Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mavcs

#926 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mavcs »

veljaca wrote:
burek_in_space wrote:
veljaca wrote:
Mislim da grijesis - ali i tvoje ubjedjenje mozhee bit' a i ne mora ispravno ....
Kada uzmesh u obzir sve faktore, prijashnja igranja za reprezentaciju od strane Misketa - itekako se mozhe reci da grijeshish, ali ne mozhesh ti to vidjeti, jer jednostavno ne dopire do tebe ono shto se ovdje napishe.
Dobro, ako je i tako .... Ovo je Forum i nasa misljenja ne uticu ni na Misketa, ni na Ciru, ni na Papeta, ni na Reprezentaciju ....
Ne rijetko se desavalo a i desavace se da se pojedini ljudi vremenom mijenjanju .... Nekad misle jedno a sada drugo. Nije to napoznata u svijetu cinjenica ...

Ali ako moze odgovor na moje prethodno pitanje ...

Hvala ...
To ti nece niko odgovoriti care :D
burek_in_space

#927 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

veljaca wrote:
Mislim da grijesis - ali i tvoje ubjedjenje mozhee bit' a i ne mora ispravno ....

Eto odgovori ti meni - kao moze neko nakon 3 ( TRI ) dana igrati utakmicu a prije 3 ( TRI ) dana ne moze - pogotovo kada je prva Reprezenattivna a druga klupska ? Hvala ...
Ovdje se vec pisalo o tome, i kada se sabere period od prve utakmice u Portugalu do naredne Wolfsburgove koja se igrala 7 dana kasnije, ispada da je odmarao 6 a ne 3 dana.
Neelix wrote:burece, brate, nisi upravu, malo si zaslijepljen :)

ocito je da je misimovic zivac koji ne moze ili ne zeli igrati kad mu se upute kritike. Pitaj Veha, Ciru, Hagija...nemre on bit upravu a svi oni pojma nemat :)
Pa ne kazhem ja da je on uvijek u pravu, jer ja momka ne znam, niti situaciju koja mu je bila u klubovima ili reprezentaciji.
Ali ovdje chitati kako je izdao nacionalne interese, a da se pritom nema nijedan argument koji ide u prilog tome, to je meni nepojmljivo.
Neelix

#928 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

imas argument...iz prethodnih/buducih odnosa sa trenerima vidis da je sklon kukanju, glumljenju zvijezde i sabotiranju kada mu se ne ide niz dlaku. nema razloga da mislim da je bas ovaj put uradio nesto van svog karaktera, kada ostala iskustva govore drugacije ;)
burek_in_space

#929 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

Neelix wrote:imas argument...iz prethodnih/buducih odnosa sa trenerima vidis da je sklon kukanju, glumljenju zvijezde i sabotiranju kada mu se ne ide niz dlaku. nema razloga da mislim da je bas ovaj put uradio nesto van svog karaktera, kada ostala iskustva govore drugacije ;)
Stani brate mili, imamo neposrazum ovdje.
Jedno je imati povlashten status u reprezentaciji, kao jedan od kljuchnih igracha, a drugo je da ti selektor izadje pred novinare i kazhe da si izdao nacionalne interese pod pritiscima iz RS-a, onog istog RS-a za kojeg je taj isti Ciro govorio da ce listom navijati za BiH do kraja njegovog mandata. Neshto mi tu ne shtima. :-D
veljaca

#930 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

burek_in_space wrote:

Ovdje se vec pisalo o tome, i kada se sabere period od prve utakmice u Portugalu do naredne Wolfsburgove koja se igrala 7 dana kasnije, ispada da je odmarao 6 a ne 3 dana.
Sve je u zivotu - kako zelis da gledas .....

