Kad muskarci vole....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
burek_in_space

#926 Re: Kad muskarci vole....

Post by burek_in_space »

MmeDeLafayette wrote:
..... :lol: itekako :D :run: :bih:
Give it to me baby, a-ha a-ha! :dance: :mrgreen: :lol:
PalaSa Marsa

#927 Re: Kad muskarci vole....

Post by PalaSa Marsa »

jedna tamo wrote:Pa jesil' to ti sad i ljuta ko? :roll: :D

a nemam razloga da budem ljuta :)[/quote]
E pa onda odlicno! Samo ne kontam sto onda ima malo nervoze u tvojim postovima (nemoj da se uvrijedis) il' te puca neka kriza (koja ce proc', sam' polako) :)
MmeDeLafayette

#928 Re: Kad muskarci vole....

Post by MmeDeLafayette »

hahah :D continue to do it baby aha-aha :P :lol:
burek_in_space

#929 Re: Kad muskarci vole....

Post by burek_in_space »

MmeDeLafayette wrote:hahah :D continue to do it baby aha-aha :P :lol:
Put your hands up in the air, put your le ups :oops: hands up in the air :music2: :lol:
MmeDeLafayette

#930 Re: Kad muskarci vole....

Post by MmeDeLafayette »

ppl can fly - anything can happen 8-) 8-)
zelenashica

#931 Re: Kad muskarci vole....

Post by zelenashica »

jedna tamo wrote:

Vildana što je rekla Tasimu odmakni kad je udario onu ženu pred sudom pa tako i ja tebi...
a drago mi je da si tako sretna i da imaš divna iskustva
Hm,sad kontam ti meni "ODMAKNI" to ko ja tebe ko fol udaRam argumentima :D ama draga mani se Tasima i Vildane tu temu smo apslovirali....

a sreća ti je relativan pojam.........iskustva ko iskustva ima ih divnih i loših....ali ni jedno ni drugo ne negira ono treće :D a to je da si fkt ogorčena na muški rod,ili se barem takvom predstavljaš koće ga znati :D .....što kolega burek reko možda je jedino rješenje da daš ime,prezime,adresu :lol:
jedna tamo

#932 Re: Kad muskarci vole....

Post by jedna tamo »

zelenashica wrote:
jedna tamo wrote:

Vildana što je rekla Tasimu odmakni kad je udario onu ženu pred sudom pa tako i ja tebi...
Hm,sad kontam ti meni "ODMAKNI" to ko ja tebe ko fol udaRam argumentima :D ama draga mani se Tasima i Vildane tu temu smo apslovirali....

a sreća ti je relativan pojam.........iskustva ko iskustva ima ih divnih i loših....ali ni jedno ni drugo ne negira ono treće :D a to je da si fkt ogorčena na muški rod,ili se barem takvom predstavljaš koće ga znati :D .....što kolega burek reko možda je jedino rješenje da daš ime,prezime,adresu :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahaha jel smiješno ahahahahaha?
a što je smiješno hahahahaha
zelenashica

#933 Re: Kad muskarci vole....

Post by zelenashica »

jedna tamo wrote:
zelenashica wrote:
jedna tamo wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahaha jel smiješno ahahahahaha?
a što je smiješno hahahahaha
hahahaha
hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
jesam li dobro iskopirala ovo tvoje hahahahah :D

bona malo povuci ručnu fkt nema razloga da sve muškarce bacaš u isti koš.....ama ni naizgled nisu isti a kamoli 'nako :D ...i ok je ako i misliš da su svi isti,al nemoj bona nama koje znamo da nisu takvi prosipati šuplju :D ja kad bi živjela u ubjeđenju da su svi ne sposobni da vole,ja bi se namaH ukokala :D hebo život bez muŠka :lol:
jedna tamo

#934 Re: Kad muskarci vole....

Post by jedna tamo »

dobro zelenašice evo ja ću prva da popustim...
zelenashica

#935 Re: Kad muskarci vole....

Post by zelenashica »

jedna tamo wrote:dobro zelenašice evo ja ću prva da popustim...
ama nema potrebe da popuštaš ja ne vidim ništa loše u razmjeni mišljenja...fkt ne kužim kako misliš dostići broj mojih postova ako na svaku diskusiju opleteš "popuštanjem" :D ....bona tvoje mišljenje je tvoje....moje je moje....i to je činjenica.....ali je činjenica i to da niko nema ni isti otisak prsta a kamoli DNK-a analizu,o strukturi mozka da ne pričam,....a unutrašnjosti(čitaj duši)još manje......mislim niđe veze da su svi isti :D samo u tome je kavaka.... ;-)

opusti se......sve prođe...haman si ko i ja da te PMS drži 10 dana prije 10 dana kasnije :lol: :lol: :lol: :lol:
jedna tamo

#936 Re: Kad muskarci vole....

Post by jedna tamo »

zelenashica wrote:
ama nema potrebe da popuštaš ja ne vidim ništa loše u razmjeni mišljenja...fkt ne kužim kako misliš dostići broj mojih postova ako na svaku diskusiju opleteš "popuštanjem" :D ....bona tvoje mišljenje je tvoje....moje je moje....i to je činjenica.....ali je činjenica i to da niko nema ni isti otisak prsta a kamoli DNK-a analizu,o strukturi mozka da ne pričam,....a unutrašnjosti(čitaj duši)još manje......mislim niđe veze da su svi isti :D samo u tome je kavaka.... ;-)

opusti se......sve prođe...haman si ko i ja da te PMS drži 10 dana prije 10 dana kasnije :lol: :lol: :lol: :lol:

al je ovo takmičenje pa ja trebam da dostižem tvoje postove?
a to popuštanje sam napisala nebaš u bukvalnom smislu......
i svi su isti...
zelenashica

#937 Re: Kad muskarci vole....

