Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa jos cu posumnjati da ce me raja zezati jer slusam rizzu, ako mi je cijela soba obljepljena plakatima i sto i rukama i ongama kopam da stavim koju rizzinu pjesmu na lime wire...
ako jos ostavi kakav uvrjedljivi komentar, morat cu preispitati svoje mjesto u krugu rizzinih fanova...
ovo su sigurno ona djeca sa onih strunjaca, broj 19 je svuda oko nas...
Veliki Rizzo Rose nam salje poruke koje nasi mozgovi jos uvjek ne mogu shvatiti...
Ljudi ja danas od stare trazo cvanciku, kaze ona nemam imam samo 19, ja je pogledao onako blijedo, pobjegao u sobu, skocio u krevet i pokrio se jorganom po glavi. Zbog onakvih uvredljivih komentara tipa horor pjesme Rizzo pocinje sovetu, samo ce biti postedjeni pravi fanovi. Nevjernici cuvajte se
Imao sam sličan slučaj. Danas u marketu upitam koliko košta čokolada. Kaže ona 1 KM. Nisam imao ništa sitno te joj dadoh ukrupno 20 KM. Istom ona kuca na onoj kasi i vadi mi kusur. Zaprepastio sam se kada sam vidio novčanicu
DicaTM wrote:Imao sam sličan slučaj. Danas u marketu upitam koliko košta čokolada. Kaže ona 1 KM. Nisam imao ništa sitno te joj dadoh ukrupno 20 KM. Istom ona kuca na onoj kasi i vadi mi kusur. Zaprepastio sam se kada sam vidio novčanicu
Da li je iko primijetio da su zadnje dvije cifre na registraciji 91, to je obrnuto 19 Zamolio bih ove bolje poznavaoce tog mističnog broja (ako ima takvih) da nam protumače značenje navedenog
Nisam fan Rizze ali fakat ne kontam odakle tolika mržnja prema njemu, on definitivno ne bi trebao da se bavi muzikom ali mislim da ima i gorih od njega.
letim wrote:Nisam fan Rizze ali fakat ne kontam odakle tolika mržnja prema njemu, on definitivno ne bi trebao da se bavi muzikom ali mislim da ima i gorih od njega.
DicaTM wrote:Da li je iko primijetio da su zadnje dvije cifre na registraciji 91, to je obrnuto 19 Zamolio bih ove bolje poznavaoce tog mističnog broja (ako ima takvih) da nam protumače značenje navedenog
DicaTM wrote:Da li je iko primijetio da su zadnje dvije cifre na registraciji 91, to je obrnuto 19 Zamolio bih ove bolje poznavaoce tog mističnog broja (ako ima takvih) da nam protumače značenje navedenog
Znaci da si ti jedan klasicni idiot!
a sto toliko vrijedanje, sta ti imas protiv nas rizzinih fanova, ako imas nesto protiv nas imas nesto i protiv rizze.
ha ja, zar nije tako?