Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Moderator: _BataZiv_0809
- Mračajski proto
- Kemal Malovčić
#927 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
MUDŽAHEDIN TURSKI SIN!
- OxyDo
#928 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Oprase ovdje s Halidom, moderatori moze li se otvoriti tema za Exit?Industrialyzer wrote:Je li neko isao na Exit autom? Da li postoji neki parking u kampu ili u blizini i kolika je cijena?
- Logovan
#929 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Džaba objašnjavati...tvsabina wrote:Potpis !!!Better Man wrote:Juče se još jednom potvrdilo da je Sarajevo postalo jedna velika selendra! Koncert legendarne rock grupe Zu Grupa je otkazan zbog novca koji su ljudi tražili! Jadan je grad gdje organizatori nisu spremni da plate ljudima koliko traže! I mi želimo da nam krenu dolaziti svjetska imena? Neće oni nikad doći u ovu selendru! Bitno je da će večeras biti na Koševu seljakluk godine sa Halidom Bešlićem i turbofolk pevaljkama i pevačima koji mu gostuju i da će stadion biti pun!
Praviti razliku između jednog Halida (kojem Nazif Gljiva nije pisao muziku i tekstove jedno dvadeset godina) nekog drugog Halida i ostalih Halida i Halidinica jer se kao "osjeti razlika u zvuku" između primitivnih turbo-folk izričaja i nekih folk pjesama koje avaj nisu turbo , mogu samo oni koji žele ići i napuniti Halidu stadion ali ne žele da ih prati papanski oreol. E pa prati papanski oreol sve one koji slušaju i Halida i Lukasa i grandovsku bulumentu.
Yu-Grupa nije svirala...nema veze...sviraće valjda....
Samo ću reći nek' je sve vas stid i sram zbog trpanja u isti koš sa četnikušom cecom i četnicima sa granda, itd, itd.
Fuj, fuj... GADITE MI SE.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#930 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Halid je KRALJ, kao i Haris Dz. ili Toma Z. i to je muzika koja prelazi okvire muzike...
Ako neko smatra da je to identicno Hakali, Ceci, Seki, Jeleni, Sekiju, Lukasu, Rokvicu, itd. itd. onda i ne zna sta je muzika...
Ja osim one trojice musketira volim Smak, Divlje Jagode, Azru, Galiju, YU Grupu, EKV, Guns and Roses, Deep PUrple, itd. itd.
Ako neko smatra da je to identicno Hakali, Ceci, Seki, Jeleni, Sekiju, Lukasu, Rokvicu, itd. itd. onda i ne zna sta je muzika...
Ja osim one trojice musketira volim Smak, Divlje Jagode, Azru, Galiju, YU Grupu, EKV, Guns and Roses, Deep PUrple, itd. itd.
-
vela-havle
#931 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Samo me zanima kako je beyonce došla u zagreb da pjeva ,a prije toga neki seljak Halid pjevao u prepunoj zagrebačkoj areni?
Neki rekoše da mi nikada nećemo privući svjetske face zbog ovih seljaka što pune balkanske dvorane
Šta treba sad izdvajati ogromne novce da bi beyonce došla i u sarajevo.
,pa kad dođe ,hoće ovo,hoćže ono ,daj joj 150 peškira,,50 soba ,10 osoba da je čuva ,,da joj 30 kaputa ,70 kostima tokom nastupa ,jer ona to zahtjeva ,
Halo ,vrijeme je da se neki probude
Neki rekoše da mi nikada nećemo privući svjetske face zbog ovih seljaka što pune balkanske dvorane
-
vela-havle
#932 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Samo me zanima kako je beyonce došla u zagreb da pjeva ,a prije toga neki seljak Halid pjevao u prepunoj zagrebačkoj areni?
,pa kad dođe ,hoće ovo,hoćže ono ,daj joj 150 peškira,,50 soba ,10 osoba da je čuva ,,da joj 30 kaputa ,70 kostima tokom nastupa ,jer ona to zahtjeva ,
- So What!
#933 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Samo da se zna, Halidov prateći bend se zove Autostop, sebe deklairuš kao rock bend koji od narodne muzike prate jedino Halida.
- Šveđanin
#934 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Pitala me jedna osoba da li postoji neki klub koji je na nivou Tvornice Kulture u ZG a da je u Sarajevu? Uopšte ne pratim scenu na balkanu, pa bi bilo dobro da neko stručniji odgovori.. Hvala 
-
DON_eARL
#935 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
http://www.klix.ba/forum/exit-all-about ... 3.html-f=9OxyDo wrote:Oprase ovdje s Halidom, moderatori moze li se otvoriti tema za Exit?Industrialyzer wrote:Je li neko isao na Exit autom? Da li postoji neki parking u kampu ili u blizini i kolika je cijena?
Mogao si i sam otvoriti, šta imaš peglati moderatore.
- So What!
#936 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Cinemas (Sloga) je najpribližnije tomeŠveđanin wrote:Pitala me jedna osoba da li postoji neki klub koji je na nivou Tvornice Kulture u ZG a da je u Sarajevu? Uopšte ne pratim scenu na balkanu, pa bi bilo dobro da neko stručniji odgovori.. Hvala
- Point.
#937 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
E nek je onaj seronja Cvikerash popio ban, jadan drazi mu prdez engleskog seronje Thom Yorke-a, tog genijalca iz Northamptonshire-a od Halida. Sta reci za osobe kojima je sve sto dolazi sa zapada vrh, pa taman to bilo i cviljenje Thom Yorke-a, a sve sto je sa Balkana seljakluk i turbofolk?
