teAMICA wrote:Jupiii5ar5rovic wrote:U vatru i u vodu !teAMICA wrote:5ar5rovic, još tvoju čekamoooooo, hoćeš li ići sa kurtom?![]()
![]()
OVIM SVEČANO OBJAVLJUJEMO DA U SUBOTU NA CENTRALNOM DNEVNIKU IMATE JEDINSTVENU MOGUĆNOST (NAKON SVIH ONIH G....OD POLITIČARA I NAKON DUUUGO VREMENA) GLEDATI U DVA ČOVJEKA!
kurty i 5ar5rovic, svaka čast, ponosna sam što ćete predstaviti nas sviju koji smo bili barem mali dio ove velike stvari
Haram im bilo.....
- amrica
#926 Re: Haram im bilo.....
-
teAMICA
#927 Re: Haram im bilo.....
ovo obaveznopustopoljina wrote:ali pliiiz da vas oslovi sa nickom s forumarecite-to vam je ime kad ste na duznosti
krenuli ste sa nickovima, pa i završite s tim... malo ko vas zna po pravom imenu
- neno68
#928 Re: Haram im bilo.....
Jedan prijedlog:da se naprave majice sa logom "HARAM IM BILO" i da se pojave u istim u emisiji.
- HAVANA
#929 Re: Haram im bilo.....
teAMICA wrote:Jupiii5ar5rovic wrote:U vatru i u vodu !teAMICA wrote:5ar5rovic, još tvoju čekamoooooo, hoćeš li ići sa kurtom?![]()
![]()
OVIM SVEČANO OBJAVLJUJEMO DA U SUBOTU NA CENTRALNOM DNEVNIKU IMATE JEDINSTVENU MOGUĆNOST (NAKON SVIH ONIH G....OD POLITIČARA I NAKON DUUUGO VREMENA) GLEDATI U DVA ČOVJEKA!
kurty i 5ar5rovic, svaka čast, ponosna sam što ćete predstaviti nas sviju koji smo bili barem mali dio ove velike stvari
Hoću i ja da idem ako može face to face sa brankovićem
- Maraschino
#930 Re: Haram im bilo.....
ni ovo nije lose...neno68 wrote:Jedan prijedlog:da se naprave majice sa logom "HARAM IM BILO" i da se pojave u istim u emisiji.
a onda senad pita '''...a kome to haram...'''i onda ide decidan odgovor upucen na sve one adrese koje zaboravise na obicna covjeka i sve njegove nedace ali dok ima ovako dobrih ljudi, ovoliko paznje i ljubavi za probleme jedne obicne povratnicke porodice, bi ce i svijetle buducnosti za sve nas i bez haramlija.
-
teAMICA
#931 Re: Haram im bilo.....
To bi onda bilo "face to pod"HAVANA wrote:
Hoću i ja da idem ako može face to face sa brankovićem![]()
Ne meRe:
1. Brankovic nije "face"
2. Ne dolazi u obzir da se ushere u emisiju... ne mogu ljudi i neljudi na istom mjestu
3. On je na vikendici subotom
nemojte više o njemu,počela sam lajat, a baš sam fina do sad bila...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#932 Re: Haram im bilo.....
neno68 wrote:Jedan prijedlog:da se naprave majice sa logom "HARAM IM BILO" i da se pojave u istim u emisiji.
uh ovo bi bilo prejako......super ideja
- black
#933 Re: Haram im bilo.....
mozda i nije los prijedlog to sa majicama...i jos uz to da procitaju ahmmedov uvodni post sa kojim je sve krenuloMaraschino wrote:ni ovo nije lose...neno68 wrote:Jedan prijedlog:da se naprave majice sa logom "HARAM IM BILO" i da se pojave u istim u emisiji.![]()
a onda senad pita '''...a kome to haram...'''i onda ide decidan odgovor upucen na sve one adrese koje zaboravise na obicna covjeka i sve njegove nedace ali dok ima ovako dobrih ljudi, ovoliko paznje i ljubavi za probleme jedne obicne povratnicke porodice, bi ce i svijetle buducnosti za sve nas i bez haramlija.
- Loulou
#934 Re: Haram im bilo.....
Svaka čast ljudi 
A majice za @kurtyja i @5ar5rovica su odlična ideja!
A majice za @kurtyja i @5ar5rovica su odlična ideja!
-
SnezanaM
#935 Re: Haram im bilo.....
Kravica neka se zove Nada 
- piupiu
#936 Re: Haram im bilo.....
pustopoljina wrote:ali pliiiz da vas oslovi sa nickom s forumarecite-to vam je ime kad ste na duznosti
- pojedinac
#937 Re: Haram im bilo.....
Dobri ljudi,
Svaka vam čast.

Svaka vam čast.
- kurty
#938 Re: Haram im bilo.....
Ja ne zelim da budem aMomiman....
Ja zelim da budem pilot
Ja zelim da budem pilot
- kurty
#939 Re: Haram im bilo.....
