Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
neprilagodjena

#926 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by neprilagodjena »

Vidjela sam snimak :x :x i stvarno nemam rijeci za ovu sramotu.
lukavac

#927 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by lukavac »

demobilisani borci, invalidi (i ratni vojni i civilni), penzioneri, poljoprivrednici, studenti, uposlenici mitala, krivaje, polihema, aluminija ... i mi "obicni" gradjani, listom smo nezadovoljni stanjem u drzavi, manje vise iz razlicitih razloga, koji se na kraju uvijek svode na isto. Ali problem je u tome sto kada invalidi provaljuju u parlament nema studenata da im pruze podrsku, a kada studenti traze svoja prava onda radnici mitala u tome ne vide svoj problem... Da ne duljim mislim da svi shvataju poentu. Zivimo u banani, ali svi generalno mislimo vrlo usko. Nebitan je Tasim, nebitna je sudksa ili bilo koja druga policija. Mi ljudi nemamo drzavu i to je ono za sta bismo se trebali boriti. Ali svi, jer samo na taj nacin moze se drzava uciniti boljim. Sve dok se svi pojedinacno borimo samo za svoj problem mrka nam je kapa. Znam vecina ce reci da pametujem i da nista konkretno ne poduzimam i mozda ce biti u pravu, ali smatram da se jedino zestokom koordinacijom koju nijedan pojedinac ne moze poduzeti moze napraviti nesto veliko. U Srbiji su se desavali studentski protesti, tj studenti su bili ti koji su pokrenuli proteste, ali znaju svi da ne bi uspjeli sami. Zato neko (NVO ili sl.) treba udruziti vise ljudi i napraviti zajednicke ciljeve. Malo je offtopic ali ne zamjerite.
popajic

#928 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by popajic »

@mostarac
...Mi u principu kao narod nemamo pojma kako treba da izgleda jedna pravna i funkcionalna drzava i gdje leze korijeni problema i zato i ne znamo protiv koga i kako bi ustali i sta bi mi kad sutra bude nas 100.000 uopste i trazili.
:thumbup:
To je to, na zalost !
gurman

#929 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by gurman »

Ja neželim, ni najmanje, braniti niti Bošnjaka a naročito ne Kučevića. Želim samo ukazati i na ostale probleme sa kojima se susrećemo i kako se većina javnosti bez ikakve kritike prikloni mišljenju formiranom od strane medija. On je dobar novinar dokle god imamo tako nekritičnu javnost koja prihvata sve što ona servira. Ostale probleme uopšte nevidimo zato što nam ih nije on servirao jer mu to nije u interesu.
Last edited by gurman on 23/04/2009 13:24, edited 1 time in total.
nineinchnails

#930 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by nineinchnails »

Nije on zenu osamario, vec "odgurnuo". Ono je vjesto smontirano :D
I sam je izjavio da je "odgurnuo". Vidi se po njemu da je nekakav fin i neiskvaren.

Naravno, ja sam ugasio TV i duboko se zamislio.
Nakon kratkog vremena sam dosao do zakljucka, da je bolje zivjeti na Antarktiku nego ovdje. Dole je barem sve jasno, zivi se po zakonu prirode.
Nazalost, tako ce nam svima biti dok kolektivno ne ustanemo iz ucmalosti i odlucimo da ucinimo nesto. Do tada, SUTI I TRPI.
Last edited by nineinchnails on 23/04/2009 13:25, edited 1 time in total.
Bosanac sa dna kace

#931 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Bosanac sa dna kace »

nisam ja autor, sa jednog drugog foruma je;
Kad porastem biću Tasim
niti Kasim, niti Rasim
kao Tasim biću ja
ispred zgrada, sudova

I dok čekam presudicu
šamarom ću te po licu
ako neko iznervira
direktora svemira

Tasim kad porastem biću
svoju ljudskost vješto kriću
za podvodnju glavna zvjerka
za me radi Vaša kćerka

