Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne gleda Hayat po defaultu.
Žena voli filmove, kupili joj prošle godine Teslu 43", do tada imala guzonju.
Još uvjek nam se zahvaljuje.
Ma pokusava te etiketirati na jedan jeftin nacin.. Postali smo drustvo botova koje je izgubilo sposobnost razmisljanja.. Zaboravili ljudi zivjeti van torova..
Zar ovaj Tesla nije bio protiv svake mjere, nipodistavao Coronu, bio sumljiv prema vakcinama ili je to skroz drugi lik..
Onaj je imao velika slova doduse.
Ne gleda Hayat po defaultu.
Žena voli filmove, kupili joj prošle godine Teslu 43", do tada imala guzonju.
Još uvjek nam se zahvaljuje.
Ma pokusava te etiketirati na jedan jeftin nacin.. Postali smo drustvo botova koje je izgubilo sposobnost razmisljanja.. Zaboravili ljudi zivjeti van torova..
Ono, kada te familija pita kojim se poslom baviš, hajde im objasni šta je BOT.
Najniži oblik ljudskog postojanja, posao mu da laže. Lopuža. Lopov je pošteniji
Tesla Edison wrote: ↑22/08/2021 09:49
Oslobođenje je najveći panikbotovski medij u BiH.
Drugi mjesto je Radio Sarajevo, koji je popio i kaznu zbog panikbotovksih članaka,
Treće mjesto je FTV,
Četvrto mjesto je N1 i Nova.
I tako dalje....
Al Fortine mjere su ok, i volio bih da ih uvedu. Još žešće da budu.
Fortine mjere mogu tek kad javno objavi imena i prezimena ministara koji su se preko reda u vlastitim kabinetima vakcinisali Pfizerom, kao članove njihovih porodica i kad isti javno se izvinu građanima i podnesu neopozive ostavke i kad se svim građanima omogući da mogu birati vakcine, tj. da mogu dobiti i Pfizera. Ako ćemo gledati zakone i sve norme i deklaracije o ljudskim pravima, onda on ne može uvoditi ove mjere.
Tesla Edison wrote: ↑22/08/2021 09:49
Oslobođenje je najveći panikbotovski medij u BiH.
Drugi mjesto je Radio Sarajevo, koji je popio i kaznu zbog panikbotovksih članaka,
Treće mjesto je FTV,
Četvrto mjesto je N1 i Nova.
I tako dalje....
Al Fortine mjere su ok, i volio bih da ih uvedu. Još žešće da budu.
Fortine mjere mogu tek kad javno objavi imena i prezimena ministara koji su se preko reda u vlastitim kabinetima vakcinisali Pfizerom, kao članove njihovih porodica i kad isti javno se izvinu građanima i podnesu neopozive ostavke i kad se svim građanima omogući da mogu birati vakcine, tj. da mogu dobiti i Pfizera. Ako ćemo gledati zakone i sve norme i deklaracije o ljudskim pravima, onda on ne može uvoditi ove mjere.
Cemu pomama z tim famoznim Pfizerom meni uopste nije jasno? Prvo nova neprovjerrna tehnologija, sklepana prva vakcina na brzinu, dvije doze, evo vec ide i 3 a uskoro i 4, po svim parametrima veoma losa zastita (niti blizu levatskog marketinskog materijala), sve drzave gdje su vecinom koristene njihove vakcine opet muku muce sa zarazenim i hospitalizacijama a ljudi i dalje trce za njima? Ili sam ja blesav ili je politika gdje svi tu i mali Mujo, ko ce se zajebavat sa razmisljanjem.
Cemu pomama z tim famoznim Pfizerom meni uopste nije jasno? Prvo nova neprovjerrna tehnologija, sklepana prva vakcina na brzinu, dvije doze, evo vec ide i 3 a uskoro i 4, po svim parametrima veoma losa zastita (niti blizu levatskog marketinskog materijala), sve drzave gdje su vecinom koristene njihove vakcine opet muku muce sa zarazenim i hospitalizacijama a ljudi i dalje trce za njima? Ili sam ja blesav ili je politika gdje svi tu i mali Mujo, ko ce se zajebavat sa razmisljanjem.
Nije poenta u tome da li je Pfizer dobar ili ne, sličnog sam mišljenja mada ne smatram Pfizera uopšte lošom vakcinom. Poenta da nijedan naš političar nema pravo da donosi bilo kakvu odluku vezano za vakcine, nisu se udostojili da nabave nijednu vakcinu već samo sadaka i to je ono što i imamo i oni sad kao pametni i uvode nekakve mjere. Nisu položili ispit i trebaju da šute i da ne govore o restrikcijama vezano za nevakcinisane. Nije samo u pitanju Forto već bilo koji političar u državi, nisu ništa obezbijedili i sad prijete.
Bravo. Kada bi mi nudili vakcine Pfizer bi bio posljednji na listi. Vakciniso sam se sa AZ. Kada je tek krenula vakcinacija ogromne pare su se ulozile u marketing Pfizera, a evp na primjeru Izraela mozemo vidjeti da je ta vakcina dosta neefikasna. Imam osjecaj da ce se u buducnosti pokazati da je Pfizer bio totalni promasaj.
red evil wrote: ↑22/08/2021 13:50
Nije poenta u tome da li je Pfizer dobar ili ne, sličnog sam mišljenja mada ne smatram Pfizera uopšte lošom vakcinom. Poenta da nijedan naš političar nema pravo da donosi bilo kakvu odluku vezano za vakcine, nisu se udostojili da nabave nijednu vakcinu već samo sadaka i to je ono što i imamo i oni sad kao pametni i uvode nekakve mjere. Nisu položili ispit i trebaju da šute i da ne govore o restrikcijama vezano za nevakcinisane. Nije samo u pitanju Forto već bilo koji političar u državi, nisu ništa obezbijedili i sad prijete.
Kakve veze ima kantonalna vlada sa nenabavkom vakcina? To se obrati federalnom nivou...
Ima itekako veze..nije ih stid sadakom sto su dobile ljude da prisilno tjeraju na nesto sto nece.
Usput, vi koji ste primili drugu dozu u martu/aprilu mozete mahati usima. I za vas vrijede pravila jer niste primili 3 dozu.
red evil wrote: ↑22/08/2021 13:50
Kakve veze ima kantonalna vlada sa nenabavkom vakcina? To se obrati federalnom nivou...
Nema nikakve veze, ali to ne smeta da izjavljuju ovo:
Forto: Prva isporuka vakcina Sputnik za Kanton Sarajevo u junu
Premijer KS je na konferenciji za medije govorio o nabavci vakcina i tom prilikom je obavijestio javnost da je Vlada KS, zahvaljujući kompaniji Bosnalijek, ušla u direktne pregovore za nabavku vakcina Sputnik V, a prva isporuka očekuje se u junu
Alma Dekovic |
26.05.2021
Forto: Prva isporuka vakcina Sputnik za Kanton Sarajevo u junu
Premijer KS je na konferenciji za medije govorio o nabavci vakcina i tom prilikom je obavijestio javnost da je Vlada KS, zahvaljujući kompaniji Bosnalijek, ušla u direktne pregovore za nabavku vakcina Sputnik V, a prva isporuka očekuje se u junu
Alma Dekovic |
26.05.2021
A je li ti znas da je i federalna vlada obećala,...pa nije nabavila,..to ce ti biti odgovor...