Brcko ;-)
- Michun
#926 Re: Brcko ;-)
Jebaji ga...oduvijek sam bila neshvacena

- maccarona
#927 Re: Brcko ;-)
hebaji ga
svakakvih nas ima
cta ima kod kuce
cta ima kod kuce
- Michun
#928 Re: Brcko ;-)
U mene ili u nas kuci
U mene nista, bezze, radno, sve po starom.
U nas kuci nikako da proljepota, vjetar nosi sve, ja cu ubrzo mota
U mene nista, bezze, radno, sve po starom.
U nas kuci nikako da proljepota, vjetar nosi sve, ja cu ubrzo mota
-
district-beg
#929 Re: Brcko ;-)
halo ljudi, zene...evo mene, nije me bilo godinama, umrla mi memorija bila, tahmet joj dusi, pa se nisam javljo dok nije prosla ceteresnica
hajte dijasporasi ba 'vam, nigjde zive duse u gradu...doduse, neki dan sam vidio dvoje ljudi na trgu, to je posljednji put zabiljezeno aprila 1992., et...pa vi vi'te
hajte dijasporasi ba 'vam, nigjde zive duse u gradu...doduse, neki dan sam vidio dvoje ljudi na trgu, to je posljednji put zabiljezeno aprila 1992., et...pa vi vi'te
- maccarona
#930 Re: Brcko ;-)
ne prepadaj nas sejtane
ozbiljno ti ka'em 
- new_jazzWa
#931 Re: Brcko ;-)
Lijepo vrijeme u Ceskoj,a ja kradem malo firmi internet. Inace se nista ne desava...Ono sto me boli je sto nisam mogla dobit odmor da dodjem za maj,uhhh...Jest da ne jedem janjetinu ali bih voljela na Ficibajer...Nadam se ste mi svi dobro i zdravo.Ljubac svima,posebno macci,infetu i beGetu
- Furby
#932 Re: Brcko ;-)
Poz selo Brcko 
-
district-beg
#933 Re: Brcko ;-)
ejs, jesi pametan 
- maccarona
#934 Re: Brcko ;-)
beze, kako skola
zivota?

-
district-beg
#935 Re: Brcko ;-)
ma sve u dure, nea proGlema...malo se mucim ovo pred kraj, al dobro je, valjda prezivim..hajd ba, izjadacu ti se kad dodjes, skupimo se mi sa-xi i hodamo po ficibajeru, da vi's staze sto nam je djapo napravio pored save, ih 
- maccarona
#936 Re: Brcko ;-)
dobro, dobro
okupi nas sve troje

-
district-beg
#937 Re: Brcko ;-)
heheh...ima i onaj politicar nakav hihi...ma nije ba, doci ce i ona cehinja, neki dan nam je obecala jedan dan na brodici...idemo savom do beograda 
- maccarona
#938 Re: Brcko ;-)
obecala je i meni
a pravac vam je ....

-
district-beg
#939 Re: Brcko ;-)
ma hajd ba, nea veze...ako ti ne stima, mozemo i do turske
umrla nam kona nudzejma
et, nek znas 
umrla nam kona nudzejma
- janje_
#941 Re: Brcko ;-)
u nadolazeci petak i subotu, generacija bez kompasa (rock band iz srebrenika) svira u brcanskom pub-u.. kako ne prepustam koncerte GBK, sumnjam da ce i ovaj put biti drugacije.. pa eto, zainteresovani, bujrum na dobru svirku..
-
district-beg
#942 Re: Brcko ;-)
heheh, hajd ba sta si se razalostila, ionako je ne znas...ne znam je ni ja...ustvari, nije ni umrla, tacnije- ne postoji
eto, sad se razrahati

- maccarona
#943 Re: Brcko ;-)
joj kako cu ja tebe izlemat 
-
fukara_tz
#944 Re: Brcko ;-)
Brčko: 16-godišnjica stradanja civila na mostu
Oko hiljadu članova obitelji nestalih, nasilno odvedenih i ubijenih Brčaka odalo počast civilnim žrtvama...
30.04.2008. 16:40
Oko hiljadu članova porodica nestalih, nasilno odvedenih i ubijenih brčanskih Bošnjaka i Hrvata, predstavnici pojedinih nevladinih udruženja i političkih stranaka, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na mostu Brčko-Gunja te simboličnim bacanjem cvijeća u rijeku Savu, odali su počast civilnim žrtvama ubijenim na današnji dan prije 16 godina.
Predsjednica Udruženja obitelji nestalih, nasilno odvedenih i ubijenih Bošnjaka Brčko distrikta BiH Zumreta Džaferović prisutne građane je upoznala šta se to događalo na današnji dan 1992.godine.

