Kutak za ateističko-religijski trenutak
-
exampLe.
#926 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Sta kazu ateisti za ovog Ferida Orahovca koji isCeruje anam one, prevara najvjerovatnije? 
- HAVANA
#927 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Kazu,jebo Ferida.
-
exampLe.
#928 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
HAVANA wrote:Kazu,jebo Ferida.
-
sogandolma13337
- MarlboroGold
#930 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Reče mi drug, a koji je veći ateista nego ja, da je bio kod hodže sa svojom ženom koja je vjernica od malih nogu... ona ga nagovorila da odu jer je zbog njegovih stavova o vjeri mislila da je pod uticajem šejtana šta već i da to nije normalno da toliko negira Boga i ostalo.
Kako je on to meni objasnio... valjda hodža postavio neki veliki krug (ne reče je li od tespiha, ali pretpostavljam da jeste) i rekao mu da stane u isti i navodno ako postoji takav uticaj šejtana itd. jedna od strana tog kruga te privuće sebi kao da izgubiš ravnotežu ako nešto nije u redu, pa se na tome kasnije da raditi uz preporuke hodže i IZ u zavisnosti koja je strana kruga u pitanju. I tako on stao i ništa. Stala žena i nju na jednu stranu... nešto u vezi lošeg zdravlja i uticaj vanjskih sila. Navodno objasnio joj je da treba stalno učiti i klanjati nešto za zaštitu od tih sila ovo ono... a žena zdrava, savršeni nalazi, imaju troje zdrave i vesele djece, ali ona čvrsto u to vjeruje. To on poštuje, ali ujedno, kao i ja, smatra da je ogromna glupost
Naravno sve su morali platiti
Kako je on to meni objasnio... valjda hodža postavio neki veliki krug (ne reče je li od tespiha, ali pretpostavljam da jeste) i rekao mu da stane u isti i navodno ako postoji takav uticaj šejtana itd. jedna od strana tog kruga te privuće sebi kao da izgubiš ravnotežu ako nešto nije u redu, pa se na tome kasnije da raditi uz preporuke hodže i IZ u zavisnosti koja je strana kruga u pitanju. I tako on stao i ništa. Stala žena i nju na jednu stranu... nešto u vezi lošeg zdravlja i uticaj vanjskih sila. Navodno objasnio joj je da treba stalno učiti i klanjati nešto za zaštitu od tih sila ovo ono... a žena zdrava, savršeni nalazi, imaju troje zdrave i vesele djece, ali ona čvrsto u to vjeruje. To on poštuje, ali ujedno, kao i ja, smatra da je ogromna glupost
Naravno sve su morali platiti
Last edited by MarlboroGold on 01/09/2019 21:06, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
#931 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
LjubaF je čudoMarlboroGold wrote:Reče mi drug, a koji je veći ateista nego ja, da je bio kod hodže sa svojom ženom koja je vjernica od malih nogu... ona ga nagovorila da odu jer je zbog njegovih stavova o vjeri mislila da je pod uticajem šejtana šta već i da to nije normalno da toliko negira Boga i ostalo.
Naravno sve to su morali platiti
-
exampLe.
#932 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Ti sejtani nikad ne napadaju ateiste jbt.
- MarlboroGold
#933 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Ali fakat. Ima izuzetno mnogo poštovanja prema njoj i njenim uvjerenjima... zato je i otišao s njom kod hodže. Na kraju ona ispade jadnica pored njega teškog ćafiraBloo wrote: LjubaF je čudo
- MarlboroGold
#934 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Ne predstavljamo izazovexampLe. wrote:Ti sejtani nikad ne napadaju ateiste jbt.
- Bloo
- Globalna šefica
#935 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Da ja stanem i da me pokušajau napasti i vide sve bolesti, naslage katrana i nikotina i masnu jetru bilo bi kao ovoMarlboroGold wrote:Ne predstavljamo izazovexampLe. wrote:Ti sejtani nikad ne napadaju ateiste jbt.

- MarlboroGold
#936 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Bloo wrote:Da ja stanem i da me pokušajau napasti i vide sve bolesti, naslage katrana i nikotina i masnu jetru bilo bi kao ovoMarlboroGold wrote:Ne predstavljamo izazovexampLe. wrote:Ti sejtani nikad ne napadaju ateiste jbt.
oplakah
- Bloo
- Globalna šefica
#937 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Očito ona nema mnogo poštovanja prema njemu i njegovim uvjerenjimaMarlboroGold wrote:Ali fakat. Ima izuzetno mnogo poštovanja prema njoj i njenim uvjerenjima... zato je i otišao s njom kod hodže. Na kraju ona ispade jadnica pored njega teškog ćafiraBloo wrote: LjubaF je čudo
Ja bih je prstom u oko svaki put kad otvori usta da mi objasni da sam obuzeta šejtanom...
-
exampLe.
