vuZux wrote:I onda neko kaze nije do trenera. A u svakoj utakmici (bez iznimke) smo satrani u trecoj cetvrtini. Kako objasniti da u svih 5 utakmica dosad smo ili vodili ili bili u egalu na poluvremenu, a onda potop u nastavku (s tim da smo se vratili tricama u Cazinu i Tuzli)? Vrlo jednostavno objasniti, imamo nesposobnjakovica od trenera koji nije u stanju prilagoditi se trenutnoj situaciji nego igra od prve do zadnje minute ono sto je kod kuce zamislio. Dok za razliku od njega strucnjak na drugoj strani vidi gdje je mana nase ekipe (reket) i naravno unistava nas skokom i sutem za 2. Pa covjece 20 skokova manje k'o da su u pancericama igrali. Nas bi i reprezentacija Hobita nadskakala. Izrael je u prvom poluvremenu bio zreo za -15 samo da smo korektno defanzivni skok zatvarali, ali to se nasim "borbenim" centrima nije dalo.
Pazi ovo on kao trener bi trebao da zna da smo slabi pod kosem i isto tako on bi trebao da zna da to vide i protivinicki treneri,e sad on je toliko glup da nema odgovara na njihovu igru koja se bazira na ulazak..Ma niko ga ne jebe niti slusa a iskreno vidim zasto covjek nema zive veze..Odbrana nasa je na nivou zenske kosarke mada bi i tu imali problema sa Amerikankama ili Australkama..Pa jebem mu ja majku zar je tesko bilo na pripremama raditi na tome??I jos neko ako mi kaze da Kikanovic igrac mislim momak je puno bolji u odbrani u napadu nema zive veze...
Jazvin--momak je zalutao bog mu dao 2.10 i to je sve
Kikanovic --Nikad on nece biti igrac jer igra kao pickica ali nije los u odbrani u napadu je los
Ikonic--nas najbolji igrac
Bajramovic--sve sto dobro uradi usere to sa svojom odbranom koja i ne postoji a o odrazu njegovom i kordinaciji
Bremer --dobar igrac ali covjek nema skim da igra i vidio je da ove nase boli racku pa je skontao zasto bi on kao nesto se trudio.
Teletovic---Momak ako nista ima muda i igra muski kosarku a to sto se ispucava to je do trenera ali je nas najbolji igrac sigurno.
Opacak--meni je ok volim ga sto ima muda da udje pod kos i ima odraz za razliku od vecine nasih pickica,ali u odbrani ga nema.
Gordic--88 godiste samo cu reci respect tvoje vrijeme dolazi.