Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Officer Crabtree

#926 Re: Raskid veze

Post by Officer Crabtree »

priej svega ja nisam nikakav moron...vec jako inteligentna osoba, tako da sam svjesna cinjenica i na osnovu toga se slazem...
krasno
a druga je situacija sa emocijama koje tesko, da nee kazem nikako kontrolisem, ali valjda je to tako...a treca stvar....oko ovog prigustiti i vratiti....i kada se vracao nije se vracao zbog toga, jer nije nista dobio....stavise nismo se ni poljubili uopce...sto smo imali imali smo dok je veza bila stabilna koliko toliko....a s druge strane ne kazem da nema i takvih slucajeva..da se samo vracaju zbog neobaveznog sexa...ali ovdje to definitivno niej slucaj. :zoka:
ok, jebi me postrance, al ti plačeš 2 godine nakon prekida...

dal je pitanje emocija, inteligencije il' neke ženske stvari, al što je puno puno je...

da, vraća ti se jer želi da vidi ima li tu mogućnosti... čekaj čekaj sad će mi past na um... da, želi da budete prijatelji

kvota 1.25 da ako mu ponudiš skinuće ti gaće prije nego te bude pit'o šta ima
Ljuska_u_BaklaFi

#927 Re: Raskid veze

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Ja kako me iscrpi ovaj forum to je chudo jedno :shock: sve neki inteligentni pishu a sve ja budala citam :x
Officer Crabtree

#928 Re: Raskid veze

daj malo tange sestro... :lol:

vidiš kako meni ide od ruke ovo pisanje
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#929 Re: Raskid veze

Post by Truba »

:roll: :roll: :roll: ja prije mislio pjesma ide daj malo tanges sestro :lol: :lol: :lol: u smislu izvijaj se ko tangenta :lol: :lol: :lol:

epic fail
Aurora Borealis

#930 Re: Raskid veze

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 11:49, edited 1 time in total.
7777777

#931 Re: Raskid veze

Post by 7777777 »

Boze sacuvaj sto vi mozete napadati..... :-) al nebitno...moj problem kad vec pisem po forumu...
kontakt je prekinut....i naravno da me "zeli"...cudno bi bilo da nije tako....uglavnom nebitno...ne bih polemisala o detaljima, niti se ubjedjivala dalje...ugodno vece svima :zoka: :run:
7777777

#932 Re: Raskid veze

Post by 7777777 »

;-)
Officer Crabtree

#933 Re: Raskid veze

7777777 wrote:Boze sacuvaj sto vi mozete napadati..... :-) al nebitno...moj problem kad vec pisem po forumu...
kontakt je prekinut....i naravno da me "zeli"...cudno bi bilo da nije tako....uglavnom nebitno...ne bih polemisala o detaljima, niti se ubjedjivala dalje...ugodno vece svima :zoka: :run:
a šta si ti mislila, doć ovdje i reć ja ga ne mogu prebolit' dvije godine i da ti ja kažem: to stara, daj još dvije?
PalaSa Marsa

#934 Re: Raskid veze

Post by PalaSa Marsa »

Ima emotivne raje, ima, ima. :roll: :D
kmirsad

#935 Re: Raskid veze

Post by kmirsad »

Nije problem prekinuti vezu... samo promjeniš nik, način pisanja... i počneš s drugom... :D :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#936 Re: Raskid veze

Post by Truba »

način pisanja je ko otisak prsta
kmirsad

#937 Re: Raskid veze

Post by kmirsad »

ja kad bih počeo ispravno pisati č i ć... niko me ne bi prepoznao... taman i da ostanu tačkice... :lol: :lol: :lol:
jaca2010

#938 Re: Raskid veze

Post by jaca2010 »

kmirsad wrote:Nije problem prekinuti vezu... samo promjeniš nik, način pisanja... i počneš s drugom... :D :-D

:lol: istina,kad ti nije stalo do veze,to je vrlo jednostavno.....a što kad jeste? možeš li odoljeti da joj se ne javiš,pa makar sa dr nick-om? teško.....
adda_sa

#939 Re: Raskid veze

Post by adda_sa »

prekinuli prije oko 2 sedmice, nakon godinu dana....
slomljena duhom, uzas..cak sam i trazila neke tablete, samo da prestanem da mislim i da osjecam :(
sinoc pricali, 4h...bilo bolje, razjasnili neke stvari..danas opet lose, nedostaje mi ko hljeb, koncentrisem se da ne placem...fizicki me boli u stomaku, kao da ce pukne, povrati..nesta...
Officer Crabtree

#940 Re: Raskid veze

a što ste prekinuli? :-?
adda_sa

#941 Re: Raskid veze

Post by adda_sa »

u posljednje vrijeme poceli da se svadjamo..za sve zivo..
on kad je nervozan na meni se istresao, smarao nesta o broju poruka dnevno (meni sasvim irelevantno)
mada, stvar je manje vise pukla kad su mu dosli njegovi, i radi nekih "losih proslih iskustava" ja nisam mogla da ih upoznam,,,sto me duboko uvijedilo i povrijedilo,nakon god dana...stvarno nisam mogla da vidim sta je toliki problem u tome...da bi poslije 2-3sedmice cutala i pravila se ok...i jednu noc to eskaliralo..i evo me sad..
Officer Crabtree

