bas mi ga je onako zaozonbirile wrote:ne valja dijete prekidati,može se poslije odraziti i dovesti do preuranjene ejakulacije.
ja vala... tamo vise... jok!
bas mi ga je onako zaozonbirile wrote:ne valja dijete prekidati,može se poslije odraziti i dovesti do preuranjene ejakulacije.
izdajiceeeeeeopet ja wrote:ne ja...moja kumahakazvaka wrote:a ti si me znaci prijavila
mojne i na terme onda jer su se tamo desavale mnogo ozbiljnije stvariopet ja wrote:bas mi ga je onako zaozonbirile wrote:ne valja dijete prekidati,može se poslije odraziti i dovesti do preuranjene ejakulacije.
ja vala... tamo vise... jok!
a jel'clav wrote:mojne i na terme onda jer su se tamo desavale mnogo ozbiljnije stvariopet ja wrote:bas mi ga je onako zaozonbirile wrote:ne valja dijete prekidati,može se poslije odraziti i dovesti do preuranjene ejakulacije.
ja vala... tamo vise... jok!![]()
melb26sa wrote:Pitanje - da li na bazenu Otoka ima water aerobics ilitiga aquatics? Mislim na vjezbe u vodi sa npr. tegovima od pjene, "glistama" od pjene, loptama i slicno?
Ja idem na to ovdje u komsiluku i apsolutno je odlicna vjezba - za sve preko 15 godina - radi se prvo u plicem dijelu bazena a onda i u dubljem (uvijek ostave jednu traku za ucenje plivanja a ostalo mi zauzmemo) - sat vremena.
Ko god da ti je prijatelj advokat, reci mu da se odmah prestane baviti pravom, a ti ne vjeruj svakakvim glupostima i informisi se sta su to zapravo ljudska prava.hrasno38 wrote: Neki dan sam pricao onako bez veze sa jednim prijateljem advokatom bas o ovoj temi i on misli da ako se neko nahajca i da ih tuzi zbog ugrozavanja ljudskih prava vrlo lako bi mogao dobiti spor. A naci ce se neko kad tad kome ce zbog ove budalastine puci film.
FairyGodmother wrote:Ko god da ti je prijatelj advokat, reci mu da se odmah prestane baviti pravom, a ti ne vjeruj svakakvim glupostima i informisi se sta su to zapravo ljudska prava.hrasno38 wrote: Neki dan sam pricao onako bez veze sa jednim prijateljem advokatom bas o ovoj temi i on misli da ako se neko nahajca i da ih tuzi zbog ugrozavanja ljudskih prava vrlo lako bi mogao dobiti spor. A naci ce se neko kad tad kome ce zbog ove budalastine puci film.
Samo mi jos reci da je to govor mrznje, i da se svi kolektivno upucamo.
Any, naravo da ce seljaci naci hiljadu i jedan razlog zasto ne nositi kape, kupace gace (a ne sorc), ne dezinficirati noge prije ulaska, itd. kada se ni ne boje gljivicnih i ostalih infekcija jer ih vjerovatno vec imaju. Neki dan citam u novinama kako je Institut za javno zdravstvo Srbije provelo istrazivanje po kojem se više od 50% ljudi u Srbiji kupa samo tri puta sedmicno. Onako od-okativno (ili bolje reci 'od-nosativno'), sudeci po smradu po tramvajima i ostalim javnim prijevoznim sredstvima u Sarajevu, taj broj kod nas premasuje 90%.
Kao neko ko je trenirao plivanje nekoliko godin au Njemackoj, jedva sam cekala da se otvori olimpijski bazen - kako naivno od mene. Posto sam ulozila 50KM u kapicu i naocale, morat cu otici barem da vidim na sta to lici. Kontam da su ti prijepodnevni termini okay (u smislu da nema puno djecurlije i ostale bagre).
