SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#926 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nobody fucks with the Tarik19... 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#927 Re: SAVEZ NAPOLJE!
elSaik wrote:Nobody fucks with the Tarik19...
- Bosanski_kralj
#928 Re: SAVEZ NAPOLJE!
@tarik baš si našao na kojem ćeš forumu to reći. 
- Dammme
#929 Re: SAVEZ NAPOLJE!
"Mnogo je kume!"Tarik19 wrote:Nisam, ja pratim reprezentacije vec 7 godina i dovoljno dobro poznajem nas nogomet da bi primjetio sve sta u njemu nestima.
- Lakat Jebić
#930 Re: SAVEZ NAPOLJE!
veteranDammme wrote:"Mnogo je kume!"Tarik19 wrote:Nisam, ja pratim reprezentacije vec 7 godina i dovoljno dobro poznajem nas nogomet da bi primjetio sve sta u njemu nestima.
- Dammme
#931 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Dakle, ova tema opet lagano ide na dno. A kada dođe neka prijetnja suspenzijom, onda će se opet užariti od "patriota".
Znam ja nas, je.o ti nas.
Znam ja nas, je.o ti nas.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#932 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sto ga "izgazise nogama" ne mogu da vjerujem
E moj Tarik,ne smijes ovdje pogresnu rijec napisati,kamoli sta vise,sve su ti ovo huligani

E moj Tarik,ne smijes ovdje pogresnu rijec napisati,kamoli sta vise,sve su ti ovo huligani
- and
#933 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Novo upozorenje
FIFA i UEFA neće priznati izbore u NSBiH bez usvajanja novog Statuta
FIFA i UEFA dostavile su Nogometnom savezu BiH zajedničko pismo u kojem je istaknuto da zadržavaju pravo da ne priznaju bilo kakve izbore u Savezu prije nego što bude usvojen Statut, koji nije prihvaćen na Skupštini 16. jula.
- campa_xxx
#934 Re: SAVEZ NAPOLJE!
A mandat istice....kad? I kome?and wrote:Novo upozorenje
FIFA i UEFA neće priznati izbore u NSBiH bez usvajanja novog Statuta
FIFA i UEFA dostavile su Nogometnom savezu BiH zajedničko pismo u kojem je istaknuto da zadržavaju pravo da ne priznaju bilo kakve izbore u Savezu prije nego što bude usvojen Statut, koji nije prihvaćen na Skupštini 16. jula.,prvo usvojite statut,pa se možete igrati izbora.mandat će isteći,a bez statuta nova postava će biti nelegalna
-
poostar
#935 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Safet Sušić, selektor fudbalske A reprezentacije BiH, razmišlja da zajedno sa reprezentativcima uputi pismo predsjednicima FIFA i UEFA Sepu Blateru i Mišelu Platiniju, u kojem bi se na svojevrstan način mogao ograditi od Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.
Iako nije mogao precizirati šta će tačno pisati u dopisu svjetskoj i evropskoj kući fudbala, prvi strateg bh. tima istakao je da je to jedini način da se pokuša spasiti državni tim od onih koji su ga spremni žrtvovati zbog ličnih, kolektivnih i političkih interesa. FIFA i UEFA u petak su čelnicima N/FS BiH dali posljednji rok da do 2. oktobra moraju usvojiti novi statut, koji podrazumijeva uvođenje jednog predsjednika ili će u protivnom biti izrečene sankcije.
"Meni zaista nije jasno da neki ljudi mogu da idu do te mjere da žrtvuju reprezentaciju zbog nekih ličnih, kolektivnih i političkih interesa. Zaprepašten sam i ne znam šta da kažem nakon svega. Niko nema pravo da zbog nekih sitnih interesa Edinu Džeki, Zvjezdanu Misimoviću, Miralemu Pjaniću, Emiru Spahiću i drugima uskrati pravo nastupa u kvalifikacijama", kazao je Sušić, koji je još ranije najavio da će odstupiti sa funkcije ukoliko N/FS BiH bude suspendovan.
