Give it to me baby, a-ha a-ha!MmeDeLafayette wrote:
.....itekako
![]()
![]()
Kad muskarci vole....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- burek_in_space
#926 Re: Kad muskarci vole....
-
PalaSa Marsa
#927 Re: Kad muskarci vole....
jedna tamo wrote:Pa jesil' to ti sad i ljuta ko?![]()
a nemam razloga da budem ljuta
E pa onda odlicno! Samo ne kontam sto onda ima malo nervoze u tvojim postovima (nemoj da se uvrijedis) il' te puca neka kriza (koja ce proc', sam' polako)
-
MmeDeLafayette
#928 Re: Kad muskarci vole....
hahah
continue to do it baby aha-aha

- burek_in_space
#929 Re: Kad muskarci vole....
Put your hands up in the air, put your le upsMmeDeLafayette wrote:hahahcontinue to do it baby aha-aha
![]()
-
MmeDeLafayette
#930 Re: Kad muskarci vole....
ppl can fly - anything can happen

-
zelenashica
#931 Re: Kad muskarci vole....
Hm,sad kontam ti meni "ODMAKNI" to ko ja tebe ko fol udaRam argumentimajedna tamo wrote:
Vildana što je rekla Tasimu odmakni kad je udario onu ženu pred sudom pa tako i ja tebi...
a drago mi je da si tako sretna i da imaš divna iskustva
a sreća ti je relativan pojam.........iskustva ko iskustva ima ih divnih i loših....ali ni jedno ni drugo ne negira ono treće
- jedna tamo
#932 Re: Kad muskarci vole....
zelenashica wrote:Hm,sad kontam ti meni "ODMAKNI" to ko ja tebe ko fol udaRam argumentimajedna tamo wrote:
Vildana što je rekla Tasimu odmakni kad je udario onu ženu pred sudom pa tako i ja tebi...
a drago mi je da si tako sretna i da imaš divna iskustvaama draga mani se Tasima i Vildane tu temu smo apslovirali....
a sreća ti je relativan pojam.........iskustva ko iskustva ima ih divnih i loših....ali ni jedno ni drugo ne negira ono trećea to je da si fkt ogorčena na muški rod,ili se barem takvom predstavljaš koće ga znati
.....što kolega burek reko možda je jedino rješenje da daš ime,prezime,adresu
hahaha jel smiješno ahahahahaha?
a što je smiješno hahahahaha
-
zelenashica
#933 Re: Kad muskarci vole....
hahahahajedna tamo wrote:zelenashica wrote:Hm,sad kontam ti meni "ODMAKNI" to ko ja tebe ko fol udaRam argumentimajedna tamo wrote:
a drago mi je da si tako sretna i da imaš divna iskustvaama draga mani se Tasima i Vildane tu temu smo apslovirali....
a sreća ti je relativan pojam.........iskustva ko iskustva ima ih divnih i loših....ali ni jedno ni drugo ne negira ono trećea to je da si fkt ogorčena na muški rod,ili se barem takvom predstavljaš koće ga znati
.....što kolega burek reko možda je jedino rješenje da daš ime,prezime,adresu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha jel smiješno ahahahahaha?
a što je smiješno hahahahaha
hahahahahaha
jesam li dobro iskopirala ovo tvoje hahahahah
bona malo povuci ručnu fkt nema razloga da sve muškarce bacaš u isti koš.....ama ni naizgled nisu isti a kamoli 'nako
- jedna tamo
#934 Re: Kad muskarci vole....
dobro zelenašice evo ja ću prva da popustim...
-
zelenashica
#935 Re: Kad muskarci vole....
ama nema potrebe da popuštaš ja ne vidim ništa loše u razmjeni mišljenja...fkt ne kužim kako misliš dostići broj mojih postova ako na svaku diskusiju opleteš "popuštanjem"jedna tamo wrote:dobro zelenašice evo ja ću prva da popustim...
opusti se......sve prođe...haman si ko i ja da te PMS drži 10 dana prije 10 dana kasnije
- jedna tamo
#936 Re: Kad muskarci vole....
zelenashica wrote:ama nema potrebe da popuštaš ja ne vidim ništa loše u razmjeni mišljenja...fkt ne kužim kako misliš dostići broj mojih postova ako na svaku diskusiju opleteš "popuštanjem"jedna tamo wrote:dobro zelenašice evo ja ću prva da popustim.......bona tvoje mišljenje je tvoje....moje je moje....i to je činjenica.....ali je činjenica i to da niko nema ni isti otisak prsta a kamoli DNK-a analizu,o strukturi mozka da ne pričam,....a unutrašnjosti(čitaj duši)još manje......mislim niđe veze da su svi isti
samo u tome je kavaka....
![]()
opusti se......sve prođe...haman si ko i ja da te PMS drži 10 dana prije 10 dana kasnije![]()
![]()
![]()
al je ovo takmičenje pa ja trebam da dostižem tvoje postove?
a to popuštanje sam napisala nebaš u bukvalnom smislu......
i svi su isti...
-
zelenashica
#937 Re: Kad muskarci vole....
ama ono gore je bila šala...jao jes ti čudnajedna tamo wrote:zelenashica wrote:ama nema potrebe da popuštaš ja ne vidim ništa loše u razmjeni mišljenja...fkt ne kužim kako misliš dostići broj mojih postova ako na svaku diskusiju opleteš "popuštanjem"jedna tamo wrote:dobro zelenašice evo ja ću prva da popustim.......bona tvoje mišljenje je tvoje....moje je moje....i to je činjenica.....ali je činjenica i to da niko nema ni isti otisak prsta a kamoli DNK-a analizu,o strukturi mozka da ne pričam,....a unutrašnjosti(čitaj duši)još manje......mislim niđe veze da su svi isti
samo u tome je kavaka....
![]()
opusti se......sve prođe...haman si ko i ja da te PMS drži 10 dana prije 10 dana kasnije![]()
![]()
![]()
al je ovo takmičenje pa ja trebam da dostižem tvoje postove?
a to popuštanje sam napisala nebaš u bukvalnom smislu......
i svi su isti...
i nisu svi isti.........šta'š sad
- jedna tamo
#938 Re: Kad muskarci vole....
i nisu svi isti.........šta'š sad
[/quote]
nisu normalno da nisu...jedan ima plave oči drugi crne treći zelene, opet ima ih sa dužom kosom kraćom....neki su niži neki viši...i tako nisu isti ....neki su pametniji neki gluplji.....
al nijedan nije sposoban da voli....
nisu normalno da nisu...jedan ima plave oči drugi crne treći zelene, opet ima ih sa dužom kosom kraćom....neki su niži neki viši...i tako nisu isti ....neki su pametniji neki gluplji.....
al nijedan nije sposoban da voli....
-
zelenashica
#939 Re: Kad muskarci vole....
jedna tamo wrote:i nisu svi isti.........šta'š sad![]()
al nijedan nije sposoban da voli....[/quote]
-
zelenashica
#941 Re: Kad muskarci vole....
moja ti HAVANA.... znaš li da sam imenovana za tvog portaprolaHAVANA wrote:Ovo nakav jeben PMS
- HAVANA
#942 Re: Kad muskarci vole....
Hajmo ženeeeeeee,branite muški rod od bezobzirnih nasrtaja jedne tamo 
LjubaFnice moja
,ja žene ne tučem.Ja žene volim.

