Da, ali je member of Democratic caucus.ultima_palabra wrote: ↑12/02/2020 15:27Bernie nije uopšte demokrata nego independent. A ne znam, na zadnjim izborima za Kongres je izabrano puno likova lijeve orijentacije, dešava se pomjeranje društva ulijevo kao odgovor na izbor Trumpa.oaza85 wrote: ↑12/02/2020 15:13 Bernie nema nikakve sanse protiv trumpa, americko drustvo je svjetlosnu godinu udaljeno od njegovih ideja.
Njima je dovoljno reci socijalizam, i kolektivno vade krst iz vitrine k’o da su ih vampiri napali.
Isprani mozgovi.
Ne bih se iznenadio da ovaj republikanski establishment ubaciva svoje igrace da glasaju na ovim izborima za demokratu i guraju onog za koga misle da je najtanja opcija. Ustvari, to im je donald preporucio neki dan na skupu u NH.
Bernie, koliko god bio ok lik, je grobar demokratske stranke.
Trump se očigledno bojao Bidena, inače ne bi onakve stvari radio... i mislim da se boji Bloomberga i njegove finansijske moći.
Ne znam koliko ce to pomijeranje drustva ulijevo pomoci u drzavama gdje se lome izbori.
Ovo je vise pomijeranje u otvoreni sukob. Sa budalama tesko da ce se naci komptomis, oni vise i ne kriju da otvoreno ruse sve na cemu ova zemlja pociva.