Međutim, prvi strateg smatra da njegova upozorenje čelnicima N/FS BiH ne znače ništa.
"Ne znam da li to njih uopšte interesuje. Nemoćan sam da bilo šta promijenim. Više puta do sada sam apelovao da se pokuša popraviti situacija i umjesto boljitka, čini mi se da je sve gora i gora. Ja samo tražim da se reprezentativcima i meni obezbijede minimalni uslovi za nesmetan rad. Nedopustivo je da u kvalifikacije uđemo sa strepnjom hoćemo li biti suspendovani ili ne. U takvom ambijentu vrlo je teško napraviti dobar rezultat. Ne želim, a i zašto bih strahovao", rekao je Sušić i dodao:
"Za 8. avgusta planirano je okupljanje reprezentacije u Sarajevu za prijateljsku utakmicu sa Katarom. Vidjeću kada dođu svi pozvani igrači da eventualno zajedno s njima pokušam nešto učiniti. Razmišljam da napišemo pismo FIFA i UEFA, odnosno Sepu Blateru i Mišelu Platiniju u kojem ćemo se ograditi od politike. Još nemam tačnu zamisao kako bi to pismo izgledalo. Moraću se posavjetovati sa ljudima koji su upućeniji, ali znam da ne treba u kvalifikacije da uđemo sa problemima. Reprezentacija treba da bude svetinja, a neko je spreman da je žrtvuje".
Fudbalska A reprezentacija BiH kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini počinje 3. septembra utakmicom u gostima protiv Luksemburga. Četiri dana kasnije na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase Koševo" ugostiće Francusku. BiH bi potom 8. oktobra trebalo da gostuje u Tirani kod selekcije Albanije. Međutim, ukoliko do 2. oktobra ne bude usvojen novi statut N/FS BiH, reprezentativci će čekati vijesti o eventualnim sankcijama koje će izreći Izvršni komitet UEFA 4. oktobra i FIFA 25. oktobra.
- Dammme
#936 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Hm, opet strana trehnula skoro na dno, a biće u oktobru "kuku majko".
- and
#937 Re: SAVEZ NAPOLJE!
....Tako su naši Zmajevi odlučili da ne žele da ih posjećuju čelnici N/FSBiH tokom okupljanja uoči utakmice sa Katarom, a velika većina bh. reprezentativaca poziva sadašnje vodstvo N/FSBiH na ostavke.
-
Casual_boy
#938 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sreca pa su se ljudi u "dijaspori" navikli na to da ih ne voliteultima_palabra wrote:palermo wrote: Govorim o ljudima koji inače ne prate fudbal, ali npr. žele svoj patriotizam pokazati preko reprezentacije (dijaspora),
A neko je spomenuo da se nije skandiralo savez kad je repki dobro islo pa da te ispravim http://www.youtube.com/watch?v=N43wmtURyqw
http://www.youtube.com/watch?v=AJzncE_C ... re=related
Uzdravlje !
- luckylaka
#939 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Traže prijem kod Blattera i Platinija!
U Cirih, odnosno Nyon trebali bi putovati članovi Predsjedništva (Sulejman Čolaković, Bogdan Čeko i Iljo Dominković), te generalni sekretar Jasmin Baković
Izvršni odbor Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na današnjoj sjednici u Sarajevu, nakon skoro sedam sati zasjedanja, donio je zaključak da Savez od FIFA i UEFA zatraži prijem direktno kod predsjednika ova dvije asocijacije, Seppa Blattera i Michela Platinija!
Upravo zbog toga nije zakazana Skupština N/FS BiH, Izborna, a niti Vanredna. U Cirih, odnosno Nyon trebali bi putovati članovi Predsjedništva (Sulejman Čolaković, Bogdan Čeko i Iljo Dominković), te generalni sekretar Jasmin Baković.