Evo prepravicu pitanje:

Kako je moguce da nakon 3 (TRI ) dana od povrede ne igra VAZNU utakmicu za Reprezantaciju Drzave Bosne i Hercegovine a onda nakon 6 ( SEST ) dana od povrede igra klupsku utakmicu ?
Pogotovo sto je igrac sa najvise nastupa u Reprezentaciji BiH :thumbup: .
E to meni nije jasno i ako moze neka mi neko to odgovori ....
Mogao je ( i ne znam zasto nije ) ne odigrati ni tu utakmicu za svoj klub .... i onda bi otpala ova prica. Stice se dojam da je namjerno odigrao tu utakmicu - u inat Ciri ....
Da napomenem ( to sam rekao i ranije ) mene interesuje USPJEH Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine i ko god doprinosi da se to ne desi - imace moje kritike ....

@ neelix - imamo slicna razmisljanja u svezi ove teme ...
:sax:
burek_in_space

#931 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

veljaca wrote:

Evo prepravicu pitanje:

Kako je moguce da nakon 3 (TRI ) dana od povrede ne igra VAZNU utakmicu za Reprezantaciju Drzave Bosne i Hercegovine a onda nakon 6 ( SEST ) dana od povrede igra klupsku utakmicu ?
Mogao je ( i ne znam zasto nije ) ne odigrati ni tu utakmicu za svoj klub .... i onda bi otpala ova prica. Stice se dojam da je namjerno odigrao tu utakmicu - u inat Ciri ....
Da napomenem ( to sam rekao i ranije ) mene interesuje USPJEH Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine i ko god doprinosi da se to ne desi - imace moje kritike ....

Morao je odmarati 5 i po dana. :mrgreen:
U inat Ciri ce uraditi najbolju stvar kada nas odvede na Euro, zajedno sa Safetom Sushicem Papetom. 8-)

Ako ti je do reprezentacije toliko stalo, opleti malo po Jahicu, da se dozove pameti, jer mu laprdanja po novinama nishta dobrog nece donijeti. :sax:
Edin H.

#932 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:
Neelix wrote:imas argument...iz prethodnih/buducih odnosa sa trenerima vidis da je sklon kukanju, glumljenju zvijezde i sabotiranju kada mu se ne ide niz dlaku. nema razloga da mislim da je bas ovaj put uradio nesto van svog karaktera, kada ostala iskustva govore drugacije ;)
Stani brate mili, imamo neposrazum ovdje.
Jedno je imati povlashten status u reprezentaciji, kao jedan od kljuchnih igracha, a drugo je da ti selektor izadje pred novinare i kazhe da si izdao nacionalne interese pod pritiscima iz RS-a, onog istog RS-a za kojeg je taj isti Ciro govorio da ce listom navijati za BiH do kraja njegovog mandata. Neshto mi tu ne shtima. :-D
Nije mi jasno da se sjecas i spominjes Cirina lupetanja.
Vracamo se na istu pricu, ali nije li indikativno kada Munja na 60 minuta govori da ce Salem snositi sankcije Saveza sto je pustio Zvijezdana u gledaliste u Zenici. Nesto se dogadjalo, a sta jos uvijek izgleda niko ne zna.
A utakmica nije izgubljena samo zbog Misimovica, vec zbog Dzekinog i Muslimovicevog promasaja i neociscenih kartona u Estoniji, premda tu ima i UEFINOG masla, jer pravilo da ostaju kartoni je donijeto da bi se suknulo manjim reprezentacijama, sa malim fondom igraca, poput nas i Iraca.
veljaca

#933 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

burek_in_space wrote:
veljaca wrote:

Evo prepravicu pitanje:

Morao je odmarati 5 i po dana. :mrgreen:
U inat Ciri ce uraditi najbolju stvar kada nas odvede na Euro, zajedno sa Safetom Sushicem Papetom. 8-)

Ako ti je do reprezentacije toliko stalo, opleti malo po Jahicu, da se dozove pameti, jer mu laprdanja po novinama nishta dobrog nece donijeti. :sax:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da je morao odmarati 5 dana 20 sati 33 minute i 41 sekundu :D
E kamo srece da u inat Ciri zajedno sa Safetom Sushicem Papetom i ostalim igracima odvede nas na Euro. Vjeruj mi niko sretniji od mene ....
Sto se tice Jahica - ne branim ja njega..... Kada se otvori tema o njemu - rado cu ostaviti nekoliko postova tamo ...
burek_in_space

