Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#926 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Posto mu je plan euro 2028 haj da istrpimo rezultate do tada pa ce mo mu onda suditi.Do tada sabur
swanfilter

#927 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by swanfilter »

luckylaka wrote: 21/11/2024 19:22 Posto mu je plan euro 2028 haj da istrpimo rezultate do tada pa ce mo mu onda suditi.Do tada sabur
Istrpili smo ih najvise na svijetu u nekoliko zadnjih godina. Niko od njih dva nova igraca nije uveo u tim.

Ako ce nam do 2028 obezbijediti dvije ekipe potencijalnih igraca, a na koje bi mogli racunati 10-15-20 godina, neka ih. Jer toga se niko ne bi prihvatio.

Kazu, kanta Barbarezu, a Spaha radi dobar posao i neka ga.

Eto, neka sutra Spahica upitaju o toj soluciji ...

A sto se plasmana tice, rezultati bi mogli doci i 2026. Sabura treba zbog ocekivanja. Posebno nakon 2014. I sve ovo se desava zbog iluzija iz 2014, a prstom se makelo nije. Osim kupovine fine zgrade NSBiH.

Ako je kome govna jesti zbog Barbareza, to je Vico. Njemu je Barbarez zadnja slamka na duzi vremenski period. Ispali li i ovu ekipu, on nema argumenata.

Dzaba mu trud oko domaceg prvenstva.
Last edited by swanfilter on 21/11/2024 19:56, edited 1 time in total.
Plavo-bijeli

#928 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

Sve vam jasni budu argumenti kad spominju da je mogao zvati Bilbiju iz naše lige a lik nije igrao godinu dana i ima 34 godine...samo da se nesto sere.
Dead Man Walking

#929 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Dead Man Walking »

Niko ovdje ne misli da je Sergej neko mega ime. Poenta je da je nama trenutni igracki kadar previse mrsav i jedina je nada da se pokusa sa ovim mladim igracima napraviti smjena generacija i za par godina mozda imati nesto, i za taj put Sergej mozda i nije los. I ako to ne bude Sergej, ko god da bude ne vidim sta bi drugacije mogao uraditi?

Evo opet pitam, da sutra dovedes nekim cudom najboljeg selektora na svijetu, koji bi to bio cilj postavljen pred njega?

Jasno je svakom da smo mi trenutno karine, ali svako sere a ne nudi alternativu. Koja nam je to druga opcija?
Logovan

#930 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Ako Barbarez ne uspije ništa, dovesti Topića. Mlad, željan selektorske pozicije, možda on uspije nešto više uraditi.
LSD

#931 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Dead Man Walking wrote: 21/11/2024 19:50 Niko ovdje ne misli da je Sergej neko mega ime. Poenta je da je nama trenutni igracki kadar previse mrsav i jedina je nada da se pokusa sa ovim mladim igracima napraviti smjena generacija i za par godina mozda imati nesto, i za taj put Sergej mozda i nije los. I ako to ne bude Sergej, ko god da bude ne vidim sta bi drugacije mogao uraditi?

Evo opet pitam, da sutra dovedes nekim cudom najboljeg selektora na svijetu, koji bi to bio cilj postavljen pred njega?

Jasno je svakom da smo mi trenutno karine, ali svako sere a ne nudi alternativu. Koja nam je to druga opcija?
Pa bili smo kar.ine i prosle godine, pod vodstvom Faruka i Save, ali se nije pricala ta prica - vec su se tjerali, sto je sasvim logicno kad nemas rezultate...a sad kad je kockar zasjeo i kad je krenuo obarati negativne rekorde, sad se okrece druga prica, sad smo odjednom kar.ine i sad treba pustiti covjeka da radi svoj posao :lol: heheh E necemo tako Dino :mrgreen:
tramvajtrojka

#932 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by tramvajtrojka »

luckylaka wrote: 21/11/2024 19:22 Posto mu je plan euro 2028 haj da istrpimo rezultate do tada pa ce mo mu onda suditi.Do tada sabur
al ovo mi je najjace daj mu tri godine da se zajebava da unisti jos jednu generaciju i da imamo jos jedne propale kvalifikacije i da se nadamo da ce 2027 biti nesto, a sta ako ne bude jer su sanse za to vise nego da uspije

svaki selektor bilo koje repke u evropi bi bio razapet da unaprijed otpise ligu nacija i kvalifikacije u kompletu samo kockaru se to gleda kroz prste
Last edited by tramvajtrojka on 21/11/2024 19:58, edited 1 time in total.
Plavo-bijeli

#933 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

A sto ga zovete kockarom?
Jel to samo zbog uvrede ili samo sto igra poker je automatski kockar?
Plavo-bijeli