#938 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Pa ja, mi smo vec u njihovom timu.MarlboroGold wrote:Ne predstavljamo izazovexampLe. wrote:Ti sejtani nikad ne napadaju ateiste jbt.
- MarlboroGold
#939 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Ne mERe... gdje će prigovoriti ženi. Ostaviće gaBloo wrote:Očito ona nema mnogo poštovanja prema njemu i njegovim uvjerenjimaMarlboroGold wrote:Ali fakat. Ima izuzetno mnogo poštovanja prema njoj i njenim uvjerenjima... zato je i otišao s njom kod hodže. Na kraju ona ispade jadnica pored njega teškog ćafiraBloo wrote: LjubaF je čudo![]()
Ja bih je prstom u oko svaki put kad otvori usta da mi objasni da sam obuzeta šejtanom...
- Bloo
- Globalna šefica
#940 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
SumLJamMarlboroGold wrote: Ne mERe... gdje će prigovoriti ženi. Ostaviće ga
Ne znam koliko bih imala tolerancije prema nekom takvom. Ako se već volimo i poštujemo, onda se poštujmo
- Sara03
#941 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Tako nekako.exampLe. wrote:Pa ja, mi smo vec u njihovom timu.
Sa ateistima su završili, konačno zapečatili srca, sada ganjaju ove pravovjerne.
- MarlboroGold
#942 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Štaš papučarBloo wrote:SumLJamMarlboroGold wrote: Ne mERe... gdje će prigovoriti ženi. Ostaviće ga
Ne znam koliko bih imala tolerancije prema nekom takvom. Ako se već volimo i poštujemo, onda se poštujmoTi svoj pos'o, ja svoj pos'o.
- Bloo
- Globalna šefica
#943 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Pa nemoj odmah tako. Možda ima i drugih razloga.MarlboroGold wrote:Štaš papučarBloo wrote:SumLJamMarlboroGold wrote: Ne mERe... gdje će prigovoriti ženi. Ostaviće ga
Ne znam koliko bih imala tolerancije prema nekom takvom. Ako se već volimo i poštujemo, onda se poštujmoTi svoj pos'o, ja svoj pos'o.
Prvi mu seksualni partner, pa ne zna jadan za bolje, dobro daje blowjobs, voli analni....široko polje.
- MarlboroGold
#944 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Ne bih to rekao da ga ne znam 15 i kusur godinaBloo wrote: Pa nemoj odmah tako. Možda ima i drugih razloga.
Prvi mu seksualni partner, pa ne zna jadan za bolje, dobro daje blowjobs, voli analni....široko polje.
-
exampLe.
#945 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Mi smo vec pod sihrama, hejl sejtn.Sara03 wrote:Tako nekako.exampLe. wrote:Pa ja, mi smo vec u njihovom timu.![]()
Sa ateistima su završili, konačno zapečatili srca, sada ganjaju ove pravovjerne.
- Bloo
- Globalna šefica
#946 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Al ne znaš njuMarlboroGold wrote:Ne bih to rekao da ga ne znam 15 i kusur godinaBloo wrote: Pa nemoj odmah tako. Možda ima i drugih razloga.
Svi ste vi nekad bili mamini papučari
Inače
Šta znači PAPUČAR?
» papučar • muški rod Papučić, muž koji je pod ženinom papučom, muž čija je žena dominantna u braku.
Poremećena prirodna hijerarhija! Zna se ko kosi, ko vodu nosi!
- MarlboroGold
#947 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Ražanj i piće nas već čekaju. Ostaje još da se dogovorimo koji će nam sotonistički bend sviratiexampLe. wrote:Mi smo vec pod sihrama, hejl sejtn.Sara03 wrote:Tako nekako.exampLe. wrote:Pa ja, mi smo vec u njihovom timu.![]()
- MarlboroGold
#948 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Ti ne bi volila da on tebe ipak malo više sluša nego ti njega?Bloo wrote:Al ne znaš njuMarlboroGold wrote:Ne bih to rekao da ga ne znam 15 i kusur godinaBloo wrote: Pa nemoj odmah tako. Možda ima i drugih razloga.
Prvi mu seksualni partner, pa ne zna jadan za bolje, dobro daje blowjobs, voli analni....široko polje.NAvijam za ovaj drugi scenarij.
Svi ste vi nekad bili mamini papučari![]()
Inače
Šta znači PAPUČAR?
» papučar • muški rod Papučić, muž koji je pod ženinom papučom, muž čija je žena dominantna u braku.
Poremećena prirodna hijerarhija! Zna se ko kosi, ko vodu nosi!
- Bloo
- Globalna šefica
#949 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Rješenje:MarlboroGold wrote: Ti ne bi volila da on tebe ipak malo više sluša nego ti njega?![]()
Sexbot!

- MarlboroGold
#950 Re: Kutak za ateističko-religijski trenutak
Ima onaj Henry. Mislim da mu je do sad i cijena spala, a možda je u upgradeovan da radi i po kući