F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
smijesni_ste
#926 Re: Inter
Da...katastrofa....ako ne mogu Bresciu pobijediti i ne zaslužuju naslov....još su i dobro prošli s obzirom na penal u 90. minuti... 
-
bosanska senzacija
#927 Re: Inter
Nadam se da su Cordoba i Pandev večeras za sva vremena završili sa Interom!
Ne znam koji kurac se vrtio po Leonardovoj glavi pa napravi one gluposti koje će nas vjerovatno koštati scudeta!?
Matrix,Cordoba,Pandev,Stankovic,Kharja.....nekim se fino zahvaliti a neke otjerati u tri lijepe!
Ne znam koji kurac se vrtio po Leonardovoj glavi pa napravi one gluposti koje će nas vjerovatno koštati scudeta!?
Matrix,Cordoba,Pandev,Stankovic,Kharja.....nekim se fino zahvaliti a neke otjerati u tri lijepe!
-
extraordinary
#929 Re: Inter
Pandev je previše fulao i očigledno je bio zreliji za izmjenu nego Pazzini, ali on izvodi Pazzinija a uvodi Kharju, koji ruku na srce nije toliko loše odigrao. Lucio je bio povrijeđen pa je umjesto njega ušao Cordoba, a posljednja izmjena je bila Materazzi umjesto Nagatomoa. To je bio ogroman promašaj, ne što je Materazzi loše odigrao, nego što on i Cordoba nikad ne smiju istovremeno biti na terenu. Cordoba je prvo nakon kornera za Bresciu glavom bukvalno asistirao Caraciolu za gol. Lopta je letjela iznad ivice šesnaesterca a genije je glavom vratio prema svom golu. Caracciolu je ostalo samo da zakuca. Onda je Brescia krenula u kontru u '89-oj minuti a Cordoba je srušio u kaznenom nekog njihovog napadača s leđa, kao zadnji igrač odbrane zasluženo dobio crveni. Inter pratim odavno, i otkad je došao, Cordoba mi je bio trn u oku. Jedan od najprecjenjijih igrača svih vremena, bar po mom mišljenju.
Inter ima jako široku klupu, ali Leonardovo konstantno favorizovanje istih izmjena je dovelo do tog da rezerve i ne izgledaju tako pune opcija. Coutinha mi je najviše žao, mislim da je imao večeras puno više za pokazati nego Pandev ili Kharja. Sneijderu i Eto'ou upravo fali igrač kakav je Coutinho, jer ova prva dvojica su prespori i nisu tehnički tako dobro potkovani. Leonardo izgleda nema hrabrosti da se zahvali Materazziju, Cordobi, Stankoviću i bilo kojem igraču koji je igrao fudbal kad i on. Čini mi se da ne postoji taj odnos trener - igrač između njega i tih iskusnijih, i to dobro košta Inter.
Inter ima jako široku klupu, ali Leonardovo konstantno favorizovanje istih izmjena je dovelo do tog da rezerve i ne izgledaju tako pune opcija. Coutinha mi je najviše žao, mislim da je imao večeras puno više za pokazati nego Pandev ili Kharja. Sneijderu i Eto'ou upravo fali igrač kakav je Coutinho, jer ova prva dvojica su prespori i nisu tehnički tako dobro potkovani. Leonardo izgleda nema hrabrosti da se zahvali Materazziju, Cordobi, Stankoviću i bilo kojem igraču koji je igrao fudbal kad i on. Čini mi se da ne postoji taj odnos trener - igrač između njega i tih iskusnijih, i to dobro košta Inter.
- ratata
#930 Re: Inter
samo da prenesem parce zadovoljstva koje sam donio iz predivne Brescie...
biti medju Interistima je nezaboravno i fantasticno
:

karta za ulaz na tribinu gdje su Interisti 27 eura:

i naravno kao slag na tortu, steward mi je ispao bolji nego da mi je rodjeni brat i uz pomoc sefa stadiona Brescia, iz svlacionice od Stankovica donio autogram za mog sina , gdje moram naglasiti da kad je cuo da se radi o nekome ko je dosao iz Sarajeva rekao "neka pozdravi Sarajlije" , hvala ti Deki

da nije bilo ove steward ekipe ko zna gdje bi zavrsio ...grazie Vincensini

preporucujem svima koji vole ovaj klub kao i ja, da obavezno bar jednom odu na bilo koju tekmu
ljudi, da se ne lazemo, ovo se ne zaboravlja

