Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O'zone wrote: ↑06/02/2021 19:58
Već peti put mi se večeras resetuje ovo smeće od EON recivera..
Odavno gore opreme nisam imao u posjedu
Zdravo O'zone,
Izvinjavamo se zbog poteškoća koje imate kao korisnik naše usluge.
Vaše podatke i opis problema, proslijedili smo kolegama u tehničkom odjelu, sa zahtjevom za detaljnu provjeru. Molimo Vas za malo strpljenja, kolege će Vas uskoro kontaktirati.
06.02. pisao sam da je ovo smeće od opreme i evo opet večeras moram da potvrdim.
Reciver večeras odlučio da sam prebacuje kanale pa onda izlazi iz EON aplikacije na main menu i to sve dok daljinski stoji na stolu i niko mu ne prilazi. i to je trajalo dok nisam popizdio i isključio ga iz struje, po ponovnom uključenju radio je dva sata normalno i onda izbaci ovo
Technicolor sa druge strane izbacuje uređaje sa WI-FI mreže nekim svojim nasumičnim redoslijedom pa ih onda sam vrati nazad.
Jel ima neki način da se ovo dovede u red ili nema?
@Telemach vaš kolega iz tehničke službe je po ovoj gore quote-iranoj prijavi zvao 07.02. u Nedjelju i nakon razgovora i neke kratke konstatacije da ima u sistemu neki prekid u radu na uređaju rekao da je dao nalog da ekipa izađe na teren i pogleda šta se dešava sa reciverom, čak se i dogovorili oko termina dolaska i eto od 07.02. do danas 20.03. nigdje nikoga.
Lp
Zdravo @"O'zone",
Proslijedili smo prmjedbu kolegama iz Tima za tehničku podršku.
Kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.
Sigurni smo da će biti riješeno.
Hvala Vam na saradnji i razumijevanju.
Zadnjih par dana EON Connect se ponaša jako čudno. Na svom "profilu" nema apsolutno nikakvih ograničenja, a opet svako malo mi preko browsera izbacuje grešku da konekcija nije sigurna... U pitanju su regularne stranice ništa "nesigurno" ,počevši od Klix foruma pa nadalje. Nakon što "prihvatim" rizik i nastavim do stranice ili mi izbaci grešku 404 server not found, ili se pojavi poruka od EON connect-a da je WiFi pauziran. Aplikaciju koristim i imam instaliranu samo ja u kući.
Luciano88 wrote: ↑20/03/2021 21:01
Zadnjih par dana EON Connect se ponaša jako čudno. Na svom "profilu" nema apsolutno nikakvih ograničenja, a opet svako malo mi preko browsera izbacuje grešku da konekcija nije sigurna... U pitanju su regularne stranice ništa "nesigurno" ,počevši od Klix foruma pa nadalje. Nakon što "prihvatim" rizik i nastavim do stranice ili mi izbaci grešku 404 server not found, ili se pojavi poruka od EON connect-a da je WiFi pauziran. Aplikaciju koristim i imam instaliranu samo ja u kući.
Ako nemas aktivnu zabranu kroz aplikaciju, klikni na Mreza - Dozvola za roditeljsku kontrolu i iskljuci tu opciju.
Rockman wrote: ↑20/03/2021 21:08
Vidno uzbuđen pregledah video klub telemah slo i srb
Jel vas imalo stid i ne pravite se da ne znate o čemu se radi
Šta je razlika? Imam i srbijanski EON, video klub je identičan kao kod Telemacha ovdje.
Nije pogledaj sezone serija
Pogledao sam i bukvalno je identično. I preko srbijanskog EON-a nedostaju iste epizode serija kao i kod nas.
Telemach BiH čak ima i jedan katalog više - Nova Plus, koji srbijanski EON nema (ako je to neka prednost).
Napiši konkretan naslov koji si vidio da nema na Telemahovom EON-u, baš me zanima.
Luciano88 wrote: ↑20/03/2021 21:01
Ako nemas aktivnu zabranu kroz aplikaciju, klikni na Mreza - Dozvola za roditeljsku kontrolu i iskljuci tu opciju.
