masalaaaaaChisum wrote:AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ jesam se napio, jeb'o me otac, da me jeb'o!
Evo mi zena stravu saljeva![]()
Sutra cemo, sutra cemo...
bolje mrtav pjan nego mrtav trijezan
masalaaaaaChisum wrote:AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ jesam se napio, jeb'o me otac, da me jeb'o!
Evo mi zena stravu saljeva![]()
Sutra cemo, sutra cemo...
helpdesk wrote:http://kurbla.blogger.ba/arhiva/2010/08/02
Možda prepoznate nekoga od 'raje' .
Da malo ispravim ovo oko Bee.whow wrote:Bea se zvao Nenad . Slazem se sa kolegom koji je predlozio da ukinemo ovu temu. Bea je mogao glumiti mangupa samo ucenicima sestog razreda onovne skole sa kojima se obicno " druzio". Covjek je bio pedofil i ludak za kojim je Jagomir plakao .rulja_20 wrote:Bea je živio u B fazi na Trgu Zavnobih-a kod škole Fatima Gunić (bivša 1. maj). pošteno da ti kažem ne znam kako se tačno zvao. upitat ću nekoga kasnije, da sad ne lupam...kako rekoh bio sam jako mlad i skoro se i ne sjećam tog idiota.
sarajlija_ba wrote: .
..
...
Znam jednu stvar a to je da su ovaj grad odbranili obični momci koji su radili od 7-3 i igrali basketa ili ganjali koke naveče.
Ovi mangupi sa asfalta su bili tu kad je trebalo ispraznit kakvu radnju ili koga maltretirat' al' su kurac maltretirali ikoga od boraca jer smo svi imali oružje.
Eto, ako mi još šta naumpadne javiću se
PapakizSarajeva wrote:sarajlija_ba wrote: .
..
...
Znam jednu stvar a to je da su ovaj grad odbranili obični momci koji su radili od 7-3 i igrali basketa ili ganjali koke naveče.
Ovi mangupi sa asfalta su bili tu kad je trebalo ispraznit kakvu radnju ili koga maltretirat' al' su kurac maltretirali ikoga od boraca jer smo svi imali oružje.
Eto, ako mi još šta naumpadne javiću se
![]()
![]()
Jeste, ali kada ti se sin rodi, pa zena pocne da predlaze ona neka novopecena pederska imena... joj kad nisam pola stana polupao od huje... al' dobro je, sve se zavrsilo kompromisom, tj. imao sam jace prijedloge. Mocnije.HAVANA wrote:Pa i ovaj je na svoju ruku. Profuro sve dosad 100 na sat i sad laganini lampe![]()
![]()
![]()
A ima fakat nesta sa tim imenima,bar sam ja uvijek o tome kontao.![]()
Najteze je bilo kad su se djeca radjala,haj zensko i nekako skonta covjek al musko imeNa sta god pomislimo ja se sjetim nekog svog tog imena
Ufff, ovaj mahnit,onaj nakav ljut,onaj dalabu totalna...(ko kad sam se kreto u akademskim krugovima
![]()
) Reko, zeno pomagaj, ti si prica bila . ImaL kakav iz druge gimnazije,fin,naocit?
Ma muka ziva.
Medjutim nista,pocela mi naKe supcice predlagat
![]()
Sjetim se mog sanjina finog,reko nema druge...(mada bila su jos dvojica koja su mi remetila sliku,sanjinovu)
i onda vidim onog kad dize oskara,za
a i on vazda fin bio...E reko zeno draga,nek se zove sanjin il danis
kad
pisulje obadva puta...
ljubi ih tata
Chisum wrote:Ma jasta... jebo malariju na sta te dijaspora napravi.Ko da svi vuku spid, sunce mu jebem. Od onih babuna od 7 i po' banki, pa do ovih mladjih. Samo zuje okolo i zivkaju.
Evo ja bio nesto trkn'o do Praga, klepio peticu u papir... pa spremam slijedeci vikend na remo. Jebes vise i festivale, i raju, i punice... odoh da se uvalim negdje u plicak, do pasa - montiram se negdje blizu kakve kafane - zaduzim shtafetu (hladnu) i jebe mi gdje ce ovaj svijet da zavrsi.
Sretan put!
vas dvojicuHAVANA wrote:Chisum wrote:Ma jasta... jebo malariju na sta te dijaspora napravi.Ko da svi vuku spid, sunce mu jebem. Od onih babuna od 7 i po' banki, pa do ovih mladjih. Samo zuje okolo i zivkaju.
Evo ja bio nesto trkn'o do Praga, klepio peticu u papir... pa spremam slijedeci vikend na remo. Jebes vise i festivale, i raju, i punice... odoh da se uvalim negdje u plicak, do pasa - montiram se negdje blizu kakve kafane - zaduzim shtafetu (hladnu) i jebe mi gdje ce ovaj svijet da zavrsi.
Sretan put!
BoBa mi je falila da mi bude ko i njima![]()
Al dobro je,nekako mi lakne ljeti...milina,gdje god udjem...sve poznate face...![]()
Sta nam ovo amrica slusa?