Bosanska piramida Sunca vol.2
Moderator: Chloe
-
Freelancer
Moze li iko objasniti kako to da pored tolikih otkopanih kamenih blokova i ispitanih 400-500 m tunela NIJE PRONADJEN NIJEDAN NATPIS ILI BILO STA STO LICI NA NEKI NATPIS ili barem gravuru ili sliku ?

- seljak_cojek
Aferim.ado:. wrote:i samo da vas podjetim na jedno, nemojte to nikada smetnuti s uma, biti bosancem, dobrim bosnjanom, nije stvar nacionalnih i religijskih kutijica koje postoje samo nasim glavama, biti dobrim bosnjanom to je stvar-duha. i to jesi il nisi.
- Vodenjak
Ma oni koji su to pravili tada nisu znali pisati. Ipak je to bilo prije 12000 godina.Freelancer wrote:Moze li iko objasniti kako to da pored tolikih otkopanih kamenih blokova i ispitanih 400-500 m tunela NIJE PRONADJEN NIJEDAN NATPIS ILI BILO STA STO LICI NA NEKI NATPIS ili barem gravuru ili sliku ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni su samo premjestali po nekoliko tona teske kamene gromade.
Znaci - obicni fizikaneri!
To ti nije ni osnovne bilo zavrsilo, moj ti onaj...
-
El-bosniaco
vas anti piramidase da pitam nesto , iskreno mi odgovorite
sta ste vi, srbi, hrvati ili bosnjaci ????
ako se smije znati
sta ste vi, srbi, hrvati ili bosnjaci ????
- Vodenjak
Ja licno poticem od starog naroda Inca i znam da su ta tri plemena dosla prije 1500 godina i moje pretke pobila i protjerala sa nase, zemlje!El-bosniaco wrote:vas anti piramidase da pitam nesto , iskreno mi odgovorite
sta ste vi, srbi, hrvati ili bosnjaci ????ako se smije znati
-
El-bosniaco
Novinar The New York Times-a vec treci dan na Visocici pravi reportazu o istrazivanjima fondacije. Pored silnih medija, koji su vec objavili i objavljuju, nije nesto, ali opet svaka cast
kako nije nesto, taj grad ima 18 miliona ljudi, kuces dalje
i da te pitam ludvig nesto, kad dolaze tacno egiaptski strucnjaci ??? koji dan
-
ludvig
The New York Times, salio sam se, normalno da je nesto da oni posvete tri dana pravljenju reportaze o nasoj zemlji, a nema mrtvih i ranjenihEl-bosniaco wrote: kako nije nesto, taj grad ima 18 miliona ljudi, kuces dalje
Najavljeno je vrlo brzoEl-bosniaco wrote: i da te pitam ludvig nesto, kad dolaze tacno egiaptski strucnjaci ??? koji dan
-
El-bosniaco
pitanje za sve anti-piramidase
ako strani strucnjaci arhelozi , naprimjer egipatski kazu da jest piramida
dali ce te onda povjerovati ???? imam osjecaj da ce te i tad ostat pri vashem stavu
dali ce te onda povjerovati ???? imam osjecaj da ce te i tad ostat pri vashem stavu
-
ludvig
AmerikanacVodenjak wrote:A sta je on? Srbin, Hrvat ili Bosnjak?ludvig wrote:Novinar The New York Times-a vec treci dan na Visocici pravi reportazu o istrazivanjima fondacije. Pored silnih medija, koji su vec objavili i objavljuju, nije nesto, ali opet svaka cast
- wels
Vodenjak
Bitno je da se covjeka pusti da dalje istrazuje.
I imacemo odgovor
................................................................................................................
Poceo si da mislis svojom glavom i potpuno je nebitno sta ce na kraju od svega ispasti! Bitno je da si postao kritican prema onome sto vidis i onome sto cujes.
Razlika izmedju kritike i kritizerstva je ogromna i ti samo zelis vidljive ........
.......................................
Bitno je da se covjeka pusti da dalje istrazuje.
I imacemo odgovor
- Vodenjak
Citiracu @papeta jer bi i moj stav bio slican pa i isti.El-bosniaco wrote:pitanje za sve anti-piramidase
Dakle:
A sad ti meni reci, kako ces ti postupiti ako to ne bude piramida?Iako sam u vrijeme nastanka teze, ... za vrijeme istrazivanja, i sve do ovog trenutka bio skeptik, .... sada, kada su sve nedoumice rijesene i VIDIM PIRAMIDU, ... duzan sam vam cestitati, ... ponuditi svoje izvinjenje za moje sumnje i zayebancije na vas racun. Sretno, ...
Moze?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Ako kvalifikovani egipatski strucnjaci potvrde da jeste piramida, ... ja cu vjerovati. Platite fino ovom covjeku/legendi, ... gospodinu Zahiju, da to pogleda i stvar je zavrsena. Tu nece biti greske. On se nece zajebavati sa svojim ugledom.El-bosniaco wrote:pitanje za sve anti-piramidase

Ne dovodite neke beduine da to potvrde, njima ne vjerujemo, ... lako su potkupljivi, k`o i nashi politicari.
A sada, ... ako kazu da nema govora o piramidi, sta cete vi reci ?
- wels
pape wrote:Ako kvalifikovani egipatski strucnjaci potvrde da jeste piramida, ... ja cu vjerovati. Platite fino ovom covjeku/legendi, ... gospodinu Zahiju, da to pogleda i stvar je zavrsena. Tu nece biti greske. On se nece zajebavati sa svojim ugledom.El-bosniaco wrote:pitanje za sve anti-piramidase
Ne dovodite neke beduine da to potvrde, njima ne vjerujemo, ... lako su potkupljivi, k`o i nashi politicari.![]()
A sada, ... ako kazu da nema govora o piramidi, sta cete vi reci ?
A shto ga nebi platili antipiramidashi ?
Oni se,cini mi se vishe upinju da dokazu nepostojanje piramide.
-
El-bosniaco
pa bice mi krivo, pa cu se morati pomiriti sa timA sad ti meni reci, kako ces ti postupiti ako to ne bude piramida?
Moze?
i reci , fino smo se zabavljali ovo nekoliko mjeseci
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
wels wrote: A shto ga nebi platili antipiramidashi ?
- Vodenjak
Ne diraj ih!!!!moderator wrote:Piramidos, Ludost, Ludvig i ostali: povedite racuna o svom ponasanju na temi inace ce biti koristene nepopularne mjere!
Sa-X Administrator
Prvo moraju odgovoriti @papetu i meni!
Valjda se nisu sami banovali nakon pitanja?
- seljak_cojek
i ponešto korisno naučili (ovo mislim ozbiljno).El-bosniaco wrote:pa bice mi krivo, pa cu se morati pomiriti sa timA sad ti meni reci, kako ces ti postupiti ako to ne bude piramida?
Moze?
i reci , fino smo se zabavljali ovo nekoliko mjeseci
A biće mi pravo žao ako je ne bude, ne zbog mene (što sam bio u krivu), nego što bi mnogo toga bilo drugačije.
-
forUMASH
.....Shabane dragi, sve naucnik do naucnika......wels wrote: A shto ga nebi platili antipiramidashi ?
...citajuci strucnu literaturu, do sada sam naisao na samo jedan naucni proces koji je pokusao dokazati da necega nema....u pitanju je bila situacija na Harvardu kada je vodja projekta zbog loseg rucka ispustao tihomire cijelo popodne i pokusavao dokazati ostatku tima da tihomiri nepostoje.......