#942 Re: Raskid veze

et što su ti muškarci... ih kad bih ja sada koga im'o materi pokazat' đe bi mi kraj bio

dao bih ti ja svoju policijsku kapu, kad je stavim osjećam se puno bolje, al eto ne mogu daleko si
adda_sa

#943 Re: Raskid veze

Post by adda_sa »

ahahahaha
znaci slazes se, ne pretjerujem? nisam ja sad sebi nesta umislila?
koga god pitam,sastrane, sta bi pomislio uradio u takvoj situaciji...svi bi kao ja :S
ps eto sinoc kad smo pricali, rece da je razmisljao, i da vidi kako je pogrijesio of my point of view, ali eto "ne znam ja sta je on dozivjeo kad je tako jednom upetljao familiju i djevojku"...
Officer Crabtree

#944 Re: Raskid veze

a đe da znam

pazi curo, nemoj da s nekim hodaš godinu dana i kasnije razgovaraš 4 sata a da ne znaš konkretno šta te pitam:

zašto te nije htio upoznati?

a) za tvoje dobro
b) za vaše dobro
c) za njihovo dobro
d) za njegovo dobro
e) za dobro državne sigurnosti

poenta je, ako su mu roditelji neki divljaci pa mu jebu koncepciju pričama "nije ona za tebe", onda bolje da te nije ni upoznav'o...

rekoh, neko u toj fazi veze bi to morao znat', pa eto, zašto onda?
adda_sa

#945 Re: Raskid veze

Post by adda_sa »

moje tumacenje je : razlog moze biti ili se stidi mene, ili njih, ili misli da se necemo sloziti, ili da nece dobiti odobravanje roditelja za mene i obrnuto
njegove rijeci su bile : da je ranije jednom upoznao tako djevojku sa svojima, da su ga onda oni ispitivali i zapitkivali o njoj, sira familija i po carsiji..kada su prekinuli opet ispitvanja "pa kako, zasto...ovo ono"...
samo da napomenem, mi smo iz razlicitih drzava, sanse da ce ti ljudi opet da me sretnu su 1%, a to za raspitivanje po carsiji je nemoguce...
ps zaboravih, rece i kao da je poslije toga svega rekao, samo djevojku za koju je siguran da ce da zeni ce da vodi kuci...
PalaSa Marsa

#946 Re: Raskid veze

Post by PalaSa Marsa »

adda_sa wrote:moje tumacenje je : razlog moze biti ili se stidi mene, ili njih, ili misli da se necemo sloziti, ili da nece dobiti odobravanje roditelja za mene i obrnuto
njegove rijeci su bile : da je ranije jednom upoznao tako djevojku sa svojima, da su ga onda oni ispitivali i zapitkivali o njoj, sira familija i po carsiji..kada su prekinuli opet ispitvanja "pa kako, zasto...ovo ono"...
samo da napomenem, mi smo iz razlicitih drzava, sanse da ce ti ljudi opet da me sretnu su 1%, a to za raspitivanje po carsiji je nemoguce...
ps zaboravih, rece i kao da je poslije toga svega rekao, samo djevojku za koju je siguran da ce da zeni ce da vodi kuci...
Eki to, koju ce da zeni da je vodi kuci, pa nece oko kuce. Nego koja su tvoja ocekivanja od doticne osobe, pitanje je sad. :zoka:

I ne znam sto se zamaras sa njegovima ne rasciscenim racunima, ako on sam nije u stanju da ih rascisti i sl. :zoka:
Officer Crabtree

#947 Re: Raskid veze

to mu je glup razlog što si navela

samo još reci jestel' različitih i nacionalnosti (il barem vjeroispovijesti) i da privedemo dijagnozu kraju
adda_sa

#948 Re: Raskid veze

Post by adda_sa »

oboje razlicito...sto se tice toga,nikad problema nije bilo...pricao meni on o svome, ja o svoje..upoznavali se..
zasto misli da to ima veze? da ima "fobiju" od svojih radi mene? ti ljudi znaju sve o meni, nebi to bilo nikakvo iznenadjenje
Officer Crabtree

#949 Re: Raskid veze

:bih:

paaaaaaaaaaaaaaa recimo da oni ne smatraju to ozbiljnom vezom dok te ne upozna, već kad želi da te upozna s njima onda je to to

s druge strane, nabadam sad, al vidi možda ti je on lagao da je to OK, a oni njemu vadili jetru... i sad kad te trebaju upoznat onda ćeš ti vidjet da to nije uredu i on to odugovlači

da se razumijemo, sve to možda nije razlog, možda je razlog nešto tipa to što im se ne sviđa što si sa sela (ako jesi, ako nisi to je moj kompleks)

al iz principa, kao nekom kome su recimo isto tako roditelji srali oko kojekavih cura, ja joj nisam to govorio nit smatrao problelmom dok to nije počelo ulazit u ozbiljnu fazu (a upozavanje roditelja je dio toga)

jebiga, da ti budem iskren, ako ti momak nakon godinu dana zabavljanja ne može iskreno reć u čemu je fol bolje da ti nije momak (pa povrijedilo to tebe ili ne)...
Last edited by Officer Crabtree on 12/05/2010 23:04, edited 1 time in total.
PalaSa Marsa

#950 Re: Raskid veze

Post by PalaSa Marsa »

Svezat usi na masnju i kaznjavat postepeno a sigurno, jer se kaznio vec unaprijed, pa da ti skratis postupak. :D
Salu na stranu, ne odgovori ti meni na pitanje Addo. :D
Post Reply