Tasim biću, to ne krijem
svakoj majci suzu lijem
koga boli, kome smeta
pored mene nek` prošeta

Tasim biti, to je fol
nanositi svakom bol
radujte se narodi
što Vas Tasim podvodi
nineinchnails

#932 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by nineinchnails »

Ma Tasim je meni idol, bas kao i Dodo :D
nineinchnails

#933 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by nineinchnails »

I UniCredit banka mi je idol bas kao i Tasim :D
....volim ih ja puno........
(jadna li nam majka gdje zivimo)
Bosanac sa dna kace

#934 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Bosanac sa dna kace »

nineinchnails wrote:I UniCredit banka mi je idol bas kao i Tasim :D
....volim ih ja puno........
(jadna li nam majka gdje zivimo)
ti postala prava idolopoklonica :D
PaxPro

#935 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by PaxPro »

nineinchnails wrote:Ma Tasim je meni idol, bas kao i Dodo :D
e ono je lijep primjer države i naroda tasim=država, tetka=narod
Blaka

#936 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Blaka »

Dovoljno je bilo čuti onog Bošnjaka na tv, pa da postane jasno kakva je to organizacija sudska policija i koja su to kadrovska rješenja :-?
samonikli

#937 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by samonikli »

Čitam ovu temu i 40 stranica se već nakupilo za 2 dana, ali nije ovde problem Tasima,on je tek sitna buranija, Vi Gospodo sa foruma ste problem, jednostano ja tri puta pokrećem temu o pljački a niko da napiše ni riječi, a Tasim je samo uzročno- posljedična veza. Čovjek je pod ovakvim sistemom (društveno- političkim, a preko vaših glasova) opljačko to mu je dobrodošlo Vi ste glasali, Vi ste dali Tasimu da lomi vratove i ruke djevojkama, da šamara prolaznike, i sad normalno čovjek stao u zaštitu svega stečenog a Vi sa foruma ste odnosno oni koji su pisali ovo ili ono glasali za ove koji su Tasimu ovo dali. Nema nam pomoći jedino izbori ali s izborima treba da mnogi ostane bez privilegija pa i Vi dragi forumaši, Vi samo pišete i pišete, Vi ste glasačko tijalo li SDA ili SBiH ili nikako ne glasate kako ono "neću ni za koga da glasam svi su isti". Tasim je samo jedna mrva u sistemu koju vi dragi forumaši podržavate, kome ste dali glas, glasali sa Tihića i Sadovića i dobili kao novorođenče Tasoviaća i njemu slične. Baš Vi forumaši ste najopasnija ekipa u sistemu jer preko onog glasačkog listića fabrikujete bandu i lopove. Jer ono koji nesto rade nemaju vremena za forumanje nego gledaju svoja posla, ali neka dok se sistem (preko nekih kriminalaca) dohvati vaše tetke, sestre, majke onda ću vas ja pitati kako je to glasati za SDA i SBiH dobijati pare ili stan ili ovcu od SDA ili SBiH, zapamtite gospodo sa foruma strah je gori od gladi. Dakle bit ovog mog posta je pljačka, koja se tako provodi po principu daj meni siću i dam ti glas a ja ću sistem koji će me sutra ubiti.
gurman

#938 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by gurman »

[quote="samonikli"]Čitam ovu temu i 40 stranica se već nakupilo za 2 dana, ali nije ovde problem Tasima,on je tek sitna buranija...

Samonikli, ispustio si SDP. Nešto se nesjećam da je bilo puno bolje dok je Zlatko bio na vlasti.
in33sa

#939 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by in33sa »

nineinchnails wrote:Nije on zenu osamario, vec "odgurnuo". Ono je vjesto smontirano :D
I sam je izjavio da je "odgurnuo". Vidi se po njemu da je nekakav fin i neiskvaren.
.
Osim sto se na licu kontroverznog biznismena vidi da je neiskvarena i dobra osoba, on je nju odgurnuo otvorenom sakom, a otovrena ruka simbolizira mir i toleranciju, ljubav.

