Keno molim te reci mi koliko dana treba da cekam da mi vrate pare sto su mi skinuli (paypal)- vec je proslo 4 dana?
Hvala
Moderator: anex
Moze, ja mislim prebacis sa paypala na moneybookers, i onda sebi na racun. A valjda da bi mogao primiti novac na paypal, moze jedino da povezes paypal sa moneybookers-om - tako nekako, nisam jos probaoeldžo wrote:Ej, zbavio sam sebi ovu Visa Electron karticu, otvorio PayPal i verifikovao. Eh sad, ima li kakve mogućnosti da moja lova sa paypala stigne u moj džep ?
Ja cisto sumnjam da uopce mozes povezati moneybookers sa ebayom, jer ebay ide preko paypal-a; s druge strane, moneybookers ne mozes povezati s paypalom ( opet, koliko ja znam ), a preko paypala ne mozes primati novac u BiH.shiljak wrote:imam u funkciji paypal, i sad moneybookers moram da verifikujem (ono preko izvoda).. To bi trebalo uskoro doci. Sta dalje moram da uradim kako bi povezao moneybookers sa ebay-om, ili moneybookers sa paypalom... kako to vec ide.. (da mogu primati novac)
Moze samo Moneybookers na MoneybookersEborg wrote:Ček, da li ti se mora platiti Moneybookersom ili može neko platiti Paypalom a ti da dobiješ na Moneybookers?
I koliko su ljudi voljni da koriste taj servis?
nisam josEborg wrote:Jesi li to prodao već nešto?
Pa shiljak LinkEborg wrote:Ajde, ako bude prva prodaja javi pa da vidimo šta i kako.![]()
BTW, kako si kontao za shipping, kako si izračunao? Ono na stranici BH Pošte je malo konfuzno.