SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Troll_Happens

#926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

latinalover wrote:ima li gdje snimak onih momaka od po 20g st ih je policija uhvatila., pa psovali nesto i prijetili?
gledao sam na hayat tv...
:roll:
psuje mali na fazon onog saje gasija i sl.

imas na dnevniku tv hayat od sinoc na http://www.hayat.ba ------->video
VR6

#927 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by VR6 »

Gledao sam taj odron, jos kaze roditelji tuzili policiju, tako je to kad nikog nije niceg stid vise...
Skyfox

#928 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Skyfox »

jet ovo sto sad ide na Hayatu

ovaj sto vice da je u kreditima :shock: i ovo ce sutra biti na ulici...
mensa

#929 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mensa »

a sta kaze...jel to za tv hayat......dobar sam ja ne pravim ja probleme......piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ne pravim ja probleme....piiiiiiiiiii...ne diraj mi majku prljavim rukamaaa.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pa bi sad isao onaj smajli sto se valja po podu :mrgreen:
ja kakve gamadi i seljadije(ovo mislim po ponasanju) se nakupilo u nasim gradovima...
jadni mi, ne za nekoliko godina , nego za nekoliko mjeseci...da Bog sacuva!!! :cry: :cry: :cry:
Edinz

#930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Edinz »

Nakon što su noć proveli u Odsjeku za zadržavanje MUP-a KS, obojica su jučer oko 11 sati puštena iz policije. Međutim, nešto kasnije u MUP su došle majka Edisa Bunara i sestra Muamera Trle, koje su podnijele prijavu tvrdeći da su Edisa i Muamera policajci tokom noći tukli i maltretirali.

U MUP-u kažu da je rad po ovoj prijavi u toku, a Bunar i Trle zaradili su prijave zbog oštećenja tuđe stvari i nanošenja ozljeda.
Ih da je one prijeratne policije sad bi se ova dvojca u invalidskim kolicima vozala kako i zasluzuju
SemiR_SA

#931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by SemiR_SA »

Ne mogu da vjerujem u kakvoj drzavi zivim. Sve lopovi, kriminalci.. Za ovo je kriv i narod i drzava.
Husein_Captain

#932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Husein_Captain »

ima li gdje snimak slucajeva x???
Aduu

#933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Aduu »

Sreca njihova da je tu bila ekipa slucajeva x, inace bi za one psovke i napad na policajca dobili poseban degenek ;-)
sijedi

#934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sijedi »

Aduu wrote:Sreca njihova da je tu bila ekipa slucajeva x, inace bi za one psovke i napad na policajca dobili poseban degenek ;-)
a šteta što su tu bile kamere, onako objektivno pa taman i da je moj sin tj. sinovi i braća
Ono je za degeneka, ali pravog da ga pamte i posli kad vide policajca da okreću glavu
mensa

#935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mensa »

ma dobice oni ba sljedeci put za sve...nije ovo zadnji put da su oni privedeni....kakvi su predvidjam da ce za par dana opet zavrsit u toj istoj stanici al sad bez kamera ma mogu podnosit prijave kakve hoce

"majko udaro me u bubrege ko da sam zadnji klosar....kad ti dodje lik sa oziljkom, koji dila 20 kila droge njemu ne smijes nista, a mene koji radim posteno u firmi, koji sam u kreditima ste izmarisali......" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neprikosnoveno:D
jel ovo za hayat....dobar sam ja..ne pravim ja probleme....puuuuu .ebem ti djete koje ce tek prohodat" :-) :-) :-)
Lady Saray

#936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lady Saray »

Husein_Captain wrote:ima li gdje snimak slucajeva x???
bice repriza u 2.45 veceras ... ako ne ranis :D
Husein_Captain

#937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Husein_Captain »

Lady Saray wrote:
Husein_Captain wrote:ima li gdje snimak slucajeva x???
bice repriza u 2.45 veceras ... ako ne ranis :D
nemam hayat nisam trenutno u Sarajevu!treba mi snimak na netu :-? :-?
dimu

#938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dimu »

mensa wrote: "majko udaro me u bubrege ko da sam zadnji klosar....kad ti dodje lik sa oziljkom, koji dila 20 kila droge njemu ne smijes nista, a mene koji radim posteno u firmi, koji sam u kreditima ste izmarisali......" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neprikosnoveno:D

pa takvi likovi uglavnom i ne prave te neke sitne probleme ko ovi klosari

meni su ovi klosari i neki wannabe mangupi gori od Gasija i ekipe, ove treba svaki dan mlatit 5 narednih godina
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

:lol: :lol: :lol: :lol: nisam gledao ali je komično i po vašim komentarima :lol: :lol: :lol: :lol:
Cholina_Lokica

