Reciklirao sam 800.b Nutkaa.Idemo probati sada ovo čudo.ElRe wrote:
Vrh
Nutkao, Nutela mogu da se kupe sa tržišta BiH. Kvalitet ima cijenu, pa ko je davao 10 KM za Nutelu, daće i 10 KM za Mazu.
Eurokrem, Nutella, Maza, Milka i ostali čokoladni namazi...
Moderator: anex
- SmokingMan
#926 Re: Eurokrem ili Nutella?
- Loo
#927 Re: Eurokrem ili Nutella?
sabanss wrote:Pa ako je istina ono što piše na deklaraciji onda je cijena sasvim ok.dječak sa šibicama wrote:Maza je preskupa da bi bila konkurentna Nuteli.
Ako je vec domaci proizvod, daj malo snizi tu cijenu.
Ma jok..da je kako nama svega za marku
Cijena jest visa u odnosu na ostale " eurokreme" Al i Maza je kvalitetom iznad ovog sto imamo u ponudi tako da..halal 9KM
Samo da ne " promjene sastav" kad se raja nauce
Puce tegla sinoc, dok si reko keks
- irac300
#928 Re: Eurokrem ili Nutella?
I meni je na prvu zvučalo skupo kada se ovdje pisalo o cijeni, al' brate kad sam probao, i vidiš da ono 20% nije lafina što se tiče lješnjaka, onda uvidiš da je cijena i više nego realna. Samo da zadrže ovaj kvalitet, da ne bude navlakuša. Nešto sam skeptičan kada su naše firme u pitanju, uvijek hoće da te povale.Loo wrote:sabanss wrote:Pa ako je istina ono što piše na deklaraciji onda je cijena sasvim ok.dječak sa šibicama wrote:Maza je preskupa da bi bila konkurentna Nuteli.
Ako je vec domaci proizvod, daj malo snizi tu cijenu.![]()
Ma jok..da je kako nama svega za marku
Cijena jest visa u odnosu na ostale " eurokreme" Al i Maza je kvalitetom iznad ovog sto imamo u ponudi tako da..halal 9KM
Samo da ne " promjene sastav" kad se raja nauce
Puce tegla sinoc, dok si reko keks
- beni-bu-man
#929 Re: Eurokrem ili Nutella?
jes probo s trijest%irac300 wrote:
I meni je na prvu zvučalo skupo kada se ovdje pisalo o cijeni, al' brate kad sam probao, i vidiš da ono 20% nije lafina što se tiče lješnjaka, onda uvidiš da je cijena i više nego realna. Samo da zadrže ovaj kvalitet, da ne bude navlakuša. Nešto sam skeptičan kada su naše firme u pitanju, uvijek hoće da te povale.
- irac300
#930 Re: Eurokrem ili Nutella?
Nisam još. Ta je iduća na repertoaru, mada, i ovo sa 20% je i više nego dosta lješnjaka, bar što se mene tiče.beni-bu-man wrote:jes probo s trijest%irac300 wrote:
I meni je na prvu zvučalo skupo kada se ovdje pisalo o cijeni, al' brate kad sam probao, i vidiš da ono 20% nije lafina što se tiče lješnjaka, onda uvidiš da je cijena i više nego realna. Samo da zadrže ovaj kvalitet, da ne bude navlakuša. Nešto sam skeptičan kada su naše firme u pitanju, uvijek hoće da te povale.
- beni-bu-man
#931 Re: Eurokrem ili Nutella?
ja uzeo od 20% i 30% pa ih pomjeso i dobio 50%irac300 wrote:Nisam još. Ta je iduća na repertoaru, mada, i ovo sa 20% je i više nego dosta lješnjaka, bar što se mene tiče.beni-bu-man wrote:jes probo s trijest%irac300 wrote:
- irac300
#932 Re: Eurokrem ili Nutella?
