Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
-
nista novo
#926 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
"Onda to vise nece biti Bosna, vec jedna neprirodna drzava...."
Objasni mi ovu provokaciju. Sto bi to bila neprirodna? Zato sto su Bosnjaci naseljeni Turci? Zato sto bez Bosnjaka i nazalost iskrenih ali malobrojnih Bosanaca Bosna danas uopste nebi ni postojala? Srpska i Hrvatska politika prema BIH je potpuno iskrivljena, ljudima je usijana u glavu "umjetna tvorevina" BIH i ne zavisi vise nista od Bosnjaka, hoce li je oni sutra zavoljeti, ili ne. Samo jedan klaun moze ispovracati "cinjenicu", da veliki dio Srba i Hrvata ne voli Bosnu zbog "netolerancije" Bosnjaka, i da ce se ljubav prema drzavi promjeniti, ako Bosnjaci njima ispune volje. A znamo dobro, sta je dumanima volja.
Sa tom izjavom mozes biti ljudima zahvalan, da te nisu od starta na ovom forumu odjebali.[/quo
Kakva provokacija, pa pogledaj sta si ti napisao. Drzava bez Hrvata i Srba bi za tebe bila okej. Necu vise da raspravljam sa tobom.
Objasni mi ovu provokaciju. Sto bi to bila neprirodna? Zato sto su Bosnjaci naseljeni Turci? Zato sto bez Bosnjaka i nazalost iskrenih ali malobrojnih Bosanaca Bosna danas uopste nebi ni postojala? Srpska i Hrvatska politika prema BIH je potpuno iskrivljena, ljudima je usijana u glavu "umjetna tvorevina" BIH i ne zavisi vise nista od Bosnjaka, hoce li je oni sutra zavoljeti, ili ne. Samo jedan klaun moze ispovracati "cinjenicu", da veliki dio Srba i Hrvata ne voli Bosnu zbog "netolerancije" Bosnjaka, i da ce se ljubav prema drzavi promjeniti, ako Bosnjaci njima ispune volje. A znamo dobro, sta je dumanima volja.
Sa tom izjavom mozes biti ljudima zahvalan, da te nisu od starta na ovom forumu odjebali.[/quo
Kakva provokacija, pa pogledaj sta si ti napisao. Drzava bez Hrvata i Srba bi za tebe bila okej. Necu vise da raspravljam sa tobom.
- osa
#927 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
možda čovjek misli na federaciju...fedor wrote:A ima još jedan narod!!Komrad wrote:Kraljevina Bosnjaka i Hrvata (BiH)fedor wrote:Treba promijeniti ime države, pa da bude "Kraljevina BiH"![]()
![]()
- slobodni armirach
#928 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
uvalit svima kredite sa 25% kamate, da im ledja pucaju radec' za kredit, da kad dodju s posla nemaju vremena da ratuju po forumima, ustajanje u 5 lijeganje u 12,
Barem se tako rjesavaju problemi u EU i SAD, moglo bi i kod nas
Barem se tako rjesavaju problemi u EU i SAD, moglo bi i kod nas
-
stelica1
#929 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Ni srbi, ni hrvati, ni bošnjaci, samo ljudi nam trebaju, ljudiii!!!fedor wrote:Pa, ako ti imislis da je nada Bosne bez Hrvata i Srba, onda ti je blistava buducnost, ko u Afganistanu...nista novo wrote:u pravu si zemo. ako nista srbi imaju najnizi natalitet na svijetu,a hrvati ce se polako ali sigurno iseljavat jer im je tudjman svima podjelio pasose. zato ima nade za bih.
LJUDI nam trebaju Valjda razumijete nepriznati Bosanski jezik
- BiH-x
#930 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
^^
Stelica, ohladi malo, nije ovaj podforum za tebe. Cuo sam da je pocela danasnja epizoda 1001 noc...
-
stelica1
#931 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Slika si i prilika osobe koja treba da se "ohladi"....Na KovacimaBiH-x wrote:^^Stelica, ohladi malo, nije ovaj podforum za tebe. Cuo sam da je pocela danasnja epizoda 1001 noc...
- BiH-x
#932 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
stelica1 wrote:Slika si i prilika osobe koja treba da se "ohladi"....Na KovacimaBiH-x wrote:^^Stelica, ohladi malo, nije ovaj podforum za tebe. Cuo sam da je pocela danasnja epizoda 1001 noc...
-
stelica1
#933 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Smajlic ti je u domenu SDP---Tito---BiH-x wrote:stelica1 wrote:Slika si i prilika osobe koja treba da se "ohladi"....Na KovacimaBiH-x wrote:^^Stelica, ohladi malo, nije ovaj podforum za tebe. Cuo sam da je pocela danasnja epizoda 1001 noc...