#934 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

Edin H. wrote:
Nije mi jasno da se sjecas i spominjes Cirina lupetanja.
Vracamo se na istu pricu, ali nije li indikativno kada Munja na 60 minuta govori da ce Salem snositi sankcije Saveza sto je pustio Zvijezdana u gledaliste u Zenici. Nesto se dogadjalo, a sta jos uvijek izgleda niko ne zna.
A utakmica nije izgubljena samo zbog Misimovica, vec zbog Dzekinog i Muslimovicevog promasaja i neociscenih kartona u Estoniji, premda tu ima i UEFINOG masla, jer pravilo da ostaju kartoni je donijeto da bi se suknulo manjim reprezentacijama, sa malim fondom igraca, poput nas i Iraca.
Shto, shta fali ako se sjecam?! :?
Chitav niz faktora je doveo da se izgubi taj dvomech, i upravo zato je nepravedno da se kola lome, i to na kakav nachin, preko Misimovicevih ledja.
Neelix

#935 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

ni ja ne tvrdim da je misimovic jedini krivac za poraz protiv portugala, niti da bi prosli da je on igrao. ali tvrdim da nije uradio sve sto je u njegovoj moci da se taj poraz izbjegne. u razloge necu ulaziti.
veljaca

#936 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

Neelix wrote:ni ja ne tvrdim da je misimovic jedini krivac za poraz protiv portugala, niti da bi prosli da je on igrao. ali tvrdim da nije uradio sve sto je u njegovoj moci da se taj poraz izbjegne. u razloge necu ulaziti.
:thumbup:

Slazem se u potpunosti ....
Ripicipi

#937 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ripicipi »

Neelix wrote:ni ja ne tvrdim da je misimovic jedini krivac za poraz protiv portugala, niti da bi prosli da je on igrao. ali tvrdim da nije uradio sve sto je u njegovoj moci da se taj poraz izbjegne. u razloge necu ulaziti.
Jedini?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#938 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

ma ne bih se složio...još se nije rodio igrač koji je Maghatu gumio zvijedu, pa nije ni Zvjezdan. A znaju se dobro Maghatove krvničke fitness metode, a baš su kod njega i Miske i Džeko procvali

Jednom sam pročitao Maghatovu izjavu gdje je rekao (parafraziram): Znam ja kako treba sa Bosancima. Meni Džeko dođe na trening sat prije svih i radi, pa se onda priključi ostalima.

Kad bi ovo tvoje bilo tačno Miske kod Magatha ne bi bio ni u amaterskoj ekipi
romanovero

#939 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by romanovero »

veljaca wrote:
burek_in_space wrote:

Evo prepravicu pitanje:

@ neelix - imamo slicna razmisljanja u svezi ove teme ...
stvarno,kako je moguce?postavljas pitanja na koja znas da ti niko nemoze odgovoriti.to bismo i mi voljeli saznati, samo sto ti odgovor trazis vjerujuci starom fakinu, a ja nevjerujuci istom ni sekunde u svezi sa Misketom(a i uopsteno)
burek_in_space

#940 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

E vidish, sa ovakvim nachinom razmishljanja se ne bih mogao slozhiti, ali poshtujem da se ovako gleda na stvari.
veljaca wrote:

Slazem se u potpunosti ....
Kako se slazhesh, ako si izjavio da, parafraziram, "zlo raditi a dobru se nadati ne ide nikako"?! :?
extraordinary

#941 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by extraordinary »

Kako je moguće da je Carlos Tevez u nedjelju protiv Notts County-a bio povrijeđen, a već večeras igra za City protiv Birminghama? Nešto mi tu ne štima, nije se nikako mogao na vrijeme oporaviti. Lažov ogavni.

