Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
nellington

#926 Re: Televizija OBN

Post by nellington »

Gospoda Ministarka wrote:
sofist wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Nevjerujes da im je plata tako mala ili nevjerujes da daju koke nekome na OBN-u sad da'l je gazdi za kojeg vjerujem zbog onoliko gayeva da bi mogao biti i homoseksualan ili nekom drugom "direktoru"?
Jedno je sigurno polupismena voditeljica s plasticnim zubima (vjerujem da ima vise novca da bi bili i silikoni) koja radi (bruka se) na OBN-u za male pare.
Za platu vjerujem da im je mala. A ovo drugo ne vjerujem. Sad vec razvodnjavas, mozda nije gazda nego neki drugi direktor. :roll: Eto, i moja ljubimica Munda je sa Fedjom, Bože moj, dešava se. Ali ne mora da znaci da je ravaku. Ne ulazim u to sta ti imas licno protiv Kurtisaj, jer je ocigledno da imas, ali meni je ona sasvim ok.
Pa pomislim, toliki broj kurava na jednom mjestu sigurno ih gazda ghuzi, pa onda skontam vidi sta homoseksualaca ima... pa onda skontam ili je gazda bi ili ima vise gazdi/direktora.
Protiv polupismene voditeljice nemam ama bas nista...
Btw, sto se tice Munde... ukus ti je katastrofa. :evil:
Možda gazda sa strategijom upošljavanja gay kadra ima namjeru da održi monopol nad žeMskinjem na radnom mjestu - vidiš kako ga Feđa zeznu za Mundaru :D
sofist

#927 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Pa pomislim, toliki broj kurava na jednom mjestu sigurno ih gazda ghuzi, pa onda skontam vidi sta homoseksualaca ima... pa onda skontam ili je gazda bi ili ima vise gazdi/direktora.
Protiv polupismene voditeljice nemam ama bas nista...
Btw, sto se tice Munde... ukus ti je katastrofa. :evil:
Kako ti znas da su kurave? :? :roll:

Sta fali Mundici? :roll: Nemoj da si ljubomorna. :D
Gospoda Ministarka

#928 Re: Televizija OBN

Post by Gospoda Ministarka »

sofist wrote: Kako ti znas da su kurave? :? :roll:

Jooj sorry, ja zaboravila da na uglednoj televiziskoj kuci OBN traze novinarke iskljucivo sa zavrsenim FPN NAJMANJE, prolaze najstrozije testove dikcije i logopedije, potrebne izrazene govornicke vjestine, poznavanje najmanje 1 stranog jezika svi su veliki profesionalci u svom poslu o cemu govore i pozitivni komentari i pohvale na ovoj temi, ni u kom slucaju se te strucne novinarke ne zaposljavaju s ciljem da budu sto skandaloznije i jeftino provokativne.
Nego, sta joj fali... dovoljno mi je to sto je na OBN-u da kazem jednu najbitniju nema gram mozga.
sofist

#929 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Jooj sorry, ja zaboravila da na uglednoj televiziskoj kuci OBN traze novinarke iskljucivo sa zavrsenim FPN NAJMANJE, prolaze najstrozije testove dikcije i logopedije, potrebne izrazene govornicke vjestine, poznavanje najmanje 1 stranog jezika svi su veliki profesionalci u svom poslu o cemu govore i pozitivni komentari i pohvale na ovoj temi, ni u kom slucaju se te strucne novinarke ne zaposljavaju s ciljem da budu sto skandaloznije i jeftino provokativne.
Nego, sta joj fali... dovoljno mi je to sto je na OBN-u da kazem jednu najbitniju nema gram mozga.
Izvini molim te, opste je poznato da se u svim ostalim institucijama zaposljavaju strogo obuceni kadrovi, sa svim gore navedenim osobinama. :wink: Da li to znaci da i tu rade kurave samo sto se ne eksponiraju javno?

