Ordinacija u HAdzicima..
Cak i oni koji imaju fobiju ... grr... kod nje
Moderator: anex
zdravo zanima zanima me da li se na stomatologiji radi operacija recesije gingive,Alive wrote:Takodje za sve koji zele da poprave neki zub, promijene stare plombe, skinu kamenac takodje sve se radi na Stomatologiji na studentskim vjezbama. Ako neko zeli javite se meni na pm. pa sredimo sve
mozes li mi molite reci da li trepa uputnica ukoliko zelimo na stomatologiju ja bih trebala na pregled kod parodontolog ali me sad zbunjuje da predhodno treba uputnica od stomatologa s obzirom da ja idem kod privatnog a imam ovjerenu knjizicump3problem wrote:Ja sve zube uradila na studentskim vježbama, drugarici trebao pokusni kunic, ja joj vjerovala, nemam za sada nikakvih problema s tim zubima koje sam kod nje radila.
Ali imam s drugim, koje sam radila kod svog stomatologa i po 50 mi je uzimao za popravku![]()
Moram pod hitno zubaru! Nit znam kome ću, nit šta ću. Imam i knjižicu, a mrzi me davati pare privatno kad svaki mjesec svakako platim za zdr. osiguranje.
AdiSecibovic wrote:Evo i ja da se ubacim, prije 2 godine sam uradio zube kod privatnika i sve je ok bilo medjutim danas mi ispadne plomba ova jedna (fol permanenta....) i sada trebam to opet rijesiti, znaci samo plomba nista rad na zubima. Kod kojeg stomatologa otici?
Ne boli, ja sam nedavno jednu, bila je 40 km.Joker88 wrote:je li iko mijenjao "crne" plombe za bijele (one na 6-ticama)?
boli li, koliko kosta?
Hvala , onda cu i ja uskoroPerdita_Durango wrote:Ne boli, ja sam nedavno jednu, bila je 40 km.Joker88 wrote:je li iko mijenjao "crne" plombe za bijele (one na 6-ticama)?
boli li, koliko kosta?
Bijah neki dan kod Pirovica i vidjoh da ti je vadjenje 20KM. Sad cijena za lijecenje zavisi sta je u pitanju, najbolje odi izvadi i neka ti pregleda, pregled i slikanje je svakako besplatno.blonda wrote:Ako neko zna koja je cijena vadjenja i popravljanja zuba kod dr. Pirovića neka javi...Evo kanim se vec dvije sedmice da odem