Alija-Tito?
- insomnia78
#926 Re: Alija-Tito?
A inace citav zapadni a bgm i podobar komad istovnog svijeta obozava komunjare
- славянин
#927 Re: Alija-Tito?
Pa nije svako tvog intelektualnog/moralnog/finansijskog statusa da moze kompleksne stvari shvatiti poput cenzurisanja kapije u tuzli kao dijela medrese - naravno od strane zlih komunista koji su sakrivali zlocine nad muslimanimasalik79 wrote:Samo plitki ljudi i ignoranti mogu takvo nesto zakljuciti.славянин wrote:
PS:Ovo je samo stav sa stranice prije , mada ako te bilo ko malo vise cita moze lako zakljuciti tvoj stav prema komunistima tj . stav istih prema muslimanima/bosnjacima koji ti potenciras
- славянин
#928 Re: Alija-Tito?
Sta kazu za muslimane ti zapadni a i dobar dio istocnoginsomnia78 wrote:A inace citav zapadni a bgm i podobar komad istovnog svijeta obozava komunjare
- bunk
#929 Re: Alija-Tito?
Pitaj gradonacelnika Londona sta o njemu misle londoncani
ili o Barak Husein Obami ameri..
Grnu redom svi na privremeni rad u Kinu ili jos bolje u S.Koreju,listom ostavljaju poslove i sve po Skandinaviji i Njemackoj ne bi li dobili svoj dio raja u komunistickim oazama na planeti
Kamo srece da nas ameri 45 poklopise ,napravise dvije baze velicine gradova i zauvijek nas kolonizirase..
Grnu redom svi na privremeni rad u Kinu ili jos bolje u S.Koreju,listom ostavljaju poslove i sve po Skandinaviji i Njemackoj ne bi li dobili svoj dio raja u komunistickim oazama na planeti
Kamo srece da nas ameri 45 poklopise ,napravise dvije baze velicine gradova i zauvijek nas kolonizirase..
- insomnia78
#930 Re: Alija-Tito?
Koje? KSA, Katar, Emirate?
- славянин
#931 Re: Alija-Tito?
Salik sta mislis ti o ovomebunk wrote:Pitaj gradonacelnika Londona sta o njemu misle londoncaniili o Barak Husein Obami ameri..
Grnu redom svi na privremeni rad u Kinu ili jos bolje u S.Koreju,listom ostavljaju poslove i sve po Skandinaviji i Njemackoj ne bi li dobili svoj dio raja u komunistickim oazama na planeti![]()
- славянин
#932 Re: Alija-Tito?
Termin koji oznacava vjersku skupinu - teinsomnia78 wrote:Koje? KSA, Katar, Emirate?
- salik79
#933 Re: Alija-Tito?
Kakvo izvlacenje iz konteksta, po obicaju... To sto ti nisi znao historiju tuzlanske Kapije, nije moj problem.славянин wrote:Pa nije svako tvog intelektualnog/moralnog/finansijskog statusa da moze kompleksne stvari shvatiti poput cenzurisanja kapije u tuzli kao dijela medrese - naravno od strane zlih komunista koji su sakrivali zlocine nad muslimanimasalik79 wrote:Samo plitki ljudi i ignoranti mogu takvo nesto zakljuciti.славянин wrote:
PS:Ovo je samo stav sa stranice prije , mada ako te bilo ko malo vise cita moze lako zakljuciti tvoj stav prema komunistima tj . stav istih prema muslimanima/bosnjacima koji ti potenciras
- salik79
#934 Re: Alija-Tito?
Nista.славянин wrote:Salik sta mislis ti o ovomebunk wrote:Pitaj gradonacelnika Londona sta o njemu misle londoncaniili o Barak Husein Obami ameri..
Grnu redom svi na privremeni rad u Kinu ili jos bolje u S.Koreju,listom ostavljaju poslove i sve po Skandinaviji i Njemackoj ne bi li dobili svoj dio raja u komunistickim oazama na planeti![]()
- славянин
#935 Re: Alija-Tito?
salik79 wrote:
Kakvo izvlacenje iz konteksta, po obicaju... To sto ti nisi znao historiju tuzlanske Kapije, nije moj problem.
salik79 wrote:
Tako ti masu stvari ne znas, a mislis da znas. Uvijek se moze nesto novo nauciti, ako si voljan poslusati/procitati.
Da, komunisti cenzurirali. Kao sto si morao (ti, doduse, nisi, ali mi jesmo) znati o "ceti djaka u jednome danu" napamet i sve o Jasenovcu (logoru), itd., a o genocidu u IB nisi ni cuo (nacuo, o nekakvom zlocinu, da, ali dalje muk i tisina).