biti medju Interistima je nezaboravno i fantasticno

karta za ulaz na tribinu gdje su Interisti 27 eura:

i naravno kao slag na tortu, steward mi je ispao bolji nego da mi je rodjeni brat i uz pomoc sefa stadiona Brescia, iz svlacionice od Stankovica donio autogram za mog sina , gdje moram naglasiti da kad je cuo da se radi o nekome ko je dosao iz Sarajeva rekao "neka pozdravi Sarajlije" , hvala ti Deki

da nije bilo ove steward ekipe ko zna gdje bi zavrsio ...grazie Vincensini

preporucujem svima koji vole ovaj klub kao i ja, da obavezno bar jednom odu na bilo koju tekmu
ljudi, da se ne lazemo, ovo se ne zaboravlja
-
bosanska senzacija
#932 Re: Inter
Samo kad si već skupio love za put do Italije i Brescie onda si trebao komotno preskočiti ovu tekmu i zapaliti u Milan na Guisepe Meazu, tako bih barem ja uradio...
Ali i ovo je sigurno veliki doživljaj na kojem ti zavidim
Deki
- ratata
#933 Re: Inter
Minhen i Milano su rasprodati bilibosanska senzacija wrote:![]()
![]()
Samo kad si već skupio love za put do Italije i Brescie onda si trebao komotno preskočiti ovu tekmu i zapaliti u Milan
Deki
- ratata
#934 Re: Inter
PAAAAANDEV !!!
PAZZA INTER
PAZZA INTER
-
bosanska senzacija
#935 Re: Inter
NULLA É IMPOSSIBILE PER QUESTA SQUADRA!
-
bosanska senzacija
#937 Re: Inter
I TO BEZ CAPITENA!!

FORZA!!!

FORZA!!!
- kritichar
#939 Re: Inter
ANDIAMO!!!bosanska senzacija wrote:I TO BEZ CAPITENA!!
FORZA!!!
-
bosanska senzacija
#941 Re: Inter
Dajte barcuuuuuuu da seeeee igramooooooooo igramoooooooooo

- ratata
#942 Re: Inter
dajte Barsu da se igramooooo igramoooo igramooooooo

- ratata
#943 Re: Inter
sta mi ima da se dizemoSpeedster wrote:To ne bih preporucio ... nemojte da se dizete punobosanska senzacija wrote:Dajte barcuuuuuuu da seeeee igramooooooooo igramoooooooooo![]()

- slobodni armirach
#944 Re: Inter
Mesna Industrija Bajern!
Ciao!

Ciao!

- ratata
#945 Re: Inter
slobodni armirach wrote:Mesna Industrija Bajern!
Ciao!
-
leo karan
#946 Re: Inter
koji merak eeeeee
svaka cast, pobjeda i prolaz cisti ko suza
svaka cast, pobjeda i prolaz cisti ko suza
-
sumirprimus
#947 Re: Inter
AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINratata wrote:dajte Barsu da se igramooooo igramoooo igramooooooo
![]()
![]()
-
bosanska senzacija
#948 Re: Inter
Ako neko nađe snimak meča na youtubu sa komentarom Scarpinia nek obavezno postavi, nadam se da čovjek nije dobio srčani udar večeras 
- Brat
#949 Re: Inter
Inter zasluzeno pobijedio, mora se reci. Mene sto su Motta i Pandev iznervirali malo je reci, ali Pandevu nakon onakvog gola sve oprastam
Cambiasso svaka cast, momak je odigrao ekstra, Eto`o takodje zabio jedan namjestio dva sasvim dovoljno, Sneijder dobar iako moze on to puno bolje, Lucio i Ranocchia solidni, Cesar me malo zabrinjava vec drugi put greska direktna za gol, ali popravit ce on to ... Chivu slab u odbrani, Maicon dobar, mada smo navikli od njega puno bolje ali i ovo je dobro. Coutinho me odusevio donio je prevagu na nasu stranu i mogu reci usmjerio put ka pobjedi. Svaka cast!!
FORZZA INTER!
FORZZA INTER!
-
Sahbaz12
#950 Re: Inter
Gdje ce se moci skinuti ovaj tekma,da je mogu pogledati svaki put kad mi bude lose?
Pazza Inter!
Pazza Inter!