Posjeta FIFA-i i UEFA-i najavljen je zbog razgovora oko Statuta N/FS BiH, odnosno njegovog usaglašavanja sa statutima svjetske i evropske fudbalske federacije. Podsjetimo, na Skupštini koja je održana 16. jula nije usvojen novi statut, a zapelo je oko ukidanja Predsjedništva N/FS BiH. Predstavnici FSRS i jedan dio delegate iz NS FBiH nisu za ukidanje Predsjedništva dok su FIFA i UEFA iziričite i traže da se ispuni ovaj uslov. Stoga su krajem prošlog mjeseca poslali pismo u N/FS BiH u kojem su objasnili da ne priznaju bilo kakve izbore dok se ne usvoji novi Statut.
Obzirom da bi se za provođenje naredbi iz Ciriha i Nyona morala održati Vanredna Skupština, jedna od opcija bila je da se ista zakaže. Međutim, statovi skupštinskih delegate nisu se promijenili, pa je zaključeno da bi bilo iluzorno ponovo okupljati skupštinske delegate. Istovremeno, aktuelnom rukovodstvu istekao je četverogodišnji mandate, pa se razmišljalo i o zakazivanje Izborne Skupštine, što je također propalo zbog novog ultimatima FIFA i UEFA.
”Zaključak Izvršnog odbora je da se u FIFA i UEFA pošelje pismou kojem ćemo tražiti prijem kod Blattera i Platinija. U Cirih, odnosno Nyon trebali bi putovati članovi Predsjedništva i generalni sekretar”, potvrdio je za SCsport.ba Muhidin Raščić, član IO iz Goražda, ali nije mogao reći kada će uslijediti posjeta:
”Molba za sastanak bit će poslata hitno, a pitanje je kada će Blatter i Platini naći vremena da nas prime. Svjesno smo složenosti situacije, ali vjerujem da će gospoda iz FIFA i UEFA imati sluha i razumjevanja za našu zemlju i da ćemo doći do zajedničkih zaključaka za dobrobit fudbala”.
Izvršni odbor N/FS BiH danas je usvojio liste službenih lica za takmičarsku sezonu 2010/2011, koja je počela proteklog vikenda, a raspravljalo se i o izborima u pojedinim kantonima, te u Nogometnom savezu Federacije.
”Povjerenstvo za legitimitet, koje je imanovano danas, a kojeg sačinjavamo Josip Bevanda, Slaviša Vujić i ja, ispat ćemo regularnost izbora u četiri kantona (Tuzlanski, Sarajevski, Srednjobosanski i Hercegovačko-neretvanski, op.a). Uz to imat ćemo zadatak da ispitamo i izbore u Federalnom savezu, odnosno legitimitet Huse Golaća”, rekao je Raščić.
Treba napomenuti da je danas Jasmin Baković, dosadašnji vršilac dužnosti, jednoglasno sa 14 glasova izabran za generalnog sekretara N/FS BiH u četverogodišnjem mandate.
Vidi bande hoce na izlet a niko ne zna bekanti engleski.Ne mogu vjerovati da ovo sve prolazi tek tako
U Cirih, odnosno Nyon trebali bi putovati članovi Predsjedništva (Sulejman Čolaković, Bogdan Čeko i Iljo Dominković), te generalni sekretar Jasmin Baković
Izvršni odbor Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na današnjoj sjednici u Sarajevu, nakon skoro sedam sati zasjedanja, donio je zaključak da Savez od FIFA i UEFA zatraži prijem direktno kod predsjednika ova dvije asocijacije, Seppa Blattera i Michela Platinija!
Upravo zbog toga nije zakazana Skupština N/FS BiH, Izborna, a niti Vanredna. U Cirih, odnosno Nyon trebali bi putovati članovi Predsjedništva (Sulejman Čolaković, Bogdan Čeko i Iljo Dominković), te generalni sekretar Jasmin Baković.