Ona je zatražila od nadležnih institucija Brčko distrikta i države BiH da se više angažiraju oko zločina počinjenog na brčanskom mostu te da otkriju i procesuiraju počinitelje.
Srpske snage su 30. travnja 1992. u ranim jutarnjim satima eksplozivom srušile most zajedno s većom skupinom civila koja je iz Hrvatske ulazila u BiH.
Tačan broj stradalih i imena žrtava još uvijek su nepoznati.
Pretpostavlja se da je tog jutra na mostu bilo preko stotinu civila među kojima znatan broj žena i djece čije su dijelove tijela toga jutra i narednih dana Brčaci nalazili po brčanskim ulicama, balkonima i krovovima stambenih zgrada.
Nekoliko dana nakon rušenja mosta uslijedila su hapšenja, zatvaranja i pogubljenja na stotine brčanskih Bošnjaka i Hrvata za čijim se tijelima i danas traga.
Autor: FENA
Oko hiljadu članova obitelji nestalih, nasilno odvedenih i ubijenih Brčaka odalo počast civilnim žrtvama...
30.04.2008. 16:40
Oko hiljadu članova porodica nestalih, nasilno odvedenih i ubijenih brčanskih Bošnjaka i Hrvata, predstavnici pojedinih nevladinih udruženja i političkih stranaka, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na mostu Brčko-Gunja te simboličnim bacanjem cvijeća u rijeku Savu, odali su počast civilnim žrtvama ubijenim na današnji dan prije 16 godina.
Predsjednica Udruženja obitelji nestalih, nasilno odvedenih i ubijenih Bošnjaka Brčko distrikta BiH Zumreta Džaferović prisutne građane je upoznala šta se to događalo na današnji dan 1992.godine.

Ona je zatražila od nadležnih institucija Brčko distrikta i države BiH da se više angažiraju oko zločina počinjenog na brčanskom mostu te da otkriju i procesuiraju počinitelje.
Srpske snage su 30. travnja 1992. u ranim jutarnjim satima eksplozivom srušile most zajedno s većom skupinom civila koja je iz Hrvatske ulazila u BiH.
Tačan broj stradalih i imena žrtava još uvijek su nepoznati.
Pretpostavlja se da je tog jutra na mostu bilo preko stotinu civila među kojima znatan broj žena i djece čije su dijelove tijela toga jutra i narednih dana Brčaci nalazili po brčanskim ulicama, balkonima i krovovima stambenih zgrada.
Nekoliko dana nakon rušenja mosta uslijedila su hapšenja, zatvaranja i pogubljenja na stotine brčanskih Bošnjaka i Hrvata za čijim se tijelima i danas traga.
Autor: FENA
- maccarona
#945 Re: Brcko ;-)
koliko se sjecam to je jeknulo negdje oko 7h....mi smo imali srece koliko smo teski
sto za mnoge ne mogu reci

brcko brcacima

brcko brcacima
- dacina_curica
#946 Re: Brcko ;-)
macci
danas vele na jutarnjim vjestima da je Brcko novi "sister city" St. Louis-a
(nema macci, kako god okrenes familija si mi
)......Brcaci sad trazite vizne olaksice (pa za Boga idete "kod sestre" u posjetu) i svi djuture kod mene na kaficu (moze i na rostilj) 
danas vele na jutarnjim vjestima da je Brcko novi "sister city" St. Louis-a
- maccarona
#947 Re: Brcko ;-)
wow sestro
sudbina prestaje da me kara
ma znala sam ja da je tu nesto u dzbunu
ja kad ti se jednom natovarim, ne idem vise curik
kazu da djeca bez dajnice imaju jako tesko djetinstvo
pa ti vidi 
ja kad ti se jednom natovarim, ne idem vise curik
- dacina_curica
#948 Re: Brcko ;-)
Pa dajnice ja sam zbog tebe maksuz kucu preuredilamaccarona wrote:wow sestro![]()
sudbina prestaje da me kara
![]()
![]()
ma znala sam ja da je tu nesto u dzbunu
![]()
ja kad ti se jednom natovarim, ne idem vise curik![]()
kazu da djeca bez dajnice imaju jako tesko djetinstvo
pa ti vidi
- maccarona
#949 Re: Brcko ;-)
odmah da se zna
ormar ne dijelim ni sa sestrom a kamoli sa nekim brcakom

-
district-beg
#950 Re: Brcko ;-)
hej ev ja se prvi prijavljujem, vo'te me odavdje! ici ce i ovaj @ifno samnom, on svakako radi na tom radiju st. luisa, i eto nas...pristavi fuka, letimo...macco dje nas cekas, da o jednom trosku?
ona cehinja nek se sama snalazi kad je bRezobrazna, vidi kako nas je zapostavila, pif..
joj kod nas danas bio 1. maj
haj dovidjenja
joj kod nas danas bio 1. maj
haj dovidjenja