pakica_ wrote:Hemera wrote:kako to nemas para da kupis psa a imas da "servisiras" potrebe?redovne i vandredne?
ne do bog ovakvim nedoraslim davati zivotinje
ma ne znas pozadinu price, k'o ni ja haha
hvala Bogu pa ima onih koji me razumiju.. to se slobodno kaze NECU da kupim kera, ne daju mi se pare za kera, vidjet cu imal kak'a budala da mi pokloni, i to ni manje ni vise nego stene i to ni manje ni vise nego samojeda
zaboravila si i ostatak tipične "naške" priče o psima: po mogućnosti mužijaka, da mi ženska kurva ne nanosi kučiće (a to što je ženku jedno 100 PUTA - karikiram- lakše obuzdati i odgojiti, jer mužijacima kao i muškarcima više vladaju hormoni pa imaju 'problema' s dominacijom i nekada agresivnošću, to ništa, kao i glupa naška priča da su ženke "ljuće" - šta god to značilo. nisu LJUĆE, debili!!! ko iole zna o psima, zna o čemu pričam),
a kad nabavim muško štene i njemu kad se "htjedne" nek pobjegne na neku kuju lutalicu u tjeranju, fino ću ga pustiti jer to nije moja briga onda, on je samo muško, nije majka, i nek nam napravi još 5-8 malih, koje ne namjeravam udomiti jer imam pozadinu koju ljudi s foruma na kojem "išćem" štene samojeda ne razumiju -.-'
a da ne ulazim u poimanje ovog: "neće mu bit loše" (jer umjesto tipičnog lanca od metar, ja ću ga vezat na jedan od dva -.-)
ebli vas haskiji i samojedi - jadne rase ni za šta nisu krive, volim ih ko sve druge pse, kunem vam se - ali njih najčešće traže za udomljavanje for free ili za do 100 km -.- pa ih moram uzet za primjer, doduše bio je i jedan pacijent koji je na piku "primao na poklon štene KOMONDORA", ko se razumije u pse zna u čemu je fora
eto, onda i meni ako neko ima njem.dogu da mi pokloni, odmah ću je uzet, to što jede kilu MESA samo dnevno, to nikom ništa. najjeftinije je kupiti kera! ovo ostalo, što slijedi nakon kupnje... e, to već košta!