Ti klinci imaju kape jer su im treninzi pa moraju imati (mislim pozeljno je da imaju).thousands of voices wrote:Klinci su u malom bazenu i postuju pravila (kape, kostimi) bolje od odraslih. Primitivizam/papanluk tamo nisam primjetila. Uredno je, čisto, nema gužve, doduse mnogi jos uvijek izbjegavaju kapice, ali... sve u svemu ocjena 5.
Moj sin ima 4,5 godine i vodim ga dole da uci plivati. A ti .... pitam se samo imas li djece?? Cuj djecurlija!! Idi u Njemacku i nastavi trenirati plivanje.FairyGodmother wrote:Ko god da ti je prijatelj advokat, reci mu da se odmah prestane baviti pravom, a ti ne vjeruj svakakvim glupostima i informisi se sta su to zapravo ljudska prava.hrasno38 wrote: Neki dan sam pricao onako bez veze sa jednim prijateljem advokatom bas o ovoj temi i on misli da ako se neko nahajca i da ih tuzi zbog ugrozavanja ljudskih prava vrlo lako bi mogao dobiti spor. A naci ce se neko kad tad kome ce zbog ove budalastine puci film.
Samo mi jos reci da je to govor mrznje, i da se svi kolektivno upucamo.
Any, naravo da ce seljaci naci hiljadu i jedan razlog zasto ne nositi kape, kupace gace (a ne sorc), ne dezinficirati noge prije ulaska, itd. kada se ni ne boje gljivicnih i ostalih infekcija jer ih vjerovatno vec imaju. Neki dan citam u novinama kako je Institut za javno zdravstvo Srbije provelo istrazivanje po kojem se više od 50% ljudi u Srbiji kupa samo tri puta sedmicno. Onako od-okativno (ili bolje reci 'od-nosativno'), sudeci po smradu po tramvajima i ostalim javnim prijevoznim sredstvima u Sarajevu, taj broj kod nas premasuje 90%.
Kao neko ko je trenirao plivanje nekoliko godin au Njemackoj, jedva sam cekala da se otvori olimpijski bazen - kako naivno od mene. Posto sam ulozila 50KM u kapicu i naocale, morat cu otici barem da vidim na sta to lici. Kontam da su ti prijepodnevni termini okay (u smislu da nema puno djecurlije i ostale bagre).
Interesantno, kritikujes kako niko nije reagovao, a bila si licni svjedok! Pa zasto TI nisi reagovala?mericak wrote:Kao sto sam vec jednom pisala, bila sam licni svjedok kad je malac izvadio onu stvar i pisao posred bazena, na nagovor vlastitih roditelja i niko nije reagovao. Tad mi se bazen ogadio...
pametolog wrote:Interesantno, kritikujes kako niko nije reagovao, a bila si licni svjedok! Pa zasto TI nisi reagovala?mericak wrote:Kao sto sam vec jednom pisala, bila sam licni svjedok kad je malac izvadio onu stvar i pisao posred bazena, na nagovor vlastitih roditelja i niko nije reagovao. Tad mi se bazen ogadio...
http://www.olimpijskibazensarajevo.ba/a ... radom.htmldowntoearth wrote:zna li iko da li je proradio bazen nakon "čišćenja"?
barbika wrote:cula sam da je jedan od direktora Olimpiskog bazena na Otoci zavrsio Teologiju (mislim da se zove Avdija)? Koliko oni tamo imaju direktora?
Eh ovako posto sam dugo isao na bazen (8. mjeseci) da ti odgovorim :Umjetnik a wrote:imam jedno pitanje, planiram da počnem da dolazim na kupanje, ali me zanima,
1.je li treba kapa za kupanje i za muškarce i za žene
2. ako ne smije šorc, šta onda može
3. trebaju li djevojke jednodijelne kostime
mrsko mi da listam sve ove stranice na ovu temu i tražim odgovore ako je neko psotavio...totalno sam neupućen što se tiče ovog bazena, pa ako neko može da opet odgovori na ova pitanja
HVALA