Post by zelenashica »

jedna tamo wrote:
zelenashica wrote:

al je ovo takmičenje pa ja trebam da dostižem tvoje postove?
a to popuštanje sam napisala nebaš u bukvalnom smislu......
i svi su isti...
ama ono gore je bila šala...jao jes ti čudna :D

i nisu svi isti.........šta'š sad :P
jedna tamo

#938 Re: Kad muskarci vole....

Post by jedna tamo »

i nisu svi isti.........šta'š sad :P [/quote]

nisu normalno da nisu...jedan ima plave oči drugi crne treći zelene, opet ima ih sa dužom kosom kraćom....neki su niži neki viši...i tako nisu isti ....neki su pametniji neki gluplji.....
al nijedan nije sposoban da voli....
zelenashica

#939 Re: Kad muskarci vole....

Post by zelenashica »

jedna tamo wrote:i nisu svi isti.........šta'š sad :P

nisu normalno da nisu...jedan ima plave oči drugi crne treći zelene, opet ima ih sa dužom kosom kraćom....neki su niži neki viši...i tako nisu isti ....neki su pametniji neki gluplji.....
al nijedan nije sposoban da voli....[/quote]
:shock: e ti fkt imaš žestog oblik defekta prema muŠkima:D ...a jesi li se možda zapitala da nije do tebe,znaš li ti da voliš :-) :-) :-)
HAVANA

#940 Re: Kad muskarci vole....

Post by HAVANA »

:shock: Ovo nakav jeben PMS :lol:
zelenashica

#941 Re: Kad muskarci vole....

Post by zelenashica »

HAVANA wrote::shock: Ovo nakav jeben PMS :lol:
moja ti HAVANA.... znaš li da sam imenovana za tvog portaprola :D a pošto ja ne volim da palamudim u prazno ja rekla da sam ti ljuBaFnica :D hoš me sad razbit ko zvečku :D
HAVANA

#942 Re: Kad muskarci vole....

Post by HAVANA »

Hajmo ženeeeeeee,branite muški rod od bezobzirnih nasrtaja jedne tamo :lol:

LjubaFnice moja :D ,ja žene ne tučem.Ja žene volim. :lol: :skoljka:
zelenashica

#943 Re: Kad muskarci vole....

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:Hajmo ženeeeeeee,branite muški rod od bezobzirnih nasrtaja jedne tamo :lol:

LjubaFnice moja :D ,ja žene ne tučem.Ja žene volim. :lol: :skoljka:
e vidiš u ovome i jest caka.ona tvrdi da vi to ne znate.... :D moš mislit logike :lol: :lol: :lol:
žena

#944 Re: Kad muskarci vole....

Post by žena »

ja nesto ne vjerujem da muski rod moze volit,eto...ne znam sto,ali ne vjerujem,njima je samo sex na pameti...brate slatki... :D
jedna tamo

#945 Re: Kad muskarci vole....

Post by jedna tamo »

žena wrote:ja nesto ne vjerujem da muski rod moze volit,eto...ne znam sto,ali ne vjerujem,njima je samo sex na pameti...brate slatki... :D

ma nije više ni sex....već jednostavno ima tu puno toga više....oni su jednostavno takvi....ja ja i samo ja...misle da se svijet vrti oko njih....kao mi žene samo gledamo da se udamo, da nekoga iskoristimo a u suštini žene uvijek pate...
andrija2007

#946 Re: Kad muskarci vole....

Post by andrija2007 »

jedna tamo wrote:
žena wrote:ja nesto ne vjerujem da muski rod moze volit,eto...ne znam sto,ali ne vjerujem,njima je samo sex na pameti...brate slatki... :D

ma nije više ni sex....već jednostavno ima tu puno toga više....oni su jednostavno takvi....ja ja i samo ja...misle da se svijet vrti oko njih....kao mi žene samo gledamo da se udamo, da nekoga iskoristimo a u suštini žene uvijek pate...
Da, kao patike.
scorpion7

#947 Re: Kad muskarci vole....

Post by scorpion7 »

jedna tamo wrote:

Bice da je kakav dobri Bosnjo dobro usi iscupo,zapalio pljugu i nestao :D :D :D
HAVANA

#948 Re: Kad muskarci vole....

Post by HAVANA »

:shock: :? :lol:

A ovih dernek.ba,aqua,bazeni,bosna i atila razmišljanja sa primjesama turbo folk općenja :lol:
Polako djeco draga :D mazite se,pazite a sexa će biti.Polako,interesantnije je. :D

JThomas

#949 Re: Kad muskarci vole....

Post by JThomas »

al pazi ove formulacije, "ja nešto ne vjerujem"... :lol:
žena

#950 Re: Kad muskarci vole....

Post by žena »

naravno da ne vjerujem,puna sam nepovjerenja prema muskom rodu,nist...,dobro skoro nista lijepo od njih nemoš dobit :D
Post Reply