odlicno! hvalašatirana_ljubičica wrote:honky tonk wrote:GDJE IMA SALON DA RADE DOBRI STARI FRIZERI?
hocu vaku zuzu al da mi ne uniste kosu![]()
http://glamradar.com/wp-content/uploads ... style1.jpg
Lorenco kod bivše Estrade, stari dobri frizerimada nisu toliko stari
znam da je vlasnik sa 17 godina bio prvak na Evropskom takmičenju
Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- honky tonk
#926 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
-
mala Lana
#927 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Želim da podijelim s vama svoje iskustvo, nažalost negativno
Uglavnom, ukoliko odlučite da odete u Mango u Papagajci, zaobilazite u širokom luku mlađu djevojku koja tamo radi, ne znam kako se zove, nego tražite da vam radi ili onaj dečko ili radnica hmmm mislim Džana, žena srednjih godina.
Cura me prošli put bukvalno spržila četkom po sljepoočnici, prvo što su fen i četka bili užareni, a drugo što je cura preprepregruba. Uglavnom, ako ne želite danima da mažete Jomelop po čelu, sljepoočnici ili drugom dijelu lica, zbog običnog feniranja, dobro pazite ko će vas fenirati.
Ovo dvoje super rade, i žao mi je što se žalim na nakog iako je tema "Najbolji frizerski salon u Sarajevu", ali ovdje smo da djelimo iskustva, ako ništa negativna
Uglavnom, ukoliko odlučite da odete u Mango u Papagajci, zaobilazite u širokom luku mlađu djevojku koja tamo radi, ne znam kako se zove, nego tražite da vam radi ili onaj dečko ili radnica hmmm mislim Džana, žena srednjih godina.
Cura me prošli put bukvalno spržila četkom po sljepoočnici, prvo što su fen i četka bili užareni, a drugo što je cura preprepregruba. Uglavnom, ako ne želite danima da mažete Jomelop po čelu, sljepoočnici ili drugom dijelu lica, zbog običnog feniranja, dobro pazite ko će vas fenirati.
Ovo dvoje super rade, i žao mi je što se žalim na nakog iako je tema "Najbolji frizerski salon u Sarajevu", ali ovdje smo da djelimo iskustva, ako ništa negativna
-
nozica
#928 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Zdravo ljudi!
Zna li neko možda gdje sad radi Mirela (ne znam joj prezime) koja je radila u Šabiću kod Cheers-a?
Hvala unaprijed!
Zna li neko možda gdje sad radi Mirela (ne znam joj prezime) koja je radila u Šabiću kod Cheers-a?
Hvala unaprijed!
- glossyB
#929 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Kakav je salon IMAGE na Malti, koliko bi bilo sisanje i pramenovi?
- Slice_of_life
#930 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
nozica wrote:Zdravo ljudi!
Hvala unaprijed!
I mene ovo zanima.Zrela sam za makaze,a prijateljica kaze da je zenska super
- Slice_of_life
#931 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
http://www.image.ba/v2/index.php/cjenovnikglossyB wrote:Kakav je salon IMAGE na Malti, koliko bi bilo sisanje i pramenovi?
Tu su negdje sa cijenama,poprilicno su skupi,al valjda rade s kvalitetnijim proizvodima.Ja sam se davno sisala u Robotu,nije lose bilo,ali za manje novaca mogla sam jednako proci.To je samo moje iskustvo
-
nozica
#932 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Našla sam je! jeeeeeeeeeeeeeeeej! Preko puta Madonna frizerskog salona u ulici Mula Mustafe Bašeskije. Ženska priča sa kosom! Predivna je. Iskreno je preporučujem.Slice_of_life wrote:nozica wrote:Zdravo ljudi!
Hvala unaprijed!
-
vjetropirka
#933 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Može li mi neko preporučiti dobrog frizera za kratku kosu ?
- Angel_of...
#934 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moze li malo vise informacija? Koji tacno salon? moze i ppnozica wrote:Našla sam je! jeeeeeeeeeeeeeeeej! Preko puta Madonna frizerskog salona u ulici Mula Mustafe Bašeskije. Ženska priča sa kosom! Predivna je. Iskreno je preporučujem.Slice_of_life wrote:nozica wrote:Zdravo ljudi!
Hvala unaprijed!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#935 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
I mene zanima dje tacnoAngel_of... wrote:Moze li malo vise informacija? Koji tacno salon? moze i ppnozica wrote:
Našla sam je! jeeeeeeeeeeeeeeeej! Preko puta Madonna frizerskog salona u ulici Mula Mustafe Bašeskije. Ženska priča sa kosom! Predivna je. Iskreno je preporučujem.
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#936 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
I ja bih pp gdje radi dotična Mirela,treba mi neko ko priča s kosom.

- Angel_of...
