Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Taj građanin pumpa desničare van naših granica, za razliku od te dvojice.
Evo, ovih dana je opet kod Orbana, i dobija međunarodnu pažnju, što kroz njihove manifeste, što kroz plaćene lobiste, da šire islamofobiju i priču o ugroženosti.
Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik, upozorio je da bi u Bosni i Hercegovini moglo doći do smanjenja broja hrišćana ukoliko se nastavi trend jačanja muslimanskog uticaja, uz podršku Brisela.
Sto ne kaze Orbanu da i u Becu sad u osnovnim i srednjim skolama muslimani cine 41,2% ucenika, a krscani 34,5%.
Naravno, u onim "bas razvijenim" zemljama poput Ceske, Poljske, Slovacke muslimani su svedeni na minimum, a i nije da je toliko primamljivo zivjeti tamo, za razliku od zapadnoevropslih metropola gdje populacija muslimana raste. A opet svi tako normalno zive, standard bolji od jedne Mađarske, Srbije ili Genocidne Tvorevine gdje bi mislimane pomnozili sa nulom kad god mogu.
Nece Ronhil otici u London ili Pariz pa vaziti o muslimanima kao problemu, nego i ode u ove cetnicko-nacionalisticke zemlje gdje i oma jos malo podrske. Satra se, ali neucinkovito.
banjaluka078 wrote: ↑27/11/2025 08:21
Evo, ovih dana je opet kod Orbana, i dobija međunarodnu pažnju, što kroz njihove manifeste, što kroz plaćene lobiste, da šire islamofobiju i priču o ugroženosti.
Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik, upozorio je da bi u Bosni i Hercegovini moglo doći do smanjenja broja hrišćana ukoliko se nastavi trend jačanja muslimanskog uticaja, uz podršku Brisela.
Taj građanin radi što radi godinama
Orban! lol
Orban ne dobija EU novac već dugo, i gas mu prolazi jer je Trump malo pobrkao lončiće
Anyway
spojite ovo s temom "dešavanja u entitetu RS"
jer ovaj lik je obični građanin BiH i ne treba imati svoju temu.
Osim ako nije cilj da mu se diže rejting
ko iole malo više prouči lik i djelo seljačine građanina , vidjet će da je on jedan od najzaslužnijih što u entitetu RS ima sve manje hrišćana , pogotovo Srba pravoslavaca , a sad on kao ovdje širi obmane i manipulira
QSuzi wrote: ↑29/11/2025 10:39
Ma samo spojiti temu sa onom dešavanja u entitetu šumskom
da se liku makne eskluzivnost s foruma.
i ja sam ZA , eto , valjda će moderacoja šta uraditi po tom pitanju ....ne ide ovo više ovako, eno i onaj pijandura i narkoman Aca Lukas počeo šukati prdcedniku jedInom i večnom
"Ja podršku Milorada Dodika nikada nisam tražio! On moju jeste, više puta, i dobio ju je!
Meni je žao što je Mile danas samo predsjednik jedne partije", rekao je Lukas.
QSuzi wrote: ↑29/11/2025 10:39
Ma samo spojiti temu sa onom dešavanja u entitetu šumskom
da se liku makne eskluzivnost s foruma.
i ja sam ZA , eto , valjda će moderacoja šta uraditi po tom pitanju ....ne ide ovo više ovako, eno i onaj pijandura i narkoman Aca Lukas počeo šukati prdcedniku jedInom i večnom
"Ja podršku Milorada Dodika nikada nisam tražio! On moju jeste, više puta, i dobio ju je!
Meni je žao što je Mile danas samo predsjednik jedne partije", rekao je Lukas.
Hahahhahahahahaha pa i ovaj narkoman se šprda sa medjedom
Zatim se osvrnuo i na izjave Dodika, koji ga je nazvao "lažovom" i tvrdio da ga nikada nije sreo.
- Samo ću kratko reći da su članovi njegove porodice dolazili meni na noge, sa torbama da se nešto završi. Završilo se, nisam uzeo ništa. Ako nastavi sa ovakvim bahatim ponašanjem, objavit ću javno slike i imena ko je i zašto dolazio do mene, poručio je Orić.
ko iole malo više prouči lik i djelo seljačine građanina , vidjet će da je on jedan od najzaslužnijih što u entitetu RS ima sve manje hrišćana , pogotovo Srba pravoslavaca , a sad on kao ovdje širi obmane i manipulira
eto razlog više da se spoje teme
ni njegovi ga baš plahi ne doživljavaju
samo mu se ovdje rejting diže iz nekih razloga
Visokoprepodobnom arhimandritu Metodiju i bratstvu Svete carske srpske lavre manastira Hilandar čestitam veliki i svešteni praznik i slavu - Vavedenje Presvete Bogorodice, poručio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.
Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak prenio je utiske nakon posjete Washingtonu rekavši da je glavna poruka da Dejton, vladavina prava i stabilnost u regionu ostaju čvrst okvir američke politike, dok je glavni prioritet SAD-a trenutno Južna interkonekcija.
"Podrška cjelovitoj Bosni i Hercegovini je neupitna, ali Washington uvažava Republiku Srpsku. Zbog toga je nejasno zašto Vlada i druge institucije RS još uvijek nisu otvoreno podržale prijedlog američke Vlade", naveo je Crnadak.
On je dodao da će pitanja energije širom svijeta, uključujući i našu regiju, biti u velikom fokusu američkog djelovanja, što je na IDU Forumu potvrdio i senator Dave McCormick, predsjednik Komisije za energiju, kao i drugi predstavnici Republikanske partije.
On je dodao da je Milorad Dodik prije deset dana upozoren zbog nepoštivanja svojih obaveza, kroz opomenu prenesenu preko jedne od svojih najbližih saradnica, a ne javnim izjavama senatora.
Dodiku su sankcije ukinute pod uslovom da povuče sve neustavne zakone koje je donijela NSRS što je i uradio.
Vjerovatno je dogovoreno i da se poštuje da državnom imovinom raspolaže BIH kao država zajednički.
Te sankcije je lako vratiti opet.
Dodik je to uradio zbog firmi njegove familije, koje su uvijek važnije od RS.
Narod koji ne može skontati da je lik privatizirao pola države je teško žaliti.
Izgleda da Dodikov tip su crnke poput Vulićke i Jovane violine.
Ne spominjući detalje o čemu se konkretno radi, Lukas je spomenuo da će otkriti i detalji u vezi sa Jovanom Violinom sa Pala.
- Nisam znao da ti je violiona omiljeni instrument - rekao je Lukas, uz objavu fotografija Jovane Violine.
Radi se o violinistkinji Jovani Simović sa Pala. Široj javnosti je ime ove violinistice atraktivne vanjštine postalo poznato nakon što se, povodom obilježavanja neustavnog praznika dana RS-a, slikala sa nepostojećim pasošem i registarskim oznakama tog entiteta.
skupljac_zeljeza wrote: ↑15/12/2025 12:48
Izgleda da Dodikov tip su crnke poput Vulićke i Jovane violine.
Ne spominjući detalje o čemu se konkretno radi, Lukas je spomenuo da će otkriti i detalji u vezi sa Jovanom Violinom sa Pala.
- Nisam znao da ti je violiona omiljeni instrument - rekao je Lukas, uz objavu fotografija Jovane Violine.
Radi se o violinistkinji Jovani Simović sa Pala. Široj javnosti je ime ove violinistice atraktivne vanjštine postalo poznato nakon što se, povodom obilježavanja neustavnog praznika dana RS-a, slikala sa nepostojećim pasošem i registarskim oznakama tog entiteta.