AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#926 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

Neelix wrote:kakve razlike za milan ima to jel real ili city ponudio pare?

bureke, sjecam se prije par god. da je raul sam kukao sto ne igra i prijetio upravi da ce otici, tako da, iako je cijelu karijeru u realu, i postujem ga kao igraca, za mene nije "jedan od onih" :)
Nisam simpatizer Reala,chak se mozhe reci da imam odredjeni animozitet prema njima i njihovoj istoriji :D ,ali ako se ne varam,Raul je bio u belaju sa tadashnjim trenerom jer ga je drzhao na klupi zbog loshe forme,pa je i uprava spominjala prodaju,a on sam izjavio da se ne vidi ni u kojem drugom klubu.A mozhda sam samo malo i pobrkao,ne sjecam se bash svega...godine,ne zamjeri! :D
ibizza

#927 Re: AC Milan

Post by ibizza »

bureke, sjecam se prije par god. da je raul sam kukao sto ne igra i prijetio upravi da ce otici, tako da, iako je cijelu karijeru u realu, i postujem ga kao igraca, za mene nije "jedan od onih" :)
i ja mislim da nije jedan od onih...ja se ne sjecam da je za njega neko davao velike pare...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#928 Re: AC Milan

Post by Admir_1984 »

Po meni ima veze, jel ce pritisak od strane navijaca i medija biti puno veci ako ga prodaju cityu, klubu koji nema trofeja preko 50 godina, za razliku od reala o kojem uopce ne treba pisati puno. Mislim da bi veliko ponizenje bilo za Milan kao klub da su ga prodali englezima, klub koji je do juce bio u drugoj ligi, uzima jednog od najboljih igraca svijeta, u najboljim godinama od strane kluba koji je 10 svjetlosnih godina ispred citya
Neelix

#929 Re: AC Milan

Post by Neelix »

nema to nikakve veze apsolutno, pare su pare od koga god dolazile. mogli su ga i sarajevu prodat vala :D ista bi reakcija bila.

najveci negativni publicitet je po meni u ovom svemu imao berluskoni, jer su kruzile price da on "gura" kaku da pristane, da bi se opario.
lerdi

#930 Re: AC Milan

Post by lerdi »

Image
Borej

#931 Re: AC Milan

Post by Borej »

ne volem bash zabarski fudbal ni klubove ali ovdje je na prvom mjestu Totti, koji prisato na manju platu da bi se klub mogao pojacat, tacnije platit jos nekog kvalitetnog igraca, i da mogao je otici u neki od velikih domacih ili europskih klubova i svake godine igrate ligu prvaka ali nije ostao je u Romi, ocigledno zbog ljubavi, a sebi uskratio veca primanja i vecu eurposku karijeru, u romi moze samo sanjat o tituli lige prvaka, ovdje bi se mogao spomenut i Gerard koji odbio mnogo love, nije otisao iz kluba ni kada ih nije bilo u ligi prvaka, kapa dole i Del Pieru koji je igrao u drugoj ligi.
za platu koju mu je nudi city sedmicnu/mjesecnu platu mislim da bi Kaka otisao u Real ali u Realu mu to nikad nisu nudili, borio bi se za sve titule i imao puno vecu zaradu, ja ne znam da bi to neko odbio. real spreman platit veliko obestecenje ali Kaka time ne dobija puno vishe nego u Milanu. malo je ljubavi u profesionalizmu...
Neelix

#932 Re: AC Milan

Post by Neelix »

hajmo malo ohanut sa tim "zabari", "cetnici", "ustase", "balije", i slicne nacionalne oznake na podforumu fudbal, da ja ne bi zooma ćazima ćatića prizivao :D
Borej

#933 Re: AC Milan

Post by Borej »

to te vrijedja....zabole me i za tobom i cetnicima i zoomom i zabarima... :D i dovodit u kontekst cetnike i zabare je deplasirano i k tomu jos prijetit zoomom, ma jak je taj milan.... :D
boston_c

#934 Re: AC Milan

Post by boston_c »

Image

Lijepo, nema šta... Samo se vidi da je čo'ek izmoren...nije ni njemu bilo lako...
burek_in_space