Naravno, zlonamjerni mediji su presutili ovu cinjenicu, predstavljajuci Tasima kao nasilnog covjeka, muskarca, koji ne preza od udaranja njeznijeg spola.
Da ne govorim kako su se kamere nasle na licu mjesta u pravo vrijeme, kao slucajno? da ih nije mozda neko narucio, neko ko je znao da ce incident biti izazvan?!
Pasiflora

#940 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Pasiflora »

samonikli wrote: a preko vaših glasova) opljačko to mu je dobrodošlo Vi ste glasali, Vi ste dali Tasimu da lomi vratove i ruke djevojkama, da šamara prolaznike, i sad normalno čovjek stao u zaštitu svega stečenog a Vi sa foruma ste odnosno oni koji su pisali ovo ili ono glasali za ove koji su Tasimu ovo dali. Nema nam pomoći jedino izbori ali s izborima treba da mnogi ostane bez privilegija pa i Vi dragi forumaši, Vi samo pišete i pišete, Vi ste glasačko tijalo li SDA ili SBiH ili nikako ne glasate kako ono "neću ni za koga da glasam svi su isti". Tasim je samo jedna mrva u sistemu koju vi dragi forumaši podržavate, kome ste dali glas, glasali sa Tihića i Sadovića i dobili kao novorođenče Tasoviaća i njemu slične. Baš Vi forumaši ste najopasnija ekipa u sistemu jer preko onog glasačkog listića fabrikujete bandu i lopove. Jer ono koji nesto rade nemaju vremena za forumanje nego gledaju svoja posla, ali neka dok se sistem (preko nekih kriminalaca) dohvati vaše tetke, sestre, majke onda ću vas ja pitati kako je to glasati za SDA i SBiH dobijati pare ili stan ili ovcu od SDA ili SBiH, zapamtite gospodo sa foruma strah je gori od gladi. Dakle bit ovog mog posta je pljačka, koja se tako provodi po principu daj meni siću i dam ti glas a ja ću sistem koji će me sutra ubiti.
Ne dozvoljavam da MENE stavljas u istu kategoriju sa ovima gore koje si nabrojao.
Dosta mi je vise da vicem "svi smo krivi i ja sam kriva". NISAM KRIVA i jos jednom: NE PRIPADAM U GORE NABROJANE!!!!!!
nineinchnails

#941 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by nineinchnails »

@samonikli
Kakvo glasanje, sta je s tobom?
Glasala raja za Harisa, kontali da ce on nesto promijeniti, i?, sta je bilo?
U predizbornoj kampanji, svako ce nuditi "ovo i ono" a kad dodje na vlast, promijeni plocu (pardon, CD :) )
gurman

#942 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by gurman »

danas sam ćuo priču jednog od novinara koji su prisustvovali događaju, koji nije pokušao pomoći ni ošamarenoj ženi niti novinarki. Kaže ovako: Prije samog početka snimanja situacija je bila napeta i bilo je nekog komešanja. On je upitao novinarku FTV šta se dešava da bi mu dotična rekla: "sad češ vidjeti šta će se desiti". On sumnja da je bilo iscenirano. Da li je to istina ili se on pravda ja u to ne ulazim.
Last edited by gurman on 23/04/2009 14:53, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#943 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

gurman wrote:danas sam ćuo priču jednog od novinara koji su prisustvovali događaju, koji nije pokušao pomoći ni ošamarenoj ženi niti novinarki. Kaže ovako: Prije samog početka snimanja situacija je bila napeta i bilo je nekog komešanja. On je upitao novinarku FTV šta se dešava da bi mu dotična rekla: "sad češ vidjeti šta će se desiti". On sumnja da je bilo iscenirano. Da li je to istina ili se on pravda ja u to ne ulazim.
Ja sam tetka curici od 14 godina. Da sam ne daj boze ova Tetka, i da sam htjela da se suocim sa onim koji ju je pretvorio u prostitutku i zbog koga se ona ubila, i ja bih trazila da bude kamera tu. Jer od onakvog bica (KT) se moze ocekivati svasta.
A poucena ponasanjem policije na Queer festivalu, u njih se ne bih uzdala.
shuriken