Ko govori o mozgu, meni je Munda dobra fizicki. Mozga nema čim je s onim fićfirićem. :D
Gospoda Ministarka

#930 Re: Televizija OBN

Adisa Delic i njea sestra :thumbup:
Nikolina :thumbup:
s Hayata vecina voditeljica :thumbup:
na ostalim TV postajama bar imaju neke kriterije osim da ima zelju da je na TV-u i da je nije stid na svaki moguci nacin ostati na TV-u.
sofist

#931 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Gospoda Ministarka wrote:Adisa Delic i njea sestra :thumbup:
na ostalim TV postajama bar imaju neke kriterije osim da ima zelju da je na TV-u i da je nije stid na svaki moguci nacin ostati na TV-u.
Adisa Delic kad nabaci par kilograma bice ok. :D Sestru joj ne znam. Sa Hayata da te Bog sačuva, papanke par excellence. Nikolina prosjecna, takvih na ulici ima na stotine.
Gospoda Ministarka

#932 Re: Televizija OBN

sofist wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Adisa Delic i njea sestra :thumbup:
Adisa Delic kad nabaci par kilograma bice ok. :D Sestru joj ne znam. Sa Hayata da te Bog sačuva, papanke par excellence. Nikolina prosjecna, takvih na ulici ima na stotine.
Ja gledam TV da bi se odmorila i dobila informacije a ne da gledam sise i guzice.
Hayat ima izvrsnih voditelja Arduana, Dzana i sl.
Nikolina vrhusnki voditelj.
sofist

#933 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Ja gledam TV da bi se odmorila i dobila informacije a ne da gledam sise i guzice.
Hayat ima izvrsnih voditelja Arduana, Dzana i sl.
Nikolina vrhusnki voditelj.
:lol: :thumbup:

Pa i ja se odmaram, slušam ali i gledam. 8-)
Gospoda Ministarka

#934 Re: Televizija OBN

Pa i kad gledam volim vidjet lijepu, pristojno obucenu i odmjerenu novinarku profesionalca a ne one nepismene kalasture... u tome je stvar. (odakle sam izraz izvukla neznam)
sofist

#935 Re: Televizija OBN

Post by sofist »

Gospoda Ministarka wrote:Pa i kad gledam volim vidjet lijepu, pristojno obucenu i odmjerenu novinarku profesionalca a ne one nepismene kalasture... u tome je stvar. (odakle sam izraz izvukla neznam)
Meni ona Arduana vuče na kalašturu kako god obucena bila. Kurtisaj mi naspram nje djeluje gospodski. Ali dobro, shvatam o cemu govoris. :)
semmy

#936 Re: Televizija OBN

Post by semmy »

Baltazar_khan wrote:Ne znam jel ko postavio ovo do sad, mrsko mi da tražim po prijašnjim stranicama teme.

Dakle...

:lol:
gluho i daleko bilo, ja nam omladine majko moja
Manijakus

#937 Re: Televizija OBN

Post by Manijakus »

Evo kaze da posalju sliku ko hoce da stupi u kontakt sa Lelic :D Kontam da posaljem sliku jednog od Ninja Turtlesa ..al kontam jel previse dobar za nju ? :D
kurty

#938 Re: Televizija OBN

Post by kurty »

Manijakus wrote:Evo kaze da posalju sliku ko hoce da stupi u kontakt sa Lelic :D Kontam da posaljem sliku jednog od Ninja Turtlesa ..al kontam jel previse dobar za nju ? :D
imal bar milioncic na racunu??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alibaba_i_30_godina

#939 Re: Televizija OBN

Post by alibaba_i_30_godina »

Opet malo pretjerujes jer i sama znas kakva je trenutno situacija na tom zalosnom FPN-u, te ne cudi pojava tolikog broja polu/nepismenih voditelja novinara opcenito. :D

A u tu tvrdnju da su ravaku ne zelim da zalazim, ko zna, mozda i jesu al' valja nositi grijehe sa sobom zbog izgovorenih rijeci, bile one tacne ili ne. :mrgreen: :mrgreen:

BTW. Ne gledam OBN, znam da imaju neke dvije plave al' ne znam koja je koja.
Margita81

#940 Re: Televizija OBN

Post by Margita81 »

chengaba wrote:
Baltazar_khan wrote:Ne znam jel ko postavio ovo do sad, mrsko mi da tražim po prijašnjim stranicama teme.

Dakle...