#934 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

tramvajtrojka wrote: 21/11/2024 19:58
al ovo mi je najjace daj mu tri godine da se zajebava da unisti jos jednu generaciju i da imamo jos jedne propale kvalifikacije i da se nadamo da ce 2027 biti nesto, a sta ako ne bude jer su sanse za to vise nego da uspije

svaki selektor bilo koje repke u evropi bi bio razapet da unaprijed otpise ligu nacija i kvalifikacije u kompletu samo kockaru se to gleda kroz prste
Koga da unisti i na koji način da unisti ? :lol:

Eto sta smo trebali u grupi sa Holandijom, Njemackom i Mađarskom? :run:
LSD

#935 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

...
Last edited by LSD on 21/11/2024 20:07, edited 1 time in total.
LSD

#936 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Plavo-bijeli wrote: 21/11/2024 19:59

Za pocetak ne primiti 17 golova :lol: ne biti zadnja tuta u koju se svako ispisava.
Najgora smo selekcija, sa najgorom gol razlikom i sa najmanje bodova - al nista to, to je nama zadnja briga , o svemu drugom cemo srati ovdje osim o rezultatima i tabeli :lol:
Eto ti odgovor na pitanje - za pocetak ne biti najgora ekipa citavih kvalifikacija...jel to trazimo puno.
swanfilter

#937 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by swanfilter »

Sta god danas mislili o njima i cijeloj toj prici, danas bi imali Kovacevica i onog Sucica kod nas. Al imamo mi takvih pristup ...
swanfilter

#938 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by swanfilter »

LSD wrote: 21/11/2024 20:06

Za pocetak ne primiti 17 golova :lol: ne biti zadnja tuta u koju se svako ispisava.
Najgora smo selekcija, sa najgorom gol razlikom i sa najmanje bodova - al nista to, to je nama zadnja briga , o svemu drugom cemo srati ovdje osim o rezultatima i tabeli :lol:
Eto ti odgovor na pitanje - za pocetak ne biti najgora ekipa citavih kvalifikacija...jel to trazimo puno.
Kvalifikacije tek slijede. A grupa LN nama je i prvi put bila Sedmica. I tada se svijet ibretio, a zavrsili nesto bolje. Sa, kao, kvalitetnom ekipom.

Bez ovog reza bi zavrsili na dnu svakako. Samo da bi bila rahat patnja ...
luckylaka

#939 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Plavo-bijeli wrote: 21/11/2024 19:58 A sto ga zovete kockarom?
Pa covjek je profesionalni kockar kako ga drukcije zvati.Sta se sve Safetu govorilo to ne bi pas sa maslom polizao a ni drugi nisu bolje prolazili.
tramvajtrojka

#940 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by tramvajtrojka »

Koga da unisti i na koji način da unisti ? :lol:

Znaci frajer je javno rekao da ga rezultat ne zanima u LN, i u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2026e pa za sta se okupljamo da on bude bahat prema novinarima jer se on ne zeli takmiciti ni za sta
LSD

#941 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

swanfilter wrote: 21/11/2024 20:12

Kvalifikacije tek slijede. A grupa LN nama je i prvi put bila Sedmica. I tada se svijet ibretio, a zavrsili nesto bolje. Sa, kao, kvalitetnom ekipom.

Bez ovog reza bi zavrsili na dnu svakako. Samo da bi bila rahat patnja ...
Ma ja, yebo LN, nista to, te kvalifikacije su bitne samo levatima poput Njemacke, Holandije, Spanije i sl. :mrgreen:

Ne da mi se traziti sad po arhivi, al sam poprilicno siguran da nisi bio ovako blagonaklon i popustljiv prema Faruku i Savi, vec je bilo tjeranje.
Last edited by LSD on 21/11/2024 20:19, edited 2 times in total.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#942 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by izvrsni direktor »

al ovo mi je najjace daj mu tri godine da se zajebava da unisti jos jednu generaciju i da imamo jos jedne propale kvalifikacije
Znaci ti smatras da ova generacija moze se kvalifikovat na ovim kvalifikacija?!
LSD

#943 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Zasto se onda tjerao Faruk ? mogli su i njemu dati 4 godine fore i da ga trpimo :lol: ili Savi.

