Ma, da se ne ganjamo, ne igramo igru zavođenja: https://www.youtube.com/watch?v=sUcAD7BERS8Connaisseur Karlin wrote:
ok jedna od moji najdrazih grupa Divlje Jagode![]()
https://www.youtube.com/watch?v=OWH6-aq ... 9shESJvflk
Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hakiz
#926 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
-
kiligonzales
#927 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ko ih se boji to 
- triconja
#928 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Gledaj znam prepoznati sta je dobra muzika i dobar ritam, svidja mi se muzika ali je tekst pjesama malo odbojan na prvu. E imao sam kolegu koji je slicnu muziku slusao a dobar pravo bioHakiz wrote:Samo za sebe i raju u ćošku.triconja wrote:Jesi li ti kakav muzicar (ne mora nuzno znaciti da zivis od muzike nego mislim ono da sviras sta ili pjevas)?Hakiz wrote:
Ah, ima nas svakakvih.
Jel sviras gitaru?
- Connaisseur Karlin
#929 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
opaHakiz wrote:Ma, da se ne ganjamo, ne igramo igru zavođenja: https://www.youtube.com/watch?v=sUcAD7BERS8Connaisseur Karlin wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=OWH6-aq ... 9shESJvflk
a moze najblji instument gitara
- triconja
#930 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ja bih bario ali haj ga ti znaj sta je sa druge strane linije. Jednom sam se zajebo, vise necumoonca wrote:Sve je na 'kobajagi'BarbaDue wrote:Ne kontam ja ovo. Bari li ovdje oko ikoga?ispitivanje imulsa.
-
Hakiz
#931 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Da. Zašto odbojan? Doduše, ja sam odrastao na Dostojevskom, Bodleru, Edgar Alan Pou, Bukovskom i sličnima, pa...triconja wrote:Hakiz wrote: Gledaj znam prepoznati sta je dobra muzika i dobar ritam, svidja mi se muzika ali je tekst pjesama malo odbojan na prvu. E imao sam kolegu koji je slicnu muziku slusao a dobar pravo bio.
Jel sviras gitaru?
-
Hakiz
#932 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Očigledno nismo isti svijetConnaisseur Karlin wrote:opaHakiz wrote:Ma, da se ne ganjamo, ne igramo igru zavođenja: https://www.youtube.com/watch?v=sUcAD7BERS8Connaisseur Karlin wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=OWH6-aq ... 9shESJvflkidemo vremepolovom do Crvenih Koralja
![]()
a moze najblji instument gitara![]()
- Connaisseur Karlin
#933 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
ma to je stara novost za nasHakiz wrote:Connaisseur Karlin wrote:Očigledno nismo isti svijetHakiz wrote: opaidemo vremepolovom do Crvenih Koralja
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=2M2lidc7aiw
a moze najblji instument gitara![]()
https://www.youtube.com/watch?v=_Zm_fNPaAFc
pala bih u nesvijest da pronajdem nesto zajednicko
- triconja
#934 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Vidis eto karlin ne konta umjetnost i umjetnicki duh pa pokusava da te "povrati u zivot". U zadnje vrijeme sam poceo baviti se malo "crnijim" temama i citati Po-a i Lovecraft-a i mogu reci da su ljudi predstavili ono sto se krije ko zmija noge.Hakiz wrote:Da. Zašto odbojan? Doduše, ja sam odrastao na Dostojevskom, Bodleru, Edgar Alan Pou, Bukovskom i sličnima, pa...triconja wrote:Hakiz wrote: Gledaj znam prepoznati sta je dobra muzika i dobar ritam, svidja mi se muzika ali je tekst pjesama malo odbojan na prvu. E imao sam kolegu koji je slicnu muziku slusao a dobar pravo bio.
Jel sviras gitaru?
- triconja
#935 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Kakva je to muzika sto postas, djecijaConnaisseur Karlin wrote:
- Connaisseur Karlin
- Bloo
- Globalna šefica
#937 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ako si orocitao Mountains of madnesa na englskom dizem ti spomeniktriconja wrote: Vidis eto karlin ne konta umjetnost i umjetnicki duh pa pokusava da te "povrati u zivot". U zadnje vrijeme sam poceo baviti se malo "crnijim" temama i citati Po-a i Lovecraft-a i mogu reci da su ljudi predstavili ono sto se krije ko zmija noge.
Price ostale su ok za.pratiti, ali su me Planine dotukle i morah se na naski.presaltati
-
Hakiz
#938 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ljudi smo? ili jedno od nas nijeConnaisseur Karlin wrote: ma to je stara novost za nas![]()
![]()
Last edited by Hakiz on 06/01/2018 01:29, edited 1 time in total.