Posjeta FIFA-i i UEFA-i najavljen je zbog razgovora oko Statuta N/FS BiH, odnosno njegovog usaglašavanja sa statutima svjetske i evropske fudbalske federacije. Podsjetimo, na Skupštini koja je održana 16. jula nije usvojen novi statut, a zapelo je oko ukidanja Predsjedništva N/FS BiH. Predstavnici FSRS i jedan dio delegate iz NS FBiH nisu za ukidanje Predsjedništva dok su FIFA i UEFA iziričite i traže da se ispuni ovaj uslov. Stoga su krajem prošlog mjeseca poslali pismo u N/FS BiH u kojem su objasnili da ne priznaju bilo kakve izbore dok se ne usvoji novi Statut.
Obzirom da bi se za provođenje naredbi iz Ciriha i Nyona morala održati Vanredna Skupština, jedna od opcija bila je da se ista zakaže. Međutim, statovi skupštinskih delegate nisu se promijenili, pa je zaključeno da bi bilo iluzorno ponovo okupljati skupštinske delegate. Istovremeno, aktuelnom rukovodstvu istekao je četverogodišnji mandate, pa se razmišljalo i o zakazivanje Izborne Skupštine, što je također propalo zbog novog ultimatima FIFA i UEFA.
”Zaključak Izvršnog odbora je da se u FIFA i UEFA pošelje pismou kojem ćemo tražiti prijem kod Blattera i Platinija. U Cirih, odnosno Nyon trebali bi putovati članovi Predsjedništva i generalni sekretar”, potvrdio je za SCsport.ba Muhidin Raščić, član IO iz Goražda, ali nije mogao reći kada će uslijediti posjeta:
”Molba za sastanak bit će poslata hitno, a pitanje je kada će Blatter i Platini naći vremena da nas prime. Svjesno smo složenosti situacije, ali vjerujem da će gospoda iz FIFA i UEFA imati sluha i razumjevanja za našu zemlju i da ćemo doći do zajedničkih zaključaka za dobrobit fudbala”.
Izvršni odbor N/FS BiH danas je usvojio liste službenih lica za takmičarsku sezonu 2010/2011, koja je počela proteklog vikenda, a raspravljalo se i o izborima u pojedinim kantonima, te u Nogometnom savezu Federacije.
”Povjerenstvo za legitimitet, koje je imanovano danas, a kojeg sačinjavamo Josip Bevanda, Slaviša Vujić i ja, ispat ćemo regularnost izbora u četiri kantona (Tuzlanski, Sarajevski, Srednjobosanski i Hercegovačko-neretvanski, op.a). Uz to imat ćemo zadatak da ispitamo i izbore u Federalnom savezu, odnosno legitimitet Huse Golaća”, rekao je Raščić.
Treba napomenuti da je danas Jasmin Baković, dosadašnji vršilac dužnosti, jednoglasno sa 14 glasova izabran za generalnog sekretara N/FS BiH u četverogodišnjem mandate.
Vidi bande hoce na izlet a niko ne zna bekanti engleski.Ne mogu vjerovati da ovo sve prolazi tek tako
- jeza u ledja
#940 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Jao kraljeva. Eto ono dugo su zasjedali i dumali sta i kako da rijese probleme i na kraju su skontali rjesenje - trazice prijem kod Blattera i Platinija!
Maestralno!
Maestralno!
- O'zone
- Globalni moderator
#941 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Idu još malo da guzica vidi puta prije nego ostanu bez fotelja, a kakvi su možda i izmajmunišu neštojeza u ledja wrote:Jao kraljeva. Eto ono dugo su zasjedali i dumali sta i kako da rijese probleme i na kraju su skontali rjesenje - trazice prijem kod Blattera i Platinija!![]()
![]()
![]()
Maestralno!
- luckylaka
#942 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Covjece koja je ovo inteligencija.Pa mi smo ovce,ma kakve ovce jos gore.Ovu trojku stvarno treba zakonom zastiti ili ih postaviti za troclano predsjednistvo BiH umjesto Hareta,Zeljka i Radosa(ova trojica izgledaju smijesno u odnosu na ove iz NS)Ovo nema nigdje.