#937 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
nema pp jos 
-
nozica
#938 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ženske, svima sam poslala pp! Nemojte se ljutiti na mene što nisam odmah
Ja volim svoju frizerku Mirelu! Imam novu zurku i super mi je i jedva čekam opet da odem

Ja volim svoju frizerku Mirelu! Imam novu zurku i super mi je i jedva čekam opet da odem
- _amy_
#939 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Zdravo,
da li se neko od vas šišao u Studiu En? Zanima me jeste li biti zadovolji i kakve su im cijene? Moja frizerka na trudnickom pa sam na belaju, trazim nekog novog jer imam bas gustu, gustu kosu i cesto se frizeri zapetljaj pa mi treba neko vjest
Naravno ako moze i broj te djevojke Mirele koje prica s kosom 
Hvala
da li se neko od vas šišao u Studiu En? Zanima me jeste li biti zadovolji i kakve su im cijene? Moja frizerka na trudnickom pa sam na belaju, trazim nekog novog jer imam bas gustu, gustu kosu i cesto se frizeri zapetljaj pa mi treba neko vjest
Hvala
-
radenska
#940 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
JA sam zadovoljna Aidom i Belmom, studio Madam. Rade bas kvalitetnim farbama.
- Ally71
#941 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Angel_of... wrote:Ne mogu da vjerujem da u citavom gradu nema frizera koji moze uraditi ombre kako treba, da pri tome jos sliku odnesete, a i ne trazite na crnu kosu plavi ombre. cccc![]()
Sto ne probas kod Karisika? Odlicno radi, ja sam vec godinaaaama kod njega, a pravi sam ters glede kose... Kaze kako moze, sta ne moze, (nadam se da mozes podnijeti istinu
ja sam vec, da ne slazem, 15-ak godina kod njega...ne bi ga mijenjala nizasta....a prosla sam s njim od duge kose, do kratke, farbanja, pramenova, ombre, ekstenzija..ne znam jel sta jos ostalo
-
heytheredelilah
#942 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Zdravo,
Kakve su cijene kod Mirele koju spominjete? Nisam prije cula za nju,ali bih voljela isprobati!
Hvala
Kakve su cijene kod Mirele koju spominjete? Nisam prije cula za nju,ali bih voljela isprobati!
Hvala
-
Zbunjena88
#943 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
E caos ljudi 
Ovako
Ja bih jako zeljela da promjenim frizuru
Ali ne znam ni sama sta bih, jel postoji u Sarajevu neki frizer koji ti moze preporuciti neku frizuru, a da te ne upropasti? Znaci samo sisanje je u pitanju.
Pozz
Ovako
Pozz
-
ediii
#944 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Interesuje me frizer koji može nešto uraditi od muške kose.
POzrebno mi je blago farbanje. Čujem da ima novi Swarckop proizvod koji postepeno prekrije sijede a i pojačava prirodnu boju kose. Znači ovo par frizera što sam pitao blage veze nemaju...
Treba mi kvalitetan frizer koji može dati savjet ...
POzrebno mi je blago farbanje. Čujem da ima novi Swarckop proizvod koji postepeno prekrije sijede a i pojačava prirodnu boju kose. Znači ovo par frizera što sam pitao blage veze nemaju...
Treba mi kvalitetan frizer koji može dati savjet ...
- Baby Jane
#945 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Jel mi moze neko reci gdje da nadjem tog nekog poznatog Elvira?
Sent from my C6903 using Tapatalk
- Better Man
#946 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Mislim da je on u Vogošći, barem je bio, a dali je još tu mu sjedište ne znam.Baby Jane wrote:Jel mi moze neko reci gdje da nadjem tog nekog poznatog Elvira?
- Baby Jane
#947 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ih
vala ne isla do Vogosce radi frizure. Navodno na Malti ima neka Senada koja isto tako dobro shisha..
- semmy
#948 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
jedino da mi bog pamet oduzme onda bi otisla da mi elvir pravi frizuru , mozda ni tada...previse naplacuje za nistaBaby Jane wrote:Jel mi moze neko reci gdje da nadjem tog nekog poznatog Elvira?
- Baby Jane
#949 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ma ja vec godinama nosim istu frizuru, bih da mi neko strucan kaze i predlozi sta i kako...cula sam da on to radi....koliko naplacuje otprilike (sisanje,farbanje)?
- semmy
#950 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
koliko znam ispod 150 km neces proci...Baby Jane wrote:Ma ja vec godinama nosim istu frizuru, bih da mi neko strucan kaze i predlozi sta i kako...cula sam da on to radi....koliko naplacuje otprilike (sisanje,farbanje)?
ako zelis promjenu, odlican savjet i dobru boju
en studio na breci, trazi termin kod ede . evo i br. 033/ 20 97 33
studi different by aki u blizini logavine tel:061/ 21 20 14
obojica su odlicni