Ćiro je ispao đubre prema Misimoviću koji je bio prvi asistent kvalifikacija onako ga diskreditujući. Nije kriv Ćiri Misimović što taktika nije dobro bila postavljena, pa su u svakom momentu kad Miske primi loptu, oko njega bili Meireles i Pepe. Zašto Pape nije optužio Misimovića da je prodao utakmicu protiv Francuske, u kojoj je bio možda i najgori naš igrač na terenu? Zato što je svjestan da je ta Misketova loša igra plod njegovih taktičkih grešaka. Uostalom, Ćiro je i preko Medunjanina prao ruke, kojem je dao debi u najbitnijoj utakmici u historiji reprezentacije, pa ga onda izveo na poluvremenu i dobro iskritikovao, a nije bio ništa lošiji od ostalih igrača.
missko

#942 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by missko »

Misske jeste kriv zato sto je najbolji u repki i zato sto ako njega ne ide nema nista ni od nase ekipe cijele i mora se priznati da smo mi bez Missketa isto kao i Wolfsburg bez Missketa. Trebamo mu tepati isto kao sto Real tepa Ronaldu Fergi Runiju ili Barca Mesiju, samo da ga imamo.
Dammme

#943 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Indikativno je da pojedinci vjeruju:

1.Ublehatoru koji je 92-e na silu dovlačio igrače iz BiH u reprezentaciju Hrvatske (Stanić), a oni koji ni pod koju cijenu nisu htjeli pristati na to (Jozić) su bili pod ogromnim pritiskom i raznoraznim prijetnjama (ne fizičkim).

2. Smradu koji je 94-e govorio kako reprezentacija BiH ne treba postojati.

3. Smradu zbog kojeg se utakmica BiH-Hrvatska (8. oktobar 1996.) igrala u Italiji umjesto u BiH (šatro ratna situacija)

4a Manipulatoru, kojem je za poraz protiv Turske bio kriv Nadarević, kojeg je on pustio da ide na svadbu, a ne on koji se 60 minuta branio k'o Žepa 92-e (za razliku od tih hrabrih gorštaka tada, mi se nismo uspjeli odbranit).

4b Manipulatoru kojem je za poraz od Španaca u Zenici bio kriv onaj nesretni Supić, a nije bio kriv on zato što je izveo kompletnu defanzivnu liniju sa žutim kartonima. Puhalo kroz odbranu, ko vjetar na Bješnici, u januaru.

4c Glupanu koji nije očistio te kartone protiv Estonije, iako ga je Spahić napomenuo na to kad smo zabili 2. gol u 64-oj minuti. Do kraja utakmice su svi koji trebaju, mogli dobiti po karton na zadržavanju igre.

4d Matorom izlapjelom kenjcu, koji za utakmicu u Lisabonu, nije ništa promijenio, niti u svojoj taktici, niti u igri, dok je selektor Portugala (koji je po imenima duplo bolji od nas) naručio izvještaj i dobio ga na 14 stranica, o igri naše reprezentacije.

4e Manipulatoru koji je za poraz u Zenici od Portugala okrivio, ni manje ni više, nego nesretnog debitanta Medunjanina, a nije bio on kriv za taktiku u kojoj mu je Hasagić bio playmaker.

A ne vjeruju:

1. Čovjeku koji je odigrao najviše utakmica za Bosnu i Hercegovinu i njen je 2. strijelac (doduše dijeli to drugo mjesto)
2. Doktoru Wolfsburga
3. Doktoru naše reprezentacije
4. Doktorima na Koševu kojima je poslat snimak Misimovićeve povrede koljena i objavljen u dnevnim novinama (dokle je to bilo došlo, bože sačuvaj)

I nije problem što pojedinci više vjeruju ovom prvom, nego što se zaklinju da njih interesuje samo dobrobit Reprezentacije. Stvarno smiješno.

Toliko o argumentima. Ima toga još, ali je svakako predug post. Ovo bi trebalo biti dovoljno.
Dammme

#944 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Edin H. wrote:Vracamo se na istu pricu, ali nije li indikativno kada Munja na 60 minuta govori da ce Salem snositi sankcije Saveza sto je pustio Zvijezdana u gledaliste u Zenici. Nesto se dogadjalo, a sta jos uvijek izgleda niko ne zna.
Kad smo već kod teorija zavjere, meni bi bila vjerovatnija teorija, da su nas ušljo i rolex prodali, a da Gospodin Misimović nije htio učestvovati u tome. ušlji ne bi bio prvi put, a rolex je vrlo iskusan u namještanju tekmi (pogledati pod "Afera Tapi").
Edin H.