- salik79
#936 Re: Alija-Tito?
Tacno. I to opet ne znaci da nisu imali pozitivnih stvari.славянин wrote:salik79 wrote:
Kakvo izvlacenje iz konteksta, po obicaju... To sto ti nisi znao historiju tuzlanske Kapije, nije moj problem.salik79 wrote:
Tako ti masu stvari ne znas, a mislis da znas. Uvijek se moze nesto novo nauciti, ako si voljan poslusati/procitati.
Da, komunisti cenzurirali. Kao sto si morao (ti, doduse, nisi, ali mi jesmo) znati o "ceti djaka u jednome danu" napamet i sve o Jasenovcu (logoru), itd., a o genocidu u IB nisi ni cuo (nacuo, o nekakvom zlocinu, da, ali dalje muk i tisina).
-
paladinka
#937 Re: Alija-Tito?
Ne bi rekla komunjare , ali da ti ljevicara odavno biti bio u Bosni .insomnia78 wrote:A inace citav zapadni a bgm i podobar komad istovnog svijeta obozava komunjare
- славянин
#938 Re: Alija-Tito?
Kako sad to , pa kazes krili zlocine nad muslimanima a tjerali te da ucis o jasenovcu a postojanje medresa cenzurisali.... kako sad dobrisalik79 wrote:
Tacno. I to opet ne znaci da nisu imali pozitivnih stvari.
- славянин
- salik79
#940 Re: Alija-Tito?
Skolstvo, zdravstvo, privreda,...славянин wrote:Kako sad to , pa kazes krili zlocine nad muslimanima a tjerali te da ucis o jasenovcu a postojanje medresa cenzurisali.... kako sad dobrisalik79 wrote:
Tacno. I to opet ne znaci da nisu imali pozitivnih stvari.![]()
- salik79
#942 Re: Alija-Tito?
Za ove sto danas imamo je bio Homeini, ako mene pitas. 
- славянин
#943 Re: Alija-Tito?
Ali zatirali muslimane ocito - jer ako te tjeraju da ucis o drugim zlocinama a kriju prema muslimanima jos medrese dzamija tekije itd ruse cenzuriraju .. kako dobrisalik79 wrote:Skolstvo, zdravstvo, privreda,...славянин wrote:Kako sad to , pa kazes krili zlocine nad muslimanima a tjerali te da ucis o jasenovcu a postojanje medresa cenzurisali.... kako sad dobrisalik79 wrote:
Tacno. I to opet ne znaci da nisu imali pozitivnih stvari.![]()
- CPT
#944 Re: Alija-Tito?
Mislis "Muslimane"?славянин wrote:Ali zatirali muslimane ocito - jer ako te tjeraju da ucis o drugim zlocinama a kriju prema muslimanima jos medrese dzamija tekije itd ruse cenzuriraju .. kako dobriInace znas li ko je napravio fakultet islamskih nauka u sarajevu ? Ja ne znam
![]()
- славянин
#945 Re: Alija-Tito?
Ne znam da je Juga bila pod sankcijamasalik79 wrote:Za ove sto danas imamo je bio Homeini, ako mene pitas.
- славянин
#947 Re: Alija-Tito?
Da brzina u tipkanju - nije nikakva losa namjeraCPT wrote:Mislis "Muslimane"?славянин wrote:Ali zatirali muslimane ocito - jer ako te tjeraju da ucis o drugim zlocinama a kriju prema muslimanima jos medrese dzamija tekije itd ruse cenzuriraju .. kako dobriInace znas li ko je napravio fakultet islamskih nauka u sarajevu ? Ja ne znam
![]()
- salik79
#948 Re: Alija-Tito?
Naporan si. Uredu je.славянин wrote:Ali zatirali muslimane ocito - jer ako te tjeraju da ucis o drugim zlocinama a kriju prema muslimanima jos medrese dzamija tekije itd ruse cenzuriraju .. kako dobrisalik79 wrote:Skolstvo, zdravstvo, privreda,...славянин wrote: Kako sad to , pa kazes krili zlocine nad muslimanima a tjerali te da ucis o jasenovcu a postojanje medresa cenzurisali.... kako sad dobri![]()
Inace znas li ko je napravio fakultet islamskih nauka u sarajevu ? Ja ne znam
![]()
- Maraschino
#949 Re: Alija-Tito?
Kada opisujete period Tita ove mladje generacije zamisljaju zivot kao u najmanju ruku u Austriji.
Smanjite ribu. Prezivljavalo se.
Smanjite ribu. Prezivljavalo se.
- славянин
#950 Re: Alija-Tito?
Tesko je izbrisati sve