Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sinus
#926 Re: Arsenal F.C.
Van Persi je više povrijeđen nego što igra...
Tako će i sljedeće sezone malo igrati, a puno sjediti po bolnicama...
Šteta, dobar je igrač ali je krhak ko djevojčica...
Tako će i sljedeće sezone malo igrati, a puno sjediti po bolnicama...
Šteta, dobar je igrač ali je krhak ko djevojčica...
-
Kumerle
#927 Re: Arsenal F.C.
Van Persie ce igrati puno vise slijedece sezone siguran sam da ce i njegova sezone bez povreda doci. Uostalom dolaskom Chamkha rijesicemo i to pitanje tu su jos danski dominator i Vela.
- Globus
#928 Re: Arsenal F.C.
Auuuuuuuuuuuuu
Kako bi ciki ovo prezivio ?
CESC U BARCU, DŽEKO U ARSENAL?
-
sumirprimus
#929 Re: Arsenal F.C.
ako dzeko predje u arsenal,pocecu ih gotivit, u EPL-u mislim...Globus wrote:AuuuuuuuuuuuuuKako bi ciki ovo prezivio ?
![]()
-
Vjeruj!
#930 Re: Arsenal F.C.
Kaze prodat ce Fabregasa za 40 mil, a onda ce kupit Dzeku za 40 mil.
Ako oni vrijede isto, onda nema smisla pratit vise fudbal.
Medutim, nije mi jasno kako neko ovakvu vijest moze shvatiti oziljno kad istu procita?
-
sumirprimus
#931 Re: Arsenal F.C.
Vjeruj! wrote:![]()
Medutim, nije mi jasno kako neko ovakvu vijest moze shvatiti oziljno kad istu procita?
Arsene Wenger will hope Cesc Fabregas' integral role at the heartbeat of the Arsenal side is enough to persuade the midfielder to remain at Emirates Stadium for at least another season.
Evo englezi kuhaju sami,a nije goal.com...
Fata ga na emocije
- Globus
#932 Re: Arsenal F.C.
Ma otice Fabregas na ljeto sad 90 % ako ne ode sad kojim slucajem onda ce sljedece sezone 10000000000000000 % samo sto sad mogu dobar poso napravit dovodjenjem Dzeke .. Samo me brine kako bi to sve prezivio ciki kad vidi kako Bandntera sjedi na klupi a Dzeko zabija 
-
sumirprimus
#933 Re: Arsenal F.C.
Kaze jedan moj jaran,inace navijac arsenala,"ako puste i cesca he.aji ga vise nemam zivaca,cekat wengerove dugorocne projekte,govori da radi na duge staze a onda proda igrace ha malo jaknu"
Podmladjuje cojk ekipu iz godine u godinu i sam sebi pravi alibi za neuzimanje trofeja.
Podmladjuje cojk ekipu iz godine u godinu i sam sebi pravi alibi za neuzimanje trofeja.
- Rauber
#934 Re: Arsenal F.C.
A sta ce kad igraci zele ici, haj budi pametan i zadrzi Fabregasa kad on sanja o tome da istrci na Camp Nou u dresu Barce i razigrava sa Xaviem,Iniestom,Messiem... Sanja da nesto s klubom ozbiljno i osvoji....
Mozda Wenger i odbije ponudu Barce, ali sigurno je da ce onda u Cescu imati nezadovoljnog igraca....
Zato je i bolje da ga proda, jos ako dobije nekog igraca tipa Yaya Toure, moze i treba biti zadovoljan.
Mozda Wenger i odbije ponudu Barce, ali sigurno je da ce onda u Cescu imati nezadovoljnog igraca....
Zato je i bolje da ga proda, jos ako dobije nekog igraca tipa Yaya Toure, moze i treba biti zadovoljan.
-
Vjeruj!
#935 Re: Arsenal F.C.
@sup
To je polunavijac!
@Rauber
Lijepo je znat da ti zas sta Fabregas sanja, moglo bi se tu uzet lijepih para pa, ako si zainteresovan za biznis, javi.
Vidim, ti znas sta bi Wenger trebao, mora da imas jedno 30 godina iskustva u trenerskom i managerskom poslu i najmanje da si doktor sa Sorbone.
To je polunavijac!
@Rauber
Lijepo je znat da ti zas sta Fabregas sanja, moglo bi se tu uzet lijepih para pa, ako si zainteresovan za biznis, javi.
Vidim, ti znas sta bi Wenger trebao, mora da imas jedno 30 godina iskustva u trenerskom i managerskom poslu i najmanje da si doktor sa Sorbone.
- Rauber
#936 Re: Arsenal F.C.
Nemam trenerskog iskustva ali imam zivotnog u kojem znam da je kuci najljepse.