A Onur je Hvala Bogu covjek neopterecen ni muslimanima..srbima , hrvatima....Bolje njega gledati nego bolesnim osobama davati komentar
- BiH-x
#934 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
stelica1 wrote:A Onur je Hvala Bogu covjek neopterecen ni muslimanima..srbima , hrvatima
- fedor
#935 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
LJUDI nam trebaju Valjda razumijete nepriznati Bosanski jezikstelica1 wrote:Ni srbi, ni hrvati, ni bošnjaci, samo ljudi nam trebaju, ljudiii!!!fedor wrote:Pa, ako ti imislis da je nada Bosne bez Hrvata i Srba, onda ti je blistava buducnost, ko u Afganistanu...nista novo wrote:u pravu si zemo. ako nista srbi imaju najnizi natalitet na svijetu,a hrvati ce se polako ali sigurno iseljavat jer im je tudjman svima podjelio pasose. zato ima nade za bih.
wtf? ne znam šta želiš sa ovim da (po)kažeš!?
- spreca
#936 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Ni srbi, ni hrvati, ni bošnjaci, samo ljudi nam trebaju, ljudiii!!!fedor wrote:Pa, ako ti imislis da je nada Bosne bez Hrvata i Srba, onda ti je blistava buducnost, ko u Afganistanu...nista novo wrote:u pravu si zemo. ako nista srbi imaju najnizi natalitet na svijetu,a hrvati ce se polako ali sigurno iseljavat jer im je tudjman svima podjelio pasose. zato ima nade za bih.
ma nisi ti njega razumio, sexati se morate vise a manje glupostima bavit..
- fedor
#937 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
I to je po tebi rješenje svih problema!?spreca wrote: ma nisi ti njega razumio, sexati se morate vise a manje glupostima bavit..
-
luckypot
#938 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
LJUDI nam trebaju Valjda razumijete nepriznati Bosanski jezikstelica1 wrote:Ni srbi, ni hrvati, ni bošnjaci, samo ljudi nam trebaju, ljudiii!!!fedor wrote:Pa, ako ti imislis da je nada Bosne bez Hrvata i Srba, onda ti je blistava buducnost, ko u Afganistanu...nista novo wrote:u pravu si zemo. ako nista srbi imaju najnizi natalitet na svijetu,a hrvati ce se polako ali sigurno iseljavat jer im je tudjman svima podjelio pasose. zato ima nade za bih.
al su ovi cetnici dosadni...uvijek isto
-
hadžialagić
#939 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Tema je potpuno bespotrebna. Postoje samo dvije strane - ona za Bosnu i ona protiv nje. Tu počinju i završavaju sve dileme.
- fedor
#940 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Pa sad, koliko ja znam i vidim, malo ko je za Bosnu, većina su protiv nje. Nemoj da uzimaš nacionalnu pripadnost, samo malo razmisli ko se bori za ovu državu, i vidjet ćeš da te ljude možeš na prste izbrojati!!hadžialagić wrote:Tema je potpuno bespotrebna. Postoje samo dvije strane - ona za Bosnu i ona protiv nje. Tu počinju i završavaju sve dileme.
-
hadžialagić
#941 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Proširi vidike. I konj kad mu stave preko očiju one poklopce vidi samo u jednom smjeru. Pogledaj negdje šta znači nacionalna pripadnost. Bore se svi koji shvataju da bolje kuće od doma nema. Ako ne znaš brojati dalje od toga koliko prstiju ima, ne znači da nema više brojeva, već da ne znaš brojati.fedor wrote: Pa sad, koliko ja znam i vidim, malo ko je za Bosnu, većina su protiv nje. Nemoj da uzimaš nacionalnu pripadnost, samo malo razmisli ko se bori za ovu državu, i vidjet ćeš da te ljude možeš na prste izbrojati!!
- osa
#942 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
čuj dvije strane, ovi za bosnu, da li tu smatraš one koji su za "fildžan", šta bi tek rekli oni iz hercegovine....hadžialagić wrote:Tema je potpuno bespotrebna. Postoje samo dvije strane - ona za Bosnu i ona protiv nje. Tu počinju i završavaju sve dileme.
-
hadžialagić
#943 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Nauči prvo šta je Bosna i ko je nametnuo Hercegovinu u naziv države, pa onda postavljaj pitanja. Pola Hercegovine ti je u Crnoj Gori danas.osa wrote: čuj dvije strane, ovi za bosnu, da li tu smatraš one koji su za "fildžan", šta bi tek rekli oni iz hercegovine....
Sa neobrazovanim je laHko manipulisati.
