crvena sama razbit tu jednobojnost![]()
Al eto bio je fol malo se kofrčit sa crvenim patikama hihihi
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- Nadinka
#926 Re: Sarajevo shoping
- belafonte
#927 Re: Sarajevo shoping
Jesam, reko sam ti neki dan, nema crvenih ima samo tamno siva varijanta...
- eluna
#928 Re: Sarajevo shoping
pa kupi sive patike i promijeni cijelu kombinacijubelafonte wrote:Jesam, reko sam ti neki dan, nema crvenih ima samo tamno siva varijanta...
- belafonte
#929 Re: Sarajevo shoping
Te savjete čuvam kad mi nadinka uruči mjesto modnog urednika
A zapeo za te crvene najviše iz razloga da kompletiram zamišljeni outfit, ustvari zbog teget jakne, malo je šminkerska pa rekoh da se ušminkam do kraja...
a kupi ti sebi sive pa kombiniraj, ja sam vedrije naravi, ne bih rekao da bi mi legla ta boja
A zapeo za te crvene najviše iz razloga da kompletiram zamišljeni outfit, ustvari zbog teget jakne, malo je šminkerska pa rekoh da se ušminkam do kraja...
a kupi ti sebi sive pa kombiniraj, ja sam vedrije naravi, ne bih rekao da bi mi legla ta boja
- eluna
#930 Re: Sarajevo shoping
e ja zam žensko kome ne stoje svijetlije boje u donjem dijelu ..... ali ti si muškobelafonte wrote:Te savjete čuvam kad mi nadinka uruči mjesto modnog urednika![]()
pa uz sive tiiike nabaci svijetlo plave leviske (Ice blue) a gore dodaj tamni sako i običnu bijelu majicu (onu kao za fizičko u osnovnoj školi) na koju možeš nabaciti čak i srebrnu kravatu
- alica.k
- Nadinka
#932 Re: Sarajevo shoping
alice, ti si narucivala i miss selfridge jelde?? ne mogu da se sjetim koji broj njihovih cipela sma uzimala, nosim 36, a zelim one roze sto sma objavila na blogu
- alica.k
#933 Re: Sarajevo shoping
pa 36 budu broj 3? moja sestra nosi 37 a narucuje 4
ja za 38 narucujem 5 
- belafonte
#934 Re: Sarajevo shoping
@eluna svaka čast, sviđa mi se način na koji razmišljaš
@alica.k uhh odlične ove lacoste espadrille, samo kod nas ova zima i vlaga ne misli otići, tako da ne znam kako bi se espadrile snašle, ako ništa bile bi uvijek k'o nove
@alica.k uhh odlične ove lacoste espadrille, samo kod nas ova zima i vlaga ne misli otići, tako da ne znam kako bi se espadrile snašle, ako ništa bile bi uvijek k'o nove
-
zamzija
#935 Re: Sarajevo shoping
Za one koji vole obične pamučne majice kratkih rukava sa aplikacijama
Iza katedrale - prema čaršiji kad se ide uz tramvajsku prugu, ima ona radnja koja prodaje outlete tom tailor i mango i svašta nešto,
eh tu su dobili takve Vero Moda majice po 10 KM, i majice bez rukava ( široke bretele ), Tom Tailor po 15 KM
Iza katedrale - prema čaršiji kad se ide uz tramvajsku prugu, ima ona radnja koja prodaje outlete tom tailor i mango i svašta nešto,
eh tu su dobili takve Vero Moda majice po 10 KM, i majice bez rukava ( široke bretele ), Tom Tailor po 15 KM
- alica.k
#936 Re: Sarajevo shoping
kad smo vec kod tom tailora, u modiani ove sedmice 30% snizenje na sve majice mescini.
prosle sedmice bilo 30% na sve hlace gace i tak
- eluna
#937 Re: Sarajevo shoping
A TI SE SJETILA SAD DA JAVIŠ (smajlisedržizaglavuivičeohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)alica.k wrote:kad smo vec kod tom tailora, u modiani ove sedmice 30% snizenje na sve majice mescini.
- alica.k
#938 Re: Sarajevo shoping
i ja sam u subotu saznala
i sve htjela napisat al zaboravim.
- Michun
#939 Re: Sarajevo shoping
svi samo o gerderobi!!!
gdje je najjeftinije kupovati za kucu - hrana, deterdzenti i ostalo.
- Nadinka
#940 Re: Sarajevo shoping
Kazu da je puno povoljnije kupovati u ovim domacim, bingo i dp mnogo toga, nego u konzumu i merkatoru, ali ja iskreno budem polijena, najnagodnije mi u konzumu, ono sve na jednom mejstu, pa ne znamMichun wrote:svi samo o gerderobi!!!