Evo odradio sam to pa ćemo vidjeti, nadam se da će riješiti problem, tnx
Rockman wrote: ↑20/03/2021 21:18
Nedostaje sve
Sta ce vam video klub sa serijom od 4_te sezone ili sa 3 epizode od 20 i tako svaka serija
Koga vise pravite budalama.
Pa nemoj onda govoriti da to ima na drugim EON-ima kad nema. Isti su katalozi svuda. Znači da ustvari nisi ni gledao nego čisto nagađanje.
Rockman wrote: ↑20/03/2021 21:18
Nedostaje sve
Sta ce vam video klub sa serijom od 4_te sezone ili sa 3 epizode od 20 i tako svaka serija
Koga vise pravite budalama.
Pa nemoj onda govoriti da to ima na drugim EON-ima kad nema. Isti su katalozi svuda.
Benq wrote: ↑20/03/2021 21:25
Sve je isto jer ide sa istih servera.
Jedina razlika je u titlovima. Tamo su srpski, kod nas hrvatski. Vjerovatno su različiti streamovi u pitanju jer su titlovi "nalijepljeni" na video. Ali ponuda je 100% identična, iste epizode nedostaju.
P.S. Valjda se nekad sjete da to isprave.
Benq wrote: ↑20/03/2021 21:25
Sve je isto jer ide sa istih servera.
Jedina razlika je u titlovima. Tamo su srpski, kod nas hrvatski. Vjerovatno su različiti streamovi u pitanju jer su titlovi "nalijepljeni" na video. Ali ponuda je 100% identična, iste epizode nedostaju.
P.S. Valjda se nekad sjete da to isprave.
Upravo tako, i drugih razlika nema, bar ja nisam uocio a imao sam priliku porediti.
tipku video kluba na daljinskom nisam pritisnuo 3 mjeseca. kad mi neko dode u goste ko nema telemach i hoce da vidi videoklub,ja mu kazem da je to veliko sranje, a i doticni se sam uvjeri vrlo brzo.
cim istekne ugovor idem na najnizi paket ili na novog davaoca usluge, svakako imam tri dostupna
Na kojim kanalima ce biti euro, na novoj ili na SK?
Kako ce Telemach tad da se raspojasa da se euro moze gledati samo na Telemachu?
Jer pretpostavljam da nece biti na bht1?
Krenuo sam da instaliram EON Connect, cisto da vidim kako funkcioniše, međutim trenutni ruter nije podržan. Sada me zanima da li se isplati prijaviti za ovu zamjenu rutera, u smislu rada i funkcionisanja samog rutera, EON Connect mi i nije neka primarna želja? Sa ovim trenutnim sam zadovoljan, ponekad malo slabiji signal u spavaćoj sobi zbog distance, zidova i svega, ali sve u svemu okej i onda ne bih da se zeznem i dobijem relativno slabiji ruter ili nešto sl.
Admer12 wrote: ↑21/03/2021 11:56
Krenuo sam da instaliram EON Connect, cisto da vidim kako funkcioniše, međutim trenutni ruter nije podržan. Sada me zanima da li se isplati prijaviti za ovu zamjenu rutera, u smislu rada i funkcionisanja samog rutera, EON Connect mi i nije neka primarna želja? Sa ovim trenutnim sam zadovoljan, ponekad malo slabiji signal u spavaćoj sobi zbog distance, zidova i svega, ali sve u svemu okej i onda ne bih da se zeznem i dobijem relativno slabiji ruter ili nešto sl.
@Telemach
Ja bi samo da vas zamolim, ako mozete da nazovete rtv visoko, zaledila im slika ulicne kamere a ja bas u ovo doba uzivam gledajuci visocku ulicu i desavanja na istoj, dakle ako mozete da ih kontaktirate da to poprave. Zahvalan vas korisnik
Reglan wrote: ↑21/03/2021 11:47
Na kojim kanalima ce biti euro, na novoj ili na SK?
Kako ce Telemach tad da se raspojasa da se euro moze gledati samo na Telemachu?
Jer pretpostavljam da nece biti na bht1?