Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
StupskaBitanga wrote:Rodila majka rumenka
A da napišemo spisak propalih neostvarenih projekata i onih koji su blago rečeno konfuzni
Cipele u domu zdravlja Otoka
Bolje da je sex shop otvorio
Cipele...koji dom ba???...
Rodila majka sina koji ismijava neciji izgled, jos bolje odgojila..
StupskaBitanga wrote:ko se kome ruga? Niko nikom
Kad sam zadnji bio u tom zdravlju uredno je bio izlog sa ženskom obućom
Bilo bi dobro da nam objasnis kakve veze JU Domovi Zdravlja KS imaju sa opcinom, posebno njihovi poslovni prostori???
Ti si inace pametan decko, to su mogli izdati ovo iz Domova Zdravlja, opcina nikako, bas nikako
Da li je objelodanjeno gdje su i koliko novca su poslovni subjekti dali za obnovu Doma zdravlja Kumrovec?
Nakon afere Reket Nihad Imamović je rekao da su svi poslovni subjekti sa područja Ali-pašinog mosta dali dio novca za to?
Iako mlađahni nije bio načelnik morao je znati informacije oko toga
StupskaBitanga wrote:Da li je objelodanjeno gdje su i koliko novca su poslovni subjekti dali za obnovu Doma zdravlja Kumrovec?
Nakon afere Reket Nihad Imamović je rekao da su svi poslovni subjekti sa područja Ali-pašinog mosta dali dio novca za to?
Iako mlađahni nije bio načelnik morao je znati informacije oko toga
Opet nisi odgovorio na vrlo jednostavno pitanje, kakve veze opcina ili njen nacelnik imaju sa poslovnim prostorima u vlasnistvu JU Dom Zdravlja KS??????
Mozda su morali davati Damiru Hadzicu poznatom reketasu ali ne znam kakve to veze ima sa ovom administracijom ??
Nemoj bez veze da trolas i mastas, baziraj se na proste stvari iz prvog pitanja...pored svega prikazanog u prilogu, nova zgrada, nova oprema tebe zanima veza cipela i necelnika...jeben kompleks neki
pa zar ti nije odgovor na to pitanje predstavljen
Ako su Domovi zdravlja KS nadležni za poslovne prostore onda su nadležni i za obnovu objekta
Najkonkretniije
Zašto Novi Grad sebi pripisuje najveće zasluge kada je najmanje dao
Još konkretnije
Od 3 miliona za obnovu objekta Novi Grad je dao 50 hiljada u parama i ostatak oslobađanja od građevinske rente
StupskaBitanga wrote:pa zar ti nije odgovor na to pitanje predstavljen
Ako su Domovi zdravlja KS nadležni za poslovne prostore onda su nadležni i za obnovu objekta
Najkonkretniije
Zašto Novi Grad sebi pripisuje najveće zasluge kada je najmanje dao
Još konkretnije
Od 3 miliona za obnovu objekta Novi Grad je dao 50 hiljada u parama i ostatak oslobađanja od građevinske rente
Pogledas njegov program (izborni) i tamo je to prioritet, on je sve to pokrenuo i sa razlogom sebi prepisuje zasluge za to.
Meni kao stanovniku Novog Grada je drago vidjeti da neko nesto kaze i onda to uradi, to je nesto novo kod nas i vrijedno mog postovanja, tvog mozda nije ali trebas barem postovati da se to radi nakon 20 godina.
kao stanovnika Novog Grada ja koliko znam sve pripreme i to je odrađeno prije i tu je neko samo počeo započeto
on je sve to pokrenuo i sa razlogom sebi prepisuje zasluge za to.
Nije tačno i ovo apsolutno nema veze s istinom jer je prije obnove morao biti urađen projekat i sve pripreme i to nije moglo doći preko noći a oon je načelnik manje od dvije godine a radovi na obnovi doma zdravlja traju od pred kraj prošle godine pa se opasno približavamo godini dana od početka radova
StupskaBitanga wrote:kao stanovnika Novog Grada ja koliko znam sve pripreme i to je odrađeno prije i tu je neko samo počeo započeto
on je sve to pokrenuo i sa razlogom sebi prepisuje zasluge za to.
Nije tačno i ovo apsolutno nema veze s istinom jer je prije obnove morao biti urađen projekat i sve pripreme i to nije moglo doći preko noći a oon je načelnik manje od dvije godine a radovi na obnovi doma zdravlja traju od pred kraj prošle godine pa se opasno približavamo godini dana od početka radova
Nije tacno, apsolutno nije tacno i mozes to lako utvrditi...20.06.2013 su poceli radovi
Malo sam u guzvi, pa nemam vremena potanko traziti ovdje, gdje se ono moze on-line pogledati u regulacionim planovima neka cestica (k.c.xxx/xx) ? Potrebna mi je malo sira slika situacije od ove koju imam... Hvala
drndalo wrote:Malo sam u guzvi, pa nemam vremena potanko traziti ovdje, gdje se ono moze on-line pogledati u regulacionim planovima neka cestica (k.c.xxx/xx) ? Potrebna mi je malo sira slika situacije od ove koju imam... Hvala
Dobrinja bi već naredne godine trebala dobiti Sportsko- rekreacioni centar sa otvorenim bazenom, sportskim terenima za odbojku na pijesku, univerzalnu sportsku plohu, terene za tenis, te prateće sadržaje ugostiteljstva. Centar će se nalaziti u naselju Dobrinja na površini od 0,8 hektara, između rijeke Dobrinje i Osnovne škole Ćamil Sijarić i uz objekt Gimnazije.
Dobrinja bi već naredne godine trebala dobiti Sportsko- rekreacioni centar sa otvorenim bazenom, sportskim terenima za odbojku na pijesku, univerzalnu sportsku plohu, terene za tenis, te prateće sadržaje ugostiteljstva. Centar će se nalaziti u naselju Dobrinja na površini od 0,8 hektara, između rijeke Dobrinje i Osnovne škole Ćamil Sijarić i uz objekt Gimnazije.
zanimljivo… ne vodi se žustra rasprava…ne vidim veliki broj negodovanja… kao što bi na ovoj istoj temi za objekat na suprotnoj strani petlje? što li? hipokrizija, pa to ti je…
ma bjaži, ba…
kako ne smeta?
smeta na isti način ko što je smeto onaj (sakralni) objekat na suprotnoj strani--- oba smetaju isto… preblizu su i ako ništa smanjuju "umjetnicki dojam"…
ali ovaj novi nije sakralni objekat, pa se ne mogu niti ko hoce traktate pisat…