- triconja
#939 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
E hocemo li se malo igrati igrica, znaci ti meni das pjesmu pa me pitas sta osjecam pa onda ja tebi?Connaisseur Karlin wrote:
-
Hakiz
#940 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Pazi, ja se sa Karlin znam dobro posvađati i na PP. Ali ne dam na nju.triconja wrote: Vidis eto karlin ne konta umjetnost i umjetnicki duh pa pokusava da te "povrati u zivot". U zadnje vrijeme sam poceo baviti se malo "crnijim" temama i citati Po-a i Lovecraft-a i mogu reci da su ljudi predstavili ono sto se krije ko zmija noge.
- Connaisseur Karlin
#941 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
jesmoHakiz wrote:Ljudi smo? ili jedno od nas nijeConnaisseur Karlin wrote:
ma to je stara novost za nas![]()
![]()
za kerozin
-
Hakiz
#942 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
NIje moguće.Connaisseur Karlin wrote:
Zbog ovoga sam naučio svirati.
- triconja
#943 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Haj eto procitam je ovih dana pa javim jesam li vrijedan spomenika ili neBloo wrote:Ako si orocitao Mountains of madnesa na englskom dizem ti spomeniktriconja wrote: Vidis eto karlin ne konta umjetnost i umjetnicki duh pa pokusava da te "povrati u zivot". U zadnje vrijeme sam poceo baviti se malo "crnijim" temama i citati Po-a i Lovecraft-a i mogu reci da su ljudi predstavili ono sto se krije ko zmija noge.![]()
Price ostale su ok za.pratiti, ali su me Planine dotukle i morah se na naski.presaltati
- Connaisseur Karlin
#944 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Hakiz wrote:NIje moguće.Connaisseur Karlin wrote:
- Connaisseur Karlin
#945 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
ja Hakiza respektujemHakiz wrote:Pazi, ja se sa Karlin znam dobro posvađati i na PP. Ali ne dam na nju.triconja wrote: Vidis eto karlin ne konta umjetnost i umjetnicki duh pa pokusava da te "povrati u zivot". U zadnje vrijeme sam poceo baviti se malo "crnijim" temama i citati Po-a i Lovecraft-a i mogu reci da su ljudi predstavili ono sto se krije ko zmija noge.
a da cemo se opet posvadjati, garant hocemo
- Bloo
- Globalna šefica
#946 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Sretnotriconja wrote: Haj eto procitam je ovih dana pa javim jesam li vrijedan spomenika ili ne
Ostale su piece of cake...
Volim hp lovecrafta i mitos
Imaju cak i hp lovecraft society koji pravi lovecraftijanske covere bozicnih pjesama
- triconja
#947 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ja zbog uriah heep - salisbury naucio svirat a ni dan danas je ne znam odsvirat, cak ni skinuti sluhom mada cesto imam osjecaj da je ustvari to kamen koji cu tesko pregurati preko brdaHakiz wrote:NIje moguće.Connaisseur Karlin wrote:
-
moonca
#948 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Zar ti pisanje nista ne govori?triconja wrote:Ja bih bario ali haj ga ti znaj sta je sa druge strane linije. Jednom sam se zajebo, vise necumoonca wrote:Sve je na 'kobajagi'BarbaDue wrote:Ne kontam ja ovo. Bari li ovdje oko ikoga?ispitivanje imulsa.
.
- triconja
#949 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Kaće svadba pa da saljem pusu bokic i dug brak zelje?Connaisseur Karlin wrote:ja Hakiza respektujemHakiz wrote:Pazi, ja se sa Karlin znam dobro posvađati i na PP. Ali ne dam na nju.triconja wrote: Vidis eto karlin ne konta umjetnost i umjetnicki duh pa pokusava da te "povrati u zivot". U zadnje vrijeme sam poceo baviti se malo "crnijim" temama i citati Po-a i Lovecraft-a i mogu reci da su ljudi predstavili ono sto se krije ko zmija noge.![]()
a da cemo se opet posvadjati, garant hocemo![]()
ali mrzti definitivno necemo
![]()
- triconja
#950 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ako neka misli da je barim neka misli. Ako neka misli da ja kontam da me bari neka zna da ja nista to ne kontammoonca wrote:Zar ti pisanje nista ne govori?triconja wrote:Ja bih bario ali haj ga ti znaj sta je sa druge strane linije. Jednom sam se zajebo, vise necumoonca wrote:
Sve je na 'kobajagi'ispitivanje imulsa.
.