#940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

kako mamu onog malog degenerika nije stid podnijeti prijavu protiv murije.... vaspitala idiota i sad su drugi krivi valjda za to... ja bi ono tako namlatila da na ortopediji malo odlezi, pa mu ne bi vise palo na pamet
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ladyblue18 »

gledala sinoc pa veceras :lol: :lol: :lol: :lol:
oplakala sam sto odavno nisam.
Ne mozes nista drugo nego se smijati.
Ja pravim probleme? Ne pravim bolan probleme. Puuuuuu *****ti zenu,****sina,****kcerku,mrtvu kcerku,djecu, ovo ono....
on je bio mrtav olesen :lol: :lol: :lol:
Ali ne kontam zasto drugom mangupu nisu zatamnili lice na dnevniku, a jesu na slucajevima? KOliko sam cula imaju 19 odnosno 20 godina, u cemu je fazon :?
Nego kako smiju oni snimatelji snimati ono, bogami ne bi me cudilo da ih neko prebije ili sta gore :-?
campa_xxx

#942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by campa_xxx »

ladyblue18 wrote: Nego kako smiju oni snimatelji snimati ono, bogami ne bi me cudilo da ih neko prebije ili sta gore :-?
Vecinu tih snimaka su pravili policajci ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ladyblue18 »

campa_xxx wrote:
ladyblue18 wrote: Nego kako smiju oni snimatelji snimati ono, bogami ne bi me cudilo da ih neko prebije ili sta gore :-?
Vecinu tih snimaka su pravili policajci ;-)
i ja sam to kontala al reko nisam sigurna...hvala :)
sajosarajlija

#944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sajosarajlija »

Meni se iskreno srce cijepalo kad vidim šta je rat, političari, društvo i sistem uradilo mladom čovjeku.

Onog momka kojeg su prebili, koji je došao iz Zavidovića da radi u autopraonici i pošteno zaradi sitne pare da plati stan i hljeb kako kaže našli su da biju i da se iživljavaju!

Ne psujem i to nije moj nivo, ali ovaj momak što je nagovorio sve ja mislim da je to KRIK svakog od nas upućen političarima, lajčaku, rejisu, kardinalu........
van Basten

#945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by van Basten »

ja bih u ovakvim slučajevima drakonski kažnjavao roditelje... što neko reče, svako joj kriv što odgojila idiota. Umjesto da se pokrije ušima, proguta knedlu i sinu kaže koju ona oplela po policiji. Fol ga tresli glavom u zid a nigdje modrice na glavi. "Što ste ga tukli" "Što niste zvali hitnu" (ima snimak kada dolazi ekipa hitne) "šta vam je loše učinio...". I laže po novinama, danas novine ne možeš otvoriti a da ne pročitaš njene laži. I šta očekivati od sina koji sutra izađe izn zatvora/pritvora i ode takvoj majci? Da će ga ona prevaspitati za mjesec dana? Hoće, malo sutra. BTW, mali imao 2,12 promila alkohola u krvi... aferim, vala
ja uvijek volim reći da ova današnja zapadna Evropa nije ništa genetski kulturnija od nas, ali su vremenom usadili u svoje gene poštovanje prema svom džepu i kaznama koje prijete da ga isprazne. I kod nas bi trebalo... sinu "Peljti" jedno 1-2 godine zatvora, a roditeljima kazna od cca 10.000KM. Nema veze što je junoša punoljetan.
Aduu

#946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Aduu »

Video: Saučesnici u ubistvu Denisa Mrnjavca maltretirani u sarajevskom zatvoru
Na videozapisu se vidi kako drugi pritvorenici šamaraju i utapaju Talićea i još jednog zatvorenika...

http://www.youtube.com/watch?v=cdBHm4HB ... om-zatvoru

:? :?
simpozijum delirijum

#947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simpozijum delirijum »

Aduu wrote:Video: Saučesnici u ubistvu Denisa Mrnjavca maltretirani u sarajevskom zatvoru
Na videozapisu se vidi kako drugi pritvorenici šamaraju i utapaju Talićea i još jednog zatvorenika...

http://www.youtube.com/watch?v=cdBHm4HB ... om-zatvoru

:? :?
uzasno ! besmisleno nasilje i nazalost u zatvorima zavrsavaju samo sitne ribe i buranija :run:
Aduu

#948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Aduu »

Ma meni ovo sve lici na izrezirano, udarci i nisu sta, narodnjaci se cuju u pozadini, snimanje mobitelom, svi u istoj celiji itd... :roll:
Last edited by Aduu on 13/01/2009 02:34, edited 1 time in total.
Topla voda

#949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Topla voda »

i ja mislim da je ovo neka nekvalitetna zajebancija
Leonid Breznjev

#950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Leonid Breznjev »

mislim da taj link ovdje ne treba postavljati.. zbilja, sta je smisao ovoga? cije zadovoljstvo? pravda? mislim da bi valjda zatvor trebao biti adekvatna kazna pocinjenom krivicnom djelu.. osudjeni su na robiju, ne na mucenje, izivljavanje i polagano psihicko umiranje? :roll: :roll: ako je ovo uopste iz zatvora... :-) :-) :-)
Locked