Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da se prijavim samo..
Šta je sa sarajevskim kafićima sad
Zuji li se, hoda li se? Kako je sad? Ja od izlazaka samo nekad kod Brajlovića na uši mi više izlazi, ali moji vole..
E, sad sam postala na temi o Ilidži, sjeća li se netko kafića Baneta Berjana tamo? Ali, gdje je bio.. pojma nemam. Znam samo na Ilidži..
muha_sa wrote:-dobar dan
-kako ste
-šta ima još
-inace
djes muha kuco stara
sjeca li se neko bosanske kafane preko puta indexa mislim da se zvala behar ili tako nesto
vozdra amrice
znaš ono--sretnem jarana na ulici pa se ispitamo-u današnje vrijeme svi negdje žure pa ne može se na kafu pa ispricat i tako pricamo o svemu te onda na rastanku--šta ima još-inace
to me ponukalo da vam se danasKE tako obratim
muha_sa wrote:
eeeeeeeeeeeee MUha išo i u Slogu- Stelex-i u Rebus i u Apolo--a u dasinAgu bio inventar :D jedino nisam išo u Trasu--to je za djecurliju rezervisaTo bilo
muha_sa wrote: jedino nisam išo u Trasu--to je za djecurliju rezervisaTo bilo
Ne diraj mi Trasu. Obožavala sam to mjesto
Nikako mi nije jasno... zašto smo govorili "Idemo šizit" a ne "idemo plasati"
Ja sam u trasu isao 77 god juni juli.Islo je i onih pitomaca iz Rajlovca.KAsnije kad sam dosao u jna komandir mi bio u trasi znali se iz vidjenja.Joj Katarina da ti nisi ona crna djevojka sa naocalama lijepa ko slika ja se bio pravi zaljubio i zbog nje sam i dobio zabranu ulaska u trasu.Muskarci stanu ukrug a djevojke hodaju okolo i ja nju da izaberem za ples uzmem je za ruku a neki sto je radio u trasi se isto zaljubio i gurne me a ja ga udarim i mene istjerase i tarabu mi dadose.
sjeca li se neko bosanske kafane preko puta indexa mislim da se zvala behar ili tako nesto [/quote]
Joj behar i na spratu bilo da se sjedi drvene klupe i serdjade koliko se mogu sjetiti-Zna li neko gdje je bio bife ODMOR[/quote]
[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako si ti amrice isla u behar onda ja tebe znam.
Last edited by vrtlar on 21/12/2011 16:07, edited 1 time in total.
sjeca li se neko bosanske kafane preko puta indexa mislim da se zvala behar ili tako nesto
Joj behar i na spratu bilo da se sjedi drvene klupe i serdjade koliko se mogu sjetiti-Zna li neko gdje je bio bife ODMOR[/quote]
[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako si ti amrice isla u behar onda ja tebe znam.[/quote]
vrtlar wrote:Joj Katarina da ti nisi ona crna djevojka sa naocalama lijepa ko slika ja se bio pravi zaljubio i zbog nje sam i dobio zabranu ulaska u trasu.Muskarci stanu ukrug a djevojke hodaju okolo i ja nju da izaberem za ples uzmem je za ruku a neki sto je radio u trasi se isto zaljubio i gurne me a ja ga udarim i mene istjerase i tarabu mi dadose.
vrtlar wrote:Joj Katarina da ti nisi ona crna djevojka sa naocalama lijepa ko slika ja se bio pravi zaljubio i zbog nje sam i dobio zabranu ulaska u trasu.Muskarci stanu ukrug a djevojke hodaju okolo i ja nju da izaberem za ples uzmem je za ruku a neki sto je radio u trasi se isto zaljubio i gurne me a ja ga udarim i mene istjerase i tarabu mi dadose.
U vrijeme kad sam imala 11, 12 godina i izlazila na trasu i bila oduševljena bila sam u ozbiljnoj vezi . pa smo skupa išli šizit , i nisam koketirala sa drugim momcima
KatarinaKosaca wrote:U vrijeme kad sam imala 11, 12 godina i izlazila na trasu i bila oduševljena bila sam u ozbiljnoj vezi . pa smo skupa išli šizit , i nisam koketirala sa drugim momcima
Opa ti pravo rano pocela sizit ti si isla u predskolsku trasu.od 11h do 2 h