FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Alfa159

#926 Re: FK Zeljeznicar

Post by Alfa159 »

Izvinjenje koshpicarima, ali fakat imate stranicu Nk zEljeznicar :shock:
No zadnja vijest je postavljena 19.06.2006. sto nam govori da nije bas aktivna.
Manijaci jos nisu na tom stupnju razvijenosti da bi imali ovaj "suvremni" nacin komuniciranja :lol: :lol:
mozemo reci da ste informaticki ZAKRZHLJALI hahahahahahahah :roll:
No vi ste meni ipak dragi, vi ste uzeli bajramski turnir nije to mala stvar a sada vas pozdravljam sa rijecima pjesm

MI SMO HORDE ZLA SA SJEVERA :evil:
UVJEK VJERNA BRDO ARMIJA
VJECNO JE U NASIM SRCIMA
SA RA JE VO LJUBAV JEDINA
NA NA NA NA NA NAPRIJED SARAJVO

Priznajte da je pjesma pravo dobra:))))
elSaik

#927 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Baltazar_khan wrote:
elSaik wrote:
t. A ako hoćeš argumente, evo ih: I dalje smo klub sa najvećim europskim uspjehom i prije i poslije rata.
Najvećim uspjehom poslije rata? Jel to ono 3 pretkolo?

A zar nismo i mi dogurali do tog 3 pretkola?

Slabi su ti argumenti, saiče :roll:

Možda si zaboravio da smo igrali protiv Dynama u 3 pretkolu, jer si previše opterecen nastupima u kupu UEFA Beogradskog Partizana :oops: :razz:
Kada neko postavi neki rekord, da bi se to isto oborilo, mora se napraviti bolji, a ne ponoviti isti. Uvijek tako bilo, uvijek će tako biti.
South Blue Mama

#928 Re: FK Zeljeznicar

Post by South Blue Mama »

elSaik wrote:
Baltazar_khan wrote:Štrumfovi, kako vas nije sramota govoriti o nekoj veličini, kad vas gotovo 5 godina nema nigdje, ni u evropi, nema ni titula, nema ništa.

Toliko o velikom Skretničaru.

Mene bi bilo stid da se pojavim na ovom forumu kad bi moje Sarajevo takvo nešto doživilo, 5 godina bez evrope :shock:

Šutite, zavežite i poklopite se, i gledajte Đuru Slovenačkog kako vam u Coloseumu pokazuje skretničarsku zastavu. To vam je vrh vrhova.

A posebno ste vi manijaci sa saxa smiješni. Kad vam neki pitar postavi argument, vi uzvratite sa dječjim vrijeđanjem tipa ovaj prijatelj Tribbiani, i onaj pacijent Hladovina...
Pa u tome se i razlikujemo. Nas niti je stid našeg Kluba, ikada, niti se krijemo kada ide loše.

I kakav argument, čovječe, kakav? Ako je tebi argument da je Željo mali klub zato što zadnjih 5 godina nije osvojio ništa, onda ti nemaš pojma šta znači argument. A ako hoćeš argumente, evo ih: I dalje smo klub sa najvećim europskim uspjehom i prije i poslije rata. I dalje smo jedini tim koji je uspio odbraniti titulu prvaka BiH. I dalje smo najuspješniji tim iz BiH prema europskim standardima. I dalje vam se na pomen imena Amar Osim bude u glavi sjećanja na dugih 6 godina. I dalje smo tim koji je imao najveću posjetu na nekoj utakmici poslije rata.
Dodala bih jos dvije stvari:
1. mi imamo praznik Zubandan koji se slavi i na Hadisonu i kojeg se maleni sjecaju bas kao i mi :D
2. Hadison napune samo navijaci velikih klubova kao sto je ZELJO ili olimpijske igre (bas bi mi bio crnjak da na meni dragom stadionu dominira mrska boja) :D

@ alfa, beta, gama, DELTA : eto nek vi imate informaticku naobrazbu za pohvalu :lol:

Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
Last edited by South Blue Mama on 18/12/2008 15:24, edited 1 time in total.
veljaca

#929 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Nagradno pitanje za one koji vole FK ŽELJEZNIČAR:

Ko se krije iza ovog Alfa159 ?