Sjooooo kakva konverzacija, kakav dijalog, kakve provokacije. Od "novinara" do gosta....
Da ih sastaviš možeš možda dobiti znanje djeteta prvog srednje... :roll:

Ljudi ovo je tuzno jbt...
Kakvo znanje prvog srednje vecina trogodisnjaka bi imala sta pametnije reci nego ovo dvoje jadova. O boze..
udrch

#941 Re: Televizija OBN

Post by udrch »

semmy wrote:

Dakle...

gluho i daleko bilo, ja nam omladine majko moja
Čuj njoj bi milion dolara "vjerovatno" bio dovoljan da se slika za play..nabijem je ja..

Jel to partijanerka haman postalo priznato zanimanje..imali ih na birou?
zenny

#942 Re: Televizija OBN

Post by zenny »

kako me neka losha opali kad skontam da ce ova glupaca koja se svojevoljno prijavila da bude intervjuisana dok je ovaj mali derpe isputuje biti 'lik' u gradu.. jos veca me losha opali kad skontam da u vrijeme mojih roditelja ovoga nije bilo, sta ce bit' kad budu moja abd djeca u mojim godinama.. ljudovi, one vise ne kriju da su sponzoruse i sve ih je vise po gradu iz dana u dan :-)
smoki_choko

#943 Re: Televizija OBN

Post by smoki_choko »

Gospoda Ministarka wrote:Ovu sam sliku slala raji, oplakali su....nisam znala ko je ona ali vidim da je kopija "Hanči" i da je "posvuduša" :lol:
Izvol'te....pogledajte samo taj sexipil i tu prirodnost pred kamerama.
Image
ovoj desnoj poispadalo sve, i sto treba i sto ne treba :mrgreen:
StupskaBitanga wrote:jel iko jučer zapazio da je cepala Ceca sa 39,2 u Laninom vremenskoj prognozi
i ja sam to primjetio, a lafo nesto cenzura cece na obn-u 100 godina a pustaju se hitovi, nidje veze :skoljka:
Manijakus

#944 Re: Televizija OBN

Post by Manijakus »

kurty wrote:
Manijakus wrote:Evo kaze da posalju sliku ko hoce da stupi u kontakt sa Lelic :D Kontam da posaljem sliku jednog od Ninja Turtlesa ..al kontam jel previse dobar za nju ? :D
imal bar milioncic na racunu??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jebiga valjda ima ...odakle mu onda stalno za pizze :D :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#945 Re: Televizija OBN

Post by pici »

Gospoda Ministarka wrote:Ovu sam sliku slala raji, oplakali su....nisam znala ko je ona ali vidim da je kopija "Hanči" i da je "posvuduša" :lol:
Izvol'te....pogledajte samo taj sexipil i tu prirodnost pred kamerama.
Image
:thumbup:
možel se kako doĆi do njiHovog .....broja Moba il ako koja foruHmašica znade iH liĆno i osobno da mi šaljne na PP .....unaprijed zaHvaljujem...pici
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#946 Re: Televizija OBN

Post by Pera Trta »

Braća Srbi imaju odličan izraz za tip djevojaka kakva je ova lijevo-SKRNDELJ :D
Definicija:

http://vukajlija.com/skrndelj
:D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#947 Re: Televizija OBN

Post by pici »

ma ja bi ove dvije oskrndeljiso pa makar moro heftu dana u Fojnici se banjat i masažirat....
Pasiflora

#948 Re: Televizija OBN

Post by Pasiflora »

pici wrote:ma ja bi ove dvije oskrndeljiso
Pa nisi valjda toliko ocajan?????????????????????
Nuclear Winter

#949 Re: Televizija OBN

Post by Nuclear Winter »

sitno wrote:
pici wrote:ma ja bi ove dvije oskrndeljiso
Pa nisi valjda toliko ocajan?????????????????????[/quote]

Čuj očajan,šta je trebao kakvu "profinjenu" ganjat,koja ti nakon 3 godine "dozvoli" da je zaz sisu uhvatiš.Ako se njemu sviđa može i tarabu probušenu "oskrndeljisat",a vala ni meni nebi bilo mrsko odraditi ove dvije
Baltazar_khan

#950 Re: Televizija OBN

Post by Baltazar_khan »

Pa one i jesu samo za odradit i ništa više :mrgreen:
Post Reply