Samo jedno pitanje...da vidim jel se slazete...Ako slucajno firma koja bude izvodila gradjevinske radove na stali ne bude htjela da od sebe recimo donira dvoja vrata i dva prozora...jel mogu nesta para s racuna da uplatim pa da mu odmah i to zavrse...kad dodju sa svim masinama, apratima...da se odmah i to zavrsi, jer ko ce kasnije traziti nekog po Bratuncu ko zna to uraditi
- Svemirco
#940 Re: Haram im bilo.....
Mislim da to ima puno smisla. Em što će se sve odmah završiti i objekat će odmah biti "useljiv", em što će i izvođači imati dodatni podsticaj da se to što prije odradikurty wrote:Samo jedno pitanje...da vidim jel se slazete...Ako slucajno firma koja bude izvodila gradjevinske radove na stali ne bude htjela da od sebe recimo donira dvoja vrata i dva prozora...jel mogu nesta para s racuna da uplatim pa da mu odmah i to zavrse...kad dodju sa svim masinama, apratima...da se odmah i to zavrsi, jer ko ce kasnije traziti nekog po Bratuncu ko zna to uraditi
- HAVANA
#941 Re: Haram im bilo.....
Naravno da možeš.Čučemo se prije toga,možda ja imam i vrata i prozore koji odgovaraju.Ako znaš dimenziju koja je potrebna, napiši i ja ću ti sutra javiti.
- maybelline
#942 Re: Haram im bilo.....
Ljudi moji dragi, pa nema boljih i vrijednijih ljudi na ovoj planeti od ove raje ovdje!
Nenormalno sam ponosna na sve vas i nas, ali u prvom redu na Kurtyja i 55
Cijeli dan cekam detaljan izvjestaj sa slikama i sad sve gledam i citam, istovremeno placem i smijem se, ma ne znam ni sama....
Jako sam sretna, kao vjerujem i svi vi.
Sto se tice pojavljivanja na CD-u (evo sad sam sebi memorisala u moby da slucajno ne zaboravim) i ja predlazem kurtyja i 55, ako moze vise ljudi, onda i ostale...Ono za majice je isto fenomenalno, mislim da trebamo postici sve da iz zastidimo, ako oni uopce poznaju stid...?
VOLIM VAS!!!!!

VOLIM VAS!!!!!
-
zelenashica
#943 Re: Haram im bilo.....
ja pošto nemam vrata i prozora viška
osim da ove po kući povadim
...sutra pravac banka pa makar nešto love još da nabacim 
- maybelline
#944 Re: Haram im bilo.....
faruche wrote:
... vidjeti osmjeh na njegovom licu - neprocjenljivo
A ovdje sam toliko plakala, vise ne znam da li od tuge, da li od srece
- bosan
#945 Re: Haram im bilo.....
Naravno da treba to uraditi odmah.Bice tu jos novca ,ova prica se lagano siri i sve vise ljudi se ukljucuje u akciju.Ne bi bilo lose naci donatore da se kupi stiropor i oblozi cijela kuca.Ne mora fasada ali stiropor i ljepilo nabacit i bice puno toplije.Sad kad smo u ovom zaletu treba sto vise stvari odraditi.Bice jos novaca ne brinite.kurty wrote:Samo jedno pitanje...da vidim jel se slazete...Ako slucajno firma koja bude izvodila gradjevinske radove na stali ne bude htjela da od sebe recimo donira dvoja vrata i dva prozora...jel mogu nesta para s racuna da uplatim pa da mu odmah i to zavrse...kad dodju sa svim masinama, apratima...da se odmah i to zavrsi, jer ko ce kasnije traziti nekog po Bratuncu ko zna to uraditi
Ja spremam jos jednu posiljku novca al tek sledece sedmice dok jos malo prikupim .
- kurty
#946 Re: Haram im bilo.....
vrata 180/100 2 komada a prozori 60/80 isto 2 komada
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#947 Re: Haram im bilo.....
samo da kazem da mi svidja ideja sa majicama
obavezno to kao rekvizit treba
obavezno to kao rekvizit treba
- faruche
#948 Re: Haram im bilo.....
nemere to biti puno para nikako. max 300 KMkurty wrote:vrata 180/100 2 komada a prozori 60/80 isto 2 komada
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#949 Re: Haram im bilo.....
nemojte majice ljubim vas...proglasice vas politicki nastrojenim ljudima koji koriste nesrecu drugih da promovisu svoje politicke agende...black wrote:mozda i nije los prijedlog to sa majicama...i jos uz to da procitaju ahmmedov uvodni post sa kojim je sve krenuloMaraschino wrote:ni ovo nije lose...neno68 wrote:Jedan prijedlog:da se naprave majice sa logom "HARAM IM BILO" i da se pojave u istim u emisiji.![]()
Procitati post koji je sve pokrenuo to definitivno treba...par redova slova na forumu je napravilo haos...
- piupiu
#950 Re: Haram im bilo.....
Ja se slazem, ne petljati politicke slogane, djela su rejcitija od natpisa na majicama,mIRCerka wrote: nemojte majice ljubim vas...proglasice vas politicki nastrojenim ljudima koji koriste nesrecu drugih da promovisu svoje politicke agende...
Procitati post koji je sve pokrenuo to definitivno treba...par redova slova na forumu je napravilo haos...