Upsut da pozdravim Tvsabinu, osobu koja u isti kos stavlja jednog Halida sa Cecom i Pinkom. Takvih osoba mi je zao, jer ja sam cool, ja sam kultura, ja sam FGR osobe su spremne da popljuju sve da bi zaradile lajk od raje i da bi ispale cool. Zalosno.
Upsut da pozdravim Tvsabinu, osobu koja u isti kos stavlja jednog Halida sa Cecom i Pinkom. Takvih osoba mi je zao, jer ja sam cool, ja sam kultura, ja sam FGR osobe su spremne da popljuju sve da bi zaradile lajk od raje i da bi ispale cool. Zalosno.
-
Heller
#938 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Meni je Halid gola karina ko i Ceca al nit imam želje nit vremena da raspravljam o njihovoj kvaliteti i opusu 
- Kemal Malovčić
#939 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
realno. samo što je ceca gola sisurina il pičkurinaHeller wrote:Meni je Halid gola karina ko i Ceca al nit imam želje nit vremena da raspravljam o njihovoj kvaliteti i opusu
-
Heller
#940 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Taj opus je već zanimljiviji od muzičkog ako smijem dodat, isto ko i SeveKemal Malovčić wrote:realno. samo što je ceca gola sisurina il pičkurinaHeller wrote:Meni je Halid gola karina ko i Ceca al nit imam želje nit vremena da raspravljam o njihovoj kvaliteti i opusu
- Zovem se Zelena
#941 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Zna li se ko nastupa za SFF?
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#942 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
@Zateznistub , vela-havle , sarajevo_grad , _terminaš_,point.
Poštovani ,
vrlo rado bih Vam dočarala Halidovo muzičko danfanje na papanluk i njegovu sličnost sa svim Cecama ovog svijeta ali je moderacija upozorila na off-topic pa sam prinuđena da šutim.
Pozdrav
Poštovani ,
vrlo rado bih Vam dočarala Halidovo muzičko danfanje na papanluk i njegovu sličnost sa svim Cecama ovog svijeta ali je moderacija upozorila na off-topic pa sam prinuđena da šutim.
Pozdrav
- Better Man
#943 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Thom Yorke je muzički genijalac i svako normalna će prije njega slušati, nego Halida ili bilo kojeg drugog narodnjaka!Point. wrote:E nek je onaj seronja Cvikerash popio ban, jadan drazi mu prdez engleskog seronje Thom Yorke-a, tog genijalca iz Northamptonshire-a od Halida. Sta reci za osobe kojima je sve sto dolazi sa zapada vrh, pa taman to bilo i cviljenje Thom Yorke-a, a sve sto je sa Balkana seljakluk i turbofolk?
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#944 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Opet !Better Man wrote:Thom Yorke je muzički genijalac i svako normalna će prije njega slušati, nego Halida ili bilo kojeg drugog narodnjaka!Point. wrote:E nek je onaj seronja Cvikerash popio ban, jadan drazi mu prdez engleskog seronje Thom Yorke-a, tog genijalca iz Northamptonshire-a od Halida. Sta reci za osobe kojima je sve sto dolazi sa zapada vrh, pa taman to bilo i cviljenje Thom Yorke-a, a sve sto je sa Balkana seljakluk i turbofolk?
Znaci pisam
- karanana
#945 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Jaooooo legendarna i ultramegapopularno urbana yu grupa nam otkazala.
- Kemal Malovčić
#946 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Ali dilema Radiohead ili Yu grupa već je problematičnija...
- Point.
#947 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Tvsabina,
rado bih cuo koju pametnu od tebe, da nama, golim papcima i seljacinama, objasnis zasto je Halid i Ceca jedno te isto.
Better Man,
Daj bolan, kakav Thom Yorke, od Kid A, Radiohead je goli prosjek. Da si umjesto njega spomenuo Eddie Veddera mozda bih ti povjerovo. Al valjda gdje mi je PJ puno drazi od Thoma.
A svaka normalna osoba ce sama odluciti sta da slusa a ne da mu nekakvu etiketu namecu "muzicko prosvjetljeni bosanci zeljnih zapada po svaku cijenu. Mislim Thom Yorkov prdez nemoze biti genijalnost, a Halidov "Cardak", sranje, da jebe rak raka.
rado bih cuo koju pametnu od tebe, da nama, golim papcima i seljacinama, objasnis zasto je Halid i Ceca jedno te isto.
Better Man,
Daj bolan, kakav Thom Yorke, od Kid A, Radiohead je goli prosjek. Da si umjesto njega spomenuo Eddie Veddera mozda bih ti povjerovo. Al valjda gdje mi je PJ puno drazi od Thoma.
A svaka normalna osoba ce sama odluciti sta da slusa a ne da mu nekakvu etiketu namecu "muzicko prosvjetljeni bosanci zeljnih zapada po svaku cijenu. Mislim Thom Yorkov prdez nemoze biti genijalnost, a Halidov "Cardak", sranje, da jebe rak raka.
- Mračajski proto
#948 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Sabina je FGR.
- Kemal Malovčić
#949 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
JKSarajevo_Grad wrote:Sabina je FGR.
- Kemal Malovčić
#950 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Karleuša tvrdi da je neshvaćena
„NEĆE ME OTJERATI KAO ŠTO SU OTJERALI NIKOLU TESLU“
„NEĆE ME OTJERATI KAO ŠTO SU OTJERALI NIKOLU TESLU“