- campa_xxx
#943 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Platini prihvatio poziv: Sastanak 12. septembra
Predsjednik UEFA Michel Platini uputio je dopis čelnicima NS/FS BiH u kojem ih obavještava da prihvata poziv za sastanak na kojem će se razgovarati o aktuelnoj situaciji u NS/FS BiH.
Zbog pretrpanog rasporeda Predsjednik UEFA-e je predložio da se sastanak održi 12. septembra u Atini, jer je tamo dan kasnije zakazan sastanak iz UEFA TEP programa na kojem će biti i predstavnici Saveza.
reprezentacija
Predsjednik UEFA Michel Platini uputio je dopis čelnicima NS/FS BiH u kojem ih obavještava da prihvata poziv za sastanak na kojem će se razgovarati o aktuelnoj situaciji u NS/FS BiH.
Zbog pretrpanog rasporeda Predsjednik UEFA-e je predložio da se sastanak održi 12. septembra u Atini, jer je tamo dan kasnije zakazan sastanak iz UEFA TEP programa na kojem će biti i predstavnici Saveza.
reprezentacija
- mirzazmaj
#944 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Predsjedništvo Nogometnog saveza BiH odbilo je ponudu Fudbalskog saveza Francuske, koji je za otkup TV prava predstojeće kvalifikacione utakmice za Euro 2012 (7. septembar) ponudio 3.600.000 eura.
- Dobili smo pismo od Predsjedništva NSBiH u kojem nas obavještavaju da ne mogu prihvatiti ponudu Fudbalskog saveza Francuske, kaže Slaviša Vukićević, zastupnik Fudbalskog saveza Francuske.
Razgovor sa Čolakovićem
- Naime, oni su se pozvali na ugovor sa marketinškom kućom „Sport 5“, koji za kompletne kvalifikacije donosi 1.800.000 eura
Podsjetimo, NSBiH ima dva ugovora o prodaji TV prava od kojih je jedan nevažeći.
- U toku je proces između „Sport 5“ i „Kentara“, s tim što u NSBiH smatraju da je važeći potpisani ugovor sa „Sport 5“. Nadam se da će advokata Mehmeda Žilića i mene uskoro primiti predsjednik NSBiH Sulejman Čolaković, jer ima prostora za dogovor.
Vukićević konstatuje da se svaki ugovor može i prekršiti, ako postoji „obostrani interes“.
- Također, nije mi jasno zašto ponuda FFF nije razmatrana na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora NSBiH, koji je jedini ovlašten za ove i slične stvari. Na vrijeme smo dostavili svu neophodnu dokumentaciju, advokat Žilić je bio spreman obrazložiti kompletan posao, ali Predsjedništvo NSBiH nije uopće uvrstilo ovu temu na dnevni red.
Prije svake sjednice Izvršnog odbora NSBiH pripremni sastanak održi Predsjedništvo NSBiH.
Ruka spasa
- Mi smo respektovali sve protokole. Advokat Žilić je prvo obavio razgovor sa Čolakovićem, a onda i sa ostala dva člana Predsjedništva, Iljom Dominkovićem i Bogdanom Čekom, ali... Bilo je prostora za dogovor na obostrano zadovoljstvo, ali očito nije bilo želje. Kasnije smo Žilić i ja razgovarali sa većinom članova Izvršnog odbora, kojima nije jasno zašto materijal nije došao do njih.