#945 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Dammme wrote:
Edin H. wrote:Vracamo se na istu pricu, ali nije li indikativno kada Munja na 60 minuta govori da ce Salem snositi sankcije Saveza sto je pustio Zvijezdana u gledaliste u Zenici. Nesto se dogadjalo, a sta jos uvijek izgleda niko ne zna.
Kad smo već kod teorija zavjere, meni bi bila vjerovatnija teorija, da su nas ušljo i rolex prodali, a da Gospodin Misimović nije htio učestvovati u tome. ušlji ne bi bio prvi put, a rolex je vrlo iskusan u namještanju tekmi (pogledati pod "Afera Tapi").
Vjeruj da nisam sklon zavjerama, ali mi je sve ovo bilo u najmanju ruku cudno, premda postujem tvoje rezonovanje. Mozda jeste imao manju povredu, ko ce ga znati, ali znam da je razduzio flasu Chivasa prije Francuza na Kosevu.
Mozda zato i igramo bolje na strani, jer nam se igraci raspojasaju kada dodju na kratki odmor u BiH.
Obuca9

#946 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Dammme wrote:Indikativno je da pojedinci vjeruju:

1.Ublehatoru koji je 92-e na silu dovlačio igrače iz BiH u reprezentaciju Hrvatske (Stanić), a oni koji ni pod koju cijenu nisu htjeli pristati na to (Jozić) su bili pod ogromnim pritiskom i raznoraznim prijetnjama (ne fizičkim).

2. Smradu koji je 94-e govorio kako reprezentacija BiH ne treba postojati.

3. Smradu zbog kojeg se utakmica BiH-Hrvatska (8. oktobar 1996.) igrala u Italiji umjesto u BiH (šatro ratna situacija)

4a Manipulatoru, kojem je za poraz protiv Turske bio kriv Nadarević, kojeg je on pustio da ide na svadbu, a ne on koji se 60 minuta branio k'o Žepa 92-e (za razliku od tih hrabrih gorštaka tada, mi se nismo uspjeli odbranit).

4b Manipulatoru kojem je za poraz od Španaca u Zenici bio kriv onaj nesretni Supić, a nije bio kriv on zato što je izveo kompletnu defanzivnu liniju sa žutim kartonima. Puhalo kroz odbranu, ko vjetar na Bješnici, u januaru.

4c Glupanu koji nije očistio te kartone protiv Estonije, iako ga je Spahić napomenuo na to kad smo zabili 2. gol u 64-oj minuti. Do kraja utakmice su svi koji trebaju, mogli dobiti po karton na zadržavanju igre.

4d Matorom izlapjelom kenjcu, koji za utakmicu u Lisabonu, nije ništa promijenio, niti u svojoj taktici, niti u igri, dok je selektor Portugala (koji je po imenima duplo bolji od nas) naručio izvještaj i dobio ga na 14 stranica, o igri naše reprezentacije.

4e Manipulatoru koji je za poraz u Zenici od Portugala okrivio, ni manje ni više, nego nesretnog debitanta Medunjanina, a nije bio on kriv za taktiku u kojoj mu je Hasagić bio playmaker.

Kao što rekoh na ovom topiku, par strana unazad, to je čovjek koji bi preko mrtve majke pregazio, samo da svoju guzicu izvuče.

