Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#926 Re: Bundesliga 2010/11

Post by BHF_Manijak »

Joj kako su mi odvratna ekipa u PM, da hoce ispast volio bih neg hljeba se najest, kud ih St Pauli ne dobi u Wolfburgu a ubili su ih nogama, no supci izvukose bod u 90-toj! :x
nellington

#927 Re: Bundesliga 2010/11

Post by nellington »

missko wrote:
smoki_choko wrote:prodana utakmica werder - wolfsburg 100%
hoenes kupio da ne bi ispali iz lige :roll:
Koji Henes? Sta on ima sa Wolfsburgom?
Čuj koji, pa Dieter, sportski direktor Wolfsa.
ODVRATAN_i_GADAN

#928 Re: Bundesliga 2010/11

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Zar taj nije ukinut?
missko

#929 Re: Bundesliga 2010/11

Post by missko »

Ma jasta je nego ukinut. Kod Magatha nema to on je glavni i odgovorni.
http://www.vfl-wolfsburg.de/geschaeftsfuerung.html
nellington

#930 Re: Bundesliga 2010/11

Post by nellington »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:Zar taj nije ukinut?
Dobro si, on je odlepršao kad je stigao Magath - do mene je, ne pratim :D
smoki_choko

#931 Re: Bundesliga 2010/11

Post by smoki_choko »

ja znam da je hoenes bio dok je dzeko bio, otad wolfsburg pratim samo preko livescorea
lord blackadder

#932 Re: Bundesliga 2010/11

Post by lord blackadder »

Odveli ga u ludaru, konacno. Prodao zlatnu koku, i onda spickao lovu na 5-6 promasaja zimus (pored 10-ak predjasnjih) i opet se bore za opstanak. Sve do cega se ta spodoba docepa, pretvara se u govno. Havarija je njegovo srednje ime.
no_crnjak

#933 Re: Bundesliga 2010/11

Post by no_crnjak »

B V B 2011
Last edited by no_crnjak on 30/04/2011 17:21, edited 1 time in total.
just principe

#934 Re: Bundesliga 2010/11

Post by just principe »

Borussia Dortmund i oficijelno prvak bundeslige :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) cestitke
fosil

#935 Re: Bundesliga 2010/11

Post by fosil »

Hannover - Gladbach 0-1 :thumbup:
cyprus

#936 Re: Bundesliga 2010/11

Post by cyprus »

Čestitke :thumbup:
Jack Be Nimble

#937 Re: Bundesliga 2010/11

Post by Jack Be Nimble »

haj neka je i bubamara nesto osvojila. Nadam se da ce sljedece sezone solidno dogurati do cetvrt finala!
BHF_Manijak

#938 Re: Bundesliga 2010/11

Post by BHF_Manijak »

"Moje" Svabe ce dogodine biti katastrofalni u Ligi UEFA! :( :( Idu dva kluba koja bas i nemaju prvo neki renome u Evropi a drugo sastavi im i nisu bas aman zaman jaki...Mainzu(sto je vrlo vjerovatno jer bjeze Nurnbergu 5 bodova) Ode Holtby nazad u Schalke, Schurrlea su vec prodali na zimskom prelaznom roku i ode na ljeto za 11mil u Leverkusen, Szalai bi se takodjer mogao vratiti u Real, tako da im iz ekipe odose glavni igraci...Sto se Hannovera tice(i sad sam uvjeren da ce Bayern u kvalifikacije za CL) imaju par solidnih imena u Schulzu, Schlaudrafu, Abdelaueau, ali cisto sumnjam da mogu neki veliki podvig napraviti, predvidjam objema ekipama maximalno dolazak do grupne faze i onda noga nazalost!
U Ligi prvaka to bi vec moglo nesto biti, mada ne nesto spektakularno, ako ekipe zrijeb pogleda, moguce je da sva tri tima(BVB, Bayern i Leverkusen) prodju grupnu fazu, a onda dalje takodjer ce zavisiti od zrijeba, Bayernu previdjam 1/4 finale ili polufinale, dok BVB i Bayer ce morati dosta da se namuce ukoliko zele neki veci uspjeh istvariti...
leffe

#939 Re: Bundesliga 2010/11

Post by leffe »

Nisu ni ove Svabe imune na prodaju utakmica. Ima ih nekoliko sumnjivih u ovom kolu.
Teufik

#940 Re: Bundesliga 2010/11

Post by Teufik »

Bravo Dortmund....cestitke
ultima_palabra

#941 Re: Bundesliga 2010/11

Post by ultima_palabra »

Evo jedan žuto-crni 8-)
Malo je reći zaslužen trofej za Dortmund :thumbup:
fosil

#942 Re: Bundesliga 2010/11

Post by fosil »

leffe wrote:Nisu ni ove Svabe imune na prodaju utakmica. Ima ih nekoliko sumnjivih u ovom kolu.
Imena kolega, imena? :D
lord blackadder

#943 Re: Bundesliga 2010/11

Post by lord blackadder »

leffe wrote:Nisu ni ove Svabe imune na prodaju utakmica. Ima ih nekoliko sumnjivih u ovom kolu.
Pocelo je prije nekoliko kola. Odjednom su Werder i Stuttgart poceli pobjedjivat ekipe iz sredine tabele koje ne mogu ni gore ni dole.