- fedor
#944 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
I ko se bori za BiH?? Bori li se možda SDA, SBiH! Hebote oni, pa oni više rade na štetu ovoj državi nego što se za nju bore. Pljačkaju, uzimaju bez kontrole. Možda je po tvom shvatanju to borba za Bosnu i Hercegovinu!hadžialagić wrote:Proširi vidike. I konj kad mu stave preko očiju one poklopce vidi samo u jednom smjeru. Pogledaj negdje šta znači nacionalna pripadnost. Bore se svi koji shvataju da bolje kuće od doma nema. Ako ne znaš brojati dalje od toga koliko prstiju ima, ne znači da nema više brojeva, već da ne znaš brojati.fedor wrote: Pa sad, koliko ja znam i vidim, malo ko je za Bosnu, većina su protiv nje. Nemoj da uzimaš nacionalnu pripadnost, samo malo razmisli ko se bori za ovu državu, i vidjet ćeš da te ljude možeš na prste izbrojati!!
- spreca
#945 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
fedor wrote:Pa sad, koliko ja znam i vidim, malo ko je za Bosnu, većina su protiv nje. Nemoj da uzimaš nacionalnu pripadnost, samo malo razmisli ko se bori za ovu državu, i vidjet ćeš da te ljude možeš na prste izbrojati!!hadžialagić wrote:Tema je potpuno bespotrebna. Postoje samo dvije strane - ona za Bosnu i ona protiv nje. Tu počinju i završavaju sve dileme.
opet moram ponovoti ...sexaj te se vise manite se gluposti ,to vam je korisnije ...natalitet itd.....pa odakle tebi podatak da nas je malo za BiH....pa ni tebi nije lako ,jer izmisliti takvu glupost koju si provalio sa ovim svojim postom treba imati bar malo promaje u glavi.Sto zamotavas svoje mokre zelje u celofan ....aaaaaj sto si prooovidan
PS Izgleda da se cijela vlada rs preselila na ovaj portal
- mO k3
#946 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
jeli kosovar .... ti si rodjen na kosovu ?? sta ces onda u bosni.. doso si nama vamo da prosipas pamet??fedor wrote:Pa sad, koliko ja znam i vidim, malo ko je za Bosnu, većina su protiv nje. Nemoj da uzimaš nacionalnu pripadnost, samo malo razmisli ko se bori za ovu državu, i vidjet ćeš da te ljude možeš na prste izbrojati!!hadžialagić wrote:Tema je potpuno bespotrebna. Postoje samo dvije strane - ona za Bosnu i ona protiv nje. Tu počinju i završavaju sve dileme.
- fedor
#947 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Mnogo je bitno gdje sam rođen!?Ženski Dr.Med wrote:jeli kosovar .... ti si rodjen na kosovu ?? sta ces onda u bosni.. doso si nama vamo da prosipas pamet??fedor wrote:Pa sad, koliko ja znam i vidim, malo ko je za Bosnu, većina su protiv nje. Nemoj da uzimaš nacionalnu pripadnost, samo malo razmisli ko se bori za ovu državu, i vidjet ćeš da te ljude možeš na prste izbrojati!!hadžialagić wrote:Tema je potpuno bespotrebna. Postoje samo dvije strane - ona za Bosnu i ona protiv nje. Tu počinju i završavaju sve dileme.
-
luckypot
#948 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
koliko ja vidim vecina od nekih danas 60 posto je za bosnu...ta ce vecina samo rasti...Ženski Dr.Med wrote:jeli kosovar .... ti si rodjen na kosovu ?? sta ces onda u bosni.. doso si nama vamo da prosipas pamet??fedor wrote:Pa sad, koliko ja znam i vidim, malo ko je za Bosnu, većina su protiv nje. Nemoj da uzimaš nacionalnu pripadnost, samo malo razmisli ko se bori za ovu državu, i vidjet ćeš da te ljude možeš na prste izbrojati!!hadžialagić wrote:Tema je potpuno bespotrebna. Postoje samo dvije strane - ona za Bosnu i ona protiv nje. Tu počinju i završavaju sve dileme.
- mO k3
#949 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Ma idi dole na kosovo prosipaj taciju....fedor wrote:Mnogo je bitno gdje sam rođen!?![]()
![]()
- fedor
#950 Re: Ima li za BiH rjesenja koje ce "zadovoljiti sve tri strane"?
Nemoj ponavljati živ bio! Nauči se pisati i onda se javi!spreca wrote: opet moram ponovoti ...sexaj te se vise manite se gluposti ,to vam je korisnije ...natalitet itd.....pa odakle tebi podatak da nas je malo za BiH....pa ni tebi nije lako ,jer izmisliti takvu glupost koju si provalio sa ovim svojim postom treba imati bar malo promaje u glavi.Sto zamotavas svoje mokre zelje u celofan ....aaaaaj sto si prooovidan![]()
PS Izgleda da se cijela vlada rs preselila na ovaj portalpa sta je ne radite nista na referendumu
...nema od mirnog razlaza nista
P.S. Ja tebe razumijem, jer teška je to promjena za tebe. Do jučer nisi znao šta je tastatura a sad navalio ko muha na ....., ohladi malo!