#935 Re: AC Milan

Post by burek_in_space »

boston_c wrote:
Lijepo, nema šta... Samo se vidi da je čo'ek izmoren...nije ni njemu bilo lako...
Shto se tiche odanosti klubu :thumbup: ,a shto se tiche fotke..mozda samo nije fotoslikichan! :D
JThomas

#936 Re: AC Milan

Post by JThomas »

Image

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
rIder

#937 Re: AC Milan

Post by rIder »

AC Marketing.......
Neelix

#938 Re: AC Milan

Post by Neelix »

cuj ovog navijaca :D

treba znati da se rIder ponosi izgovorom za karakter kakav ima ibrahimovic :D

otud ova zajedljivost :D
rIder

#939 Re: AC Milan

Post by rIder »

Adrianooooooooo :oops:

Priznaj neelix da ti je materaci od berlina 2006 idol :D
Lakat Jebić

#940 Re: AC Milan

Post by Lakat Jebić »

zoom66 wrote:
Neelix wrote:hajmo malo ohanut sa tim "zabari", "cetnici", "ustase", "balije", i slicne nacionalne oznake na podforumu fudbal, da ja ne bi zooma ćazima ćatića prizivao :D
budite mirni na suncu forumskog neba
banovicko vas nece grijati k'o ovo nase
gorke su kore banovickog hljeba
steta je ljudi raketom da vas strase... :cry:

:P

to je santic, probaj nesto iskombinovat s onom "Boze, evo na sedzdu ti padam" :-)
Neelix

#941 Re: AC Milan

Post by Neelix »

rIder wrote:Adrianooooooooo :oops:

Priznaj neelix da ti je materaci od berlina 2006 idol :D
i njih dvojica su inace poznati kao ljudi koji bi uradili isto sto i Kaka :P

gluho bilo da mi je idol. uporedi odbrambenog igraca kao on, sa odbrambenim igracem kao sto je maldini. sve ce se samo kas'ti :) ako ne kontas :D jedan je aristokracija, drugi je kockastoglavi nabildani celavi vozac g2d :D

a sto se tice te utakmice, nije uradio nista posebno sto se ne desava u svakoj drugoj utakmici, s tim da je onaj zhivcho popizdio :D
pirmin

#942 Re: AC Milan

Post by pirmin »

Sta je sa jedinim pravim navijacem AC Milana u BiH - Eduom? :D
boston_c

#943 Re: AC Milan

Post by boston_c »

Danas u pobjedi Milana od 5:1 300-ti gol Pippa u profesionalnoj karijeri!! Svaka čast majstore, ovakav igrač kao on nije nikad postojao i teško da se pojavi neko kao on u skorije vrijeme, nogometno čudo. Forza Superpippo!! :D :D
drama

#944 Re: AC Milan

Post by drama »

boston_c wrote:Danas u pobjedi Milana od 5:1 300-ti gol Pippa u profesionalnoj karijeri!! Svaka čast majstore, ovakav igrač kao on nije nikad postojao i teško da se pojavi neko kao on u skorije vrijeme, nogometno čudo. Forza Superpippo!! :D :D

ja se iskreno nadam da nece :D :D
experiment

#945 Re: AC Milan

Post by experiment »

Al frljavijeg gola još nisam vidio :D doduše jedno 280 mu je takvih bilo :-D

eo ga http://www.sport.ba/tekst/1/153

izgleda se sad Kako opet povrijedio ... :shock:
Epitop

#946 Re: AC Milan

Post by Epitop »

Igrač odluke Pipo legenda, da je samo još takvih "frljavih" napadača. :thumbup:
Neelix

#947 Re: AC Milan

Post by Neelix »

SuperPippo zabio 2 za vodstvo Milana od 2-0 na poluvremenu :)
Image
Sounder

#948 Re: AC Milan

Post by Sounder »

Ima li gdje na internetu milan juventus prenos?
TheMule

#949 Re: AC Milan

Post by TheMule »

Sounder wrote:Ima li gdje na internetu milan juventus prenos?

Sta ce ti kad bi zaspo da si ono gledo. Prosjek godina Milanovih igraca juce je bio 32,74. Na sto spadose majko mila...
Sounder

#950 Re: AC Milan

Post by Sounder »

Svako je rekao da je super utakmica bila...a sta drugo na poslu da radim nego da gledam tekme?
Post Reply