Medjutim ne radi se tu samo ni o tome sto je on dijete Barcelone, siguran sam da bi danas svakom igracu Arsenala strasno imponovalo da cuje kako ga gigant Barcelona zeli.
Eto vidim ti si strasno upucen sta Vodja misli, zeli, upucen si u sve njegove aktivnosti... Deder priupitaj ga sta mu je rekao sta zeli Fabregas, zeli li ostati i s Arsenalom biti u sjeni Manchestera i Chelsea, ili zeli kuci u Katalonskog giganta i obogatiti svoju klupsku karijeru trofejima.
Medjutim ne radi se tu samo ni o tome sto je on dijete Barcelone, siguran sam da bi danas svakom igracu Arsenala strasno imponovalo da cuje kako ga gigant Barcelona zeli.
Eto vidim ti si strasno upucen sta Vodja misli, zeli, upucen si u sve njegove aktivnosti... Deder priupitaj ga sta mu je rekao sta zeli Fabregas, zeli li ostati i s Arsenalom biti u sjeni Manchestera i Chelsea, ili zeli kuci u Katalonskog giganta i obogatiti svoju klupsku karijeru trofejima.
-
mikelandjelo
#937 Re: Arsenal F.C.
hahaha upravu si!Vjeruj! wrote:![]()
- Edin H.
#938 Re: Arsenal F.C.
Kumerle wrote:Ibrahimovic je propalitet ne zelimo ga imamo Van Persija, sad dolazi Chamakh i jos danski dominator.
No soup for you, Ibra!
Eto vam Cakmakha, ode Cesko
Dobro ste prosli
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 698112.stm
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 690067.stm
- Globus
#939 Re: Arsenal F.C.
Kako ce mi ciki ovo prezivit jeboga ..Teski trenutci su odlazak Cesca a pogotovo ako dodje Dzeko uhhhhh

-
Vjeruj!
#940 Re: Arsenal F.C.
Ovom prilikom zelim dobrodoslicu novom clanu Dominantnih Topnika, kojeg cemo od milja zvati Marokanac. 
-
Vjeruj!
#941 Re: Arsenal F.C.
Mozda Nasri ipak dobije poziv sad kad se povrijedio Diarra. Ovo je mozda posljednja sansa onom Klaunu da spasi SP.
-
Vjeruj!
#942 Re: Arsenal F.C.
Sve je veca vjerovatnoca da ce slj. pojacanje biti Joe Cole i to free. Veliki Voda je veliki mag i dobro je on to skontao, a onda ocekujemo nove poteze u vidu golmana, stopera i eventualno jos kojeg igraca, u zavisnosti kako se bude razvijalo stanje na trzistu.
Kako smo jucer saznali, Fabregas je pusten da ide u Barcu za vrtoglavih 29 mil. Mislim da je sada i sam Fabregas vidio kakvi su to diletanti.
Volio bih vidjeti Maestra iz Bordoa u nasem dresu, ali je malo vjerovatno da ce se to desiti, medutim, u buducnosti ce on imati mjesta u najjacem kolektivu na svijetu.
In Wenger we trust!
Kako smo jucer saznali, Fabregas je pusten da ide u Barcu za vrtoglavih 29 mil. Mislim da je sada i sam Fabregas vidio kakvi su to diletanti.
Volio bih vidjeti Maestra iz Bordoa u nasem dresu, ali je malo vjerovatno da ce se to desiti, medutim, u buducnosti ce on imati mjesta u najjacem kolektivu na svijetu.
In Wenger we trust!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#943 Re: Arsenal F.C.
Cuj vrtoglavih 29 mil?!Vjeruj! wrote:Sve je veca vjerovatnoca da ce slj. pojacanje biti Joe Cole i to free. Veliki Voda je veliki mag i dobro je on to skontao, a onda ocekujemo nove poteze u vidu golmana, stopera i eventualno jos kojeg igraca, u zavisnosti kako se bude razvijalo stanje na trzistu.
In Wenger we trust!
Sta ono bi sa Walcottom za reprezentaciju?
-
Vjeruj!
#944 Re: Arsenal F.C.
Gurabija, nadaleko je poznato da su Veliki Voda i Hill-Wood ljubitelji slatka.
Dao sam komentar za Walcotta na drugoj temi i tesko mi se ponavljati.
Stoper je izgleda prioritet jer ce Gallas najvjerovatnije letiti, tako da smo ostali na Vermaelenu i Djourouu, a to nema smisla.
Znaci, treba dovesti stopera, mozda bi idealan bio Bendyev kolega iz danske repke i prvotimac Palerma, Kjer i onda bi imali Kjer, Vermaelen i kao backup Sol(svakako produziti ugovor jos jednu sezonu) i Djourou.
God save The Queen!
Dao sam komentar za Walcotta na drugoj temi i tesko mi se ponavljati.