Sta je to kockar poseban, pa da se bas on mora trpiti ?
tramvajtrojka

#944 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by tramvajtrojka »

izvrsni direktor wrote: 21/11/2024 20:18
al ovo mi je najjace daj mu tri godine da se zajebava da unisti jos jednu generaciju i da imamo jos jedne propale kvalifikacije
Sa ovim kadrom se moze mnogo vise od bruke koju smo vidjeli sa barbarezom , kodru se otjeralo nakon dvije utakmice i manje bruke a ovaj nakom ovoliko utakmica svaka utakmica je neka bruka, raspad sistema i afera
Dead Man Walking

#945 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Dead Man Walking »

LSD wrote: 21/11/2024 19:55
Dead Man Walking wrote: 21/11/2024 19:50 Niko ovdje ne misli da je Sergej neko mega ime. Poenta je da je nama trenutni igracki kadar previse mrsav i jedina je nada da se pokusa sa ovim mladim igracima napraviti smjena generacija i za par godina mozda imati nesto, i za taj put Sergej mozda i nije los. I ako to ne bude Sergej, ko god da bude ne vidim sta bi drugacije mogao uraditi?

Pa bili smo kar.ine i prosle godine, pod vodstvom Faruka i Save, ali se nije pricala ta prica - vec su se tjerali, sto je sasvim logicno kad nemas rezultate...a sad kad je kockar zasjeo i kad je krenuo obarati negativne rekorde, sad se okrece druga prica, sad smo odjednom kar.ine i sad treba pustiti covjeka da radi svoj posao :lol: heheh E necemo tako Dino :mrgreen:
Ja od Peteva govorim da je igracki kadar los, a sada je jos i daleko gori nego tad. Niko od ovih pobrojanih selektora nije pokusao napraviti bilo kakav plan za buducnost nego de probavalo odmah nesto iskoristiti dok jos Dzeko nije otisao u pendiju, a sadasnjost je mudo marjanovo bila kod svakog.

I bmk za Sergeja neka ga sutra otjeraju, ja bih ga prvi nogirao nakon 7-0, ali pitanje i dalje ostaje, koji plan bi postavio pred selektora (kako god da se on zove) i koliko bi mu vremena dao za to, a da mu se ne yebe mater i ne tjera nakon par poraza?
Plavo-bijeli

#946 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

Pa izuzev utakmice protiv Njemačke gdje je realno bilo da primimo samo 5 a ne 7, koja utakmica je to bila ispod ili dosta ispod nasih mogucnosti ? Protiv Holandije kući, ili u gostima? Protiv Mađarske u gostima ili kući?

Pa sta si ocekivao sa ovom ekipom u onakvoj grupi, mi smo zalutali u ligu A nacija, zato smo i logicno najgori...nema niko da je zalutao osim nas...

Mislim jel to tesko shvatiti

i za kraj " :lol: :lol: :lol: :lol: " posto vidim da ga volis koristiti
Plavo-bijeli

#947 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

LSD wrote: 21/11/2024 20:21
Zasto se onda tjerao Faruk ? mogli su i njemu dati 4 godine fore i da ga trpimo :lol: ili Savi.

Sta je to kockar poseban, pa da se bas on mora trpiti ?
Kako glupo pitanje...
Hajd probaj barem sam skontati zasto pa onda se javi.
last mohicans

#948 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

Ja to od srijede trubim, zasto toliki zaokret. Nikome se vrijeme nije davalo, niti čestita prilika, da ne spominjemo Kodru koji je dvije utakmice vodio. Svi su oni imali planove i opcije, ali ih se odjebalo kao tarače istrošene. Ovaj za 8 utakmica ništa ne pokaza, hoce još kvalifikacije za SP, isto za ništa, da bi se stvorio neki tim i kostur. Ja sam pitao, ni jedan od ovih branilaca nije odgovorio, koji je garant da će napraviti ekipu i prirodno je da će 1/3, ako ne i pola ovih sadašnjih igrača otpasti do tada, sto zbog neigranja u klubu, sto nisu kalibar,
povrede i sl. Plus ako se nastavi povjerenje i nakon lošiĥ kvalifikacija za SP, sta da očekujemo od narednog selektora, 2032? Uigravanje Barabine ekipe?
Plavo-bijeli

#949 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

luckylaka wrote: 21/11/2024 20:13
Plavo-bijeli wrote: 21/11/2024 19:58 A sto ga zovete kockarom?
Pa covjek je profesionalni kockar kako ga drukcije zvati.Sta se sve Safetu govorilo to ne bi pas sa maslom polizao a ni drugi nisu bolje prolazili.
Mozes ga zvati profesionalnim poker igračem, a kockar nije, osim ako znaš nešto što ja ne znam tipa da iga slotove, rulet i ostale igre, ili da kad igra poker iskljucivo se kocka?
luckylaka

#950 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

izvrsni direktor wrote: 21/11/2024 20:18
Ja mislim da se mozemo potuci za to drugo mjesto ako svi budu spremni i vrati uvrijedjene mlade
Post Reply