A ja kont'o da sam samo ja padao iz matematike.beni-bu-man wrote: ja uzeo od 20% i 30% pa ih pomjeso i dobio 50%
- beni-bu-man
#933 Re: Eurokrem ili Nutella?
kaka matematika, hemija bolanirac300 wrote:A ja kont'o da sam samo ja padao iz matematike.beni-bu-man wrote: ja uzeo od 20% i 30% pa ih pomjeso i dobio 50%
- Loo
#934 Re: Eurokrem ili Nutella?
I meni je 20% tamanirac300 wrote:Nisam još. Ta je iduća na repertoaru, mada, i ovo sa 20% je i više nego dosta lješnjaka, bar što se mene tiče.beni-bu-man wrote:jes probo s trijest%irac300 wrote:
A ova 30..ma nesto me na prvu bas i ne privlaci
.valjda jer je " anemicna"
Nego beni. Kaka je jaffa? Eto ti ces i mazu..pa napravi mali osvrt i poredjenjem za nas koji nismo jaffu jos probali
- beni-bu-man
#935 Re: Eurokrem ili Nutella?
Loo wrote:
I meni je 20% taman![]()
A ova 30..ma nesto me na prvu bas i ne privlaci![]()
.valjda jer je " anemicna".tako da ostajem pri ovoj
Nego beni. Kaka je jaffa? Eto ti ces i mazu..pa napravi mali osvrt i poredjenjem za nas koji nismo jaffu jos probali
Jaffa je prosjek i to dobar .... MAZA, NUTKAO, JAFFA.
- Loo
#936 Re: Eurokrem ili Nutella?
Sto znaci..sve moze za prvu pomoc
al nutella No.1 
- beni-bu-man
#937 Re: Eurokrem ili Nutella?
naravno, ko bolje nije proboLoo wrote:Sto znaci..sve moze za prvu pomocal nutella No.1
- Loo
#938 Re: Eurokrem ili Nutella?
- beni-bu-man
#939 Re: Eurokrem ili Nutella?
jel to ona za njemacko trzisteLoo wrote:naravno..govorimo o " pravoj" Nutelli
![]()
- Loo
#940 Re: Eurokrem ili Nutella?
- Mis mekinjas
#941 Re: Eurokrem ili Nutella?
Slazem se, nista odurnije nije proizvedeno na svijetu. Da ne zugam po hrani, kikiriki mi je sam izvrstan. Ako je neko pod krinkom zdravlja stvorio namaz od kikirikija, bolje da nije.Better Man wrote:Kikiriki puter je nešto najodvratnije, što je neko mogao smislit. Probao jednom i došlo mi da povratim.male_okice wrote:nista gore ni odvratnije u zivotu nisam probala od peanut butter-a. :bljak:moonca wrote:Koliko vam je ukusan -kikiriki namaz? Daleko zdraviji. po kalorijama je tu negdje ...
- Loo
#942 Re: Eurokrem ili Nutella?
Meni je kikiriki puter
I ne kupujem ga. nelogicno skup. Nekih 300 gr...cca 5 KM .nigdje veze
Kupim sirov. Ispecem u rerni malo. strpam u multipraktik
.malo soli..tahina kasikicu..meda kasikicu...par sec meljem i dobijem k.puter
Ja ga kasikom jedem

I ne kupujem ga. nelogicno skup. Nekih 300 gr...cca 5 KM .nigdje veze
Kupim sirov. Ispecem u rerni malo. strpam u multipraktik
.malo soli..tahina kasikicu..meda kasikicu...par sec meljem i dobijem k.puter
Ja ga kasikom jedem
- vješalica
#943 Re: Eurokrem ili Nutella?
MAZA da se kupi ima u Bestu na Dobrinji(kome je blizu ili usput) cijena 5,95 sve tri vrste
Corn flipsov kikiriki puter je dobar nije nešto puno skup sigurno je ispod 5KM za 300gr
Ali svski je skoro zagušljivac
Corn flipsov kikiriki puter je dobar nije nešto puno skup sigurno je ispod 5KM za 300gr
- TDK-90
#944 Re: Eurokrem ili Nutella?
