lerdi wrote:
1 Nisam ja drug bukvalan, a još manje zao nego mi nije jasno šta si htio da kažeš sa ovom nebulozom. Pročitaj par puta šta piše pa češ i ti skonati šta si napisao.
Sad si me već zaintrigirao. Dakle, ja rekoh da je Džeko idol svim napadačima na svijetu. Ti nisi bukvalan. No ipak, taj komentar ti je nebulozan i nisi ga mogao shvatiti kao veličanje Džeke, koji je realno možda među prvih 5 napadača na svijetu. A i tim iz vrha bi mogao biti idol po načinu na koji igra(i glavom i desnom i lijevom, nesebično, haman da ne zna izgubiti duel, a o realizaciji da ne govorim). Džeko mi izgleda kao sa djecom da igra, kad vidim da se i Pepe od njega odbija.
Opet, kažeš da je nebulozan komentar za Šehića u usporedbi sa Asmirom. Obrazloži! Samo nemoj na način da ironično ustvrđuješ da su Stoke i ŽELJO u pet deka. Isto tako ni Guadalajara i Man UTD nisu u pet deka, pa isti igrač danas nastupa za ove prve, a doslovno sutra za druge. Je li prespavavši noć postao toliko bolji???
Realnosti, realnosti, realnosti... Ironijom i cinizmom se i Messi može lako popljuvati(npr. da išta valja, ne bi ga cijela Argentina pljuvala...).