Na pitanje znači li to da je Predsjedništvo NSBiH sakrilo materijal iz FFF, Vukićević odgovara:
- Ne znam, ne bih ulazi u to. Također, ne interesuje me ni razlog zbog kojeg naša ponuda nije uvrštena na dnevni red, ali znam da je to odluka koju je morao donijeti Izvršni odbor, bar je tako po Statutu. Ipak, nije riječ o nekoj marketinškoj kući, već o ponudi Fudbalskog saveza Francuske. A čelnici FFF sigurno znaju da li je moguće prekršiti jedan ugovor i prihvatiti puno povoljniju ponudu. Ne treba ni napominjati u kavoj finansijskoj situaciji, da ne kažem kolapsu, nalazi se NSBiH, a Francuzi su ponudili „ruku spasa“.
izvor: avazov sport
- Dobili smo pismo od Predsjedništva NSBiH u kojem nas obavještavaju da ne mogu prihvatiti ponudu Fudbalskog saveza Francuske, kaže Slaviša Vukićević, zastupnik Fudbalskog saveza Francuske.
Razgovor sa Čolakovićem
- Naime, oni su se pozvali na ugovor sa marketinškom kućom „Sport 5“, koji za kompletne kvalifikacije donosi 1.800.000 eura
Podsjetimo, NSBiH ima dva ugovora o prodaji TV prava od kojih je jedan nevažeći.
- U toku je proces između „Sport 5“ i „Kentara“, s tim što u NSBiH smatraju da je važeći potpisani ugovor sa „Sport 5“. Nadam se da će advokata Mehmeda Žilića i mene uskoro primiti predsjednik NSBiH Sulejman Čolaković, jer ima prostora za dogovor.
Vukićević konstatuje da se svaki ugovor može i prekršiti, ako postoji „obostrani interes“.
- Također, nije mi jasno zašto ponuda FFF nije razmatrana na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora NSBiH, koji je jedini ovlašten za ove i slične stvari. Na vrijeme smo dostavili svu neophodnu dokumentaciju, advokat Žilić je bio spreman obrazložiti kompletan posao, ali Predsjedništvo NSBiH nije uopće uvrstilo ovu temu na dnevni red.
Prije svake sjednice Izvršnog odbora NSBiH pripremni sastanak održi Predsjedništvo NSBiH.
Ruka spasa
- Mi smo respektovali sve protokole. Advokat Žilić je prvo obavio razgovor sa Čolakovićem, a onda i sa ostala dva člana Predsjedništva, Iljom Dominkovićem i Bogdanom Čekom, ali... Bilo je prostora za dogovor na obostrano zadovoljstvo, ali očito nije bilo želje. Kasnije smo Žilić i ja razgovarali sa većinom članova Izvršnog odbora, kojima nije jasno zašto materijal nije došao do njih.
Na pitanje znači li to da je Predsjedništvo NSBiH sakrilo materijal iz FFF, Vukićević odgovara:
- Ne znam, ne bih ulazi u to. Također, ne interesuje me ni razlog zbog kojeg naša ponuda nije uvrštena na dnevni red, ali znam da je to odluka koju je morao donijeti Izvršni odbor, bar je tako po Statutu. Ipak, nije riječ o nekoj marketinškoj kući, već o ponudi Fudbalskog saveza Francuske. A čelnici FFF sigurno znaju da li je moguće prekršiti jedan ugovor i prihvatiti puno povoljniju ponudu. Ne treba ni napominjati u kavoj finansijskoj situaciji, da ne kažem kolapsu, nalazi se NSBiH, a Francuzi su ponudili „ruku spasa“.
izvor: avazov sport
- Dammme
#945 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Interesantno je da se otvaraju nove teme, a ova sa PRAVIM nazivom i tačno usmjerena na grobare BiH fudbala pala skoro na samo dno.
Evo svima ovima koji kažu da je:
1. savez lopovski (slažem se)
2. da su karte preskupe (slažem se)
3. da zbog toga ne treba gledati utakmicu protiv Francuza(ne slažem se)
predlažem da dođu na Koševo i naprave proteste protiv saveza ispred zapadne tribine stadiona Koševo.
Tako će postići sva 3 svoja cilja:
1. izraziće svoj protest protiv lopova
2. neće platiti skupu kartu
3. neće gledati utakmicu
Ako se organizuju protesti i ja ću vam se gospodo pridružiti i žrtvovaću gledanje utakmice reprezentacije, jer jedino u tom slučaju postoji opravdan razlog za prazan stadion.