Stoper je izgleda prioritet jer ce Gallas najvjerovatnije letiti, tako da smo ostali na Vermaelenu i Djourouu, a to nema smisla.
Znaci, treba dovesti stopera, mozda bi idealan bio Bendyev kolega iz danske repke i prvotimac Palerma, Kjer i onda bi imali Kjer, Vermaelen i kao backup Sol(svakako produziti ugovor jos jednu sezonu) i Djourou.
God save The Queen!
- bingov buraz
#945 Re: Arsenal F.C.
Dosta vise slobodnih igraca pa nije Arsenal komunalno da kupi tudje otpatke,daj da otmemo kome nekog igraca da se zakuha malo,da se odradi neki 20+ transfer.Venger ponavlja greske ali ima vremena da se to promijeni u ovom prelaznom roku.Vjeruj! wrote:Sve je veca vjerovatnoca da ce slj. pojacanje biti Joe Cole i to free. Veliki Voda je veliki mag i dobro je on to skontao, a onda ocekujemo nove poteze u vidu golmana, stopera i eventualno jos kojeg igraca, u zavisnosti kako se bude razvijalo stanje na trzistu.
In Wenger we trust!
Gourcuff
A vec bi dobili uigran tandem i to kakav
-
radiostar
#946 Re: Arsenal F.C.
"Arsenal Football Club have today released the following statement about Cesc Fabregas:
"Arsenal captain Cesc Fabregas is under contract with the Club until the summer of 2015. He is a highly-valued member of the team and part of our future plans.
"We have followed recent speculation linking Cesc with a move away from the Club but as there has never been any official approach for him, only two informal exchanges, in which we made it abundantly clear that we have no interest in transferring Cesc, we have refrained from publicly passing comment. However, yesterday evening we received an offer from Barcelona for Cesc and in response, we immediately and resolutely told them once again that we have no intention of selling our captain.
"To be clear, we will not make any kind of counterproposal or enter into any discussion. Barcelona have publicly stated that they will respect our position and we expect that they will keep their word."
izvor: arsenal.com
koja kulturica
barca - sod off
"Arsenal captain Cesc Fabregas is under contract with the Club until the summer of 2015. He is a highly-valued member of the team and part of our future plans.
"We have followed recent speculation linking Cesc with a move away from the Club but as there has never been any official approach for him, only two informal exchanges, in which we made it abundantly clear that we have no interest in transferring Cesc, we have refrained from publicly passing comment. However, yesterday evening we received an offer from Barcelona for Cesc and in response, we immediately and resolutely told them once again that we have no intention of selling our captain.
"To be clear, we will not make any kind of counterproposal or enter into any discussion. Barcelona have publicly stated that they will respect our position and we expect that they will keep their word."
izvor: arsenal.com
koja kulturica
barca - sod off
- ProbuseniDolar
#947 Re: Arsenal F.C.
I ove godine, kao i prethodnih 15 godina, Voda podmladjuje i stvara ekipu za naredne sezone
PS.Molite Boga da Eufa ponovo uvede Intertoto kup
PS.Molite Boga da Eufa ponovo uvede Intertoto kup
-
radiostar
#948 Re: Arsenal F.C.
ja fakat ne razumijem pojedince koji ovdje dodju da istresaju neke svoje frustracije.
samo da napomenem, wenger: 3 puta sampion premiershipa, 4 puta FA Cup, 4 puta superkup engleske, finalista kup UEFA i finalista lige sampiona. vise nego uspjesan trener.

samo da napomenem, wenger: 3 puta sampion premiershipa, 4 puta FA Cup, 4 puta superkup engleske, finalista kup UEFA i finalista lige sampiona. vise nego uspjesan trener.
-
sumirprimus
#949 Re: Arsenal F.C.
znaci u 40-tak godina karijere tri trofeja koji se uzimaju za ozbiljnoradiostar wrote:ja fakat ne razumijem pojedince koji ovdje dodju da istresaju neke svoje frustracije.
-
radiostar
#950 Re: Arsenal F.C.
ja ne znam o kojih 40 godina karijere pricas. ako se ne varam, tema se zove Arsenal F.C. a ne Arsene Wenger, znaci mozemo pricati samo o okviru vremena koji je on proveo na klupi Arsenal F.C. a to je cca. 14 godina. Naravno da moze bolje i vise, ali djavolu bilo malo... mislim da postoje i mnogi drugi segmenti napretka koji nisu toliko eksponirani. svejedno, rdjavom qrcu i dlaka smeta, pa tako i kriticarima. oni koji hoce kritikovati uvijek ce naci nesto.sumirprimus wrote:znaci u 40-tak godina karijere tri trofeja koji se uzimaju za ozbiljnoradiostar wrote:ja fakat ne razumijem pojedince koji ovdje dodju da istresaju neke svoje frustracije.