Slazem se, nista odurnije nije proizvedeno na svijetu. Da ne zugam po hrani, kikiriki mi je sam izvrstan. Ako je neko pod krinkom zdravlja stvorio namaz od kikirikija, bolje da nije.Mis mekinjas wrote:Kikiriki puter je nešto najodvratnije, što je neko mogao smislit. Probao jednom i došlo mi da povratim.Better Man wrote:nista gore ni odvratnije u zivotu nisam probala od peanut butter-a. :bljak:male_okice wrote:Koliko vam je ukusan -kikiriki namaz? Daleko zdraviji. po kalorijama je tu negdje ...
- dječak sa šibicama
#945 Re: Eurokrem ili Nutella?
Maza 700 grama: 9,60
Nutela 750 grama: 10,15
kupim Nutelu bez razmisljanja
Nutela 750 grama: 10,15
kupim Nutelu bez razmisljanja
- Loo
#946 Re: Eurokrem ili Nutella?
Ona 700 gr po toj cijeni ?vješalica wrote:MAZA da se kupi ima u Bestu na Dobrinji(kome je blizu ili usput) cijena 5,95 sve tri vrste
- dječak sa šibicama
#947 Re: Eurokrem ili Nutella?
5 i nesto je ona mala teglica... kontam kupiti onu crunch, cisto da probam
- Loo
#948 Re: Eurokrem ili Nutella?
Mala..ok
Ma Maza je fakat dobra. Maziva..nema.onaj " margarin" okus u ustima sa tragovima kristala secera i skroba
Haj..cekamo recenziju maze sa crunch momentima
Ma Maza je fakat dobra. Maziva..nema.onaj " margarin" okus u ustima sa tragovima kristala secera i skroba
Haj..cekamo recenziju maze sa crunch momentima
- dječak sa šibicama
#949 Re: Eurokrem ili Nutella?
Mozda je vjesalica vidjela 700 grama za 5.9
sacekajmo 
Ali sumnjam, prije da je vidjela malu teglicu. Koja jeste 5 i nesto.
Ja nisam ljubitelj tih namaza, ja to pocnem jesti kasikom pa se predoziram. Bolje kad nema, necu zderati
Eurokrem odavno ne ide u ovu pricu, onaj predratni je bio vrh, ovaj danasnji je bezveze. Pretpostavljam da je slican zakljucak na temi vec donesen, ali da i ja dam svoje misljenje.
Meni najvise nedostaje Nutela za YU trzite ilitiga Kinderlada. Ono je bio kvalitet, ovo danas sto proizvode u Poljskoj, nije to to. Mislim na Nutelu.
Ali sumnjam, prije da je vidjela malu teglicu. Koja jeste 5 i nesto.
Ja nisam ljubitelj tih namaza, ja to pocnem jesti kasikom pa se predoziram. Bolje kad nema, necu zderati
Eurokrem odavno ne ide u ovu pricu, onaj predratni je bio vrh, ovaj danasnji je bezveze. Pretpostavljam da je slican zakljucak na temi vec donesen, ali da i ja dam svoje misljenje.
Meni najvise nedostaje Nutela za YU trzite ilitiga Kinderlada. Ono je bio kvalitet, ovo danas sto proizvode u Poljskoj, nije to to. Mislim na Nutelu.
- Loo
#950 Re: Eurokrem ili Nutella?
Zar je kinderlada bila " nutella za yu trziste"!?
Prvi put to cujem
Kinderada je skrozzzz neka druga prica. I nijedan " eurokrem" joj nije mogao ni blizu .jer imala je specifican smek, miris..
Svima fali Kinderlada
Prvi put to cujem
Kinderada je skrozzzz neka druga prica. I nijedan " eurokrem" joj nije mogao ni blizu .jer imala je specifican smek, miris..
Svima fali Kinderlada