LjubaFnice moja
-
zelenashica
#943 Re: Kad muskarci vole....
e vidiš u ovome i jest caka.ona tvrdi da vi to ne znate....HAVANA wrote:Hajmo ženeeeeeee,branite muški rod od bezobzirnih nasrtaja jedne tamo
LjubaFnice moja,ja žene ne tučem.Ja žene volim.
![]()
- žena
#944 Re: Kad muskarci vole....
ja nesto ne vjerujem da muski rod moze volit,eto...ne znam sto,ali ne vjerujem,njima je samo sex na pameti...brate slatki... 
- jedna tamo
#945 Re: Kad muskarci vole....
žena wrote:ja nesto ne vjerujem da muski rod moze volit,eto...ne znam sto,ali ne vjerujem,njima je samo sex na pameti...brate slatki...
ma nije više ni sex....već jednostavno ima tu puno toga više....oni su jednostavno takvi....ja ja i samo ja...misle da se svijet vrti oko njih....kao mi žene samo gledamo da se udamo, da nekoga iskoristimo a u suštini žene uvijek pate...
-
andrija2007
#946 Re: Kad muskarci vole....
Da, kao patike.jedna tamo wrote:žena wrote:ja nesto ne vjerujem da muski rod moze volit,eto...ne znam sto,ali ne vjerujem,njima je samo sex na pameti...brate slatki...
ma nije više ni sex....već jednostavno ima tu puno toga više....oni su jednostavno takvi....ja ja i samo ja...misle da se svijet vrti oko njih....kao mi žene samo gledamo da se udamo, da nekoga iskoristimo a u suštini žene uvijek pate...
- scorpion7
#947 Re: Kad muskarci vole....
jedna tamo wrote:žena wrote:ja nesto ne vjerujem da muski rod moze volit,eto...ne znam sto,ali ne vjerujem,njima je samo sex na pameti...brate slatki...
Bice da je kakav dobri Bosnjo dobro usi iscupo,zapalio pljugu i nestao
- HAVANA
#948 Re: Kad muskarci vole....
žena wrote:ja nesto ne vjerujem da muski rod moze volit,eto...ne znam sto,ali ne vjerujem,njima je samo sex na pameti...brate slatki...
A ovih dernek.ba,aqua,bazeni,bosna i atila razmišljanja sa primjesama turbo folk općenja
Polako djeco draga
- JThomas
#949 Re: Kad muskarci vole....
al pazi ove formulacije, "ja nešto ne vjerujem"... 
- žena
#950 Re: Kad muskarci vole....
naravno da ne vjerujem,puna sam nepovjerenja prema muskom rodu,nist...,dobro skoro nista lijepo od njih nemoš dobit