Pa nisam ni računao vašu tekmu.darius_maximus wrote:Polako, jos nije nista gotovo, kod nas ce izgleda biti napeto do zadnjih sekundi...elSaik wrote:Pogled na statistike mi je otkrio da je Patron of Formello napravio seriju od 3 neriješena rezultata, što je novi rekord. Također, već 6 tekmi nije poražen.![]()
![]()
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
- darius_maximus
Uze mene Patron of Formello, svaka cast, kao sto sam rekao, bilo je napeto do zadnjih sekundi...
Ocekivao sam jos jedan gol Barce, ali ni nerijeseno nisam mogao izvuci...

- cyprus
Hantraga - cyprus 4:1 (Elmander,Defoe,Tristan,Xavi/Hitzlsperger)
Eto, neefikasno kolo, ali eto baš se samo mom protivniku moralo otvorit
. Usput koristim priliku da čestitam Hantragi na zasluženoj pobjedi, a i red mu je bio da izađe iz serije loših rezultata.
Sljedeće kolo dočekujem vjecnobordo i tu moram pobjedit, ako n mislim opet upast u grčevitu borbu za opstanak.
P.S. Čestitam elSaiku na pobjedi u derbiju i preuzimanju čelne pozicije
.
Eto, neefikasno kolo, ali eto baš se samo mom protivniku moralo otvorit
Sljedeće kolo dočekujem vjecnobordo i tu moram pobjedit, ako n mislim opet upast u grčevitu borbu za opstanak.
P.S. Čestitam elSaiku na pobjedi u derbiju i preuzimanju čelne pozicije
-
elSaik
Evo nekoliko značajnih stvari koje je donijelo ovo kolo...
Jaguar84 nastavio niz bez poraza, ovo je bila njegova 10 utakmica zaredom u kojoj nije izgubio.
Također je i Patron of Formello produžio svoj niz i on sada iznosi 7 tekmi bez poraza.
Neelix je u ovome kolu osvojio svoj prvi bod u gostima, tako da sad više nema nikoga sa 0 osvojenih bodova u gostima.
Jaguar84 je i zabilježio novi neriješeni rezultat, 8. ukupno, što je najviše u Ligi.
and1medjed je nakon duuuuuuuuuuugo vremena spao sa prve pozicije.
Također je u ovome kolu po prvi put izgubio na domaćem terenu.
A moja malenkost je prvi igrač koji je zabilježio dvocifren broj pobjeda, zabilježio dvije gostujuće pobjede zaredom i nanio prvi poraz međedu na njegovom terenu.
Jaguar84 nastavio niz bez poraza, ovo je bila njegova 10 utakmica zaredom u kojoj nije izgubio.
Također je i Patron of Formello produžio svoj niz i on sada iznosi 7 tekmi bez poraza.
Neelix je u ovome kolu osvojio svoj prvi bod u gostima, tako da sad više nema nikoga sa 0 osvojenih bodova u gostima.
Jaguar84 je i zabilježio novi neriješeni rezultat, 8. ukupno, što je najviše u Ligi.
and1medjed je nakon duuuuuuuuuuugo vremena spao sa prve pozicije.
Također je u ovome kolu po prvi put izgubio na domaćem terenu.
A moja malenkost je prvi igrač koji je zabilježio dvocifren broj pobjeda, zabilježio dvije gostujuće pobjede zaredom i nanio prvi poraz međedu na njegovom terenu.
-
vjecnobordo
Dolazim sa juniorima jer se ne isplati igrati punom snagom u gostimacyprus wrote:Hantraga - cyprus 4:1 (Elmander,Defoe,Tristan,Xavi/Hitzlsperger)
Eto, neefikasno kolo, ali eto baš se samo mom protivniku moralo otvorit. Usput koristim priliku da čestitam Hantragi na zasluženoj pobjedi, a i red mu je bio da izađe iz serije loših rezultata.
![]()
Sljedeće kolo dočekujem vjecnobordo i tu moram pobjedit, ako n mislim opet upast u grčevitu borbu za opstanak.![]()
P.S. Čestitam elSaiku na pobjedi u derbiju i preuzimanju čelne pozicije.
- van Basten
u bordo derbiju izgubih u finišu... šteta, toliko "stativa" sam pogodio da to nije normalno... po sjećanju samo - Fener, Juve, Napoli, Barca... već se može govoriti i o manjoj krizi rezultata, od idućeg kola uvodim svježu krv u napad 
-
elSaik
Sad će tebe Savez poslati u drugu ligu...vjecnobordo wrote:Dolazim sa juniorima jer se ne isplati igrati punom snagom u gostimacyprus wrote: Sljedeće kolo dočekujem vjecnobordo i tu moram pobjedit, ako n mislim opet upast u grčevitu borbu za opstanak.Svoje glavne adute cuvam za elSaika
-
elSaik