Smiješno i žalosno mi je bilo slušati izjave šupka kako je Misimovića ucjenio Dodik da namjerno griješi u Lisabonu (isti onaj Dodik kojem se taj isti šupak uvlačio u šupak i govorio "Da je bogdo više Dodika u BiH"). Baš me zanima čime je to jedna laktaška seljačina mogla ucjeniti gospodina, kojeg osim te reprezentacije ništa drugo ne veže za BiH, osim možda nekog tamo rođaka koji još uvijek živi ovdje. Sigurno mu je rekao da će mu taj rođak biti otpušten s posla, ako BiH ode u JAR :-)
jeza u ledja

#947 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Naravno da je sve moguce kad je u pitanju Misimovic i utakmica u Zenici protiv Portugala. Misimovicev karatkter, te Cirine izjave, su upravo razlog sto neki vjeruju u teoriju zavjere.
No argument "kako je mogao igrati utakmicu 3 dana kasnije?" jednostavno nije nikakav argument. Igrac moze igrati haman pa sutra, a danas biti povrijedjen. To ko ne shvata nikad nije igrao fudbal, nikad nije pratio fudbal, ili je zlonamjeran, ili, sto je navjerovatnije, sklon je teoriji zavjere koju je servirao gad Ciro Blazevic, pa zeli da vjeruje u argumente koji ne postoje, sto ga, opet, cini jako zlonamjernim, jer je Misimovic za nasu reprezentaciju ucinio mnogo toga. U stvari cini ga i gorim, jer vjeruje da je Misimovic izostao jednostavno zato - sto je Srbin. (jer da je u pitanju Dzeko, Ibisevic, Spahic, BILO KO DRUGI, on ne bi mogao biti "ucjenjen nekim iz RSa".
Neelix

#948 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

jeza u ledja wrote:Naravno da je sve moguce kad je u pitanju Misimovic i utakmica u Zenici protiv Portugala. Misimovicev karatkter, te Cirine izjave, su upravo razlog sto neki vjeruju u teoriju zavjere.
No argument "kako je mogao igrati utakmicu 3 dana kasnije?" jednostavno nije nikakav argument. Igrac moze igrati haman pa sutra, a danas biti povrijedjen. To ko ne shvata nikad nije igrao fudbal, nikad nije pratio fudbal, ili je zlonamjeran, ili, sto je navjerovatnije, sklon je teoriji zavjere koju je servirao gad Ciro Blazevic, pa zeli da vjeruje u argumente koji ne postoje, sto ga, opet, cini jako zlonamjernim, jer je Misimovic za nasu reprezentaciju ucinio mnogo toga. U stvari cini ga i gorim, jer vjeruje da je Misimovic izostao jednostavno zato - sto je Srbin. (jer da je u pitanju Dzeko, Ibisevic, Spahic, BILO KO DRUGI, on ne bi mogao biti "ucjenjen nekim iz RSa".
Nema ovo veze sa tim ko je koje nacionalnosti. Isti ti sto brane Misimovica, napadaju Supica jer jer Srbin.
jeza u ledja

#949 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Neelix wrote:
jeza u ledja wrote:Naravno da je sve moguce kad je u pitanju Misimovic i utakmica u Zenici protiv Portugala. Misimovicev karatkter, te Cirine izjave, su upravo razlog sto neki vjeruju u teoriju zavjere.
Nema ovo veze sa tim ko je koje nacionalnosti. Isti ti sto brane Misimovica, napadaju Supica jer jer Srbin.
Ima veze, Misimovic je kao ucjenjen iz RS jel tako? Ne bi mogli Dzeku ucjeniti oni anamo.
Dammme

#950 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Edin H. wrote:
Dammme wrote:
Vjeruj da nisam sklon zavjerama, ali mi je sve ovo bilo u najmanju ruku cudno, premda postujem tvoje rezonovanje. Mozda jeste imao manju povredu, ko ce ga znati, ali znam da je razduzio flasu Chivasa prije Francuza na Kosevu.
Mozda zato i igramo bolje na strani, jer nam se igraci raspojasaju kada dodju na kratki odmor u BiH.
Ma ovo sam ja samo na brzinu nakitio, uzimajući tvoj citat kao podlogu za teoriju zavjere. Samo sam želio pokazati kako se može na brzinu izmahalati. A što se tiče te boce Chivasa, mnogi naši igrači nisu imuni na to. Mada dosad za Misimovića to nisam čuo (bar ne pred utakmicu).
Post Reply