Treba reci Magathu za Stilica. Dobice kopiju Misimovica. (pod uslovom da ostanu u najjacem rangu)

Cestitke BvB-u. Gazi Bayern :dance:
pirmin

#944 Re: Bundesliga 2010/11

Post by pirmin »

Neuer kriv za dva gola.
Kao slucajno. :wink:
BHF_Manijak

#945 Re: Bundesliga 2010/11

Post by BHF_Manijak »

pirmin wrote:Neuer kriv za dva gola.
Kao slucajno. :wink:
Evo gledam utakmicu i bas me zanima za koji je to Bogati gol kriv?! :shock: Prvi gol, onom hadalju lopta kroz noge prodje, nije mogao nista, drugi gol Mullera sam frajer ispred njega i iz neposredne blizine zakuca loptu pored njega, treci gol lobova ga lik i prebaci do Gomeza koji je cak mozda i u ofsajdu bio, ne kontam koji je to njeg gol?! Jedino mozda da je mogo prvi skinuti, ali i to je pod znakom pitanja jer ono je moro blokirati igrac koji je na Robbenu bio kojem je lopta prosla kroz noge! :wink:
pirmin

#946 Re: Bundesliga 2010/11

Post by pirmin »

Dobro, pretjerao sam. ;-)
Mislio sam na prvi i narocito na treci gol za koje nije direktno kriv ali koji su za golmana njegove klase bili branjivi.
leffe

#947 Re: Bundesliga 2010/11

Post by leffe »

fosil wrote:
Ne znam za tebe, ali meni su cudni rezultati Bremen - Wolfsburg, Hoff - Stutgart, Koln - Bayer i Hannover - Gladbach.

Istina je da kod njih skoro nikad nema bas ono izrazitih favorita, ali ovo je previse za jedno kolo.
pirmin

#948 Re: Bundesliga 2010/11

Post by pirmin »

leffe wrote:
fosil wrote:
Ne znam za tebe, ali meni su cudni rezultati Bremen - Wolfsburg, Hoff - Stutgart, Koln - Bayer i Hannover - Gladbach.

Istina je da kod njih skoro nikad nema bas ono izrazitih favorita, ali ovo je previse za jedno kolo.
Po meni sve i jedan rezultat sasvim realan.
Hoffenheim a pogotovo Bremen cijelu sezonu prosjek i ispod prosjeka, Hannover nije ekipa za Big Points nikad bila kao sto je Leverkuzen vjecni drugi koji nikad nece stici do titule.Köln-Leverkusen je lokalni derbi gdje je uvijek sve otvoreno a Gladabach hat sich gefangen sto bi rekle Svabe :D (sabrao se u posljednjih par kola-fristajl prevedeno).
BHF_Manijak

#949 Re: Bundesliga 2010/11

Post by BHF_Manijak »

leffe wrote:
fosil wrote:

Obzirom da pratim Bundesligu aktivno, te jedina liga kojoj sve utakmice pogledam onda cu se usudit da prokomentarisem ove tvoje izjave :mrgreen:

Sto se tice tekme Bremen-Wolfsburg: Werder do gola Wolfsburga apsolutno bolja ekipa, ima li vise igre i bolje prilike, ali onda ide jedan glup gol Wolfsburga i Werder pada psihicki, i dalje su imali dominaciju ali je Benaglio sacuvao gol Wolfsburga...
Sta reci za Hoffenheim-Stuttgart, inace ekipa Hoffenheiam nidje veze ove sezone, mogu od svakog izgubiti i svakog dobiti, prosjecna ekipa sa promjenjljivom formom, dok je Stuttgart zadnjih 7-8 gola odlican! Pod Labbadiom su proigrali pravo, a to da su uzeli ekipe koje su ni tamo ni vamo na tabeli je nidje veze, dobili su Kolna koji se bori za opstanak, dobili su HSV-a koji se bori za Ligu UEFA, Frankfurt takodjer za opstanak, St Pauli isto tako...

Koln-Leverkusen, hmmm...Sta reci, Koln je otpustio trenera u prosloj sedmici, pritisak je ogroman i strah od ispadanja, sa druge Leverkusen gajio je jos potajne nade za titulu ali nerealno je bilo to za ocekivati, podbacili su i protiv Bayerna a realno jedva su dobili i tekme protiv Hoffenheima i St Paulia na svom terenu, tako da se moze ovo smatrat nekim iznenadjenjema i ne mora...

Hannover-Gladbach, ja sam se potajno nado da ce Hannover kiksati te da ce Bayern otici na mjesto za LP, i eto desio se upravo to...Inace ovo je po meni jedino veliko iznenadjenje obzirom da Hannover melje na svom terenu sve zivo, zadnji put prije ovog kiksa na svom su izgubili od Schalkea sa 0:1 u januaru mjesecu, dok su kasnije sve utakmice pobjedili, ali eto Gladbach im je bio koban, koji je kao i Stuttgart proigrao promjenom trenera, sad imaju izgledne sanse da se docepaju nekako mjesta koje vodi u relegaciju ili cak da i ne ispadnu, dvije vezane pobjede za redom protiv Dortmunda i sad Hannovera dali su im krila!
fosil

#950 Re: Bundesliga 2010/11

Post by fosil »

pirmin wrote:
leffe wrote:

Po meni sve i jedan rezultat sasvim realan.
Hoffenheim a pogotovo Bremen cijelu sezonu prosjek i ispod prosjeka, Hannover nije ekipa za Big Points nikad bila kao sto je Leverkuzen vjecni drugi koji nikad nece stici do titule.Köln-Leverkusen je lokalni derbi gdje je uvijek sve otvoreno a Gladabach hat sich gefangen sto bi rekle Svabe :D (sabrao se u posljednjih par kola-fristajl prevedeno).
Tacno je da je Gladbach dosao sebi sa novim trenerom, nadam se da nije prekasno, i ne kontam sto bi to H96 stelio kontra sebe i kontra CL, al' haj. A sudjenje koje je Gladbach imao do tekme sa Mainzom prije dva kola radije ne bih komentarisao.
Post Reply