S obzirom da se prve tekme ovog kola igraju već sutra, postavio sam 8 parova za utorak i 12 za srijedu tako da oni koji ne budu stigli napisati svoje prognoze do utorka naveče imaju vremena da to urade u srijedu.
TABELA, 18.KOLO

-
elSaik
Ne može. Samo 10%, znači 2.160.Hantraga wrote:Trazim 10000 karata za moje navijace..elSaik wrote:Hvala.cyprus wrote: P.S. Čestitam elSaiku na pobjedi u derbiju i preuzimanju čelne pozicije.
![]()
A iduća žrtva mi je... Hantraga, čestitamo.
A, ionako, šta imaju gledati kako moj orlovi deru tvoje igrače...
-
vjecnobordo
Prvi put ove sezone navijam za elSaika, jer bi bilo lijepo da ostanem ispred Hantrage, a daBogda ubo sto vise parovaelSaik wrote:Ne može. Samo 10%, znači 2.160.Hantraga wrote:Trazim 10000 karata za moje navijace..elSaik wrote: Hvala.![]()
A iduća žrtva mi je... Hantraga, čestitamo.![]()
A, ionako, šta imaju gledati kako moj orlovi deru tvoje igrače...
-
vjecnobordo
I sta se odmah ljutis, znas da je to derby, a mogao bi i odlučivati o titulielSaik wrote:Sad će tebe Savez poslati u drugu ligu...vjecnobordo wrote:Dolazim sa juniorima jer se ne isplati igrati punom snagom u gostimacyprus wrote: Sljedeće kolo dočekujem vjecnobordo i tu moram pobjedit, ako n mislim opet upast u grčevitu borbu za opstanak.Svoje glavne adute cuvam za elSaika
-
elSaik
Yok ja i ljutnja. Samo ti skrećem pažnju da sada idu tekme protiv cyprusa i mene.vjecnobordo wrote:I sta se odmah ljutis, znas da je to derby, a mogao bi i odlučivati o titulielSaik wrote:Sad će tebe Savez poslati u drugu ligu...vjecnobordo wrote: Dolazim sa juniorima jer se ne isplati igrati punom snagom u gostimaSvoje glavne adute cuvam za elSaika
Pa naravno da će odlučiti. Sa pobjedom ću je osigurati. Pogotovo što u derbiju nećeš moći prepisati parove od mene k'o što radiš inače...
-
vjecnobordo
elSaik wrote:Yok ja i ljutnja. Samo ti skrećem pažnju da sada idu tekme protiv cyprusa i mene.vjecnobordo wrote:I sta se odmah ljutis, znas da je to derby, a mogao bi i odlučivati o titulielSaik wrote: Sad će tebe Savez poslati u drugu ligu...
Pa naravno da će odlučiti. Sa pobjedom ću je osigurati. Pogotovo što u derbiju nećeš moći prepisati parove od mene k'o što radiš inače...
Ma ocekujem da te tvoje orlove do tada zahvati epidemija pticije gripe...
-
elSaik
Ne boj se ti za njih. Oni su živi, zdravi i opušteni.vjecnobordo wrote:Ma ocekujem da te tvoje orlove do tada zahvati epidemija pticije gripe...elSaik wrote: Yok ja i ljutnja. Samo ti skrećem pažnju da sada idu tekme protiv cyprusa i mene.
![]()
![]()

-
vjecnobordo
Nakon veomka zanimljivog prvog poluvremena na utakmici cyprus-vjecnobordo rezultat je 2-1(celtic,schalke-porto). Veoma uzbudljiva tekma sa mnogo sansi a pritom i stativa. Boca je falila da imam nerijeseno, ali cyprus dobro prognoziro 
- cyprus
Hehe, nadam se sigurnoj završnici i očuvanju ovog gola prednosti.vjecnobordo wrote:Nakon veomka zanimljivog prvog poluvremena na utakmici cyprus-vjecnobordo rezultat je 2-1(celtic,schalke-porto). Veoma uzbudljiva tekma sa mnogo sansi a pritom i stativa. Boca je falila da imam nerijeseno, ali cyprus dobro prognoziro
P.S. In reallity, već treći dan zaredom padam na kladionici na samo jednom paru (ovaj put sam igro X na L'pool - how stupid of me).
- Neelix
moja greska, vodim 2-0 medjeda, ja racunao jaguara a s njim sam igrao u proslom koluelSaik wrote:Neelix wrote:vodim 2-1 na poluvremenuTo je to. Ako ostane ovako mislim da je titula osigurana.Hantraga wrote:elSaik - hantraga 2:1Ako ostane...
-
elSaik
Neelix wrote:moja greska, vodim 2-0 medjeda, ja racunao jaguara a s njim sam igrao u proslom koluelSaik wrote:Neelix wrote:vodim 2-1 na poluvremenuTo je to. Ako ostane ovako mislim da je titula osigurana.Hantraga wrote:elSaik - hantraga 2:1Ako ostane...