- evo ja dajem prvi odgovor: Belissima.
vjecnobordo

#930 Re: FK Zeljeznicar

Post by vjecnobordo »

*ebo sve kako neki mogu biti dosadni. Baltaza, alfa, omega i koji vec vrag, koji vam je fazon prepucavati se? Fkt ne kontam likove. Svaki dan oko istih stvari i svaki dan ponovo, o istom.
Pa nit će saik ikad priznati da je Sarajvo veći klub, nit ću ja priznati da je Željo veći klub. Sad su oba kluba u govnima i umjesto da brinemo svako o svom, ovdje.. :roll: Raspravljate čiji je veći uspjeh od prije XY godina. Da nam je sad ko prije 7-8 godina 30 000 na Koševu za derbi, utakmica daleko dvije najbolje ekipe u državi, koja je ličila na evropski fudbal.

Nego, nastavite se prepirati. Pošto Sarajevo ima bolju gol razliku u derbijima, haj izbrojite koliko golova je postignuto samo iz igre, pa je taj bolji. KAKO VAM NIJE DOSADNO?
elSaik

#931 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:*ebo sve kako neki mogu biti dosadni. Baltaza, alfa, omega i koji vec vrag, koji vam je fazon prepucavati se? Fkt ne kontam likove. Svaki dan oko istih stvari i svaki dan ponovo, o istom.
Pa nit će saik ikad priznati da je Sarajvo veći klub, nit ću ja priznati da je Željo veći klub. Sad su oba kluba u govnima i umjesto da brinemo svako o svom, ovdje.. :roll: Raspravljate čiji je veći uspjeh od prije XY godina. Da nam je sad ko prije 7-8 godina 30 000 na Koševu za derbi, utakmica daleko dvije najbolje ekipe u državi, koja je ličila na evropski fudbal.

Nego, nastavite se prepirati. Pošto Sarajevo ima bolju gol razliku u derbijima, haj izbrojite koliko golova je postignuto samo iz igre, pa je taj bolji. KAKO VAM NIJE DOSADNO?

Kako neću. Evo, priznajem drug. Veći ste klub, ali od SAŠKA. :P
Nego, kad si već tu, spremaš li se za iduću sezonu. Donji si u gradskom derbiju. :P
weed

#932 Re: FK Zeljeznicar

Post by weed »

torpedashi, ode vam celo... sta ce te sad... hahhahahhahahhahahahahaha... nema vise ko kociju da provoza po kosevu... hahahhahahahahahahahhahaa...

haj' odjebaus sa ove teme, dovoljno ste je zagadili! :run: :thumbup:
dzipalo_junuz

#933 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

salalalala
The 51st State

#934 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

hladovina wrote:torpedashi, ode vam celo... sta ce te sad... hahhahahhahahhahahahahaha... nema vise ko kociju da provoza po kosevu... hahahhahahahahahahahhahaa...

kakav australopitekus...
weed

#935 Re: FK Zeljeznicar

Post by weed »

The 51st State wrote:
hladovina wrote:torpedashi, ode vam celo... sta ce te sad... hahhahahhahahhahahahahaha... nema vise ko kociju da provoza po kosevu... hahahhahahahahahahahhahaa...

kakav australopitekus...
babo ti je australopithecus, maleni moj torpedashu! :thumbup:
The 51st State

#936 Re: FK Zeljeznicar

Post by The 51st State »

babo ti je australopithecus, maleni moj torpedashu! :thumbup:
svima nam je ali si ti najvise pokupio osobina...
LSD

#937 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

Mojne mrtvog covjeka pominjati...nema smisla definitivno...na stranu sad sva zajebancija sa pitarima.
vjecnobordo

#938 Re: FK Zeljeznicar

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote: Nego, kad si već tu, spremaš li se za iduću sezonu. Donji si u gradskom derbiju. :P
:D

Radimo u lošim uslovima, visinske pripreme. Ali i da juniori igraju, bodovi u gradskom derbiju su sigurni. Doduše, i najslađi
dzipalo_junuz