Evo svima ovima koji kažu da je:
1. savez lopovski (slažem se)
2. da su karte preskupe (slažem se)
3. da zbog toga ne treba gledati utakmicu protiv Francuza(ne slažem se)
predlažem da dođu na Koševo i naprave proteste protiv saveza ispred zapadne tribine stadiona Koševo.
Tako će postići sva 3 svoja cilja:
1. izraziće svoj protest protiv lopova
2. neće platiti skupu kartu
3. neće gledati utakmicu
Ako se organizuju protesti i ja ću vam se gospodo pridružiti i žrtvovaću gledanje utakmice reprezentacije, jer jedino u tom slučaju postoji opravdan razlog za prazan stadion.
-
hordas 87
#946 Re: SAVEZ NAPOLJE!
i sta je navijaci i pravi ljubitelji ove zemlje hocetel doci protiv francuza da date podrsku ali ne savezu vec momcima na terenu ? po meni ko god nije dobar u glavi nikako nakon svega ovoga sto se desava i ako ode raje to je poakzatelj da je ovaj narod glup i da nikad necemo savez otjerati...
-
LSD
#947 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Pustite ljude da daju po 40 KM dokazanom kriminalcu Ušanoviću, polupismenom Čolakoviću, kockastom Dominkoviću, "patrioti" Čeki i ostalim.
Ljudi odvajaju od usta svojih porodica da bi gledali Henryija,Sagnu,Diabya i ostale francuske asove, cekaju taj mega "event" godinama, svi ce pohrliti na Koševo ako treba svako ce dati i po petobanku (da ne pricamo kad dijaspora nagrne sa hand kamericama da snimaju za rodbinu po Manhajmu i Geteborgu) a vi ih sad prozivate po forumima.
Ljudi odvajaju od usta svojih porodica da bi gledali Henryija,Sagnu,Diabya i ostale francuske asove, cekaju taj mega "event" godinama, svi ce pohrliti na Koševo ako treba svako ce dati i po petobanku (da ne pricamo kad dijaspora nagrne sa hand kamericama da snimaju za rodbinu po Manhajmu i Geteborgu) a vi ih sad prozivate po forumima.
- kurty
#948 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ljudi, jel moze jedno pitanje...
Od kad su poceli pravi belaji oko karata... BiH - Belgija , BiH - Turska, BiH - Spanija i na kraju BiH - Portugal...
Jel iko od vas pokusavao kupiti kartu u Sarajevu, u centrotransu u Ferhadiji... Ili jel ko prolazio, jel ko malo posmatrao tapkarose???
Ako ima iko ko je posmatrao, da ga pitam jel mu poznata jedna faca????
Od kad su poceli pravi belaji oko karata... BiH - Belgija , BiH - Turska, BiH - Spanija i na kraju BiH - Portugal...
Jel iko od vas pokusavao kupiti kartu u Sarajevu, u centrotransu u Ferhadiji... Ili jel ko prolazio, jel ko malo posmatrao tapkarose???
-
samo_ovaj_put
#949 Re: SAVEZ NAPOLJE!
desetak tapkarosa radi u sarajevu,preprodaju karte za svaki moguci dogadjaj,sto sportski,sto koncertikurty wrote:Ljudi, jel moze jedno pitanje...
upamtio sam face pa tajpi
- kurty
#950 Re: SAVEZ NAPOLJE!
OK... dzeko na ovom klipu dva puta prilazi "ogradi"...S njim je i covjek u sivoj dukserici, farmerkama i ima torbicu preko ramena, tzv. pederusu... jel on jedan od tapkarosa???samo_ovaj_put wrote:desetak tapkarosa radi u sarajevu,preprodaju karte za svaki moguci dogadjaj,sto sportski,sto koncertikurty wrote:Ljudi, jel moze jedno pitanje...
upamtio sam face pa tajpi