Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
blackladyy wrote:ovo je mićo, ruska rasa, kazu jedina koja se da kupati, potvrđeno
odmah da ti kazem da micu MORAS kupati, a Turski Van (moj Husnija i danaskin Tito) se sam kupa :P:P:P
hehe ma njemu to ne pada tesko nekad dodje sam sjedne u kadu i ceka.. ja mu pustim vodu i on sam pokvasi sapu i umiva se
al kako sam ga neku noc pustila da ide u cure vratio se sav izgreban pa je sad na bolovanju
quote]
sada je stara 3 meseca,a ono je snimak od pre mesec dana....
prava je ludaca,znaci ne moze da miruje ni 5 min.,najbolja je kad spava
nemoj tako!!!!!
pa sada su najsladji, dok su maleni i blesavi.Sto vise stare,to su mirniji i ozbiljniji, zato iskoristi priliku da se gnjavis sa njom, da se ganjate i maltretirate.U Augustu mi stize kujica staffa, ne mogu je docekati, cim bude neka slikica, postavicu.
evo jos jedan snimak ludog staffa.Ovo se desava poslje svakog jela, i to zovemo zuta minutahttp://img531.imageshack.us/my.php?imag ... 556bb5.flv
tech10 wrote:Kod mene su sve zivotinje na jednu, a vjeverice na drugu. Koja je to napast i stetocina. Pacovcine sa slatkim okicama i barsunastim repom.
Eno ga de.Ja sam imala vjevericu koja je svaki dan dolazila da joj dam da jede.Prelijepa.Ali su je ganjale stalno neke vranetine.I nema je više sad. I s njom je otišao i taj neki doživljaj divljine koji sam voljela ovdje..
Kod mene u backyard-u zecici kolo igraju, ptice cvrkucu, stavio im kucicu sa hranom ali koja korist kada ovi gadovi dodju i sve pojedu. Ni jedna vocka od njih ne ostane. Prava su napast.
tech10 wrote:Kod mene u backyard-u zecici kolo igraju, ptice cvrkucu, stavio im kucicu sa hranom ali koja korist kada ovi gadovi dodju i sve pojedu. Ni jedna vocka od njih ne ostane. Prava su napast.
Zvuči idilično. Međutim kakva je to logika prihvatati jedan dio prirode a drugi odbacivati?Nahrani i vjeverice pa neće krast hranu drugima. I čisto sumnjam da se vjeverica može uvući u kućicu za ptice ako je rupa za ulaz mala..