#939 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzipalo_junuz »

vjecnobordo wrote:
elSaik wrote: Nego, kad si već tu, spremaš li se za iduću sezonu. Donji si u gradskom derbiju. :P

Radimo u lošim uslovima, visinske pripreme. Ali i da juniori igraju, bodovi u gradskom derbiju su sigurni. Doduše, i najslađi
Sa dobrinje je, ne zamjeri mu vjecnobordo. Oni ne razlikuju kada im neko kaze nesto lijepo vec misle da su im svi dusmani :D
stolac-SARAJEVO

#940 Re: FK Zeljeznicar

Post by stolac-SARAJEVO »

ZABRANJENO PUSENJE-NIJE TO (ČUVA BOG ŽELJU SVOG)-

Hej Amra, zašto sama sjediš tu, na basamacima
Hej Amra, nemoj plakat, nije vakat, ni đenaza Titina
Amra pliz, samo tiše, neću više, tako mi malog Nešada
Kolko od sutra novi list, svijetli kist, da obojim nam dan

Od sutra vozdra plavi šal, kladiona, vozdra tombola
Od sutra ja i ti, samo mi, apartmani, Makarska
Evo brišem Bracin broj, Amra bit ću tvoj, bit ću samo tvoj
Tvoje suze bole više neg degenek protiv Čelika

Jer sutra je pravi dan, jer sutra je ... Amra, jebi ga
Sutra je derbi u Dolini Ćupova

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo, pa sam poslje reko Tata
Nije to ni zbog nafake, nije to ni naka droga
Ali sve dok igra Željo, ja znam da ima Boga

Nije to, nije to ...
Čuva Bog, Želju svog ...
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

i za vas je ovo pjesma? :D himna neka?:D
pa mene bi bilo stid da je neko posvetio ovo klubu za koji navijam :run:
BocaJuniors

#941 Re: FK Zeljeznicar

Post by BocaJuniors »

friško :D

Image
GandalfSivi

#942 Re: FK Zeljeznicar

Post by GandalfSivi »

A napravio facu kao da si mu dao limun da pojede...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#943 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

GandalfSivi wrote:A napravio facu kao da si mu dao limun da pojede...
Pa sta ces,covjek gadljiv..a i razumijem ga,vidi sta su mu utrapili u ruke :zoka: :D :run:
BocaJuniors

#944 Re: FK Zeljeznicar

Post by BocaJuniors »

a takav je lik, generalno dobar čovo :thumbup: imate u 1:15 reprizu centralnog, ko nije gledao...
BocaJuniors

#945 Re: FK Zeljeznicar

Post by BocaJuniors »

-LIBERO- wrote:
Pa sta ces,covjek gadljiv..a i razumijem ga,vidi sta su mu utrapili u ruke :zoka: :D :run:
uh uh uh.... :lol: :lol: :lol:

sa odusevljenjem uzeo, mogao je komotno odbiti ;)
Peppers

#946 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Jbt, lik se proslavio u posljednjih 10 dana. Ikona postao kod nas :D

Mislim da ce sutra na Centralnom dnevniku kod Senada opet nesto pricati, izmedju ostalog o tome za koga navija u BiH....sto je od sustinske vaznosti :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#947 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Hajd' nevezano za temu N.K Zeljeznicar,ali kada vec pominjete Marijana.

Cudna smo ti mi sorta,dizemo ljude do nebesa..ideopoklonstava...ali svako od tih mora pasti pod noge nasih ljudi,kad tad :D

Samo me interesuje gdje ce Marijan "kiksati"i kako ce krenuti taj njegov sunovrat,takvi smo ti mi :-? :-) :D
elSaik

#948 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

dzipalo_junuz wrote:
vjecnobordo wrote:

Sa dobrinje je, ne zamjeri mu vjecnobordo. Oni ne razlikuju kada im neko kaze nesto lijepo vec misle da su im svi dusmani :D
Vječni moj, je li ovo moguće? :lol:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Šaner

#949 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šaner »

marijan bi bio bolji od pola zeljine ekipe :D
odvijac

#950 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

neka ba,imaju pitari one renomirane komentatore sa hayata,od lipe,priganice do teftedarije,pa od prezimena do komentara su debili!!!
Post Reply