Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Radujte se pitari ali nećete puno
Slijedeće kolo
BORAC-JEDINSTVO X
ORAŠJE-ČELIK 1
POSUŠJE-SLOBODA X
ŽELJEZNIČAR-ŽEPČE 1
VELEŽ-ZRINJSKI 1
MODRIČA-SARAJEVO 1
SLAVIJA-RADNIK X
ŠIROKI-LEOTAR 1
Ovako bi bilo idealno za nas jer slijedeće kolo idemo u Tuzlu , pa nam dolazi Čelik ; zatim idemo u Banjaluku po tri boda i dolazi nam Orašje da prezimimo na šestom mjestu možda i petom , najprije će biti da ćemo biti četvrti a na proljeće ......možda se uključimo u rat za treće mjesto
manijak1 wrote: Radujte se pitari ali nećete puno
Slijedeće kolo
BORAC-JEDINSTVO X
ORAŠJE-ČELIK 1
POSUŠJE-SLOBODA X
ŽELJEZNIČAR-ŽEPČE 1
VELEŽ-ZRINJSKI 1
MODRIČA-SARAJEVO 1
SLAVIJA-RADNIK X
ŠIROKI-LEOTAR 1
Ovako bi bilo idealno za nas jer slijedeće kolo idemo u Tuzlu , pa nam dolazi Čelik ; zatim idemo u Banjaluku po tri boda i dolazi nam Orašje da prezimimo na šestom mjestu možda i petom , najprije će biti da ćemo biti četvrti a na proljeće ......možda se uključimo u rat za treće mjesto
hahaha samo da ne bude trece ali sa donje strane tabele ))
pa ja ti ozbiljno kazem bola, a i u nas su srbin i hrvat vodje
Kazem ti luda zemlja do jaja
mada gledaj, mi smo ono lijevo orjentisani totalno pa je od nas i za ocekivati i ne identifikujemo se kao klub i navijaci sa bilo kojom nacijom. Identifikujemo se samo sa crvenom bojom i mutlinacionalnoscu sto je tradicija Veleza
Maksumić, Muharemović, Repuh, Obuća i Trivunović dobili zute kartone i nece imati pravo nastupa u sljedecem kolu... Dzakmic je dobio crveni karton... Ponisten nam je gol i nije sviran penal nad Turkovicem (ovu info dobio sam od prijatelja koji je bio na tekmi)...
strong69 wrote:Maksumić, Muharemović, Repuh, Obuća i Trivunović dobili zute kartone i nece imati pravo nastupa u sljedecem kolu... Dzakmic je dobio crveni karton... Ponisten nam je gol i nije sviran penal nad Turkovicem (ovu info dobio sam od prijatelja koji je bio na tekmi)...
Za ostale ne znam ali za maksumica to nije tacno.
On je odradio svoje kartone protiv veleza tako da sa danasnjim zutim ima jedan.
Jos uvijek smo prvi, morali smo negdje pasti. Samo mi je zao sto smo uz poraz i pravo osakaceni, sudije su nas unistile s kartonima ..imali smo par precki, jednu stativu, ponisten gol, nije nam sviran penal itd. Nisam ljut, idemo dalje...