#944 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by shuriken »

gurman wrote:Da ne govorim kako su se kamere nasle na licu mjesta u pravo vrijeme, kao slucajno? da ih nije mozda neko narucio, neko ko je znao da ce incident biti izazvan?!
danas sam ćuo priču jednog od novinara koji su prisustvovali događaju, koji nije pokušao pomoći ni ošamarenoj ženi niti novinarki. Kaže ovako: Prije samog početka snimanja situacija je bila napeta i bilo je nekog komešanja. On je upitao novinarku FTV šta se dešava da bi mu dotična rekla: "sad češ vidjeti šta će se desiti". On sumnja da je bilo iscenirano. Da li je to istina ili se on pravda ja u to ne ulazim.
[/quote]

poznato i već vidjeno prdoklačenje režimskih trolova
admini će vidit jesi li klon
a meni ides na ignore

to je ista ona logika da je kriv novinar koji je snimio a ne funkcioner koji mu je rekao da ce dobit metak u celo

i da je kriva policija koja je snimala a ne Šaja koji je prijetio silovanjem

ljudsko smeće ste vi

psst. ima jedna tajna kako vas prepoznajem al ne smijem reć
mIRCerka

#945 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

i jos nesto GURMANE, poruci prijatelju da je ckapi i to veca, jer je posmatrao i mahalao, a Tetki prisao nije...
in33sa

#946 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by in33sa »

Pretpostavljam da se radi o onom novinaru Oslobodjenja, Damir ili kako, koji je nijemo gledao kako kontroverzni odguruje napadnu zenu-tetku naoruzanu zenevskom konvencijom zabranjenim papirusom, koji moze biti opasan i po zdravlje, recimo ako je papir ostar, moze doci do nezeljenih posjekotina i slicno.

Ovom prilikom moram uputiti cestitku doticnom novinaru sto se suzdrzao i nije se pridruzio kontroverznom biznismenu u odgurivanju zlonamjerne tetke. Imala je srecu sto je novinar smirena i stalozena osoba, neko emotivniji bi u naletu pravednog gnjeva pomogao napadnutom biznismenu.
VjecitiStudent

#947 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by VjecitiStudent »

gurman wrote:danas sam ćuo priču jednog od novinara koji su prisustvovali događaju, koji nije pokušao pomoći ni ošamarenoj ženi niti novinarki. Kaže ovako: Prije samog početka snimanja situacija je bila napeta i bilo je nekog komešanja. On je upitao novinarku FTV šta se dešava da bi mu dotična rekla: "sad češ vidjeti šta će se desiti". On sumnja da je bilo iscenirano. Da li je to istina ili se on pravda ja u to ne ulazim.
Sto bi onda znacilo da je i gospodin Tasim, kako mu lijepo tepaju nasi funkcioneri, bio ukljucen u zavjeru protiv samog sebe. :-)
mIRCerka

#948 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

VjecitiStudent wrote:
Sto bi onda znacilo da je i gospodin Tasim, kako mu lijepo tepaju nasi funkcioneri, bio ukljucen u zavjeru protiv samog sebe. :-)
samoubistvo iz zasjede u cosku okrugle sobe...
kinu

#949 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by kinu »

VjecitiStudent wrote:
i nije je on nokautirao nego njegova ruka , nad kojom on nema ovlasti, kao ni SIPA-ini ljudi koji su tamo bili i ne znam već ko :D

sramota za sve :x
GandalfSivi

#950 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by GandalfSivi »

Dakle, uspio si optuziti Bakira, SDP, te jos i izraziti sumnju da je iscenirano. Da si sam, nazvao bih te smijesnim i jadnim. Problem je sto su takvi kao ti u vecini...
Post Reply