- alica.k
#941 Re: Sarajevo shoping
u bingu defitivno najjeftinije, mi inace kupujemo u merkatoru ako sta treba malo (a neke stvari i imaju samo u merkatoru, plus pika popusti
), al kad idemo ono...brasno, ulje fazoni, ono u velikim kolicinama - to obavezno bingo!
- Cholina_Lokica
#942 Re: Sarajevo shoping
Gdje god kamara zena, tu i prica o mrsanju 
Edit: Ovo sam htjela na onu anamo drugu temu postat
Edit: Ovo sam htjela na onu anamo drugu temu postat
Last edited by Cholina_Lokica on 09/05/2011 14:52, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#943 Re: Sarajevo shoping
Ja u interexu kupujem, konzum poskupio jako, a kazu svi da je bingo izgleda najjeftiniji i da su razlike medju cijenama izmedju njih i npr konzuma i do marke.
- alica.k
#944 Re: Sarajevo shoping
lady, pricala sam ja to, nutella u konzumu 9KM a u bingu 8KM. to mi je bilo ono bas....(ne znam sad cijene nutelle)
- belafonte
#945 Re: Sarajevo shoping
Voće i povrće treba kupovat u Konzumu jer su oni glavni distributeri za BiH, imaju ogromne hale za skladištenje u HR...
Samo ne kontam naše ljude, opet on hita na pijacu, ne smije dotaći voćku, salata puna vode, hoće na vagi zakinut, još skuplje, a većina povrća i voća kupljeno od Konzum-a, valjda im se merak raspravljat sa prodavcem a vamo u Konzumu mirno, pismeno pipaš koliko hoćeš (samo zaposlene ne smiješ
)
Samo ne kontam naše ljude, opet on hita na pijacu, ne smije dotaći voćku, salata puna vode, hoće na vagi zakinut, još skuplje, a većina povrća i voća kupljeno od Konzum-a, valjda im se merak raspravljat sa prodavcem a vamo u Konzumu mirno, pismeno pipaš koliko hoćeš (samo zaposlene ne smiješ
- Nadinka
#946 Re: Sarajevo shoping
Ma ne znam bas, ja volim proci pijacom, vdiejti ono sarenilo boja, tako da se trduim da redovno kupujem voće i povrće na pijaci, naročito ono koje se može naći domaće, to i kupujem od onih teta sto imaju samo to povrće iz bašte. Čini mi se ipak da sma jagode na pijaci platila 4,5 km po kg prosle sedmice a u konzumu su skoro 6 KM. a ja sad i na pijaci sve kupujem na komad i to sama proberem, ono 3 jabuke, dvije bananebelafonte wrote:Voće i povrće treba kupovat u Konzumu jer su oni glavni distributeri za BiH, imaju ogromne hale za skladištenje u HR...
Samo ne kontam naše ljude, opet on hita na pijacu, ne smije dotaći voćku, salata puna vode, hoće na vagi zakinut, još skuplje, a većina povrća i voća kupljeno od Konzum-a, valjda im se merak raspravljat sa prodavcem a vamo u Konzumu mirno, pismeno pipaš koliko hoćeš (samo zaposlene ne smiješ)
- LONGMAN
#947 Re: Sarajevo shoping
Belafonte, vidi u xyz te patikice, oni imaju isto ekstraaa
My ex kad javi bio tamo, uvijek sam se iznovo zaljubljivala u njega 
- eluna
#948 Re: Sarajevo shoping
za voće i povrće je pijaca zakon ...... uvijek kupujem kod istih ljudi tako da ima i popusta a bogami i kvalitetnije robe ..... pazim ja tetu prodavačicu - pazi ona bogami mene 
- alica.k
#949 Re: Sarajevo shoping
je, ima ovjde zelenara u vogosci i mama uvjek tu kupuje.. izbjegvamo kupovati u kozumu, merkatoru i sl...ne znam ti cega da su distributeri (mada, kako neko moze bit distributer za voce i povrce :S) uvjek im gadno izgleda sve sto imaju...
- Nadinka
#950 Re: Sarajevo shoping
Ma oni imaju dosta svojih unajmljenih poljoprivrednika i cega vec, a plus imaju sa dzananovicem ugovore garant za banane i slicno voce/povrce, ali ne znam kako to moze biti bolje, oni kupuju voce i povrce na tone i drze u hladnjacama i onda avde kako im treba, ne nabavljaju na dnevnoj osnovi i kad je zrelo, nego ga vade kad im treba da dozrijealica.k wrote:je, ima ovjde zelenara u vogosci i mama uvjek tu kupuje.. izbjegvamo kupovati u kozumu, merkatoru i sl...ne znam ti cega da su distributeri (mada, kako neko moze bit distributer za voce i povrce :S) uvjek im gadno izgleda sve sto imaju...